Jump to content

Δείξτε τη home screen / lock screen σας!

nikoskat
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καλημερα.Πολυ ωραια Μιχαλη.

Nice

Εικονίδια;

Αυτα μοιαζουν αρκετα.

https://www.dropbox.com/sh/wfu7ii6o64e58hq/AADKefNGSBOGr5fIRehmdoRZa

Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν.

Yeap!!! Mε Nova και πετάει!!!!

Νόμιζα ότι θα είναι laggy σαν τα κινητά της Sammy και μου δημιουργήθηκε η απορία: Γιατί ένας άνθρωπος να βάλει laggy θέμα στο κινητό του όταν μάλιστα αυτό είναι pure android?

Αλλά αφού πετάει, ΟΚ τότε:)

Edited by Alex_tz

Νόμιζα ότι θα είναι laggy σαν τα κινητά της Sammy και μου δημιουργήθηκε η απορία: Γιατί ένας άνθρωπος να βάλει laggy θέμα στο κινητό του όταν μάλιστα αυτό είναι pure android?

Εε νταξει τα εικονίδια είναι μόνο δεν νομίζω να σκαλώνουν κι αυτά ακόμα επειδή αφορούν Samsung :P

Εε νταξει τα εικονίδια είναι μόνο δεν νομίζω να σκαλώνουν κι αυτά ακόμα επειδή αφορούν Samsung :P

Δεν θα μου έκανε κι εντύπωση :-P

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Για να καταλάβεις πως λειτουργεί το πράγμα. Φοράω ήδη Nova στο Note 3 και άμα θέλω το κάνω ίδιο με το στοκ touchwiz χωρίς να έχει το παραμικρό lag. Γι αυτό και βλέπεις τον κόσμο να αγοράζει Samsung. Είτε γιατί το θέμα lag έχει μεγιστοποιηθεί εδω πέρα και δεν ισχύει στο βαθμό που ισχυρίζονται ορισμένοι είτε γιατί απλά του φοράμε έναν launcher και τέλος. Δεν έχει να κάνει με τη συσκευή το όποιο lag, έχει να κάνει με το συγκεκριμένο software της Samsung που ευτυχώς για όλους μας αλλάζει με δυο κλικ όπως και οποιασδήποτε συσκευής. Δεν υπάρχουν περιορισμοί.

Για να καταλάβεις πως λειτουργεί το πράγμα. Φοράω ήδη Nova στο Note 3 και άμα θέλω το κάνω ίδιο με το στοκ touchwiz χωρίς να έχει το παραμικρό lag. Γι αυτό και βλέπεις τον κόσμο να αγοράζει Samsung. Είτε γιατί το θέμα lag έχει μεγιστοποιηθεί εδω πέρα και δεν ισχύει στο βαθμό που ισχυρίζονται ορισμένοι είτε γιατί απλά του φοράμε έναν launcher και τέλος. Δεν έχει να κάνει με τη συσκευή το όποιο lag, έχει να κάνει με το συγκεκριμένο software της Samsung που ευτυχώς για όλους μας αλλάζει με δυο κλικ όπως και οποιασδήποτε συσκευής. Δεν υπάρχουν περιορισμοί.

Ok τώρα κατάλαβα, ευχαριστώ για την απάντηση σου:)

[ATTACH]47381[/ATTACH]

Nova Launcher Prime

Tinded Glass icon pack

Slim kat rom.

ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER

ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS

ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO

Μετά από αρκετό καιρό...

Αριστούργημα... :)

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

παιδια κατεβασα ενα θεμα στην οθονη απο εδω

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ogqcorp.bgh

θα ήθελα πανω στην οθονη αυτη να βαλω και ενα ρολοι ψηφιακο κατα προτιμηση.δλδ να ειναι καπως ετσι.

http://androidfreeware.net/download-digi-clock.html

η εικονα και το ρολοι.. γινεται να το κανω?

ευχαριστω.

Υ.Γ. δεν ειμαι και πολυ της τεχνολογιας οποτε αν μου βρει λυση καποιος ασ μου πει αναλυτικα τα βηματα που πρεπει να ακολουθησω.

δλδ αν πρεπει να κατεβασω στο τηλ. το Nova Launcher ή κατι αλλο μετα τι κανω?

παιδια κατεβασα ενα θεμα στην οθονη απο εδω

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ogqcorp.bgh

θα ήθελα πανω στην οθονη αυτη να βαλω και ενα ρολοι ψηφιακο κατα προτιμηση.δλδ να ειναι καπως ετσι.

http://androidfreeware.net/download-digi-clock.html

η εικονα και το ρολοι.. γινεται να το κανω?

ευχαριστω.

Υ.Γ. δεν ειμαι και πολυ της τεχνολογιας οποτε αν μου βρει λυση καποιος ασ μου πει αναλυτικα τα βηματα που πρεπει να ακολουθησω.

δλδ αν πρεπει να κατεβασω στο τηλ. το Nova Launcher ή κατι αλλο μετα τι κανω?

Βάλε το wallpapper που θες από το Backgrounds HD Wallpapers, εγκατέστησε το Digi Clock και βάλε το widget του στην οθόνη σου, σε όποιον launcher και να έχεις.

Ειναι theme που ειχε κανει καποιος με τον buzz launcher, αλλαξα το wallpaper και λιγο τη θεση των εικονιδιων και των widget και οριστε η καλοκαιρινη μου homescreen :p

Παιδιά κάνετε διαγωνισμό για τα πιο άσχημα εικονίδια; Καλά το πάτε :ninja:

περι ορεξεως... :) Εμενα μου αρεσαν αυτα τα εικονιδια με το συγκεκριμενο wallpaper

Ειναι theme που ειχε κανει καποιος με τον buzz launcher, αλλαξα το wallpaper και λιγο τη θεση των εικονιδιων και των widget και οριστε η καλοκαιρινη μου homescreen :p

Όμορφη.. Mπορείς να μας δώσεις το wallpaper;; :)

Be the change you wish to see in the world! 🧿

• The title was changed to Δείξτε τη home screen / lock screen σας!