Jump to content

[Επίσημο] Nokia C6-00

Navar
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει τροπος να σύγχρονισω την ώρα του τηλεφώνου με κάποιον διακομιστη στο ίντερνετ για να έχω σωστή ώρα?

Ούτε η 'Ελλη Στάη δεν ζητάει να έχει τόση ακρίβεια χρόνου στο δελτίο ειδήσεων!

χεχεε!

Για PC έχω λύση. Για το κινητό όχι!

'Αλλοστε στην οθόνη δεν σου εμφανίζει τα δευτερόλεπτα. Οπότε... μην αγχώνεσαι

• Απαντήσεις 648
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ούτε η 'Ελλη Στάη δεν ζητάει να έχει τόση ακρίβεια χρόνου στο δελτίο ειδήσεων!

χεχεε!

Για PC έχω λύση. Για το κινητό όχι!

'Αλλοστε στην οθόνη δεν σου εμφανίζει τα δευτερόλεπτα. Οπότε... μην αγχώνεσαι

Ε όχι και Έλλη Στάη! Αυτό παραπάει!:lol:

Απλά επειδή κάθε ρολόι σπίτι μου λέει και διαφορετική ώρα έλεγα μήπως μπορώ να συγχρονίσω απευθείας το κινητό. Δεν πειράζει όμως. Θα κοιτάξω το PC και θα φτάξω και όλα τα ρολόγια...

--

Nokia 3310 -> Nokia 5300 -> Nokia 5320 -> Nokia C6-00 -> iPhone 3GS -> Samsung Galaxy SIII Neo -> Nokia Lumia 520 -> Xiaomi RN2 -> Xiaomi Mi A1 -> Xiaomi Mi 10 Lite

:worry:ξερει καποιος πως μπορώ να κανω φραγη εισερχομενων κλησεων και να μου ερχονται τα μηνυματα. τωρα αν κανω φραγη εισερχομενων κλησεων δεν μου ερχονται τα μηνυματα αν και η φραγη αφορα τις εισερχομενες κλησεις. σε αλλα κινητα ξερω οτι οταν κανεις φραγη εισερχομενων κλησεων ισχυει φραγη μονο για τις εισερχομενες κλησεις.:worry: :wacko:

Καλημερα επειδη δεν μου απαντησε κανεις ξαναβαζω το θεμα για το gps;θελω π.χ να κανω ενα ταξιδι θεσσαλονικη-λαρισα.πως βαζω τον προορισμο που θελω να παω;αν πατησω καθορισμος προορισμου και παω αναζητηση μου βγαζε να πληκτρολογησω μονο το σημειο εκκινησης;πρεπει να κατεβασω αλλους χαρτες;

Αν έχεις ήδη περασμένους τους χάρτες της Ελλάδας, δεν χρειάζεται να κατεβάσεις κάτι άλλο. Αν δεν τους έχεις περάσει, συνδέεις την συσκευή σου με το ovi suite και τους περνάς επιλέγοντας το εικονίδιο x;artew.

Για να θέσεις προορισμό, ή πας χειροκίνητα πάνω στο σημείο που θέλεις να φτάσεις ή κάνεις αναζήτηση και στα αποτελέσματα, πατάς πάνω και επιλέγεις οδήγηση μέχρι εδώ. Γενικά αν το ψάξεις θα δεις ότι είναι πάρα πολύ εύκολο. Ακόμα πιο εύκολο είναι να πας στο σημείο που θέλεις να φτάσεις και να πατήσεις πάνω του και μετά να επιλέξεις αποθήκευση. Όταν θα χρειαστεί να οδηγήσεις για να φτάσεις εκεί, θα πας στα αγαπημένα, θα επιλέξεις το σημείο αυτό και θα πατήσεις οδήγηση μέχρι εδώ. Εγώ αυτόν τον τρόπο χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό και έχω βολευτεί.

Προς αυτους που εχουν εγκαταστήσει το Handt Task Man( έχω την έκδοση 2.03).

Οταν το κινητό ειναι κλειδωμένο μπορείτε να το ξεκλειδώσετε οχι με το κουμπάκι που υπάρχει στα δεξιά του κινητού αλλά με την αφή? Γιατί με το που το εγκατέστησα σήμερα όταν πάω να ξεκλειδώσω το κινητό με την αφή πατώντας αρχικά το πλήκτρο "μενού" απλά ανοίγει το φως του κινητού και δεν κάνει τπτ.

• 2 weeks later...

καλησπερα παιδια...

λοιπον αντιμετωπιζω το εξης προβλημα, ενω εχω κανει φορματ στην καρτα μνημης οταν ανοιγω το κιν δεν μου ανοιγει (εμφανιζει το λογοτυπο νοκια και κλεινει).αυτο εμφανιστηκε οταν εγκατεστησα το garmin...τι μπορω να κανω?

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

καλησπερα παιδια...

λοιπον αντιμετωπιζω το εξης προβλημα, ενω εχω κανει φορματ στην καρτα μνημης οταν ανοιγω το κιν δεν μου ανοιγει (εμφανιζει το λογοτυπο νοκια και κλεινει).αυτο εμφανιστηκε οταν εγκατεστησα το garmin...τι μπορω να κανω?

Η μονη λυση φαινεται να ειναι το hard format το οποιο θα κανεις πατωντας εναν συνδυασμο πληκτρων του τηλεφωνου. Λεπτομερειες στο faq που ειναι sticky θεμα. Συγγνωμη που δεν βαζω link αλλα ειμαι απο το κινητο.

Τώρα μια δική μου απορία. Έχω εγκαταστησει το handy taskman το οποιο βρηκα σε ενα μαγαζακι. Ξαφνικα δεν ανοιγε στο boot και επρεπε να το ανοιγω χειροκινητα καθε φορα. Το προβλημα συνεχιστηκε και υστερα απο hard format της συσκευης. Ξερει κανεις τι μπορω να κανω για να ανοιγει αυτοματα ο taskman καθε φορα που ανοίγω τη συσκευη μου?

--

Nokia 3310 -> Nokia 5300 -> Nokia 5320 -> Nokia C6-00 -> iPhone 3GS -> Samsung Galaxy SIII Neo -> Nokia Lumia 520 -> Xiaomi RN2 -> Xiaomi Mi A1 -> Xiaomi Mi 10 Lite

Μετά από 2 μήνες, δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος με το τηλέφωνο.

Κάθε 2-3 μέρες του κάνω επανεκίννηση γιατί έχω τα εξής θέματα

1. Δεν με ειδοποιεί όταν λαμβάνει μήνυμα.

2. Δεν χτυπάει όταν με καλούν (για την ακρίβεια δείχνει μόνο ένα μικρό τετραγωνο εικονίδιο με ένα ακουστικό που δεν μπορώ να πατήσω "απάντηση").

3. Σήμερα έκανε ένα ακόμα bug. 'Ακουγα με τα ακουσικά μουσική και όταν καλούσα ή με έπαιρναν, ενώ κοβόταν η μουσική, απαντούσα και δεν άκουγα αλλά ούτε με άκουγαν.

4. Κάποιες φορές σε κλειδωμένα δίκτυα WIFI, δεν μου εμφανίζει το μενού να πληκτρολογήσω τον κωδικό για να συνδεθεί. Πατάω "σύνδεση" και δεν κάνει τίποτα άλλο.

Μετά την επανεκίννηση πήρε τα ίσια του.

Θα ηθελα να σας κανω 2 ερωτησεις.Η πρωτη ειναι:ο κωδικος του wi-fi που χρησημοποιουσα αλλαξε.Πως μπορω να τον αλλαξω και στο κινητο γιατι οποτε προσπαθω να συνδεθω το δυκτιο το αναγνωριζει ως ''γνωστο'' αλλα δεν μπορει να συνδεθει.Η δευτερη τωρα...Οταν το κινητο ειναι κλειστο δεν μου ερχετε μηνυμα οταν το ανοιγω με τους αριθμους που με καλεσαν οπως στο παλιο μου κινητο.Αν καποιος γνωριζει κατι ας μου απαντησει.Ευχαριστω εκ των προτερων :)

Αγαπητέ Μήτσου, για να σου έρθει μήνυμα για τις χαμένες κλήσεις, πρέπει να το επιλέξεις (δίνοντας την ανάλογη εντολή προς τον φορέα).

Σχετικά με το πρώτο ερώτημα, μπες στις συνδέσεις του κινητού σου

Ρυθμίσεις=> Συνδεσιμότητα=> Προορισμοί και σβήσε όπου βλέπεις το παλιό σου δίκτυο.

'Οταν ξανακάνεις αναζήτηση, θα βρεις το νεο σου δίκτυο και θα βάλεις τον κωδικό σου!

Μετά από 2 μήνες, δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος με το τηλέφωνο.

Κάθε 2-3 μέρες του κάνω επανεκίννηση γιατί έχω τα εξής θέματα

1. Δεν με ειδοποιεί όταν λαμβάνει μήνυμα.

2. Δεν χτυπάει όταν με καλούν (για την ακρίβεια δείχνει μόνο ένα μικρό τετραγωνο εικονίδιο με ένα ακουστικό που δεν μπορώ να πατήσω "απάντηση").

3. Σήμερα έκανε ένα ακόμα bug. 'Ακουγα με τα ακουσικά μουσική και όταν καλούσα ή με έπαιρναν, ενώ κοβόταν η μουσική, απαντούσα και δεν άκουγα αλλά ούτε με άκουγαν.

4. Κάποιες φορές σε κλειδωμένα δίκτυα WIFI, δεν μου εμφανίζει το μενού να πληκτρολογήσω τον κωδικό για να συνδεθεί. Πατάω "σύνδεση" και δεν κάνει τίποτα άλλο.

Μετά την επανεκίννηση πήρε τα ίσια του.

Και κάτι τελευταίο που ξέχασα...

Κάθε φορά που κάνω επανεκίννηση με ρωτάει για ημερομηνία και ώρα.

Τόσο ηλίθιο είναι αυτό το τηλέφωνο;

Αγαπητέ Μήτσου, για να σου έρθει μήνυμα για τις χαμένες κλήσεις, πρέπει να το επιλέξεις (δίνοντας την ανάλογη εντολή προς τον φορέα).

Σχετικά με το πρώτο ερώτημα, μπες στις συνδέσεις του κινητού σου

Ρυθμίσεις=> Συνδεσιμότητα=> Προορισμοί και σβήσε όπου βλέπεις το παλιό σου δίκτυο.

'Οταν ξανακάνεις αναζήτηση, θα βρεις το νεο σου δίκτυο και θα βάλεις τον κωδικό σου!

Αγαπητε radiodj105...σε ευχαριστω παρα μα παρα πολυ :D:D:D:D

Θυμήσου! Επειδή το συγκεκριμένο τηλέφωνο έχει πολλά κόλπα, μπλοκάρει για πλάκα.

Οπότε, καλό είναι να κάνεις επανεκίνηση κάθε 2-3 μέρες.

Διαβάστε ένα παράξενο που αποφάσισε να κάνει το τηλέφωνό μου, χωρίς να έχω εγκαταστήσει ή πειράξει κάτι.

Είχα πάει στο "ρυθμίσεις=>Συνδεσιμότητα=>Προορισμοί=> Διαδίκτυο

και εκεί είχα ορίσει στις προτεραιότητες, σαν πρώτη το WIF που έχω σπίτι.

Στην αρχική οθόνη είχα εγκαταστήσει (εδώ και καιρό) ένα Widget που κάνει πρόγνωση καιρού.

'Ομως για να μην συνδέεται ή ψάχνει για WIFI συνέχεια, του είχα πει στην κεντρική οθόνη "Περιεχόμενο εκτός σύνδεσης".

'Ετσι, όταν ήθελα να δω τον καιρό, επέλεγα "περιεχόμενο σε σύνδεση", έβλεπα την κεραία του WIFI ενεργή και μετά από μερικά δευτερόλεπτα μου έδειχνε τον καιρό.

Εδώ και 3-4 μέρες ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΤΙ, όταν επιλέγω "περιεχόμενο σε σύνδεση" μου βγαζει "Διαδίκτυο: Η σύνδεση είναι αδύνατη. Δοκιμάστε ξανά".

Αν πατήσω όμως την εφαρμογή "Ιστός" και μπω σε κάποια σελίδα (google), μόλις ξαναμπω να δω τον καιρό (από το widget) αυτός εμφανίζεται κανονικά.

Το widget αυτό, δεν έχει κάποιες ιδιαίτερες ρυθμίσεις (όσο αφορά τη συνδεσιμότητά του) και έτσι δεν ξέρω τι το έπιασε το τηλέφωνο και έχει βλακέψει έτσι.

'Ομοια όταν ανοίξω τον OPERA πρώτα, έπαιζε αμέσως. Τώρα για να παίξει, πρέπει πρώτα να ανοίξω το "Ιστός" και παράλληλα να ανοιξω τον Οπερα.

'Εχει κανείς να προτείνει κάτι;

Για την ακρίβεια, μετά από λίγο έκανα το εξής...

Μπήκα και διέγραψα όλες τις συνδέσεις, (όπως παρότρυνα τον φίλο πριν).

Ξαναπέρασα τη σύνδεση της δουλειάς μου και πρόσεξα το εξής.

Κάνω αναζήτηση. Τη βρίσκω και πατάω "σύνδεση". Βλέπω το εικονίδιο του WIFI στο κινητό ότι συνδέεται.

Μετά από 2 sec σβήνει η κεραία. Αν όμως πατήσω πάνω στη σύνδεση και επιλέξω "περιήγηση ιστού" τότε η σύνδεση "κλειδώνει" και έχω ίντερνετ. Για όσο είναι ανοιχτό το πρόγραμμα "ιστός", όλα λειτουργούν ρολόι. Και ο opera παίζει, και το Shazam και το widget με τον καιρό.

Με απλά λόγια, κανένα άλλο πρόγραμμα δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί το WIFI παρά μόνο το πρόγραμμα "ιστός" που έχει το κινητό.

Edited by radiodj105

Γεια σας. Εγω πηρα σημερα το C6 αλλα για καποιο λογο δεν μου διαβαζει την καρτα Sim. Να την βαζω λαθος αποκλειεται... Ξερει κανεις τι να κανω;

μια βοηθεια κ σε μενα,δεν βρισκω το "μητρωο"για να μηδενισω κλησεις κτλ,απο ποu μπαινουμε;

Γεια σας. Εγω πηρα σημερα το C6 αλλα για καποιο λογο δεν μου διαβαζει την καρτα Sim. Να την βαζω λαθος αποκλειεται... Ξερει κανεις τι να κανω;

καταρχην δοκιμασε με καποια αλλη να σιγουρευτης αν φταιει το τηλεφωνο ή η καρτα

πολλες φορες δεν κανουν καλη επαφη κ θελουν ενα ψιλο χαρτακι

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

μια βοηθεια κ σε μενα,δεν βρισκω το "μητρωο"για να μηδενισω κλησεις κτλ,απο ποu μπαινουμε;

Θα πας Μενού > Εφαρμογές > Εργαλεία > Μητρώο και Διάρκεια κλήσ., εκεί θα πατήσεις επιλογές και θα επιλέξεις μηδενισμός χρονομέτρων. Θα σου ζητήσει και κωδικό, αν δεν τον έχεις αλλάξει θα είναι 12345.

Edited by mirrorofsorrow

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Από αύριο θα είμαι κάτοχος του C6. Θα το αγοράσω μεταχειρισμένο οπότε ρωτάω τι ακριβώς έχει μέσα το κουτί ενός καινούργιου (με ενδιαφέρει να έχει καλώδιο σύνδεσης με pc και handsfree) και τι πρέπει να προσέξω για τη γνησιότητα του προϊόντος...
Αη - Phone

Από αύριο θα είμαι κάτοχος του C6. Θα το αγοράσω μεταχειρισμένο οπότε ρωτάω τι ακριβώς έχει μέσα το κουτί ενός καινούργιου (με ενδιαφέρει να έχει καλώδιο σύνδεσης με pc και handsfree) και τι πρέπει να προσέξω για τη γνησιότητα του προϊόντος...

Καλώδιο θα έχει σίγουρα (ένα κοντό, μήκους 10 cm που είναι USB σε mini USB) για να το συνδέσεις με το PC σου.

Και Handsfree πρέπει να έχει. Είναι χάλια, βέβαια, αλλά είναι στη συσκευασία.

Επίσης θα πρέπει να σου έχει μέσα και τον φορτιστή.

Γραφίδα (πένα) δεν έχει στη συσκευασία.

Επίσης, είναι ήδη εγκατεστημένη η κάρτα μνήμης των 2 Gb.

παιδια μολις το πηρα το κινητο το c6-00, βλεπω οτι το μονο avatar ειναι το λευκό? γιατι εγω το εχω σε μαυρο,,, τεσπα,,,

δυο ερωτησεις

1. δεν ειχε μεσα καρτα μνημης

2. το handsfree του δεν εκανε στο κινητο αυτο, ηταν απο αλλο νοκια μαλλον...

εχει συμβει σε κανεναν σας?

Αη - Phone

παιδια μολις το πηρα το κινητο το c6-00, βλεπω οτι το μονο avatar ειναι το λευκό? γιατι εγω το εχω σε μαυρο,,, τεσπα,,,

δυο ερωτησεις

1. δεν ειχε μεσα καρτα μνημης

2. το handsfree του δεν εκανε στο κινητο αυτο, ηταν απο αλλο νοκια μαλλον...

εχει συμβει σε κανεναν σας?

απο που το πηρες?:blink:

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

μεταχειρα... το handsfree ενταξει την πατησα αλλα η καρτα δεν αναγραφεται ουτε στα περιεχομενα της συσκευασιας... τι να πω... πηρα μια 2gb sandisc με 6 ευρω
Αη - Phone

handfree δεν χρησιμοποιησα ποτε, καρτα 2 gb την αγορασα 6 ευρα οποτε μικρο το κακο... στα 150€ κουτισιο που το αγορασα μια χαρα μου κατσε...χαχα... ερωτηση,,,

φορτιζει μεσω usb?

γιατι καθε φορα που μου στελνει αναφορα ακουγεται ο ηχος του μηνυματος?

Edited by stagml
Αη - Phone