adi32 Δημ. March 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2022 3 Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. March 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2022 (edited) WhatsArt_UI εικονίδια για σήμερα..... Edited March 27, 2022 by thabull 2 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. March 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2022 ενδιαφερον concept: blur στο ενα μερος του wallpaper και καθετα εικονιδια (πηγη: reddit) 2 Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. April 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2022 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2022 Παρομοια σχεδον.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. April 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2022 Πολύ ωραίες !!!!!!!!!!!!!!!!! Η δική μου με 3K SR GLASS εικονίδια 3 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2022 Εδω και χρονια εχω αυτο το wallpaper και δεν το βαριεμαι... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2022 Μικρές αλλαγές από το προηγούμενο~Sent from my SM-G996B using TapatalkΠάρα πολύ ωραίο.Wallpaper?Επίσης τα εικονίδια ποια είναι;Και τέλος με ποια εφαρμογή η εικόνα με το κινητό;Στάλθηκε από το RMX3301 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2022 Πάρα πολύ ωραίο.Wallpaper?Επίσης τα εικονίδια ποια είναι;Και τέλος με ποια εφαρμογή η εικόνα με το κινητό;Στάλθηκε από το RMX3301 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕυχαριστώ πολύ!Wallpapers εδώIcon Pack εδώΕφαρμογή εδώ 1 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. April 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2022 Spark HD εικονίδια για σήμερα..... 2 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. April 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2022 24 minutes ago, thabull said: Spark HD εικονίδια για σήμερα..... Ωραία εικονίδια. Δεεεεννν μπορώ να τα βρω όμως στο play store 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. April 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2022 5 ώρες πριν, alex61 said: Ωραία εικονίδια. Δεεεεννν μπορώ να τα βρω όμως στο play store Τα έχω πάρα πολλά χρόνια. Και όντως από ότι βλέπω και εγω΄δεν μπορείς να τα βρεις στο playstore.... Τα έψαξα και μέσω του creator (samantha conner ή sammyycakess), αλλά ούτε Με το sammyycakess μου τα βγάζει στο deviantart, αλλά και εκεί το link δε λειτουργεί πλέον... Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. April 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2022 Redox εικονίδια....... 1 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. May 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2022 Καλώς το Μάιο... Καλό μήνα σε όλους.... Rock icon pack ..... 1 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. May 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2022 Color Gloss εικονίδια....... 1 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2022 Ιδιο στυλ παντα, νεο wall 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. June 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2022 ramka εικονίδια.... (free αυτές τις μέρες....) 1 1 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2022 4 minutes ago, thabull said: ramka εικονίδια.... (free αυτές τις μέρες....) Εξαιρετική υλοποίηση φίλε μου, να υποθέσω nova launcher χρησιμοποιείς; 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. June 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2022 32 minutes ago, p_k said: Εξαιρετική υλοποίηση φίλε μου, να υποθέσω nova launcher χρησιμοποιείς; Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Ναι. NOVA launcher.... widget: το default weather widget της Sammy.... 1 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2022 5 ώρες πριν, thabull said: Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Ναι. NOVA launcher.... widget: το default weather widget της Sammy.... Βλέπω δεν χρησιμοποιείς τις χειρονομίες στη συσκευή σου, αλλά τα εικονικά κουμπιά πλοήγησης. Το κάνεις επειδή έτσι προτιμάς να δουλεύεις τη συσκευή ή δεν δουλεύουν οι χειρονομίες σε συνδυασμό με nova launcher; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. June 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2022 (edited) 3 ώρες πριν, p_k said: Βλέπω δεν χρησιμοποιείς τις χειρονομίες στη συσκευή σου, αλλά τα εικονικά κουμπιά πλοήγησης. Το κάνεις επειδή έτσι προτιμάς να δουλεύεις τη συσκευή ή δεν δουλεύουν οι χειρονομίες σε συνδυασμό με nova launcher; Έτσι προτιμώ. Θεωρώ πιο δύσκολο τις χειρονομίες (αν και πιστεύω ότι μετά από λίγη εξάσκηση οι κινήσεις γίνονται αυτόματα), οπότε έχω τα κουμπιά. Δεν τις έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, οπότε δε μπορώ να σου πω αν τις δέχεται ο nova. ( δε μιλάω για τις κλασικές swipe up, down, double finger swipe up και down κλπ..., αλλά για αυτές που αντικαθιστούν τα κουμπιά... ) UPDATE: Μόλις το δοκίμασα και δουλεύουν μια χαρά...... Edited June 26, 2022 by thabull Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2022 Ναι, αυτές εννοούσα κι εγώ, που αντικαθιστούν τα κουμπιά. Καλό πάντως που δουλεύουν, για όσους τις χρησιμοποιούν. Στο δικό μου Poco κινητό, εάν θέλω να χρησιμοποιώ Nova θα πρέπει να το δουλεύω όπως κι εσύ, όχι με gestures καθώς ο κατασκευαστής δεν το επιτρέπει. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2022 (edited) Και εγω ημουν επιφυλακτικος με τα gestures αλλα δεν μπορω πλεον να λειτουργησω κινητο αλλιως. Ειδικα η υλοποιηση με το One UI της Samsung ειναι αριστη. Αυτο που μου αρεσει περισσοτερο ειναι οτι εκμεταλλευεσαι στο full την οθονη του κινητου. Edited June 26, 2022 by GMF80 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2022 Σέ realme 8 δεν έχω δοκιμάσει. Τί ρύθμιση κάνω στον Nova?Στάλθηκε από το RMX3085 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. June 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2022 (edited) Εγώ έχω και τα δύο μαζί. Έχω βάλει μια custom μπάρα πολύ κάτω με τα κουμπιά και την έχω κάνει μαύρη ώστε να μη φαίνεται καλύπτοντας και την άσπρη γραμμούλα και γλιτώνοντας το burn in Edited June 26, 2022 by adi32 1 Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts