overpower Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Minimalism. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Homescreen by Lopez Pitoko . http://i1366.photobucket.com/albums/r771/m7ixalis/Nexus7TiltedRight_zps88ec3d59.png Καλημερα.Πολυ ωραια Μιχαλη. Nice Εικονίδια; Αυτα μοιαζουν αρκετα. https://www.dropbox.com/sh/wfu7ii6o64e58hq/AADKefNGSBOGr5fIRehmdoRZa Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Παντα σε μπλε... [ATTACH]47328[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Παντα σε μπλε... [ATTACH]47328[/ATTACH] Έχεις βάλει TouchWiz στο Moto G?:shock::shock::shock: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Εμπνευσμένη από Android L :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Έχεις βάλει TouchWiz στο Moto G?:shock::shock::shock: Yeap!!! Mε Nova και πετάει!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 (edited) Yeap!!! Mε Nova και πετάει!!!! Νόμιζα ότι θα είναι laggy σαν τα κινητά της Sammy και μου δημιουργήθηκε η απορία: Γιατί ένας άνθρωπος να βάλει laggy θέμα στο κινητό του όταν μάλιστα αυτό είναι pure android? Αλλά αφού πετάει, ΟΚ τότε:) Edited July 14, 2014 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Νόμιζα ότι θα είναι laggy σαν τα κινητά της Sammy και μου δημιουργήθηκε η απορία: Γιατί ένας άνθρωπος να βάλει laggy θέμα στο κινητό του όταν μάλιστα αυτό είναι pure android? Αλλά αφού πετάει, ΟΚ τότε:) Εε νταξει τα εικονίδια είναι μόνο δεν νομίζω να σκαλώνουν κι αυτά ακόμα επειδή αφορούν Samsung :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Εε νταξει τα εικονίδια είναι μόνο δεν νομίζω να σκαλώνουν κι αυτά ακόμα επειδή αφορούν Samsung :P Δεν θα μου έκανε κι εντύπωση :-P Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Νόμιζα ότι θα είναι laggy σαν τα κινητά της Sammy και μου δημιουργήθηκε η απορία: Γιατί ένας άνθρωπος να βάλει laggy θέμα στο κινητό του όταν μάλιστα αυτό είναι pure android? Αλλά αφού πετάει, ΟΚ τότε:) Για να καταλάβεις πως λειτουργεί το πράγμα. Φοράω ήδη Nova στο Note 3 και άμα θέλω το κάνω ίδιο με το στοκ touchwiz χωρίς να έχει το παραμικρό lag. Γι αυτό και βλέπεις τον κόσμο να αγοράζει Samsung. Είτε γιατί το θέμα lag έχει μεγιστοποιηθεί εδω πέρα και δεν ισχύει στο βαθμό που ισχυρίζονται ορισμένοι είτε γιατί απλά του φοράμε έναν launcher και τέλος. Δεν έχει να κάνει με τη συσκευή το όποιο lag, έχει να κάνει με το συγκεκριμένο software της Samsung που ευτυχώς για όλους μας αλλάζει με δυο κλικ όπως και οποιασδήποτε συσκευής. Δεν υπάρχουν περιορισμοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Για να καταλάβεις πως λειτουργεί το πράγμα. Φοράω ήδη Nova στο Note 3 και άμα θέλω το κάνω ίδιο με το στοκ touchwiz χωρίς να έχει το παραμικρό lag. Γι αυτό και βλέπεις τον κόσμο να αγοράζει Samsung. Είτε γιατί το θέμα lag έχει μεγιστοποιηθεί εδω πέρα και δεν ισχύει στο βαθμό που ισχυρίζονται ορισμένοι είτε γιατί απλά του φοράμε έναν launcher και τέλος. Δεν έχει να κάνει με τη συσκευή το όποιο lag, έχει να κάνει με το συγκεκριμένο software της Samsung που ευτυχώς για όλους μας αλλάζει με δυο κλικ όπως και οποιασδήποτε συσκευής. Δεν υπάρχουν περιορισμοί. Ok τώρα κατάλαβα, ευχαριστώ για την απάντηση σου:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosg Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Μετά από αρκετό καιρό... http://i1315.photobucket.com/albums/t598/vagosg/traveling-anim2_zps21adb651.gif http://mycolorscreen.com/2014/07/15/traveling-2/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 [ATTACH]47381[/ATTACH] Nova Launcher Prime Tinded Glass icon pack Slim kat rom. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Μετά από αρκετό καιρό... Αριστούργημα... :) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 [ATTACH]47381[/ATTACH] Nova Launcher Prime Tinded Glass icon pack Slim kat rom. Ωραίο το θέμα Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosg Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Αριστούργημα... :) Σ' ευχαριστώ Χρήστο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Nova Launcher Stealth icon pack http://i766.photobucket.com/albums/xx304/Ravendark/Screenshot_2014-07-16-10-31-15_zpsbhcd3fwi.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athl1 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 παιδια κατεβασα ενα θεμα στην οθονη απο εδω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ogqcorp.bgh θα ήθελα πανω στην οθονη αυτη να βαλω και ενα ρολοι ψηφιακο κατα προτιμηση.δλδ να ειναι καπως ετσι. http://androidfreeware.net/download-digi-clock.html η εικονα και το ρολοι.. γινεται να το κανω? ευχαριστω. Υ.Γ. δεν ειμαι και πολυ της τεχνολογιας οποτε αν μου βρει λυση καποιος ασ μου πει αναλυτικα τα βηματα που πρεπει να ακολουθησω. δλδ αν πρεπει να κατεβασω στο τηλ. το Nova Launcher ή κατι αλλο μετα τι κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 παιδια κατεβασα ενα θεμα στην οθονη απο εδω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ogqcorp.bgh θα ήθελα πανω στην οθονη αυτη να βαλω και ενα ρολοι ψηφιακο κατα προτιμηση.δλδ να ειναι καπως ετσι. http://androidfreeware.net/download-digi-clock.html η εικονα και το ρολοι.. γινεται να το κανω? ευχαριστω. Υ.Γ. δεν ειμαι και πολυ της τεχνολογιας οποτε αν μου βρει λυση καποιος ασ μου πει αναλυτικα τα βηματα που πρεπει να ακολουθησω. δλδ αν πρεπει να κατεβασω στο τηλ. το Nova Launcher ή κατι αλλο μετα τι κανω? Βάλε το wallpapper που θες από το Backgrounds HD Wallpapers, εγκατέστησε το Digi Clock και βάλε το widget του στην οθόνη σου, σε όποιον launcher και να έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Ειναι theme που ειχε κανει καποιος με τον buzz launcher, αλλαξα το wallpaper και λιγο τη θεση των εικονιδιων και των widget και οριστε η καλοκαιρινη μου homescreen :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Με κιτ κατ πλέον...(επιτέλους)[ATTACH]47452[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Παιδιά κάνετε διαγωνισμό για τα πιο άσχημα εικονίδια; Καλά το πάτε :ninja: Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Παιδιά κάνετε διαγωνισμό για τα πιο άσχημα εικονίδια; Καλά το πάτε :ninja: περι ορεξεως... :) Εμενα μου αρεσαν αυτα τα εικονιδια με το συγκεκριμενο wallpaper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Ειναι theme που ειχε κανει καποιος με τον buzz launcher, αλλαξα το wallpaper και λιγο τη θεση των εικονιδιων και των widget και οριστε η καλοκαιρινη μου homescreen :p Όμορφη.. Mπορείς να μας δώσεις το wallpaper;; :) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Όμορφη.. Mπορείς να μας δώσεις το wallpaper;; :) Ευκολακι, οριστε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts