Jump to content

Ερευνα αγορας dvd

Kone
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια εχω ενα προβλημμα το παλιο dvd, μου τα επαιξε απο την πολυ χρηση και θελω να παρω ενα καινουργιο!!! Αλλα επειδη το θελω αμεσα δεν προλαβαινω να κανω ερευνα αγορας!!! Αν ειναι ευκολο απαντηστε μου, γιατι παιζει να παω να το παρο και σημερα!!! Διαθετω μεχρι και 30 Ε! Πεστε μου ενα καλο που το εχετε δοκιμασει και εσεις, και αντεχει την συχνη χρηση!!!! Ευχαριστω... :!:
leeco max2 x820 4/32 Miui8 v.6 7.4.24 by C.B.G.

Και αν γινεται να μου πειτε και ενα καταστημα κοντα στην καλλιθεα για να μπορεσω να το παρω!!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Kone (27 Φεβ. 2004 , 15:45)

Και αν γινεται να μου πειτε και ενα καταστημα κοντα στην καλλιθεα για να μπορεσω να το παρω!!!!

Plaisio?

Watch When You Stray My Friend...

Ναι αλλα το θεμα ειναι ποια μαρκα να παρω; Ολα καλα ειναι; Δεν θαλω σε κανενα 3μηνο να τρεχω παλι για καινουργιο!!!! Ειδα καποια πραγματα στο site του πλαισιου αλλα δεν ξερω αν τα dvd αυτα ειναι καλα η οχι για αυτο και ρωταω!!! Δεν εχω την τρομερη εμπιστοσυνη στο πλαισιο, στο θεμα του οτι αυτο που θα παρεις θα ειναι και καλο, εκτος και αν πας ενημερομενος πανω σε αυτο που ζητας και τους το ζητησεις!!! Βεβαια δεν λεω οτι δεν εχει καλα προιοντα, αλλα σου πουλανε οτι θελουν αυτοι αμα ζητησεις την γνωμη τους!!!!

Ειδα στο site του πλαισιου πριν και ξεχασα να το αναφερω ενα samsung θεωρεις οτι ειναι καλο η οχι γιατι η τιμη του ειναι ακρος δελεαστικη κανει 31 Ε με Φ.Π.Α τι λες θα ειναι καλη η κινηση μου να το παρω ακομα εχει και 2 χρονακια εγγυηση!!! buffer 512kb (Αν και δεν το πολυ πιστευω τιποτα 256 θα ειναι!!!) και ταχυτητες αναγνωσης 16x για dvd και 48x για cd. Εσυ τι λες να το παρω η οχι;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Kone (27 Φεβ. 2004 , 17:12)

Ειδα στο site του πλαισιου πριν και ξεχασα να το αναφερω ενα samsung θεωρεις οτι ειναι καλο η οχι γιατι η τιμη του ειναι ακρος δελεαστικη κανει 31 Ε με Φ.Π.Α τι λες θα ειναι καλη η κινηση μου να το παρω ακομα εχει και 2 χρονακια εγγυηση!!! buffer 512kb (Αν και δεν το πολυ πιστευω τιποτα 256 θα ειναι!!!) και ταχυτητες αναγνωσης 16x για dvd και 48x για cd. Εσυ τι λες να το παρω η οχι;

Oxi.Exo to 120s enamish xrono,full xrhsh kai den katalave xristo...Einai kai slot-in gia na kanei emfanish... :D

Watch When You Stray My Friend...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cmaniac (27 Φεβ. 2004 , 18:54)

Oxi.Exo to 120s enamish xrono,full xrhsh kai den katalave xristo...Einai kai slot-in gia na kanei emfanish... :D

Τότε χαίρομαι που έχω το ίδιο :)

Το έχει κάνει κανείς Region-Free; Έχει βγει firmware αλλά διστάζω να το περάσω...

ναι ρε σεις αλλα οπως λει και ο graphi εχει δυο χρονια εγγυηση, ενω το pioneer εχει ενα!!! Και βασικα εχω ακουσει οτι τα σλοτ ιν δεν ειναι και τοσο αξιοπιστα σε σχεσει με τα αλλα με το πορτακι!!! Τεσπα την δευτερα τρεχω πλαισιο και βλεπουμε μαλλον η για το samsung η για το pioneer παω!!! αμα παρω το samsung θα σας πω επιδοσεις!!! (Βασικα θα το λιωσω με τετοια εγγυηση που δεινει!!!!)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Kone (28 Φεβ. 2004 , 12:01)

ναι ρε σεις αλλα οπως λει και ο graphi εχει δυο χρονια εγγυηση, ενω το pioneer εχει ενα!!!

Το θέμα της εγγύησης θέλει ψάξιμο.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Kone (28 Φεβ. 2004 , 12:01)

Και βασικα εχω ακουσει οτι τα σλοτ ιν δεν ειναι και τοσο αξιοπιστα σε σχεσει με τα αλλα με το πορτακι!!!

Αυτό είναι μέγιστο λάθος. Να μην ακούς τέτοια "ράδιο αρβύλα". Μια χαρά είναι και το slot είναι πάρα πολύ βολικό.

Τι εννοείς ότι το θέμα της εγγύησης θέλει ψάξιμο; Πήρα ένα teac+-rw επειδή ο υπάλληλος από το πλαίσιο μου είπε ότι έχει 2 χρόνια εγγύηση!?

Παιδια τελικα πηρα το samsung γιατι απο οτι μου ειπε και ενας φιλος ειναι αρκετα καλο και μεχρι στιγμης δεν εχει καποιο προβλημα!!! χτες ειδα και ενα dvd πρωτη φορα μετα απο πολυ καιρο χωρις κοληματα!!! ας ελπισουμε οτι θα αντεξει!!! κατι αλλο υπαρχουν ακομα στην αγορα dvd-rw;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Kone ( 3 Μάρ. 2004 , 14:54)

Παιδια τελικα πηρα το samsung γιατι απο οτι μου ειπε και ενας φιλος ειναι αρκετα καλο και μεχρι στιγμης δεν εχει καποιο προβλημα!!! χτες ειδα και ενα dvd πρωτη φορα μετα απο πολυ καιρο χωρις κοληματα!!! ας ελπισουμε οτι θα αντεξει!!! κατι αλλο υπαρχουν ακομα στην αγορα dvd-rw;

Λίγο άσχετο,αλλα τι μάρκα ήταν το dvd-rw που σου χάλασε;;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Αν διαβασες παραπανω δεν μου χαλασε dvd-rw αλλα σκετο dvd rom, απλα ρωτησα αν υπαρχουν στην αγορα ακομα τα dvd-rw!!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GraPhi (29 Φεβ. 2004 , 11:41)

Τι εννοείς ότι το θέμα της εγγύησης θέλει ψάξιμο; Πήρα ένα teac+-rw επειδή ο υπάλληλος από το πλαίσιο μου είπε ότι έχει 2 χρόνια εγγύηση!?

Oι γραπτές εγγυήσεις ή αναφορα στην απόδειξη μετράνε .Τα υπόλοιπα είναι .... Ολοι κάνουν δικές τους εισαγωγές πλέον και το Πλαίσιο είναι γνωστό για τις "εγγυήσεις" του....