johnnyman25 Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 Μια νέα και από μένα. Nova launcher prime 12x8 grid Today weather widget Wallpaper from ZEDGE Oneui dark icons Snapmod app for screenshot shell gas station near me The Power of Oneplus 7 Pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 Μια νέα και από μένα. Nova launcher prime 12x8 grid Today weather widget Wallpaper from ZEDGE Oneui dark icons Snapmod app for screenshot shell gas station near me The Power of Oneplus 7 Pro be with you Μπορείς να μας δώσεις την φωτο σε παρακαλώ; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. June 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2019 για σήμερα..... Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. June 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2019 για σήμερα..... Ωραία! Το icon pack ποιο είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2019 Μπορείς να μας δώσεις την φωτο σε παρακαλώ;Καλημέρα. Ορίστε φίλε μου. https://drive.google.com/file/d/1-5r4mv37oiiEVUms69GVJ6hAG3lzT6HF/view?usp=drivesdk The Power of Oneplus 7 Pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. June 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2019 Ωραία! Το icon pack ποιο είναι; 3K SR Glass Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. June 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2019 3K SR Glass Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gran Δημ. July 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2019 Minimalism Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2019 Υπέροχη η τελευταία, λεπτομέρειες; Ποια είναι τα εικονίδια; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gran Δημ. July 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2019 Τα εικονίδια είναι αυτά https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ryanmkelly.me.min Σε launcher nova prime με τοποθέτηση της search bar κάτω με διαφανο χρώμα για να φαίνονται σαν εικονίδια το Google και η φωνητική αναζήτηση. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2019 Τα εικονίδια είναι αυτά https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ryanmkelly.me.min Σε launcher nova prime με τοποθέτηση της search bar κάτω με διαφανο χρώμα για να φαίνονται σαν εικονίδια το Google και η φωνητική αναζήτηση. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό είναι πολύ ωραίο, έξυπνο και δείχνει και τις δυνατότητες του nova. Και πάλι μπράβο! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. July 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2019 (edited) Έχεις βάλει Q beta? Η θερμοκρασια και ημερομηνία είναι ολόιδιες με αυτά που έχω στην Q beta πάντως. Όμορφη και απλή,θα ήθελα ένα κλικ πιο κάτω την θερμοκρασια για μην μένει κενή στην μέση η μεγάλη οθόνη σου. Μια δική μου με αφορμή το παραπάνω ποστ Edited July 1, 2019 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gran Δημ. July 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2019 Όχι όχι, είναι το κλασικό widget της Google. Πάντα μου άρεσε εκεί το συγκεκριμένο widget. Πιο κάτω μου μοιάζει ότι είναι άδειο το πάνω μέρος... Περί ορέξεως λοιπόν. Να χαιρόμαστε που έχουμε Android και μπορούμε να συζητάμε τέτοια... Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. July 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2019 Έβαλα κι εγώ μια απλή μου στο προηγούμενο ποστ. Έχω βρει παλιά μια ολόμαυρη φωτό με μικρές κόκκινες γωνίες στα άκρα της οθόνης που είναι φανταστική.μολις την εντοπίσω,θα φτιάξω καμία απλή. Να χαίρεσαι το "όπλο" που εχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gran Δημ. July 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2019 Έβαλα κι εγώ μια απλή μου στο προηγούμενο ποστ. Έχω βρει παλιά μια ολόμαυρη φωτό με μικρές κόκκινες γωνίες στα άκρα της οθόνης που είναι φανταστική.μολις την εντοπίσω,θα φτιάξω καμία απλή. Να χαίρεσαι το "όπλο" που εχεις Εγώ βασικά επειδή βαρέθηκα να αλλάζω φόντο κάθε μέρα έβαλα το φουλ μαύρο και θα το αφήσω για καιρό. Να είσαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2019 Ποια είναι η συσκευή; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gran Δημ. July 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2019 Ποια είναι η συσκευή; Oneplus 7 pro Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 (edited) Και από εμένα μια https://app.box.com/s/ob2skskzzvpbwl2drl01wxqputljw9le Edited July 3, 2019 by miltos74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gran Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Και από εμένα μια Είπαμε minimal. Εσύ όμως το τερμάτισες... Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Είπαμε minimal. Εσύ όμως το τερμάτισες... Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Προσπαθούσα να κάνω upload αλλά δεν το δεχόταν Έτσι έκανα μέσω Συνδέσμου. Ήταν συνδυασμός minimal και αόρατης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gran Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Προσπαθούσα να κάνω upload αλλά δεν το δεχόταν Έτσι έκανα μέσω Συνδέσμου. Ήταν συνδυασμός minimal και αόρατης. Χαχαχα, και πάλι όπως δεν φαίνεται... Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 (edited) Χαχαχα, και πάλι όπως δεν φαίνεται... Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δοκίμασε τώρα και πες μου. Αλλιώς κατάφερα να μην έχω...home screen ορατή. Δεν θα χρειάζομαι και ασφάλεια κλειδώματος στο κινητο. Τα συγχαρητήρια τα δίνετε ένας ένας...Όχι για τη home screen...αλλά που κατάφερα να την ανεβάσω...Εάν φαίνεται... Edited July 3, 2019 by miltos74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gran Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Δοκίμασε τώρα και πες μου. Αλλιώς κατάφερα να μην έχω...home screen ορατή. Δεν θα χρειάζομαι και ασφάλεια κλειδώματος στο κινητο. Τα συγχαρητήρια τα δίνετε ένας ένας...Όχι για τη home screen...αλλά που κατάφερα να την ανεβάσω...Εάν φαίνεται... Δυστυχώς όχι, βγάζει αυτό Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Δοκίμασε τώρα και πες μου. Αλλιώς κατάφερα να μην έχω...home screen ορατή. Δεν θα χρειάζομαι και ασφάλεια κλειδώματος στο κινητο. Τα συγχαρητήρια τα δίνετε ένας ένας...Όχι για τη home screen...αλλά που κατάφερα να την ανεβάσω...Εάν φαίνεται... Μια χαρά φαίνεται και πολύ τέλειο αυτό που έφτιαξες. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Δυστυχώς όχι, βγάζει αυτό Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φίλε μου δεν ξέρω πώς αλλιώς να τη κάνω upload. Sorry. Τι minimal και βλακείες...εδώ μιλάμε για επιλεκτικά εμφανιζόμενη οθόνη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts