NickName98 Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 (edited) λοιπον, ειπαμε με εναν φιλο να δουμε ποιος εχει πιο ωραιο homescreen και lockscreen. εγω s3, αυτος razr τα 2 πρωτα δικα μου, τα αλλα 2 δικα του. ξεσκιζω παραδεχτείτε το! :Ρ (να συμπληρωσω κατι κρυφο, για οσους νομιζουν οτι το δικο μου δεν ειναι τοσο πρακτικο, οτι εχω βαλει με swipe up στα εικονιδια να βγαινουν φακελοι) Edited July 13, 2013 by NickName98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 (edited) NickName98 said: λοιπον, ειπαμε με εναν φιλο να δουμε ποιος εχει πιο ωραιο homescreen και lockscreen. εγω s3, αυτος razr τα 2 πρωτα δικα μου, τα αλλα 2 δικα του. ξεσκιζω παραδεχτείτε το! :Ρ (να συμπληρωσω κατι κρυφο, για οσους νομιζουν οτι το δικο μου δεν ειναι τοσο πρακτικο, οτι εχω βαλει με swipe up στα εικονιδια να βγαινουν φακελοι) Ψηφίζω το 2ο. minimal και οικονομικό! (από μπαταρία!) PAPAKITOU said: Καλημέρα Εχει βρει κανενας πως στο simple text μπορείς να τροποποιήσεις κάποιο Widget που εχεις προσθέσει στην home screen? Ας πουμε εχω βαλει το Tapatalk, γραφει Tapatalk και θελω να αλλάξω μέγεθος γραμματοσειρας κλπ Αυτό το simple text νομίζω μόνο simple δεν είναι. Ή είμαι πολύ χαζός ή όταν μια εφαρμογή χρειάζεται να σου σπάσει το κεφάλι για να τη μάθεις θέλει σβήσιμο. Edited July 14, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Μου τρώει πολυ χρόνο και μενα.. Και μου τη σπαει πολυ αυτο που ρώτησα παραπάνω.. Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Mήπως ρε παιδιά ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω αυτό το ρημάδι εικονίδιο των apps (με τα τετραγωνάκια) που είναι στη φωτό?! Ευχαριστώ! έψαξα παντού, τίποτα! Μονο κάτι παρόμοια αν κατεβάσω theme pack από το playstore...EΥΧΑΡΙΣΤΩ! http://s10.postimg.org/i1ndf9xo9/image.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 camerakias said: Mήπως ρε παιδιά ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω αυτό το ρημάδι εικονίδιο των apps (με τα τετραγωνάκια) που είναι στη φωτό?! Ευχαριστώ! έψαξα παντού, τίποτα! Μονο κάτι παρόμοια αν κατεβάσω theme pack από το playstore...EΥΧΑΡΙΣΤΩ! Για δες αν σου κάνει κάποιο από αυτά τα δυο https://www.dropbox.com/sh/tbt22asv0l2y53p/vXNuA4Ooj- Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Αλλη μια και απο εμενα http://s9.postimg.org/gxiut0uff/Screenshot_2013_07_14_00_37_41.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 camerakias said: Mήπως ρε παιδιά ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω αυτό το ρημάδι εικονίδιο των apps (με τα τετραγωνάκια) που είναι στη φωτό?! Ευχαριστώ! έψαξα παντού, τίποτα! Μονο κάτι παρόμοια αν κατεβάσω theme pack από το playstore...EΥΧΑΡΙΣΤΩ! http://s10.postimg.org/i1ndf9xo9/image.jpg Δοκίμασες κανένα πακέτο εικονιδίων από το store σαν αυτό.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 (edited) camerakias said: Mήπως ρε παιδιά ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω αυτό το ρημάδι εικονίδιο των apps (με τα τετραγωνάκια) που είναι στη φωτό?! Ευχαριστώ! έψαξα παντού, τίποτα! Μονο κάτι παρόμοια αν κατεβάσω theme pack από το playstore...EΥΧΑΡΙΣΤΩ! οριστε..... Edited July 14, 2013 by Villis Αφαίρεση εικόνας από παράθεση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Ω! Ευχαριστώ πολύ! Πού το βρήκες?! Τόσο κοινό, μα τόσο δυσεύρετο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 camerakias said: Ω! Ευχαριστώ πολύ! Πού το βρήκες?! Τόσο κοινό, μα τόσο δυσεύρετο! ειναι μεσα στο seclauncher2.apk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostdmd Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 :) http://oi41.tinypic.com/2hezudt.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Vintage collection... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 (edited) lostdmd said: :) ωραια εικονιδια! ποια ειναι; Edited July 14, 2013 by Villis Αφαίρεση εικόνας από παράθεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 (edited) lostdmd said: :) Πανέμορφη, πόσο χαίρομαι να βλέπω τέτοιες οθόνες κι όχι κάτι παραφορτωμένες που σε κουράζει ακόμα και το screenshot!! Edited July 14, 2013 by Villis Αφαίρεση εικόνας από παράθεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Να και η καινούρια η δικια μου.... (Μια που αλλαξα ρομ ειπαμε να δοκιμασουμε κατι διαφορετικό) Απλο μεν παλι ..... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 (edited) bill_viper said: Πανέμορφη, πόσο χαίρομαι να βλέπω τέτοιες οθόνες κι όχι κάτι παραφορτωμένες που σε κουράζει ακόμα και το screenshot!! τοτε θα σε στεναχωρισω λιγο γιατι μολις εφτιαξα (δηλαδη αντεγραψα με λιγο αυτοσχεδιασμο λογω προβληματων) αυτο. τιγκα στο widget. ωραιο αλλα δεν ξερω για ποσο θα κρατησει. τι λετε; Edited July 14, 2013 by NickName98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 NickName98 said: τοτε θα σε στεναχωρισω λιγο γιατι μολις εφτιαξα (δηλαδη αντεγραψα με λιγο αυτοσχεδιασμο λογω προβληματων) αυτο. τιγκα στο widget. ωραιο αλλα δεν ξερω για ποσο θα κρατησει. τι λετε; Lol με τόσο λευκό πονάνε τα μάτια. :-P Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 tsabasid said: Lol με τόσο λευκό πονάνε τα μάτια. :-P χαχα.... :lol: κοιταξε, ουτε εμενα με τρελενει αλλα απο αυτα τα περιεργα που εχει στο xda αυτο μου φανηκε πολυ απλο και το εκανα σε ενα 10λεπτο :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Nexus 7 32Gb http://img546.imageshack.us/img546/821/dxc.png Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickMrg Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 (edited) http://img.tapatalk.com/d/13/07/15/muhy2ary.jpg Edited July 14, 2013 by NickMrg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 NickMrg said: http://img.tapatalk.com/d/13/07/15/muhy2ary.jpg Wow τι ειναι τουτο i want it xd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 parafron4 said: οριστε..... Παίζει σε psd ή χωρίς το μαύρο φόντο; Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostdmd Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 NickName98 said: ωραια εικονιδια! ποια ειναι; bill_viper said: Πανέμορφη, πόσο χαίρομαι να βλέπω τέτοιες οθόνες κι όχι κάτι παραφορτωμένες που σε κουράζει ακόμα και το screenshot!! Holo icons Σε ευχαριστωωω! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik_tech Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Και η δικη μου Miui v5 με mixed theme (lockscreen, icons , fonts, clock ,κτλ) [ATTACH]34193[/ATTACH] [ATTACH]34194[/ATTACH] [ATTACH]34195[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGRIOS34 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Livas said: Να και η καινούρια η δικια μου.... (Μια που αλλαξα ρομ ειπαμε να δοκιμασουμε κατι διαφορετικό) Απλο μεν παλι ..... Μου άρεσαν τα εικονίδια ποιο πακέτο είναι? Παράθεση "G.M.L." Phone: LG Optimus L90 D405 Rom: ResurrectionRemix 5.8.5 Recovery: T.W.R.P. 3.2.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts