Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδες, καποια απαντηση στην ερωτηση μου?

Γνωριζω πως εναι δυσκολο να αναμοχλευετε τις ιδιες ερωτοαπαντησεις,αλλα ειναι αρκετα δυσκολο για μας τους νεους να βρουμε αυτο πυο ψαχνουμε σε 550 σελίδες.

[sIGPIC][/sIGPIC]Πάει και αυτό το σαξάκι...

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδες, καποια απαντηση στην ερωτηση μου?

Γνωριζω πως εναι δυσκολο να αναμοχλευετε τις ιδιες ερωτοαπαντησεις,αλλα ειναι αρκετα δυσκολο για μας τους νεους να βρουμε αυτο πυο ψαχνουμε σε 550 σελίδες.

Ναι και ναι και στα 2 που ρωτάς.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Ευχαριστώ πολυ.Λυθηκε αυτη η απορία.

Διαβάζοντας στο XDA για το πως πρεπει να το κανω έπεσα σ'αυτο "IMPORTANT - this tutorial will not work if you have installed 2.2 OTA update from HTC".

Προφανως εχω το update μιας και εκανα αυτην την αναβαθμιση πριν 2-3 μερες.

Τώρα πρέπει να κανω Downgrade απο 2.2 ΟΤΑ σε 2.1 για να το ρουταρω?

Αφου το ρουτάρω τρέχω αυτο "RUU_Bravo_Froyo_HTC_WWE_2.09.405.8_Radio_32.43.00.32U_5.09.00.20_release_140022_signed.exe" για να το un-ρουταρω?

Επισης, δεν υποχρεουμαι να βαλω καποια custom rom μετα το rooting,σωστα? αφηνω αυτην που χει αφαιροντας απλά οτι δεν μου χρειαζεται.

Ευχαριστώ πολυ.Λυθηκε αυτη η απορία.

Διαβάζοντας στο XDA για το πως πρεπει να το κανω έπεσα σ'αυτο "IMPORTANT - this tutorial will not work if you have installed 2.2 OTA update from HTC".

Προφανως εχω το update μιας και εκανα αυτην την αναβαθμιση πριν 2-3 μερες.

Τώρα πρέπει να κανω Downgrade απο 2.2 ΟΤΑ σε 2.1 για να το ρουταρω?

Αφου το ρουτάρω τρέχω αυτο "RUU_Bravo_Froyo_HTC_WWE_2.09.405.8_Radio_32.43.00.32U_5.09.00.20_release_140022_signed.exe" για να το un-ρουταρω?

Επισης, δεν υποχρεουμαι να βαλω καποια custom rom μετα το rooting,σωστα? αφηνω αυτην που χει αφαιροντας απλά οτι δεν μου χρειαζεται.

Οχι δεν χρειάζεται να κάνεις downgrade αυτό ίσχυε για παλιότερες εκδόσεις του unrevoked με την 3.2.1 γίνεται και για froyo

Πήγαινε στην πρώτη σελίδα και ακολούθησε τις οδηγίες στο How to root Froyo.Είναι πάρα πολύ απλό :)

Ευχαριστώ φιλε μου.

Στην 1η σελιδα αυτου του τοπικ, ειδα τις οδηγιες, φαινεται απλό.

Εφοσον θελω να το κανω unroot , περνάω απλά το αρχείο που ανεφερα παραπάνω και επαναφερεται η συσκευή στο αρχικο?

καλησπερά,

έκανα μια πατάτα στο καινουριο μου desire και τωρα έχει μαύρη οθόνη.

πήγα να του κανω αναβάθμιση manually μέσω recovery και αφου όλα πηγαν καλα και το δεχτηκε, στο reboot δεν ανοιγε η οθόνη.

έχω διαπυστώσει οτι το κινητο δουλεύει κανονικά αλλα χωρίς να ανοίγει η οθόνη.

υπάρχει καποιος τροπος να το φτιαξω?

έχω ψαξει γενικώς στο internet αλλα δεν μπορεσα να καταφέρω κατι με αυτά που διάβασα.

εχω σημειώσει τα στοιχεια της εκδοσης που είχα αρχικα αν ειναι απαραιτητα.

σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μήπως καποιος μπορει να βοηθησει κ μενα??

Κ παλι ευχαριστω.

Δοκιμάστε όσοι είστε rooted τον καινούργιο kernel του richard v5 που έχει ενσωματωμένο το sd card fix με readhead 128 απλά καταπληκτικός μου δίνει με setcpu interactive στην prerooted sence rom του tepic 1598-1615 στο quadrant και read στην micro sd 16gb class2 toshiba 14-15 mb/sec!

παιδια δινετε Link σε αυτα που αναφερετε Please...

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

help πριν απο λίγο φόρτιζα το κινητό μου και όταν το έβγαλα απο την πρίζα ήταν κλειστό. Πήγα να το ανοίξω, έδειξε οτι κάνει boot (leedroid 2.2) και μετά έσβησε και δεν ξανανοιγει.

please help me.......

help πριν απο λίγο φόρτιζα το κινητό μου και όταν το έβγαλα απο την πρίζα ήταν κλειστό. Πήγα να το ανοίξω, έδειξε οτι κάνει boot (leedroid 2.2) και μετά έσβησε και δεν ξανανοιγει.

please help me.......

δεν δοκιμαζεις να βγαλεις την μπαταρια και να την ξαναβαλεις;

το εκανα και τίποτα.....

Δοκίμασε να το ξαναβάλεις στο ρεύμα και άνοιξε το.Μου είχε κάνει και μενα κατι τέτοιο.

εχω ενα αρκετά περίεργο πρόβλημα.

Πρίν απο μερικές μέρες έκανα ρουτ και πέρασα την leedroid 2.2 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Παρατήρησα όμως οτι το κινητό 2-3 φορές ξεκίνησε να παίζει μουσική (ενα συγκεκριμένο κομματι) εντελώς απο μόνο το, χωρίς να ανοίξει καν κάποιος media player ! Κάθε φορά που συμβαίνει αυτό παρατήρησα οτι έχω νεο μήνυμα στο facebook ! είναι δυνατόν να έχει σχέση; πως μπορώ να το σταματήσω;

Λογικά έχει μπει με κάποιο τρόπο ένα τραγούδι από τη μουσική σου σαν notification tone για τις ειδοποιήσεις του facebook :)

Ερωτησουλα και παλι..Το UVOC (Undervoltageoverclock) το λειτουργουν ουτως η αλλως οι Rom που εχουν τετοια ρυθμιση στον Kernel τους χωρις εξτρα προγραμμα απο το χρηστη,σωστα?Δηλαδη εγω με την AuraxTSense 8.0 που δεν χρησιμοποιω καποιο εξτρα προγραμμα ειμαι στο UVOC?Επειδη βλεπω πολλες φορες στο προγραμμα "quick system information" και ο επεξεργαστης δεν λειτουργει παντα στα 998.4 αλλα πεφτει αλλες φορες και στα 350 η 250.Αυτο ειναι κολπο της συγκεκριμενης rom για εξοικονομηση μπαταριας η ετσι λειτουργουν και τα Desire με τη μαμα rom?Αναλυτικοτερα στο "quick system information"

Current Frequency 998.4MHz

CPU Frequency range 245.0MHz-1190.4MHz

Scaling Range 245.0MHz-998.4MHz

Ξερει κανεις τι παιζει?Ευχαριστω..

Καλησπερα! Τα τελευταια χρονια χρηστης symbian, το οποιο ειχα συνηθισει και συμπαθησει πολυ θα ελεγα, και απο βδομαδα λογικα θα ειμαι κατοχος μεταχειρισμενου desire..

Εχω διαβασει δεκαδες σελιδες, και μου λυθηκαν αρκετες noob αποριες, γιατι απο android ημουν ασχετος, αλλα εχω ψιλοζαλιστει :p

Ξερω μπορει να φανω ανυπομονος που καλα καλα δεν το εχω στα χερια μου, αλλα οποιος εχει ορεξη και γνωριζει, να κανω μερικες ερωτησεις!

Επειδη απο οτι εχω καταλαβει, και δει απο βιντεακια στο youtube, το sense δεν νομιζω να το συμπαθησω, παρ'ολα αυτα θα ηθελα να βαλω μια sense rom πρωτα να δω πως ειναι. Επειδη θα βαλω απο πρωτα μια 16gb καρτα ωστε να μην μπαινω σε διαδικασιες εκ των υστερων να τα ξανασεταρω, θα τακανω απο την αρχη να ξεμπερδευουμε. Εχουμε και λεμε:

Πρωτα root, μετα ext3 partition με rom manager, και μετα LeedDroid 2.2d(?)

και μετα περναω οσες εφαρμογες θελω?

Μπορω να αφαιρεσω απο το zip της ROM ο,τι περιττο θεωρω, απο flick,facebook κτλ? Γιατι δεν θελω να ενημερωνονται ολα μαζι, να μου ανακατευει επαφες με τηλεφωνα, με facebook και email, και να συνδεεται με internet οποτε θελει. Για αλλους μπορει να ειναι ιδανικο, εμενα με ψιλοφοβιζει λιγο.

Στη πρωτη σελιδα, το battery trick ισχυει μονο για την πρωτη φορτιση?

Οι θηκες silicone απο ebay, υπαρχει περιπτωση να αφησουν τιποτα θαμπα σημαδια μετα απο μηνες με την επαφη τους απο το κινητο? crystal gel συγκεκριμενα, που φαινεται αρκετα καλη (ουτε πολυ μαλακη σαν λαστιχο, ουτε πολυ σκληρη)

Για καρτα class4 16gb λεω γι αυτη:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.556509

Εχετε να προτεινετε καποια αλλη ισως πιο φτηνη?

Οι επομενες ερωτησεις απο βδομαδα :rolleyes:

Ευχαριστω!

Για καρτα class4 16gb λεω γι αυτη:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.556509

Εχετε να προτεινετε καποια αλλη ισως πιο φτηνη?

Οι επομενες ερωτησεις απο βδομαδα :rolleyes:

Ευχαριστω!

Νομίζω έχουν την ίδια εδώ

Μαζί με τα μεταφορικά περίπου 7 ευρώ λιγότερα (24 λίρες Αγγλίας =~ 28,5 Ευρώ)

Επειδη απο οτι εχω καταλαβει, και δει απο βιντεακια στο youtube, το sense δεν νομιζω να το συμπαθησω, παρ'ολα αυτα θα ηθελα να βαλω μια sense rom πρωτα να δω πως ειναι.

Μπορω να αφαιρεσω απο το zip της ROM ο,τι περιττο θεωρω, απο flick,facebook κτλ? Γιατι δεν θελω να ενημερωνονται ολα μαζι, να μου ανακατευει επαφες με τηλεφωνα, με facebook και email, και να συνδεεται με internet οποτε θελει. Για αλλους μπορει να ειναι ιδανικο, εμενα με ψιλοφοβιζει λιγο.

1. Το Sense ειανι πολύ ευχρηστο, με καλα features. Δεν θα σε απογοητευσει.

2. To Facebook μη το βγάλεις. Δεν γινεται κανένα μπέρδεμα. Του λες ποιο άτομο του καταλόγου έχει ποιο account στο facebook και το κάνει bind. Δεν στα εμφανίζει διπλά.

Το καλύτερο ειναι το ότι παίρνει τις φώτος του καθενός απο το facebook προφίλ, και στις εμφανίζει. Ακόμα παίρνει τα γενέθλια και το status. Λεει!

HTC Desire Root User

Ψάξε λίγες σελίδες πριν και θα δεις δικό μου ανάλογο ποστ. Παίζει να είναι το πρόβλημα των συνεχών επανεκκινήσεων από το οποίο πάσχουν πολλές συσκευές, με μόνη λύση από ότι φαίνεται την αλλαγή της μητρικής. Από ότι λένε στο xda, το πρόβλημα ξεκινά ήπια και όσο πάει χειροτερεύει. Το δικό μου άρχισε με GPS και data (επανεκκίνηση σε λιγότερο από 2' από τότε που τα ανοίγω μαζί), αντέχει λίγο περισσότερο με το GPS μόνο και λίγο περισσότερο με το data μόνο. Μία φορά μου το έκανε με το angry birds. Θα δούμε, αλλά τα πράγματα δεν φαίνονται καλά. Μάλλον υπερθερμαίνεται κάποιο τμήμα της μητρικής. Αν το κινητό το "κρυώσεις" κρατάει λίγο περισσότερο.

Μιλαμε για epic fail δηλαδη της HTC!!:mad:

Κριμα και οτι το ειχα συμπαθησει σαν συσκευη!

Το κουφο ειναι οτι για 2-3 μηνες δεν μου ειχε παρουσιασει το παραμικρο και μαλιστα στην αρχη το σκαλιζα πιο πολυ απο οτι τον τελευταιο μηνα!

Ετσι στα ξαφνικα αρχισε το προβλημα με τα συνεχομενα restart!

Πλεον δεν μπορω να το συνδεσω καθολου με ιντερνετ, ουτε για μισο λεπτο!!!:mad::mad:

Αυτο για την υπερθερμανση εγω το ειχα παρατηρησει απο την 1η μερα που το αγορασα, αλλα δεν μου ειχε δειξει καποιο ελλατωμα για να υποψιαστω κατι οποτε δεν ξερω κατα ποσο ισχυει...

Η λύση πια ειναι??

Service??? και ποσο καιρο θα παρει??

Καλησπέρα στην παρέα.

Θέλω να σας κάνω μια ερώτηση. Εκανα πριν 2 μέρες ρουτ το κινητό βάζοντας leedroid 2.2f με a2sd. Λογικά όλα πήγαν καλά διότι με το puick system info που κατέβασα μου έδειχνε a2sd storage 458 και free 282. Η απορία μου είναι αν πρέπει να κατεβάσω κάποια εφαρμογή για να περνάω τις εφαρμογες στην sd ή το κάνει αυτόματα;

Ευχαριστώ πολύ..

:D

Καλησπέρα στην παρέα.

Θέλω να σας κάνω μια ερώτηση. Εκανα πριν 2 μέρες ρουτ το κινητό βάζοντας leedroid 2.2f με a2sd. Λογικά όλα πήγαν καλά διότι με το puick system info που κατέβασα μου έδειχνε a2sd storage 458 και free 282. Η απορία μου είναι αν πρέπει να κατεβάσω κάποια εφαρμογή για να περνάω τις εφαρμογες στην sd ή το κάνει αυτόματα;

Ευχαριστώ πολύ..

Όχι, γίνεται αυτόματα το πέρασμα στην σδ....

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Μιλαμε για epic fail δηλαδη της HTC!!:mad:

Κριμα και οτι το ειχα συμπαθησει σαν συσκευη!

Το κουφο ειναι οτι για 2-3 μηνες δεν μου ειχε παρουσιασει το παραμικρο και μαλιστα στην αρχη το σκαλιζα πιο πολυ απο οτι τον τελευταιο μηνα!

Ετσι στα ξαφνικα αρχισε το προβλημα με τα συνεχομενα restart!

Πλεον δεν μπορω να το συνδεσω καθολου με ιντερνετ, ουτε για μισο λεπτο!!!:mad::mad:

Αυτο για την υπερθερμανση εγω το ειχα παρατηρησει απο την 1η μερα που το αγορασα, αλλα δεν μου ειχε δειξει καποιο ελλατωμα για να υποψιαστω κατι οποτε δεν ξερω κατα ποσο ισχυει...

Η λύση πια ειναι??

Service??? και ποσο καιρο θα παρει??

H HTC αλλάζει τη μητρική. Ακόμη και τότε, κάποιοι δυστυχώς αναφέρουν ότι το πρόβλημα επανήλθε μετά από λίγο καιρό :( Ίσως έχει σχέση με την παρτίδα της μητρικής. Χαρακτηριστικό είναι ότι το πρόβλημα συνήθως εμφανίζεται ακόμη και μήνες μετά. Εγώ όλο το καλοκαίρι το είχα ταράξει το GPS χωρίς κανένα πρόβλημα και τώρα μου σβήνει στο τρίλεπτο. Ούτε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων έχει αποτέλεσμα. Κάποιο κύκλωμα της μητρικής μάλλον υπερθερμαίνεται τοπικά, (άσχετα από τη θερμοκρασία της συσκευής γενικότερα). Δοκίμασε να το "κρυώσεις" (λίγο) το τηλέφωνο (εγώ το κάνω με τη γρίλια του κλιματιστικού στο αυτοκίνητο αλλά φαντάζομαι και στο ... ψυγείο γίνεται) και μετά σε πόση ώρα θα σου κάνει επανεκκίνηαη.

Ας μας πει κανένα από τα παιδιά που το έστειλαν στο σέρβις τις εμπειρίες τους.

Edited by kteas

@ kollatos

Αν θυμάμαι καλά έχεις χρησιμοποιήσει/χρησιμοποιείς αυτή τη στιγμή, την rom που έγινε port από το HD.

Γνωρίζεις (αν έχει δηλαδή αναφερθεί από τους υπευθύνους που έκαναν το port) ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα με τη μη χρήση της κάμερας και αν υπάρχει πιθανότητα να τα καταφέρουν, να δουλέψει στο μέλλον;

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Δυστυχώς είμαι κι εγώ ένας από τους "τυχερούς" με προβλήματα επανεκκινήσεων που εμφανίστηκαν ξαφνικά μετά τον τρίτο μήνα χρήσης κι έχω διαπιστώσει οτι εντείνονται με τη χρήση του gps.

Το κινητό μου ανήκει στη σειρά των προβληματικών παρτίδων που γράφτηκε πιο πάνω σε άλλο ποστ.

Δεν έχω πειράξει καθόλου την αρχική εγκατάσταση παρα μόνο έκανα αναβάθμιση σε froyo (ούτε root ούτε άλλη rom)

Θέλω να ρωτήσω αν αρκούν αυτά τα φαινόμενα των επανεκκινήσεων για να το στείλω στο servise της HTC γιατί μετά από λίγο επανέρχεται και το ξανακάνει σε άσχετες φάσεις (μήπως μου πουν όπως σε κάποιον λίγες σελίδες παραπάνω οτι δεν είδαν κάποιο πρόβλημα τη δεδομένη στιγμή)

Μπορώ να παρουσιάσω κάποιες αναφορές του προβλήματος κι αν ναι με ποιό τρόπο;

Υπόψην οτι μένω επαρχία και δεν είναι εύκολο να έχω άμεση πρόσβαση στο κατάστημα του servise.

Επίσης να επιβεβαιώσω κι εγώ υπερθέρμανση όταν παρατηρείται το φαινόμενο και κάποιες φορές δεν καταλαβαίνει την ύπαρξη της sim (να έχω άραγε μια ελπίδα μήπως απλά έχω προβληματική sim?)

Απευθύνομαι κυρίως στους συνφορουμίτες με παρόμοιο πρόβλημα ή όποιον ξέρει κάτι σχετικό...

Δυστυχώς είμαι κι εγώ ένας από τους "τυχερούς" με προβλήματα επανεκκινήσεων που εμφανίστηκαν ξαφνικά μετά τον τρίτο μήνα χρήσης κι έχω διαπιστώσει οτι εντείνονται με τη χρήση του gps.

Το κινητό μου ανήκει στη σειρά των προβληματικών παρτίδων που γράφτηκε πιο πάνω σε άλλο ποστ.

Δεν έχω πειράξει καθόλου την αρχική εγκατάσταση παρα μόνο έκανα αναβάθμιση σε froyo (ούτε root ούτε άλλη rom)

Θέλω να ρωτήσω αν αρκούν αυτά τα φαινόμενα των επανεκκινήσεων για να το στείλω στο servise της HTC γιατί μετά από λίγο επανέρχεται και το ξανακάνει σε άσχετες φάσεις (μήπως μου πουν όπως σε κάποιον λίγες σελίδες παραπάνω οτι δεν είδαν κάποιο πρόβλημα τη δεδομένη στιγμή)

Μπορώ να παρουσιάσω κάποιες αναφορές του προβλήματος κι αν ναι με ποιό τρόπο;

Υπόψην οτι μένω επαρχία και δεν είναι εύκολο να έχω άμεση πρόσβαση στο κατάστημα του servise.

Επίσης να επιβεβαιώσω κι εγώ υπερθέρμανση όταν παρατηρείται το φαινόμενο και κάποιες φορές δεν καταλαβαίνει την ύπαρξη της sim (να έχω άραγε μια ελπίδα μήπως απλά έχω προβληματική sim?)

Απευθύνομαι κυρίως στους συνφορουμίτες με παρόμοιο πρόβλημα ή όποιον ξέρει κάτι σχετικό...

Είχες Froyo και την μετέπειτα αναβάθμιση όταν σου το παρουσίασε; Όσο έχεις ακόμη περιθώρια με την εγγύηση, νομίζω ότι εσύ θα κρίνεις πόοο σε ενοχλεί για να το αποχωριστείς για μερικές εβδομάδες στέλνοντάς το στο σέρβις.

Εμένα πάντως μου το είχε κάνει 2-3 φορές σε σύντομο χρονικό διάστημα..Απ' τη στιγμή που του άλλαξα ROM, όσο και αν το ταλαιπωρώ δεν έχει σβήσει.. :confused: Πιθανότατα είναι χαζό αυτό που θα πώ, αλλα μήπως κατα κάποιο τρόπο βελτιώνει την κατάσταση το undervoltage του CPU και δεν υπερθερμαίνεται το όποιο κύκλωμα? :confused:

Είχες Froyo και την μετέπειτα αναβάθμιση όταν σου το παρουσίασε; Όσο έχεις ακόμη περιθώρια με την εγγύηση, νομίζω ότι εσύ θα κρίνεις πόοο σε ενοχλεί για να το αποχωριστείς για μερικές εβδομάδες στέλνοντάς το στο σέρβις.

Κι εγω εχω Froyo και την μετέπειτα αναβάθμιση χωρις να εχω πειραξει τιποτα και οταν ανοιγω internet ειτε μεσο Wifi ειτε μεσο δικτυου κινητης το αποτελεσμα ειναι αυτο που δυστυχως συζητάμε..

Τα προβληματα αρχισαν πριν 2-3 εβδομαδες ενω τις αναβαθμισεις τις ειχα ηδη κανει πριν καιρο αμεσως μολις βγηκανε

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...