milanmaniac Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Ποιά είναι το τελευταίο firmware της συσκευής? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Ποιά είναι το τελευταίο firmware της συσκευής? Η έκδοση R7DA062 Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest chrisgti Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Θα μπορουσα να εχω λιγη βοηθεια με το πως μπορω να βρω ελληνικη γλωσσα για το ZYLO καθως μετα απο ολικη επαναφορα ολα οκ με το τηλεφωνο αλλα δεν εχω ελληνικα.... Ελέος με το ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ support της SE επιτελους... Να παω σε SE και να το αφησω να μου την περασουν δεν παιζει καθως την παρασκευη μπαινω φανταρος και το ψιλοβιαζομαι.. Ευχαριστω εκ των προταιρων!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 Αν μια γλώσσα δεν υπάρχει στο κινητό δεν γίνεται να την περάσεις εκτός κι αν πας σε κάποιο service center. Εντύπωση μου κάνει πάντως πως μετά από ολική επαναφορά έχασες τη γλώσσα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosb26 Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Καλησπέρα Παιδιά έχω ένα Sony ericsson Zylo αλλά έχω το εξής πρόβλημα όταν το κινητό είναι ανοικτό προς τα επάνω δουλεύει μονό το πληκτρολόγιο τίποτα άλλο ενώ όταν είναι κλειστό δουλεύουν τα υπόλοιπα πλήκτρα (τερματισμός,σβήσιμο,απάντηση κλήσης κ.τ.λ) γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να φταίει ή πάει για Service (είναι αγορασμένο περίπου ένα χρόνο); Έχει γίνει update στο τελευταίο firmware. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Μάλλον είναι πρόβλημα hardware οπότε καλύτερα να πας σε ένα Sony Ericsson Service Point Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariass_10 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 γεια σας!! αν μπορει κανεις να με βοηθησει πραγματικα θα ειναι πολυτιμη η βοηθεια του!! καταρχην δεν γνωριζω αν τα zylo δημιουργησαν προβληματα αλλα το δικο μου χαλασε κανονικοτατα χωρις να το ακουμπισω... κλεινει απο μπαταρια και οταν παω να το φορτισω αναψαν τα πληκτρα και η οθονη ηταν μαυρη που κανονικα επρεπε να δειχνει και να λεει οτι φορτιζει... απο κει και περα οταν παω να το ανοιξω δειχνει μαλλον οτι ανοιγει αλλα μετα δεν κλεινει.. απλα ειναι ετσι αναμμενο με την οθονη μαυρη... αυτα.. αν γνωριζει κανεις τι επαθε ας βοηθησει.. θα παθω καταθλιψη πραγματικα το αγαπησα αυτο το κινητο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Δοκίμασε να βγάλεις την μπαταρία μήπως συνέλθει και πες μας αν μπορείς να το συνδέσεις με PC. Διαφορετικά σε ένα Sony Ericsson Service Point για φλασάρισμα. Δεν νομίζω ότι έχει χαλάσει το κινητό. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 γεια σας!! αν μπορει κανεις να με βοηθησει πραγματικα θα ειναι πολυτιμη η βοηθεια του!! καταρχην δεν γνωριζω αν τα zylo δημιουργησαν προβληματα αλλα το δικο μου χαλασε κανονικοτατα χωρις να το ακουμπισω... κλεινει απο μπαταρια και οταν παω να το φορτισω αναψαν τα πληκτρα και η οθονη ηταν μαυρη που κανονικα επρεπε να δειχνει και να λεει οτι φορτιζει... απο κει και περα οταν παω να το ανοιξω δειχνει μαλλον οτι ανοιγει αλλα μετα δεν κλεινει.. απλα ειναι ετσι αναμμενο με την οθονη μαυρη... αυτα.. αν γνωριζει κανεις τι επαθε ας βοηθησει.. θα παθω καταθλιψη πραγματικα το αγαπησα αυτο το κινητο!!! Φίλε, δεν φταίει η μπαταρία ούτε με αναβάθμιση θα στρώσει. Αν έχεις την απόδειξη πήγαινέ το για επισκευή. Απλά έχει χαλάσει η καλωδιοταινία που συνδέει το πάνω με το κάτω μέρος. Δεν νομίζω να υπάρχει ένα zylo που κάποια στιγμή να μη χαλάσει η καλωδιοταινία του. Αν και καλό τηλέφωνο έχει αυτό το ελάττωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariass_10 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 (edited) Δοκίμασε να βγάλεις την μπαταρία μήπως συνέλθει και πες μας αν μπορείς να το συνδέσεις με PC. Διαφορετικά σε ένα Sony Ericsson Service Point για φλασάρισμα. Δεν νομίζω ότι έχει χαλάσει το κινητό. και την μπαταρια και τη sim και την καρτα ολα τα εβγαλα.. αλλα τιποτα... αα και ουτε με pc συνδεεται... το εστειλα σημερα για service γιατι δεν μπορουσα να το κανω κατι βεβαια τωρα ποτε θα το παρω ειναι ενα θεμα... Φίλε, δεν φταίει η μπαταρία ούτε με αναβάθμιση θα στρώσει. Αν έχεις την απόδειξη πήγαινέ το για επισκευή. Απλά έχει χαλάσει η καλωδιοταινία που συνδέει το πάνω με το κάτω μέρος. Δεν νομίζω να υπάρχει ένα zylo που κάποια στιγμή να μη χαλάσει η καλωδιοταινία του. Αν και καλό τηλέφωνο έχει αυτό το ελάττωμα. οχι δεν ειπα οτι φταιει η μπαταρια απλα εχει μαυρη οθονη οταν αναβει και μενει ετσι κολλημενο... εχω αποδειξη 5 μηνες το εχω μεσα στην εγγυηση ειναι οποτε το πηγα σημερα για επισκευη... Edited October 13, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apatieleos Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 παιδια εχω το σονυ ερικσσον zylo...γινεται με καποιον τροπο να βρω μηνυματα που εχουν σβηστει απο την συσκευη αυτη>? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Όχι δεν γίνεται. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apatieleos Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 στο σονυ ερικσον μου εχω αποθηκευμενους στο log in tους κωδικους του μαιλ και του facebook μου...μπορω με καποιον τροπο να τους ανακτησω? σας ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meres Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Θέματα που μπορούμε να βρούμε? Στο zedge έχει ελάχιστα Επίσης κανένα παιχνιδάκι?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Θέματα που μπορούμε να βρούμε? Στο zedge έχει ελάχιστα Επίσης κανένα παιχνιδάκι?! Και τα υπαρχων θεματα για το 995 π.χ. κανουν αν τα τροποποιησεις ευκολα με το theme creator. Οταν το ειχα ετσι εκανα. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_maniac Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Υπαρχει ενα zylo στην οικογενεια . Επισης στον τπολογιστη ηταν εγκατεστημενο το Pc Companion 2.0 που συνεργαζοταν αψογα οπως και με ενα K770 . Σημερα που συνδεσα το zylo για να παρω ενα backup εγινε αναβαθμιση στο Pc Companion με την τελευταια εκδοση . Απο τοτε αν πατησω τις "επαφες τηλεφωνου " η "τα γραπτα μυνηματα" η το "αντιγραφο ασφαλειας" ισως και σε καποιες αλλες επιλογες βγαινει κενο παραθυρο που η μονη επιλογη που εχει ειναι "πισω" Η "διαχειριση αρχειων" το " Contacts Setup" δουλευουν κανονικα , Καποια ιδεα τι πρεπει να κανω για να δουλεψει η αν μπορω να βρω καπου την εκδοση 2.0 ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Το πιο πιθανό είναι να διαγράφησαν όλα τα αρχεία που είχες δημιουργήσει πρίν την αναβάθμιση. Κάνε το backup σου με το MyPhoneExplorer Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_maniac Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Το πιο πιθανό είναι να διαγράφησαν όλα τα αρχεία που είχες δημιουργήσει πρίν την αναβάθμιση. Κάνε το backup σου με το MyPhoneExplorer Τα αρχεια που ειχαν δημιουργηθει τα βλεπω και υπαρχουν κανονικα πανω στον υπολογιστη . Μαλιστα εστησα σε laptop το pc suite που ειχα απο το κ770 , μετεφερα ενα παλιο Backup και το ειδα κανονικα . Μολις βαλω το zylo μου ζηταει να κανει αναβαθμιση σε pc combanion και εκεινη την στιγμη ηθελα να φυγω για την δουλεια και δεν ειχα χρονο να την κανω να δω τι θα γινει . Μαλλον θα την δοκιμασω το βραδυ . Το MyPhoneExplorer κανει και επεξεργασια στις επαφες γιατι αυτο ηθελα να κανω και συνδεσα το zylo στο pc companion. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Τα αρχεια που ειχαν δημιουργηθει τα βλεπω και υπαρχουν κανονικα πανω στον υπολογιστη . Μαλιστα εστησα σε laptop το pc suite που ειχα απο το κ770 , μετεφερα ενα παλιο Backup και το ειδα κανονικα . Μολις βαλω το zylo μου ζηταει να κανει αναβαθμιση σε pc combanion και εκεινη την στιγμη ηθελα να φυγω για την δουλεια και δεν ειχα χρονο να την κανω να δω τι θα γινει . Μαλλον θα την δοκιμασω το βραδυ . Το MyPhoneExplorer κανει και επεξεργασια στις επαφες γιατι αυτο ηθελα να κανω και συνδεσα το zylo στο pc companion. Nai αι κανει κανονικα επεξεργασια στις επαφες :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_maniac Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 τελικα με το Pc Combanion δεν μπορεσα να βρω λυση . Και λυση δοθηκε με το MyPhoneExplorer . Απο μια πρωτη ματια μου φανηκ πολυ πιο ευκολοχρηστο απο το Pc Combanion . Δεν το ηξερα οτι υπηρχε. Ευχαριστω για την βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camp3on Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Παιδια back up τα μηνυματα με ποιο προγραμμα μπορω να τα κανω?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Το MyPhoneExplorer είναι άκρως αξιόλογο πρόγραμμα διαχείρισης, μπορεί να κάνει τη δουλειά που θέλεις, καθώς και "συνολικό" back-up των δεδομένων σου και πολλά άλλα. ;) Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camp3on Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Παιδιά χρειάζομαι την βοήθεια σας.:!::!:Μιας και το myphoneexplorer και το pc companion δεν με βοηθησαν στο να μεταφερω τα μηνυματα στο pc.Υπάρχει κάποιος τεχνικός στην θεσσαλονικη που θα μπορουσα να απευθυνθω?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 ΠΑΙΔΙΑ μου εφερε μια φιλη μου το κινητο της ζυλο κ κανει το εξης ετσι στα ξαφνικα χαλασε η οθονη δειχνει οτι φωτιζεται αλλα παραμενει μαυρη ολη την ωρα μπορω να το κανω κατι? καμια επανεκινηση καπως να μπω στο μενου αν ξερει καποιος ας πει ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 ΠΑΙΔΙΑ μου εφερε μια φιλη μου το κινητο της ζυλο κ κανει το εξης ετσι στα ξαφνικα χαλασε η οθονη δειχνει οτι φωτιζεται αλλα παραμενει μαυρη ολη την ωρα μπορω να το κανω κατι? καμια επανεκινηση καπως να μπω στο μενου αν ξερει καποιος ας πει ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 99% θέλει επισκευή. Χαλάει η κεντρική καλωδιοταινία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts