p_k Δημ. October 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2021 27 minutes ago, thabull said: Για σήμερα..... Legam εικονίδια.... Εξαιρετικό αποτέλεσμα. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. October 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2021 Με Dark Sensation εικονίδια..... 2 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. October 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 Δική μου wallpaper, δικά μου εικονίδια..... 4 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. October 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 1 hour ago, thabull said: Δική μου wallpaper, δικά μου εικονίδια..... Ποιο είναι το weather widget; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. October 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2021 5 ώρες πριν, thansof_7 said: 6 ώρες πριν, thabull said: Δική μου wallpaper, δικά μου εικονίδια..... Ποιο είναι το weather widget; Είναι το "Neat Weather 5" από xWidget 1 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. October 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2021 One_UI_Fluo εικονίδια για σήμερα Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. November 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2021 Διπλο ,setupNova launcherWallpaper από Backdrops Drops icon packFeast kwgtDivergence kwgtΣτάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. November 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2021 4 Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. November 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2021 για σήμερα: blacκ scorpion εικονίδια, xWidget (δικό μου) για ώρα και καιρό.... 4 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 Φθινοπωρινο θεματακι Nova prime. energy ring, εικονιδια και ρολοι Saturate icon pack, wallpaper απο samsung themes, καιρος today weather 2 Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. November 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2021 για σήμερα. blaze εικονίδια.... 1 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. November 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2021 Stock Pixel Launcher και Kgwt. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. November 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2021 (edited) 6 ώρες πριν, GARCIA said: Stock Pixel Launcher και Kgwt. Ωραιος Wallpaper, Εικονιδια ? Edited November 23, 2021 by adi32 Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. November 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2021 Ωραιος Wallpaper, Εικονιδια ?Dove Dark και Durgon 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 24, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2021 πολυ ομορφη, μπραβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. November 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2021 desire εικονίδια...... Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. December 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2021 2 Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. December 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2021 Για σήμερα..... Metal Free εικονίδια.... Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. December 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2021 On 5/12/2021 at 1:40 ΜΜ, thabull said: Για σήμερα..... Metal Free εικονίδια.... Πολύ ωραίο που το βρίσκουμε αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. December 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2021 Πολύ ωραίο που το βρίσκουμε αυτό Την ταπετσαρία;Sent from my SM-G781B using Tapatalk Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. December 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2021 Just now, thabull said: Την ταπετσαρία; Sent from my SM-G781B using Tapatalk Φιλαράκι όπως έτσι ακριβώς όπως το βλέπω. Το ρολόι ο καιρός τα εικονίδια. Έχω πάρει το s21u κ μου άρεσε αυτό που είδα .αν μπορείς να βοηθήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. December 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2021 15 ώρες πριν, challenge143 said: Φιλαράκι όπως έτσι ακριβώς όπως το βλέπω. Το ρολόι ο καιρός τα εικονίδια. Έχω πάρει το s21u κ μου άρεσε αυτό που είδα .αν μπορείς να βοηθήσεις. Τη wallpaper θα τη βρεις εδώ https://postimg.cc/fkJ0v0s6 Τα εικονίδια, όπως γράφω είναι τα Metal Free icon pack και το ψάχνεις στο Play store. Ρολόι και καιρός είναι από την εφαρμογή xWidget (το βρίσκεις στο playstore) από την εφαρμογή βρίσκεις το "Round Square Widget White". υπάρχει και σε μαύρο αν θέλεις (βάζεις αντί white, black). Όλα αυτά τα έχω σε nova launcher (όχι στο default launcher "One Ui" της Σαμυ. Το widget μπορεί να δουλεύει, τα εικονίδια δεν ξέρω αν θα δουλέψουν στον launcher της Σάμυ). 2 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. December 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2021 (edited) Την εμπλούτισα λίγο Edited December 27, 2021 by adi32 2 Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. December 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2021 hybrid εικονίδια..... (xWidget, "Gotham clock bar") Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. December 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2021 On 27/12/2021 at 5:19 ΜΜ, adi32 said: Την εμπλούτισα λίγο Πολύ ωραίο το στήσιμο που έκανες 🙂 Το wallpaper που μπορούμε να το βρούμε; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts