Finn Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 γιατι δεν τα κανεις sync με το gmail να τελειωνεις; Έχει μπει ήδη νέα ρομ οπότε τα μυνήματα βρίσκονται πλέον στο nandroid backup. Ερώτηση τώρα. Η φίλη μου είχε NextSense 7.0 χωρίς partition.Nandroid backup υπάρχει. Κάνουμε partition με το rom manager,και βάζουμε AuranextSense 8.0.Παίρνω nandroid backup και απο αυτό. Αν κάνω nandroid restore στην παλιά rom θα δημιουργηθεί πρόβλημα στο partition που έκανα; Το τηλέφωνο θα λειτουργεί μετά το nandroid backup δεδομένου ότι είχε δημιουργηθεί όταν δεν υπήρχε partition; http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Έχει μπει ήδη νέα ρομ οπότε τα μυνήματα βρίσκονται πλέον στο nandroid backup. Ερώτηση τώρα. Η φίλη μου είχε NextSense 7.0 χωρίς partition.Nandroid backup υπάρχει. Κάνουμε partition με το rom manager,και βάζουμε AuranextSense 8.0.Παίρνω nandroid backup και απο αυτό. Αν κάνω nandroid restore στην παλιά rom θα δημιουργηθεί πρόβλημα στο partition που έκανα; Το τηλέφωνο θα λειτουργεί μετά το nandroid backup δεδομένου ότι είχε δημιουργηθεί όταν δεν υπήρχε partition; Για backup sms & mail εγω χρησημοποιω το mybackup το οποιο κανει και τις εφαρμογες και τα data των εφαρμογων. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ItsApostolis Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 καλοριζικο φιλε... ειναι ολα αυτα χιλιοειπωμενα.. δες το 1ο ποστ αυτου του thread και κανε μια αναζητηση και θα βρεις πολλες πληροφοριες.. αν γνωριζεις αγγλικα ψαξου και στο xda που αποτελει την καρδια των developers... http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=594 Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση σου. απλα εχω εδω & ωρες που ψαχνω & ακομα δε εχω καταλαβει τι γινεται. Χρειαζομαστε 2 καρτες? Γιατι ομως? Δε ξερω χαθηκα. Αν μπορεις να μου κανεις Post ενα link που να τα εξηγει ολα εκει, γιατι ψαχνω αλλα εινια ολα σκορπια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Για backup sms & mail εγω χρησημοποιω το mybackup το οποιο κανει και τις εφαρμογες και τα data των εφαρμογων. Κι εγώ αυτό χρησιμοποιώ αλλά το κινητό της φίλης ήταν περίεργη φάση γιατί δεν είχε a2sd+ και λόγω έλειψης χώρου δε μπορούσα να εγκαταστήσω το mybackup pro. Κακώς πίστεψα ότι το titanium έχει αυτή τη δυνατότητα. http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση σου. απλα εχω εδω & ωρες που ψαχνω & ακομα δε εχω καταλαβει τι γινεται. Χρειαζομαστε 2 καρτες? Γιατι ομως? Δε ξερω χαθηκα. Αν μπορεις να μου κανεις Post ενα link που να τα εξηγει ολα εκει, γιατι ψαχνω αλλα εινια ολα σκορπια. http://www.htcdesireforum.com/htc-desire-how-to/%28guide%29-rootin-flashing-rom/ εμενα αυτο με βοηθησε πολυ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 καλησπέρα παιδιά! Διάβασα στο thread πως να κάνω root και επειδή όπως είδα και ειδικά σε mac η διαδικασία είναι εξαιρετικά εύκολη σκέφτομαι να το προχωρήσω. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω επειδή δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με το θέμα είναι το εξής, αν προς το παρόν αφήσω το official rom θα παίρνω κανονικά τα updates του λογισμικού ή θα πρέπει να τα εγκαθιστώ πλεόν χειροκίνητα? Επίσης με το titanium backup θα αποθηκεύονται και και όλα τα data των εφαρμογών όπως saved games κλπ? Γιατί με το mybackup και unrooted δεν είδα να συμβαίνει κατι τέτοιο. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια :) Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Έχει μπει ήδη νέα ρομ οπότε τα μυνήματα βρίσκονται πλέον στο nandroid backup. Ερώτηση τώρα. Η φίλη μου είχε NextSense 7.0 χωρίς partition.Nandroid backup υπάρχει. Κάνουμε partition με το rom manager,και βάζουμε AuranextSense 8.0.Παίρνω nandroid backup και απο αυτό. Αν κάνω nandroid restore στην παλιά rom θα δημιουργηθεί πρόβλημα στο partition που έκανα; Το τηλέφωνο θα λειτουργεί μετά το nandroid backup δεδομένου ότι είχε δημιουργηθεί όταν δεν υπήρχε partition; Απαντάω μόνος μου στην ερώτηση που έκανα μιας και δοκίμασα αυτό που ήθελα και δούλεψε μια χαρά! http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ItsApostolis Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 http://www.htcdesireforum.com/htc-desire-how-to/%28guide%29-rootin-flashing-rom/ εμενα αυτο με βοηθησε πολυ... Μεσα το κινητο ειχε μια καρτα sd 4gb. να κανω σε αυτην root? Αλλιως εχω μια αλλη sd 4 gb & μολις την αδειασα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Μεσα το κινητο ειχε μια καρτα sd 4gb. να κανω σε αυτην root? Αλλιως εχω μια αλλη sd 4 gb & μολις την αδειασα. Ti root να κάνεις στην κάρτα?Στην κάρτα κάνουμε ext3 partition για να μεταφέρονται οι εφαρμογές εκεί και να μην γεμίζει αμέσως η εσωτερική μνήμη, ΑΦΟΥ πρωτα έχουμε κάνει root στο κινητό ώστε να περάσουμε μια custom rom που υποστηρίζει τη μεταφορά των εφαρμογών στην κάρτα(apps2sd) Θα σου πρότεινα να διαβάσεις πρώτα τις 200 τελευταιες έστω σελίδες αυτού του topic για να εξοικιωθεις με τις έννοιες και γιατί τα κάνουμε όλα αυτα. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Μπορείτε να προτείνετε κάποια θήκη ή κάποιο site...? Θεωρείτε οτι το screen protector είναι αναγκαίο..? Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Μπορείτε να προτείνετε κάποια θήκη ή κάποιο site...? Θεωρείτε οτι το screen protector είναι αναγκαίο..? Ευχαριστώ! Θήκες θα βρεις όσες θες στο ebay και σε πολύ χαμηλές τιμές http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=htc+desire+case&_sacat=See-All-Categories Εγώ το είχα χωρίς screen protector για 1.5μήνα χωρίς καμία γρατζουνιά αλλά έβαλα πιο πολύ για ψυχολογικούς λόγους :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 εγω την εχω καταβρει με το zagg invisible shield full body... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epag Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 1) Βάζουμε το κινητό να φορτίσει κανονικά με ανοικτό το κινητό μέχρι το γίνει το led πράσινο. 2) Όταν γίνει πράσινο, αποσυνδέουμε το φορτιστή και στη συνεχεία το κλείνουμε. Αφού κλείσει τελείως το κινητό, βάζουμε το φορτιστή και πάλι και περιμένουμε να ξαναγίνει πράσινο το led. 3) Όταν γίνει πράσινο, αποσυνδέουμε το φορτιστής, ανοίγουμε το κινητό και αφού ανοίξει τελείως το ξανακλείνουμε και συνδέουμε και πάλι το φορτιστή μέχρι να γίνει και πάλι πράσινο το led. 4) Αφού τελειώσει και αυτή η φόρτιση ξαναανοίγουμε το κινητό και το δουλεύουμε κανονικά. Μπορει καποιος να εξηγησει γιατι συμβενει αυτο? Επισης εγω ηξερα οτι ρομ ειναι μια μνημη στην οποια δε μπορει να γραψει ο χρηστης. Γιατι εδω εννοουμε το λειτουργικο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HBK_R21 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 (edited) το εχω και εγω κανα μηνα και με εχει κολησει 4 με 5 φορες αν δεν βγαλω την μπαταρια δεν ξεκολαει,ξερει κανεις τι μπορει να εχει? δεν εχω δει κανα αλλο προβλημα. Edited November 23, 2010 by HBK_R21 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Παίδες για πέιτε λίγο εσείς που έχετε την stock ρομ σας ήρθε μύνημα για update στην 2.29? Λέω να το γυρίσω στην δικιά του rom αλλά δεν ξέρω ποιά είναι η τελευταία επίσημη 2.10 ή 2.29? [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 εγω εχω τη 2.10 και μου λεει system up to date. Μπορείτε να μου πείτε αν κάνω root και κρατήσω την stock rom θα παίρνω κανονικά τις ειδοποιήσεις για updates? Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 εγω εχω τη 2.10 και μου λεει system up to date. Μπορείτε να μου πείτε αν κάνω root και κρατήσω την stock rom θα παίρνω κανονικά τις ειδοποιήσεις για updates? Αν και δεν το έχω δοκιμάσει για να ξέρω σίγουρα η λογική λέει ότι ναι θα παίρνεις κανονικά τις ειδοποιήσεις απλά αν περάσεις την OTA ενημέρωση θα χάσεις το root. [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ItsApostolis Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Παιδια ποια Custom Rom να βαλω. Υπαρχουν πολλες & χαθηκα λιγο. Θελω αυτην που θα εχει τα λιγοτερα bugs. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Παιδια ποια Custom Rom να βαλω. Υπαρχουν πολλες & χαθηκα λιγο. Θελω αυτην που θα εχει τα λιγοτερα bugs. Την defrost δοκιμασε. Ειναι χωρις sence , και τη θεωρω τη καλυτερη που εχω χρησιμοποιησει. Αν θες sence ακου θετικα σχολια για τη leedroid , αλλα εγω δε την εχω χρησιμοποιησει Sent from my HTC Desire using Tapatalk [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Θέλω να δώσω το τηλέφωνο Εκτός από εργοστασιακές ρυθμίσεις μπορώ να διαγράψω όλους τους φακέλους που βρίσκονται στην κάρτα ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ItsApostolis Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Εχω κανει root, τωρα ειδα οτι πρεπει να βαλω app2sd + ext3 partition και εινια οτι καλυτερο. ετσι καταλαβα. που θα τα βρω αυτα να & πως θα τα βαλω. ακομα κατι, τι custom rom να βαλω για να τρεχει με τα αλλα 2 προγραμματακια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Παίδες για πέιτε λίγο εσείς που έχετε την stock ρομ σας ήρθε μύνημα για update στην 2.29? Λέω να το γυρίσω στην δικιά του rom αλλά δεν ξέρω ποιά είναι η τελευταία επίσημη 2.10 ή 2.29? εγω ειμαι με την 2.10 stock κι οταν του κανω ενημερωση μου λεει οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμες ενημερωσεις....:confused: Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ItsApostolis Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Εχω κανει root, τωρα ειδα οτι πρεπει να βαλω app2sd + ext3 partition και εινια οτι καλυτερο. ετσι καταλαβα. που θα τα βρω αυτα να & πως θα τα βαλω. ακομα κατι, τι custom rom να βαλω για να τρεχει με τα αλλα 2 προγραμματακια. Εχω βρει & αυτο το link http://magneblog.gr/2010/11/roms-for-htc-desire/ δειτε το σας παρακαλω & πειτε μου αν συμφωνειτε. Τι να Βαλω στο κινητο μου? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Υπάρχουν οι εξής κατηγορίες: Senseless roms: Εδώ πηγαίνεις σε opendesire ή defrost, μικρή διαφορά έχουν, ίσως προτιμούσα defrost εγώ. 2) Sense roms: Εδώ είναι πιο ξεκάθαρη η επιλογή της leedroid. Σταθερή, και γρήγορη. Γενικά οι senseless roms θεωρούνται πιο γρήγορες απο αυτές με sense, αλλά εγώ με βγαλμένο τον Launcher του sense τελείως και περασμένο απο την αρχή το launcherpro, δεν είδα κάτι τέτοιο. Συν του ότι οι sense roms έχουν καλύτερο app για μηνύματα, καλύτερο browser σε λίγα σημεία, και λίγο αλλαγμένο μενού ρυθμίσεων με μερικά χρωματάκια πάνω, που παίζει και αυτό τον ρόλο του.. 3) Sense HD roms: Είναι με το νέο sense ui της htc, πιο δημοφιλής είναι η rchdmix, αλλά καμία με sense hd δεν έχει κάμερα, αλλά κατα τα άλλα δεν υπολείπονται σε τίποτα σε σχέση με αυτές με το απλό sense. Έχουν και μερικές δυνατότητες παραπάνω, αλλά τονίζω χωρίς κάμερα/βίντεο. 4)MIUI roms. Έχοντας δοκιμάσει τα πάντα, έχω καταλήξει εκεί...Έχω βάλει μόνο την rodriguezstyle, βλέπω πως και άλλες είναι καλές, όπως του j-style, αλλά αυτή που έχω είναι η πιο γρήγορη και όμορφη που έχω δοκιμάσει. Λέω να δοκιμάσει απο μια απο τις κατηγορίες 1,2,4 και να κρίνεις. Αργά η γρήγορα θα το κάνεις νομίζω, άρα κάντο απο τώρα να ξεμπερδεύεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ItsApostolis Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Υπάρχουν οι εξής κατηγορίες: Senseless roms: Εδώ πηγαίνεις σε opendesire ή defrost, μικρή διαφορά έχουν, ίσως προτιμούσα defrost εγώ. 2) Sense roms: Εδώ είναι πιο ξεκάθαρη η επιλογή της leedroid. Σταθερή, και γρήγορη. Γενικά οι senseless roms θεωρούνται πιο γρήγορες απο αυτές με sense, αλλά εγώ με βγαλμένο τον Launcher του sense τελείως και περασμένο απο την αρχή το launcherpro, δεν είδα κάτι τέτοιο. Συν του ότι οι sense roms έχουν καλύτερο app για μηνύματα, καλύτερο browser σε λίγα σημεία, και λίγο αλλαγμένο μενού ρυθμίσεων με μερικά χρωματάκια πάνω, που παίζει και αυτό τον ρόλο του.. 3) Sense HD roms: Είναι με το νέο sense ui της htc, πιο δημοφιλής είναι η rchdmix, αλλά καμία με sense hd δεν έχει κάμερα, αλλά κατα τα άλλα δεν υπολείπονται σε τίποτα σε σχέση με αυτές με το απλό sense. Έχουν και μερικές δυνατότητες παραπάνω, αλλά τονίζω χωρίς κάμερα/βίντεο. 4)MIUI roms. Έχοντας δοκιμάσει τα πάντα, έχω καταλήξει εκεί...Έχω βάλει μόνο την rodriguezstyle, βλέπω πως και άλλες είναι καλές, όπως του j-style, αλλά αυτή που έχω είναι η πιο γρήγορη και όμορφη που έχω δοκιμάσει. Λέω να δοκιμάσει απο μια απο τις κατηγορίες 1,2,4 και να κρίνεις. Αργά η γρήγορα θα το κάνεις νομίζω, άρα κάντο απο τώρα να ξεμπερδεύεις. Ωραια.. Μηπως μπορεις να μου στειλεις Link που θα κατεβασω rodriguezstyle? τωρα app2sd + ext3 χρειαζονται? που θα τα βρω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts