GMF80 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Σημερινή. Κανει αντίθεση με τη λευκή συσκευή και φαίνεται πολύ ωραίο.[ATTACH]58542[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Σημερινή. Κανει αντίθεση με τη λευκή συσκευή και φαίνεται πολύ ωραίο.[ATTACH]58542[/ATTACH] Και χωρίς λευκή συσκευή, πολύ ωραίο θα ήταν :) Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Σημερινή με zooper και mix icon pack![ATTACH]58568[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Με νόβα. Μλκ δεν την βρήκα fhd και έπρεπε να κοπεί :rolleyes: [ATTACH]58569[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 [ATTACH]58574[/ATTACH] Και μια δική μου, Νόβα πάντα με ps layers+ black electric blue Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 (edited) Με νόβα. Μλκ δεν την βρήκα fhd και έπρεπε να κοπεί :rolleyes: [ATTACH]58569[/ATTACH] Πολύ ωραίο, έψαχνα παλιότερα για wallpaper με BASE θεματολογία αλλά δεν έβρισκα τίποτα. Αν ήθελες να το μοιραστείς θα ήμουν υπόχρεος :) Edited March 24, 2015 by leftis69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Την ανεβαζω μέσω ταπατοκ, δεν ξέρω αν θα ανέβει στα 2160*1920 που είναι. [ATTACH]58576[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoulis222 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Ρολοι και wallpaper:https://drive.google.com/folderview?id=0BwnAUdbl5eN9SGFPdEtKQnJhZzA&usp=drive_web&ddrp=1# http://i1008.photobucket.com/albums/af204/chris_pro3/Black_Clock_zpso619ahjo.png μπορεις να μου δωσεις μερικες λεπτομεριες πως η που να το κατεβασω? γιατι ειμαι ασχετος αλλα το ρολοι ειναι πανεμορφο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 πολύ όμορφο φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 μπορεις να μου δωσεις μερικες λεπτομεριες πως η που να το κατεβασω? γιατι ειμαι ασχετος αλλα το ρολοι ειναι πανεμορφο! Χρειαζεσε το Zooper Widget Pro. Εαν εχεις Dropbox το κατεβαζεις εκει,και οταν πατησεις πανω στον .zw φακελο θα σου βγαλει επιλογη για import.Ανοιγεις το zooper και πανω δεξια εχει εναν φακελο,πας στην SD Card,και εκει μεσα ειναι το ρολοι,πατας και στο βγαζει στην οθονη. Εαν εχεις Drive,πατας στον .zw φακελο και κανεις ληψη.Απο τον φακελο που στο εχει κατεβασει το κανεις copy,και paste στον φακελο ZooperWidget/Templates. Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 [ATTACH]58669[/ATTACH][ATTACH]58670[/ATTACH] Wallpaper , backgrounds Dodol Launcher - Darkchic theme Γιατί ποσταρονται δις οι φωτογραφίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 27, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 [ATTACH]58669[/ATTACH][ATTACH]58670[/ATTACH] Wallpaper , backgrounds Dodol Launcher - Darkchic theme Γιατί ποσταρονται δις οι φωτογραφίες; Έτσι φαίνεται όταν κάνεις το ποστ, αν ξανά μπεις είναι εντάξει.. Βλακεία του tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 [ATTACH]58702[/ATTACH] Nova,zooper,digical Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 πολυ ομορφες οι τελευταιες φωτογραφιες :happy: Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxizwdogwlo Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Δε ξερω γιατι ολοι προτεινετε Nova οταν σας ρωτανε για εικονιδια.... Δοκιμασα πολλους Launchers αλλα μου φανηκαν bugy και με ασχημα μενου. Ετσι εμεινα στον κακοφημο Touchwiz. Προερχομενος απο iphone, εχω συνηθισει με συντομευσεις ολων τον εφαρμογων που χρησιμοποιω στις homescreens. Ο drawer ανοιγει μονο για απεγκαταστασεις εφαρμογων. Γουσταρω miui οσο τπτ αλλα το Note4 ειναι καλυτερο deal αυτη τη στιγμη με την τρεχουσα ισοτιμια σε σχεση με το MiNote. Ετσι κατασταλαξα σε αυτο με τη βοηθεια της εφαρμογης Icon Changer free. http://oi59.tinypic.com/2465sad.jpg http://oi57.tinypic.com/rk7xa1.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Δε ξερω γιατι ολοι προτεινετε Nova οταν σας ρωτανε για εικονιδια.... Δοκιμασα πολλους Launchers αλλα μου φανηκαν bugy και με ασχημα μενου. Ετσι εμεινα στον κακοφημο Touchwiz. Προερχομενος απο iphone, εχω συνηθισει με συντομευσεις ολων τον εφαρμογων που χρησιμοποιω στις homescreens. Ο drawer ανοιγει μονο για απεγκαταστασεις εφαρμογων. Γουσταρω miui οσο τπτ αλλα το Note4 ειναι καλυτερο deal αυτη τη στιγμη με την τρεχουσα ισοτιμια σε σχεση με το MiNote. Ετσι κατασταλαξα σε αυτο με τη βοηθεια της εφαρμογης Icon Changer free. Δεν προτείνουμε nova για τα εικονίδια μόνο (που βάζεις ότι θες ούτως ή άλλως) αλλά για όλο το στήσιμο και τη λειτουργικότητα του... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxizwdogwlo Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Το μονο plus που βρηκα ειναι οτι μπορεις να τακτοποιεις το ενα widget πανω στο αλλο... Για παλιοτερες συσκευες που σερνοντε στο scroll με Touchwiz παω πάσο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas97 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 [ATTACH]58735[/ATTACH] λατρεία η μόνη που δεν την αλλάζω εύκολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Έτσι απλά. https://www.dropbox.com/s/623886xutjfup6j/screen_20150329_1105.png?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Καλημέρες :):) Nova, zedge, HD widgets, Nox Icon pack. Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Αφού δεν μπορούμε να φλασσαρουμε στο note ας ασχοληθούμε με κάτι άλλο να περάσει η ώρα :lol::lol: zooper widget και black line icons απο devianart . http://i1366.photobucket.com/albums/r771/m7ixalis/samsung_galaxy_note_4_PSD1_zps2xybw0b8.png Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Αφού δεν μπορούμε να φλασσαρουμε στο note ας ασχοληθούμε με κάτι άλλο να περάσει η ώρα :lol::lol: Γιατί άν επιτρέπεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Λόγο knox, είναι νωρίς να μείνω χωρίς εγγύηση. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KILLER146 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 [ATTACH]Σημερινή Παράθεση Δημήτρης Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 [ATTACH]58753[/ATTACH] σημερινή κ απο μένα. ολο από themer launcher. Το συγκεκριμένο θέμα ονομάζεται classic city Και βρίσκεται στον themer Στην κατηγορία all themes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts