nikoskat Δημ. June 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Το link για τα εικονίδια του dock λέει "Page will not found on this server" και αυτό με τα εικονίδια πάνω από το dock πως το έχεις κάνει? Από το link που έχεις δώσει δεν έβγαλα άκρη. Πολύ ωραίο πάντως. ναι ειναι λαθος, χαλασε οταν εκανα edit εδω το σωστο http://www.softicons.com/free-icons/toolbar-icons/mono-reflection-blue-icons-by-double-j-design ο nova launcher που χρησιμοποιω εχει επιλογη να αλλαζει το background των φακελων, ετσι απλα εβαλα το ασπρο "ραφακι" και μεσα τα εικονιδια οπως φαινονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 τα φακελακια τι ειναι; Folder Editor : https://play.google.com/store/apps/details?id=personal.jhjeong.app.appfolderlite Με βολεψε παρα πολυ η συγκεκριμενη εφαρμογη βασικα. Κ πολλες βολικες επιλογες κ ομορφο αποτελεσμα! Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Folder Editor : https://play.google.com/store/apps/details?id=personal.jhjeong.app.appfolderlite Με βολεψε παρα πολυ η συγκεκριμενη εφαρμογη βασικα. Κ πολλες βολικες επιλογες κ ομορφο αποτελεσμα! Δε φαίνεται άσχημο, αλλά και η ενσωματωμένη λειτουργία που έχει το ICS για "φακέλωμα" apps καλή είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Ακριβώς! Υπάρχει ενσωματωμένο τουλάχιστον στην 4 που δουλεύω. Περιττό ... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Δεν ξερω αν το εχουν ξαναρωτησει για'υτο συγνωμη, αλλα με ποιο προγραμμα παιρνετε τα screenshot απο την οθονη του κινητου σας . ; Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Δεν ξερω αν το εχουν ξαναρωτησει για'υτο συγνωμη, αλλα με ποιο προγραμμα παιρνετε τα screenshot απο την οθονη του κινητου σας . ; ποια συσκευη εχεις?αναφερσου στο θεμα της Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Ορίστε και η δικιά μου home και lock screen. Στην home ίσως βάλω κάτι ακόμα που ίσως δω ότι χρειάζομαι γιατί έχω αρκετό χορό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 πιο μινιμαλ πειθαινεις....! :P Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 πιο μινιμαλ πειθαινεις....! :P background, lancher/theme, ρολοι ? Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 background, lancher/theme, ρολοι ? apex launcher, με το stock theme font changer, ubuntu εχω επιλεξει Month calendar widget simi clock metrostation icon pack Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 (edited) apex launcher, με το stock theme font changer, ubuntu εχω επιλεξει Month calendar widget simi clock metrostation icon pack ευχαριστω, το κουμπακι στη μεση ? και event widget ? Edited June 28, 2012 by panoc Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 ευχαριστω, το κουμπακι στη μεση ? και event widget ? και εορτολογιο Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Δεν ξερω αν το εχουν ξαναρωτησει για'υτο συγνωμη, αλλα με ποιο προγραμμα παιρνετε τα screenshot απο την οθονη του κινητου σας . ; Εχω το motorola RAZR XT 910 Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Εχω το motorola RAZR XT 910 Διαλεχτεεεε....!!!! :lol: https://play.google.com/store/search?q=screensho&c=apps ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandiom Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 πιο μινιμαλ πειθαινεις....! :P Ψέμα... :p http://i.imgur.com/BXBae.png http://i.imgur.com/Zz3wV.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 (edited) Ψέμα... :p wallpaper με χιλιααααααααα!!! please Edited June 29, 2012 by Villis Αφαίρεση εικόνων από παράθεση Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandiom Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 wallpaper με χιλιααααααααα!!! please here you go https://www.dropbox.com/s/k7dpmo3h0d5o337/sagews.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Και η δική μου. Απλή Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Ορίστε και η δικιά μου home και lock screen. Στην home ίσως βάλω κάτι ακόμα που ίσως δω ότι χρειάζομαι γιατί έχω αρκετό χορό. Το wallpapper με την lambo please??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nwb1989 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 πως να ενεργοποιοσω το συγικριμενο widget για να μη ζηταει συνεχεια συνδεση σε δικτιου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Παιδες σορρυ επειδη δεν εχω αποφασισει πιο προγραμμα θα κατεβασω για screenshot,η φωτο ειναι απο μηχανη Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Το wallpapper με την lambo please??? Μάλλον δεν την ανεβάζει σε κανονικό μέγεθος. Την έχω κατεβάσει από το zedge. Αν δεν την βρεις στείλε μου ένα mail να στη στείλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Παιδες σορρυ επειδη δεν εχω αποφασισει πιο προγραμμα θα κατεβασω για screenshot,η φωτο ειναι απο μηχανη Με ταυτόχρονο πάτημα Volume down και power και κράτημα, δε σου βγάζει? Ειναι stock feature... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 με μικρες διαφορες...! Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Με ταυτόχρονο πάτημα Volume down και power και κράτημα, δε σου βγάζει? Ειναι stock feature... Το μεσαίο εικονίδιο ( το χ το πολύχρωμο) τι κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts