crueljay Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Wallpaper? Μ' αρέσει..:) ... Widger καιρού? Chronus Home & Lock Widget Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Καλησπέρα [ATTACH]50616[/ATTACH] Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Chronus Home & Lock Widget Thanks! :) Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosg Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Νέα Homescreen http://mycolorscreen.com/2014/10/04/f1-retro/ http://i1315.photobucket.com/albums/t598/vagosg/main_zps351dc9d6.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Πρώτη φορά χρησιμοποίησα τον atom και ενθουσιαστηκα Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Μπορείς να ποστάρεις το background αν σου είναι εύκολο? :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Μπορείς να ποστάρεις το background αν σου είναι εύκολο? :) Απ'ότι κατάλαβες είναι με κάθετη προσαρμογή στην ταπετσαρία, αλλά έτσι είναι ολόκληρο Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Τα πάντα στοκ. Εξαιρετικό wallpaper. Μπορούμε να το έχουμε? Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Καλημερα σε ολους με καινουργιο θεματακι. Μπορει να με κουρασε αφανταστα,αλλα το αποτελεσμα μου αρεσει αρκετα:D Nova launcher,grid 12*5,Πλατος περιθωριου-κανενα,Υψος περιθωριου-κανενα Files.https://www.dropbox.com/sh/d8lvd8cbz8180j9/AAC99Wplx5g_yexYNi9nNWgKa?dl=0 http://i1008.photobucket.com/albums/af204/chris_pro3/Grenn_Panel_zps1154548d.png Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 (edited) Καλημερα σε ολους με καινουργιο θεματακι. Μπορει να με κουρασε αφανταστα,αλλα το αποτελεσμα μου αρεσει αρκετα:D Nova launcher,grid 12*5,Πλατος περιθωριου-κανενα,Υψος περιθωριου-κανενα Files.https://www.dropbox.com/sh/d8lvd8cbz8180j9/AAC99Wplx5g_yexYNi9nNWgKa?dl=0 Ωραίος.....!!! μου θυμίζει στρατιωτικό ασύρματο:lol: μιας που ήμουν στης διαβιβάσεις;) Edited October 8, 2014 by Villis Αφαίρεση εικόνας από παράθεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Atom launcher, Hybrid icons και βάζω και άλλες 2 εικόνες που ελπίζω να σας αρέσουν Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Ωραίος.....!!! μου θυμίζει στρατιωτικό ασύρματο:lol: μιας που ήμουν στης διαβιβάσεις;) μην μου τον πειραζεις ειναι ευαισθητο παιδι ο Χρις χαχαχαχαχα:lol: Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Εξαιρετικό wallpaper. Μπορούμε να το έχουμε? Αχ ρε συ το είχα στο Ζ2 και δεν το μετέφερα. Νομίζω το βρήκα στο Google γράφοντας στην αναζήτηση Black lion. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Καλημερα σε ολους με καινουργιο θεματακι. Μπορει να με κουρασε αφανταστα,αλλα το αποτελεσμα μου αρεσει αρκετα:D Nova launcher,grid 12*5,Πλατος περιθωριου-κανενα,Υψος περιθωριου-κανενα Files.https://www.dropbox.com/sh/d8lvd8cbz8180j9/AAC99Wplx5g_yexYNi9nNWgKa?dl=0 http://i1008.photobucket.com/albums/af204/chris_pro3/Grenn_Panel_zps1154548d.png Αν χάσεις κάπου το κινητό και το βρει κάποιος, να ευχεσαι να ξέρει από zooper... Αλλιώς δεν θα καταλάβει ούτε πως να ανοίξει το dialer :p Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Γρήγορο setup με Zooper Widget Pro + Nova Prime. Minimal πράγματα :) Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Next launcher Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGRIOS34 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Next launcher Έκτος από το sexy wallpaper τα υπέροχα εικονίδια ποια είναι η ποιο θέμα?? Παράθεση "G.M.L." Phone: LG Optimus L90 D405 Rom: ResurrectionRemix 5.8.5 Recovery: T.W.R.P. 3.2.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Έκτος από το sexy wallpaper τα υπέροχα εικονίδια ποια είναι η ποιο θέμα?? Dream theme Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 11, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Μόνο εμένα μου φαίνεται τοφαλακι; χα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Μόνο εμένα μου φαίνεται τοφαλακι; χα Emena μου φαίνεται το χέρι της αντρικό :lol: Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Emena μου φαίνεται το χέρι της αντρικό :lol: δεν ειναι απλα αντρικο. Εμενα για χερι σοβατζη μου κανει:p Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Μόνο εμένα μου φαίνεται τοφαλακι; χα Παχουλοδροσάτη βρε ειναι η κοπελιτσα...........:) Εισται απαραδεκτοι ολοι σας..........το μυαλο σας οργιαζει......:lol: Αντε βαλτε κανα καλο wallpaper να κατεβασουμε και εμεις. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Vodafone Smart Tab 4, Nova Launcher Prime, Stock Icon pack, Yahoo Weather. Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Συγγνώμη κιόλας από το φόρουμ αλλά άμα σας κάτσει μην τη γαμ.... Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Συγγνώμη κιόλας από το φόρουμ αλλά άμα σας κάτσει μην τη γαμ....;) Γιαυτό της τα χώνουν.........δεν !;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts