alkis_7 Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 οχι μου βγαζει το widget αλλα δεν εχει πουθενα να διαλεξω ουτε themes ουτε επιλογες για κελσιου κλπ μηπως το εχεις στην sd?? δοκιμασε να το βαλεις στη μνημη του κινητου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsaviola28 Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 οχι ειναι στη μνημη του τηλεφωνου Παράθεση http://www.annamariakalfa.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 ηλια θεμα και μπαταρια?? Launcher:go launcher Theme:xperia play ui με εικονιδια ics Widget:battery monitor widget Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Νέες screen. Sonygen 1.2 Sent from my LG-P500 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 (edited) καλημερα πως κανουμε screenshot ?? ευχαριστω :) edit: το βρήκα Edited December 3, 2011 by soullis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Και μια δικιά μου. [ATTACH]22802[/ATTACH] Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Και μια δικιά μου. [ATTACH]22802[/ATTACH] Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk Μπορείς να ανεβάσεις το wallpaper. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Μπορείς να ανεβάσεις το wallpaper. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Φυσικά [ATTACH]22804[/ATTACH] Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 να ρωτήσω κάτι ? πως μπορώ να πάρω σε φωτογραφία το κινητό μου την homescreen ? υπάρχει τρόπος ? ποια είναι η διαδικασία ? πρέπει να γίνει root ? με ποιο τρόπο γίνετε ? και αν γίνει root μετά πως βγάζω φώτο την homescreen ? και κάτι ακόμα στο ios υπάρχει μία κοινότητα ( game center ) στο οποίο γράφεσαι και μετά έχει κρατημένα όλα τα hi score κτλ από τα παιχνίδια . υπάρχει κάτι ανάλογο στο android ? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 (edited) Lockscreen (WidgetLocker με Fancy Widgets Pro): http://i182.photobucket.com/albums/x68/akpe/sc1-2.png Homescreen (Fancy Widgets Pro και Note Everything widget): http://i182.photobucket.com/albums/x68/akpe/sc2-2.png Edited December 4, 2011 by akpe Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 4, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 να ρωτήσω κάτι ? πως μπορώ να πάρω σε φωτογραφία το κινητό μου την homescreen ? υπάρχει τρόπος ? ποια είναι η διαδικασία ? πρέπει να γίνει root ? με ποιο τρόπο γίνετε ? και αν γίνει root μετά πως βγάζω φώτο την homescreen ? https://market.android.com/search?q=screenshot&so=1&c=apps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 (edited) Lockscreen (WidgetLocker με Fancy Widgets Pro) Για να μην πιάνει πολύ χώρο η Homescreen που ανέβασες, πάτα δεξή klik πάνω στην photo > άνοιγμα με > ζωγραφική > πάνω αριστερά πάτα ΕΙΚΟΝΑ > αλλαγή μέγεθος / παραμόρφωση > και εκεί που γράφει .....ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ το 100% καντο 70%-60%-50% όσο εσύ θέλεις, πάτα ο.κ. και σώσε την εικόνα..!!! Τώρα μπορείς να την ανεβάσεις σε καλύτερη καλύτερη διάσταση χωρείς να κουράζει και εκείνων που την βλέπει...!!! ;) Τα παραπάνω όλα φιλικά...!!!:D Edited December 4, 2011 by Villis Aφαίρεση εικόνας από παράθεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 (edited) Lockscreen (WidgetLocker με Fancy Widgets Pro): Homescreen (Fancy Widgets Pro και Note Everything widget): Το θεμα που χρησιμοποιεις (οχι wallpaper) και την συντομευση quick note που εχεις που μοιαζει με google που τα βρισκουμε? Edited December 5, 2011 by Villis Αφαίρεση εικόνων από παράθεση Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Για να μην πιάνει πολύ χώρο η Homescreen που ανέβασες, πάτα δεξή klik πάνω στην photo > άνοιγμα με > ζωγραφική > πάνω αριστερά πάτα ΕΙΚΟΝΑ > αλλαγή μέγεθος / παραμόρφωση > και εκεί που γράφει .....ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ το 100% καντο 70%-60%-50% όσο εσύ θέλεις, πάτα ο.κ. και σώσε την εικόνα..!!! Τώρα μπορείς να την ανεβάσεις σε καλύτερη καλύτερη διάσταση χωρείς να κουράζει και εκείνων που την βλέπει...!!! ;) Τα παραπάνω όλα φιλικά...!!!:D Σωστός! Δεν είχα δει πόσο τραγικά τεράστιες έβγαιναν :/ Το θεμα που χρησιμοποιεις (οχι wallpaper) και την συντομευση quick note που εχεις που μοιαζει με google που τα βρισκουμε? Είναι το default του LauncherPro, χρησιμοποιόντας το Froyo Wide dock στις ρυθμίσεις και default εικονίδια του προγράμματος. Το widget είναι του Note Everything, το έχω αγορασμένο αλλά νομίζω και η free έκδοση έχει widget. Στην lockscreen έχω WidgetLocker με έναν custom slider που βρήκα κάπου στο xda, δεν θυμάμαι ακριβώς που. :( Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Να και τα δικα μου....λιγα και καλα... http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=22585&stc=1&thumb=1&d=1321587811 Sent from my Beast Galaxy S2 Ωραίες screens φίλε μου. Μια ερώτηση: Στην lockscreen τα εικονίδια των sliders είναι από κάποιο widgetlocker theme ή είναι custom icons? Δώσε ανάλογα link. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 http://img.tapatalk.com/58dabdca-d8ad-1121.jpghttp://img.tapatalk.com/58dabdca-d8bf-a444.jpg Go locker:go locker fourkeys Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 απλα πραγματα :) http://img26.imageshack.us/img26/3478/screenshot1323185002385.png Uploaded with ImageShack.us Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 (edited) Lockscreen (WidgetLocker με Fancy Widgets Pro): Homescreen (Fancy Widgets Pro και Note Everything widget): αν καταλαβα καλα εχεις τον go launcher ex σωστα??? τοτε πως εβαλες το htc clock? δοκιμασα χθες να το κανω και δεν μπορουσα.. Edited December 6, 2011 by Villis Aφαίρεση εικόνων από παράθεση Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 6, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 τοτε πως εβαλες το htc clock? Αν δεν απατώμαι αυτό είναι το Fancy widget. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Αν δεν απατώμαι αυτό είναι το Fancy widget. Σωστα fancy widget ειναι Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 παιδια εχω εγκαταστησει τον go launcher ex και ενω εχω κατεβασει καποια προσθετα(locker και την εφαρμογη για τον καιρο) δεν μπορω να τα βαλω..ξερει κανεις πως γινεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 παιδια εχω εγκαταστησει τον go launcher ex και ενω εχω κατεβασει καποια προσθετα(locker και την εφαρμογη για τον καιρο) δεν μπορω να τα βαλω..ξερει κανεις πως γινεται?? Για το locker πηγαινε και βρες στις εφαρμογες το go locker,το ανοιγεις κ πατας enable locker. Για widget καιρου στην αρχικη οθονη πατας οπως για να βαλεις ενα widget με τη διαφορα οτι μολις σου βγαλει το μενουν πατας go widget Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 (edited) Για το locker πηγαινε και βρες στις εφαρμογες το go locker,το ανοιγεις κ πατας enable locker. Για widget καιρου στην αρχικη οθονη πατας οπως για να βαλεις ενα widget με τη διαφορα οτι μολις σου βγαλει το μενουν πατας go widget Sent from my X8 black using Tapatalk ευχαριστω πολυ Ηλια!!αλλα σαν installed μου εχει μονο το go store και καμια αλλη εφαρμογη...πως μπορω να τη βρω ενω την εχω εγκαταστησει? Edited December 8, 2011 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Παδια καλημερα!Ρωταω εδω γιατι βλεπω οτι αρκετοι χρησιμοποιειτε το widgetlocker...Υπαρχει ρυθμιση να φαινονται οι αναπαντητες, μηνυματα,κ.τ.λ.στην lockscreen πριν την ξεκλειδωσουμε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Παδια καλημερα!Ρωταω εδω γιατι βλεπω οτι αρκετοι χρησιμοποιειτε το widgetlocker...Υπαρχει ρυθμιση να φαινονται οι αναπαντητες, μηνυματα,κ.τ.λ.στην lockscreen πριν την ξεκλειδωσουμε? Θα με ενδιέφερε κι εμένα αυτό. :) Με οποιονδήποτε ελαφρύ Launcher/Locker. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts