Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εμενα παλι κατι δε μ'αρεσει, δε μπορω να το εξηγησω, επισης νομιζω οτι αυτες με sense ειναι πιο γρηγορες!

τωρα εβαλα του tron :grin:

και μου φαινεται σφαιρα..ακομα και το sense χωρις launcher pro.

ναι οι εφαρμογες θα μπαινουν στην καρτα απο εδω και περα.

To sense καλό αλλά δεν νομίζω ότι συγκρίνεται με το launcherpro η ταχύτητα του...

Επίσης, αυτό που δεν μου αρέσει στις ρομ με σενς είναι πως καμία δεν έχει το vanilla lockscreen!!

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έλα όμως που όσες έβαλα τώρα δε μπαίνουν.

Τέλειωσε το partition και στην εκίννηση δεν υπήρχε τίποτε απ ότι είχα.

τωρα που εκανες partition διαβαζει μονο απο εκει...αρα θα πρεπει να τις ξαναβαλεις ολες :p

αλλα νομιζω υπηρχε ενα Patch που μετεφερε ολες τις εφαρμογες..ειλικρινα δε θυμαμαι τωρα.

To sense καλό αλλά δεν νομίζω ότι συγκρίνεται με το launcherpro η ταχύτητα του...

Επίσης, αυτό που δεν μου αρέσει στις ρομ με σενς είναι πως καμία δεν έχει το vanilla lockscreen!!

ναι απλα λεω οτι ειναι τοσο γρηγορο που εχω αντεξει χωρις launcher pro εδω και...2 ωρες :p

ναι απλα λεω οτι ειναι τοσο γρηγορο που εχω αντεξει χωρις launcher pro εδω και...2 ωρες :p

χχααχα!

Οκ οκ.. απλά όταν έρθουν οι φίλοι σου οι iphonάκιδες που τους έχεις πει πόσο τα σπάει το desire και δουν αυτό το μικρό framedrop που έχει το sense... άντε να τους εξηγήσεις πόσα άλλα καλά έχει. Για αυτό βάζεις launcherpro και κλείνουν το στόμα τους.

Ε.. αφού τους πείσεις ότι τα σπάει το desire-android και έχουν λίγο πιό ανοιχτό μυαλό, τους δείχνεις και το sense...

τωρα που εκανες partition διαβαζει μονο απο εκει...αρα θα πρεπει να τις ξαναβαλεις ολες :p

αλλα νομιζω υπηρχε ενα Patch που μετεφερε ολες τις εφαρμογες..ειλικρινα δε θυμαμαι τωρα.

Ναι αλλά χάθηκαν και core apps όπως facebook και youtube.

Βλέπω απ τον windows explorer ότι η κάρτα έχει ελεύθερα 3,1GB.

Υποθέτω πως το άλλο είναι το partition.Οι εφαρμογές που μπάινουν ομως;

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Θα ήθελα να μου προτείνει κάποιος φίλος ένα πρόγραμμα σαν το power manager.,που να μπορώ να ελέγχω τη μπαταρία,να ανοιγοκλεινω gps,wifi και bluetooth

Από το Android market κατέβασε το Quick Settings(κάντο αναζήτηση έτσι όπως το γράφω)

Περιέχει ότι θες και ακόμα περισσότερα....Εξαιρετικό

μηπως να κανεις ενα wipe και fresh install απο την αρχη;

Έκανα install ξανά την rom χωρίς wipe και είναι όλα καλά.Κάτι μου λέει όμως ποως ούτε τώρα έχω apps2SD

και εγω το quick settings εβαλα κ ελπιζω να μην τρωει resources του κινητου...σουπερ παντως!κανει πολλα πραγματα.ΤΟΡ προγραμμα
Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ...

σκεφτομαι να βαλω το launcher pro...φοραω τη μαμα ρομ τι να κανω:να το περασω απο πανω ή χρειαζεται αλλη ρομ που να μην εχει το sense;;;;;

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

σκεφτομαι να βαλω το launcher pro...φοραω τη μαμα ρομ τι να κανω:να το περασω απο πανω ή χρειαζεται αλλη ρομ που να μην εχει το sense;;;;;

το περνας απο πανω, ενα προγραμμα ειναι, δε χρειαζεται κατι ιδιαιτερο.

το περνας απο πανω, ενα προγραμμα ειναι, δε χρειαζεται κατι ιδιαιτερο.

το ρωτησα μηπως αν το περνουσα απο πανω δεν θα ηταν τοσο γρηγορο...τεσπα...τωρα το περναω...ευχαριστω:):)

Ηρακλής!

το περασα (launcher pro) αλλα δεν ειδα καμια αλλαγη..παραμενει το sense..:rolleyes::rolleyes:

Ηρακλής!

Έκανα install ξανά την rom χωρίς wipe και είναι όλα καλά.Κάτι μου λέει όμως ποως ούτε τώρα έχω apps2SD

Κατέβασε από το μάρκετ το quick system settings.όταν θα το ανοίξεις στην πρώτη καρτέλα του γράφει system info.στην τρίτη γραμμή θα βρεις αν έχει πετύχει τελικά αυτό που θες.εμένα πχ στο apps2sd storage γράφει total 458 free 313.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Κατέβασε από το μάρκετ το quick system settings.όταν θα το ανοίξεις στην πρώτη καρτέλα του γράφει system info.στην τρίτη γραμμή θα βρεις αν έχει πετύχει τελικά αυτό που θες.εμένα πχ στο apps2sd storage γράφει total 458 free 313.

Δε το βρίσκει μ αυτό το όνομα.

Apps2SD μόνο αν έχω κάνει root κανονικά μπορώ να έχω ή πιάνει και με το unrevoked?

Edited by Finn

Δε το βρίσκει μ αυτό το όνομα.

Συγνώμη!!!!quick system info.

Ερωτησηηη ! Μετα απο εκτεταμενη χρηση του wind internet στο κινητο μου αυτο νιωθω οτι υπερθερμενεται! Κ υο εννοω . Το κινητο εκαιγε μπρος πισω κ το εχω παρατηρησει πολλες φορες !

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . .

think positive !!!!!!

Συγνώμη!!!!quick system info.

Λέει 300 ελεύθερα απο 400κάτι.Υποθέτω πως έιναι οκ τότε.

το περασα (launcher pro) αλλα δεν ειδα καμια αλλαγη..παραμενει το sense..:rolleyes::rolleyes:

ακυρο...το βρηκα...

Ηρακλής!

Βασικα καλησπέρα σας ... Σχετικά με την εφαρμογή του καιρού (της HTC)..... Μένω Χανια και στο ρολοι στην μεση μου δειχνει τον καιρο που κανει στο Θυρισο .(πως μπορω να το αλλαξω ?) Εχω αλλαξει της υπολοιπες περιοχες και τις αντικατεστησα με Ηρακλειο και αθήνα. Αλλα στην αρχική του εικονα στο ρολοι δεν ελλαζει με τιποτα ..θυρισο και παλι θυρισο .. να ηξερα και που ηταν αυτη η πολη ?

http://www.lafkos.de/Muhle_1.gif

Where are you going Karamitro ??

Λέει 300 ελεύθερα απο 400κάτι.Υποθέτω πως έιναι οκ τότε.

Μια χαρά έχει γίνει το μοίρασμα της μνήμης τότε.και στο internal storage ακριβώς από κάτω τι σου λέει;

Κάτι άλλο που παρατήρησα κάνοντας δοκιμές.

Έχω ένα Fiat 500 και έχει το σύστημα τηλεματικής Blue&Me με την θύρα USB.

Σύνδεσα το κινητό με το USB χρησιμοποιώντας το καλώδιο μας, και με έκπληξη παρατήρησα ότι και εκεί φορτίζει. Εκτός των άλλων επέλεξα το κινητό ως "Μονάδα Δίσκου" και επιλέγοντας το media player από το radiocd του αυτοκινήτου έκανα αναπαραγωγή των τραγουδιών που έχω στην μνήμη της κάρτας SD του κινητού!!!!! Καταπληκτικό????

Για δοκιμάστε όσοι έχετε κάποια θύρα USB στο αυτοκίνητο σας. Βολεύει ειδικά όταν χρησιμοποιείς το απαιτητικό σε μπαταρία GPS....

Την δοκίμασες;

Πες μου εντυπώσεις σε παρακαλώ!!!

[/b]

Μέχρι στιγμής όλα πάνε τέλεια.αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι μπόρεσα και εγκατέστησα κάποιες εφαρμογές που με την προηγούμενη ρομ δεν μπορούσα.πχ world newspapers,τροκτικό.

Από το απόγευμα ούτε ένα κόλλημα,είναι αρκετά γρήγορη παρόλο που υπάρχει το sense,και γενικότερα φαίνεται πολύ σταθερή.θα επανέλθω και αύριο αφού την δουλέψω λίγο ακόμα.

Μια χαρά έχει γίνει το μοίρασμα της μνήμης τότε.και στο internal storage ακριβώς από κάτω τι σου λέει;

110free out of 148MB

110free out of 148MB

Τέλεια.συνέχισε να περνάς όποια εφαρμογή σου αρέσει.δεν έχεις πρόβλημα χώρου πλέον.:)

Βασικα καλησπέρα σας ... Σχετικά με την εφαρμογή του καιρού (της HTC)..... Μένω Χανια και στο ρολοι στην μεση μου δειχνει τον καιρο που κανει στο Θυρισο .(πως μπορω να το αλλαξω ?) Εχω αλλαξει της υπολοιπες περιοχες και τις αντικατεστησα με Ηρακλειο και αθήνα. Αλλα στην αρχική του εικονα στο ρολοι δεν ελλαζει με τιποτα ..θυρισο και παλι θυρισο .. να ηξερα και που ηταν αυτη η πολη ?

ανοιξε το gps και αστο να πιασει δορυφορους(να εισαι εξω απο το σπιτι σου)μολις κλειδωσει τους δορυφορους και δει που εισαι,θα σου βαλει μπροστα την πολη που βρισκεσαι.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...