telmusic Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Tα έβαλα κι εγώ και τα 3, αλλά όταν πάω να εκκινήσω τον launcher μου βγάζει σφάλμα, ότι η Αναζήτηση Google έχει σταματήσει.. :( Και σε εμένα δεν δουλεύει με custom Rom hd revolution. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Τα δοκίμασα και αυτά.. Τίποτα σε stock xperia S.. Κάτι θα φταίει.. :confused: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Τα δοκίμασα και αυτά.. Τίποτα σε stock xperia S.. Κάτι θα φταίει.. :confused: Και σε εμένα δεν δουλεύει με custom Rom hd revolution. δεν ξερω ρε σεις... sorry. σε εμενα δουλεψαν μια χαρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris_ap Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 (edited) χμμ ολα καλα και ωραια με το 4.4 Launcher, ενα θεματάκι μονο αν ξερει κανεις να μου το επιλυσει κατω κατω στην οθονη κρυβονται τα wallpaper,widget, settings και δεν μπορω να τα κλικαρω για να αλαξω ρυθμισεις να τα βαλω σε folder κλπ...ξερει κανεις αν μπορει να φτιαχτει?(S4 9505) edit: ο μονος τροπος που βρηκα ηταν απο το homescreen να πατισεις το αριστερο touch κουμπακι(ή εκτεταμενα την οθονη) αλλα παλι folder δεν φτιαχνει ετσι μιας και τα settings ειναι τα Google Settings Για τα Folder μονο στην Homescreen παιζουν με τον κλασσικο τροπο περνεις ενα App και το περνας πανω απο ενα αλλο app... στα Nexus δεν παιζουν φανταζομαι Folder στο App Drawer και ειναι ο λογος που δεν φτιαχνει εκει μεσα φανταζομαι με αυτο το Launcher? H κανω λαθος? Edited November 3, 2013 by Chris_ap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Με βλέπω σύντομα με n5 http://img27.imageshack.us/img27/1315/xuzk.png Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Με βλέπω σύντομα με n5 http://img27.imageshack.us/img27/1315/xuzk.png αυτες τις εικονες τις φτιαχνεις εσυ; το nexus 5 πολυ ωραιο... και νομιζω ειναι η αποδειξη στις μεγαλες εταιριες οτι πρεπει να σταματησουν την τρελα με το hardware και ολα τα υπερβολικα σπεκς και να πιασουν λιγο το software. καταλαβαινεις τι εννοω, ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Πείτε μου κανένα καλό widgetακι καιρού για homescreen παιδιά :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Πείτε μου κανένα καλό widgetακι καιρού για homescreen παιδιά eye in the sky έχεις δοκιμάσει; Νομίζω είναι πολύ ωραίο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Lock screen και home screen...android 4.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Homescreen.. @paris_89, όντως ωραίο αυτό που μου πρότεινες :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 αυτες τις εικονες τις φτιαχνεις εσυ; το nexus 5 πολυ ωραιο... και νομιζω ειναι η αποδειξη στις μεγαλες εταιριες οτι πρεπει να σταματησουν την τρελα με το hardware και ολα τα υπερβολικα σπεκς και να πιασουν λιγο το software. καταλαβαινεις τι εννοω, ετσι; Ναι εγώ ,με την βοήθεια του photoshop . Για τα άλλα που γράφεις συμφωνώ και καταλαβαίνω τι εννοείς. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 (edited) Ογηγος tasker για Zooper pro και για Uccw.Σας εμφανιζει χαμενες ειδοποιησεις για facebook,whatsapp,g+ και αλλα. To Ζοοper μετραει μονο ποιος σε καλει,sms,και gmail. Πολυ ευκολος και με εικονες.διαδικασια step by step. Take a look.http://www.jagwar.de/en/show-notification-counts-in-zooper-with-tasker/ http://i1008.photobucket.com/albums/af204/chris_pro3/2013-11-04121218_zps05cb48c5.png' alt='2013-11-04121218_zps05cb48c5.png'> Edited November 4, 2013 by chris_pro Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Nova Prime και UCCW. [ATTACH]37139[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Εmotion UI 1.6 : http://rapidhdd.com/thumbnail/991645Screenshot_2013-11-04-15-01-15.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Εmotion UI 1.6 : Ποιο theme είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Ογηγος tasker για Zooper pro και για Uccw.Σας εμφανιζει χαμενες ειδοποιησεις για facebook,whatsapp,g+ και αλλα. To Ζοοper μετραει μονο ποιος σε καλει,sms,και gmail. Πολυ ευκολος και με εικονες.διαδικασια step by step. Take a look.http://www.jagwar.de/en/show-notification-counts-in-zooper-with-tasker/ μηπως υπαρχει το wallpaper που φαινεται στο πανω μερος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Ποιο theme είναι? Το CleanHuawei:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Μετα κοπων και βασανων Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 μηπως υπαρχει το wallpaper που φαινεται στο πανω μερος; Ευχαριστως....... Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGRIOS34 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 LG E400 Custom rom SLIM CM9 RC4 και Aviate launcher!!! Παράθεση "G.M.L." Phone: LG Optimus L90 D405 Rom: ResurrectionRemix 5.8.5 Recovery: T.W.R.P. 3.2.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Όλα stock rooted 4.3 με nova launcher, gravity box και uccw... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 my new http://s13.postimg.org/quvkytl7n/screen_20131108_1002.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 New........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Και η τωρινή δικιά μου :) Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Ακομα μια και απο εμενα Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts