chris_pro Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 New........ Πολυ ωραια:):up: Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Επειδή η παρουσίαση των homescreen παίζει σημαντικό ρόλο, και με τα κατάλληλα εργαλεία γίνεται ακόμα καλύτερη όποιος θέλει μπορεί να χρησιμοποιήσει για το s4 και n5 αυτά τα δυο psd . Κατεβάστε από εδώ https://www.dropbox.com/sh/t1h1c1o82wxptg2/GjTfJm-E-p Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Και η τωρινή δικιά μου :) Μπορούμε να έχουμε το wallpaper? :-) :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Ta nox εικονίδια είναι πάρα πολύ καλά. Πολλή λεπτομέρεια και το βασικό για μένα είναι φωτεινά. Επόμενα για αγορά είναι τα goolors και τα cardstock, καθώς τα στρογγυλά δε μου αρέσουν τόσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Μπορούμε να έχουμε το wallpaper? :-) :-) Φυσικά, ορίστε :) Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Buzz launcher Palmary wheather Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Φυσικά, ορίστε :) Thanks!! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Nexus 4. Stock rooted rom Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opethmmad Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 [ATTACH]37305[/ATTACH] S3 mini themed με στοιχεία S4, nova launcher, και modern android icon pack. Transparent status bar mod από xda, και κουμπί το μαύρο είναι https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
summit1_1 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Στο neo v μου [ATTACH]37306[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Επιστροφή στην απλότητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Rosa negra One more clock με nova launcher Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Απλή και χρωματιστή.... Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 (edited) .......................... Edited November 11, 2013 by chris_pro σ Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 .......................... Εδώ θα διακόψω τα γλυκολογα :-P Δεν μου αρέσει ιδιαίτερα. Εκτός βέβαια αν υπάρχει κάτι στα αριστερά και δεν το βλέπουμε... Εννοείται στο λέω φιλικά. Ξέρεις ότι από κοπλιμέντα έχεις πάρει πολλά από εμένα... ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badwolf Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 (edited) Να και η δική μου Edited November 12, 2013 by badwolf Παράθεση Ό,τι λειτουργεί σωστά, δεν το πειράζουμε. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Εδώ θα διακόψω τα γλυκολογα :-P Δεν μου αρέσει ιδιαίτερα. Εκτός βέβαια αν υπάρχει κάτι στα αριστερά και δεν το βλέπουμε... Εννοείται στο λέω φιλικά. Ξέρεις ότι από κοπλιμέντα έχεις πάρει πολλά από εμένα... ;-) Εχεις απολυτο δικιο.Αν βιαζεσαι ομως:Dαυτα παθαινεις. Θα σε αποζημιωσω με την επομενη:p Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGRIOS34 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Καλημέρα!!!!! Παράθεση "G.M.L." Phone: LG Optimus L90 D405 Rom: ResurrectionRemix 5.8.5 Recovery: T.W.R.P. 3.2.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ofiole Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Καλημέρα!!!!! Καλημέρα φίλε, μπορείς να βάλεις το wallpaper ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 @ofiole Εδώ:D http://www.wall9.com/wp-content/uploads/2013/07/Black_Snake_.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ofiole Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 @ofiole Εδώ:D http://www.wall9.com/wp-content/uploads/2013/07/Black_Snake_.jpg Ευχαριστώ. Σούπερ είναι !! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Εχεις απολυτο δικιο.Αν βιαζεσαι ομως:Dαυτα παθαινεις. Θα σε αποζημιωσω με την επομενη:p το καλο που σου θελω... :protest: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Μάλλον με αυτή θα μείνω καιρό, μιας και βρήκα επιτέλους μια εφαρμογή που να λέει σωστά τον καιρό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGRIOS34 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Καλημέρα φίλε, μπορείς να βάλεις το wallpaper ? Τώρα το είδα ορίστε!!! Παράθεση "G.M.L." Phone: LG Optimus L90 D405 Rom: ResurrectionRemix 5.8.5 Recovery: T.W.R.P. 3.2.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HypnZ Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Μάλλον με αυτή θα μείνω καιρό, μιας και βρήκα επιτέλους μια εφαρμογή που να λέει σωστά τον καιρό... Ποια εφαρμογή είναι φίλε Μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts