mgeo81 Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Miui 1.1.7 εχω.Δεν εχω πακετο δεδομενων για να σου πω. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Κάτι άλλο τουλάχιστον γιατί δεν μπορώ ν αλλάξω το όνομα σε έναν φάκελο? Πως γίνεται? Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr3_Dinamik Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Το πρώτο post ενημερώθηκε με όλες τις επίσημες κεδόσεις που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα για το Desire. Επίσης συμμάζεψα λίγο τους οδηγούς που υπάρχουν ήδη εκεί. Στη συνέχεια θα ανέβουν οδηγοί για τη δημιουργία ext partition στην κάρτα μνήμης καθώς κι ότι άλλο χρειάζεται να έχουμε. Εισαι αρχοντας! Πιστευω μιλαω ενωπιον ολων!! :) Κατι ασχετο... τα update για 2.2 μηπως ειναι 3 ?? :blink: Εμενα η εκδοση λογισμικου γραφει 2.29.405.5 γιαυτο ρωταω... :worry: Pain is Inevitable - Suffering is Optional Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Εισαι αρχοντας! Πιστευω μιλαω ενωπιον ολων!! :) Κατι ασχετο... τα update για 2.2 μηπως ειναι 3 ?? :blink: Εμενα η εκδοση λογισμικου γραφει 2.29.405.5 γιαυτο ρωταω... :worry: Αυτό πρέπει να είναι minor update αλλά μιας και πλέον δεν έχω το τηλέφωνο μάλλον θα μου ξέφυγε. Αν υπάρχουν και άλλοι με αυτή την έκδοση θα την ανεβάσω αν είναι. [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr3_Dinamik Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Αυτό πρέπει να είναι minor update αλλά μιας και πλέον δεν έχω το τηλέφωνο μάλλον θα μου ξέφυγε. Αν υπάρχουν και άλλοι με αυτή την έκδοση θα την ανεβάσω αν είναι. Μηπως υπαρχει καποιος πιο ευκολος τροπος για partition γιατι ξεκινησα τα κατεβασματα κ τις προετοιμασιες για να περασω την MIUI AU R2 κ δεν εχω cd αλλα μονο usb αυτη τη στιγμη για να κανω boot to image με το gparted live... κατι ειδα για ενα easeus (?!?):worry: αλλα δεν βρισκω λεπτομεριες... Pain is Inevitable - Suffering is Optional Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 καλημερα σε ολους...ειμαι καινουργιος κατοχος desire και λιιιιγο προβληματισμενος και μπερδεμενος.... γιατι;;;...ημουν κατοχος πρωτα xperia10 και μετα iphone 3gs(μπλιαχ).μεσα απο αυτο το φορουμ εκανα τα παντα σε αυτα τα 2 κιν. μετα απο πολυ διαβασμα και προσπαθειες.μου ειχε λειψει τοσο πολυ το ανδροειδες που το ετρεχα στο iphone να φανταστειτε!ομως 3 μερες τωρα που διαβαζω 100νταδες σελιδες για το πολυ ομορφο εργαλειο μας,νιωθω τελικα σαν να μη ξερω τπτ...πιστευω οτι θα ηταν ομορφο αν: 1)υπηρχε ενα λεξικο οοοολων αυτων των ορων μαζεμενων.καπου διαβασα ενα μικρο λεξικο σε καποια σελιδα αλλα εχω ακουσει τοσες καινουριες λεξεις εδω που λεω να προσθεσω ξενη γλωσσα στο βιογραφικο μου!!:p 2)στη συνεχεια ενας αναλυτικος οδηγος how to μαζι με τη σειρα που πρεπει να γινουν τα πραγματα.εχω διαβασει για το ποσο ευκολο ειναι να hackaρουμε το ''παιδι'' μας ΑΛΛΑ ταυτοχρονα ποσο επικινδυνο ειναι να δωσουμε μια λαθος εντολη!με φοβιζει αυτο λιγο...το μονο που εκανα και ηταν πραγματικα ευκολο ηταν να το rootαρω. επισης καποιες συντομες ερωτησουλες εχω κι αν μπορουν να απαντηθουν: α.ειναι οκ οι μεγαλυτερες μπαταριες σε mAh που κυκλοφορουν εξωτερικο κι αν ναι μπορουμε να βρουμε ελλαδα;; β)υπαρχει τελικα τροπος οταν παταμε ''τηλεφωνο'' στο κιν. να μη μας βγαζει τις επαφες και απο την καρτα πριν πατησουμε ''προσωπα'';;; κανετε πραγματικα πολυ καλη δουλεια ολοι και ειστε εδω οταν χρειαζεται.ευχαριστω και συγγνωμη για τις υποδειξεις. Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Οι μπαταριες που λες πρεπει να ειναι ψιλοαπατη.. δεν εχω ακουσει καποιον εδω στο forum να εχει βαλει κ απ οτι θυμαμαι εχει αναφερθει οτι δεν αξιζουν το κοπο. Αν θες βελτιωση στη μπαταρια παιξε με custom roms και αλλους kernels Sent from my HTC Desire using Tapatalk Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 mugen μπαταρια εχει βαλει ενας συναδελφος στο Desire...3500mah η οποια ειναι και χοντρη βεβαια αλλα κραταει σχεδον τριπλασιο. για να καταλαβετε, εχει ενεργο exchange mail με push το οποιο ειναι μπαταριορουφηχτρα κι ενω πριν κραταγε απο το πρωι μεχρι το μεσημερι προς απογευμα, τωρα κραταει το λιγοτερο 1,5 μερα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Δίκιο έχεις μάλλον στο θέμα της μπαταρίας γιατί ούτε εδώ βρήκα κάποια αναφορά ούτε αλλού που έψαξα λιγο..αν άξιζε θα είχε γίνει βουκινο!σ ευχαριστώ για την απάντηση σου στην απορία μου.. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 τελικα παιδια εχω προβλημα με την miui με τα πακετα δεδομενων:(:( δοκιμασα 2 αλλες ρομ κ ειχα κανονικα... τωρα ειμαι reflexTsenseHD το εχει παθεο καποιος αλλος η ειμαι ο μονος...??? κ δεν ξερω τι να κανω γιατι μου αρεσει πολυ αυτη η ρομ:worry: Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Τι πρόβλημα ακριβώς έχεις; Μήπως δεν έχει τα APNs? http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Τι πρόβλημα ακριβώς έχεις; Μήπως δεν έχει τα APNs? λογικα ναι αυτο πρεπει να ειναι edit: πως θα περασω τα apns? Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Ρυθμίσεις->Ρυθμίσεις φορέα->Νέο APN Βρες τις ρυθμίσεις του φορέα σου απο δώ http://greekandroid.blogspot.com/2010/08/apn-internet.html http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Δοκίμασε απο δω καλύτερα http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Δοκίμασε απο δω καλύτερα τωρα που κοιταω τισ ρυθμισεις APN τις εχει μεσα ρε παιδια...οτι μου εδωσες το εχει μεσα... Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr3_Dinamik Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Παιδια μια ερωτησουλα... το ext3 partition το κανω πριν κανω root το τηλεφωνο ?? Pain is Inevitable - Suffering is Optional Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Κάνε μια επαναφορά στις προεπιλογές τότε.Δε χάνεις τίποτε. Παιδια μια ερωτησουλα... το ext3 partition το κανω πριν κανω root το τηλεφωνο ?? Όποτε θες το κάνεις αλλά πάντα πριν φλασάρεις την ρομ της επιλογής σου. http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect2 Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Εγώ αγόρασα από εδώ μαζ'ι με το καπάκι! όντως καρτάει πάαααρα πολύ! http://www.spider-foot.com/3000mah-replacement-extended-battery-battery-door-for-htc-desire-bravo-deeb-p-808.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Κάνε μια επαναφορά στις προεπιλογές τότε.Δε χάνεις τίποτε. το εχω κανει κ αυτο κ παλι τιποτα... Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Τι να σου πω...εγώ αν και δεν έχω προπληρωμένο πακέτο δεδομένων μπορώ να έχω δεδομένα πάντως μέσα απ το δίκτυο της wind. http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 το εχω κανει κ αυτο κ παλι τιποτα... δοκιμασε να φλασαρεις αλλο κερνελ βαλε το vork x-mas τη froyo εκδοση ομως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 δοκιμασε να φλασαρεις αλλο κερνελ βαλε το vork x-mas τη froyo εκδοση ομως ευχαριστω παιδια για τις γρηγορες απαντησεις σας... αλλα την αλλαξα γυρισα στην reflextsense hd παλι.... σας ευχαριστω Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr3_Dinamik Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 εεεε... μολις εκανα το partition... αλλα δεν εγραφε καπου πως να το κανω σε format ext3... εγινε μονο του ?? βοηθειαα... :) Pain is Inevitable - Suffering is Optional Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Ext2 έγινε λογικά.Με τι το έκανες; http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 υπαρχει καποιος οδηγος στη 1η σελιδα η στον ιστο για το πως να κανουμε partition στη καρτα,η οπως αλλιως λεγεται,η εγω ειμαι χαζος και δε το βρισκω;;;:confused:...θα θελα τη βοηθεια σας σε αυτο αν γινεται...ευχαριστω Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr3_Dinamik Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 (edited) Ext2 έγινε λογικά.Με τι το έκανες; Με το gparted live οπως το γραφουν ακριβως στην miui au... :O υπαρχει καποιος οδηγος στη 1η σελιδα η στον ιστο για το πως να κανουμε partition στη καρτα,η οπως αλλιως λεγεται,η εγω ειμαι χαζος και δε το βρισκω;;;:confused:...θα θελα τη βοηθεια σας σε αυτο αν γινεται...ευχαριστω Στο thread δεν γνωριζω αν υπαρχει ακομη... Δεν ειναι κατι το φοβερο παντως αν και πιστευω οτι σου παιρνει πιο πολυ ωρα κ απο root κ απο flash αλλης ρομ... Δοκιμασε στους XDA ... Εγω απο εδω το ειδα αν και δεν γραφει πως να κανεις format EXT3...τους ξεφυγε?? http://www.miui-au.com/howtos/ext3/ Edited January 12, 2011 by Nikos_s3 Pain is Inevitable - Suffering is Optional Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts