Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1) Nandroid backup in recovery.

2) Verify the MD5SUM of the file you downloaded against the one in the table.

3) Flash HBOOT with your phone in fastboot mode (Back+POWER) -> 'fastboot flash hboot bravo_alphaspl.img' (change into the correct filename for the HBOOT you downloaded)

4) 'Fastboot reboot-bootloader'

5) 'Fastboot erase cache'

6) Boot recovery, wipe everything and restore.

Εγώ έχω πρόβλημα ..δεν λέει να διάβασει καμιά εντολή ο υπολογιστής , π.χ αν γράψω

fastboot flash hboot bravo_alphaspl.img λέει fastboot is not recognised as an internal or external command,operable program or batch file.

Τι μπορεί να είναι λάθος ?

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Προφανώς λείπει το fastboot.exe από τον φάκελο που τρέχεις την εντολή.

Αναβάθμισες πρόσφατα το SDK?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Παιδιά πρέπει να ξανακάνετε Partition την sd με μόνο fat32. jastonas αφού είσαι σε ubuntu πολύ εύκολα με το gparted. Οι υπόλοιποι με gparted live cd. Αυτό σημαίνει πως αν πριν είχατε apps2sd με την oxygen πχ, τότε θα σβηστούν οι εφαρμογές και θα πρέπει να ξαναμπούν προφανώς. Άρα καλύτερα wipe all μετά το partition της sd.

Μετά φλασάρετε την hboot, και μετά την rom. Αυτή θα βλέπει μόνο fat άρα θα εξαναγκαστεί να την βάζει στο /system.

Πριν βάλετε hboot και rom και θέλετε backup της υπάρχουσας ρομ, κάντε wipe cache και μετά backup, μιας και υπάρχει μιρκή πιθανότητα να κάνετε restore στο νέο table και να μη χωράει το cache.

Εχεις δικιο, δεν αμφιβαλλω οτι το κανουν για να ειναι καλυμενοι απλως επειδη ακομη δεν πιστευω πως το χρειαζομαι δεν μπαινω στη διαδικασια. Σιγουρα θα γινει καποια στιγμη.

Και για το root που το αργησα κανα δυμηνο βγηκε το 1click rooting και γλυτωσα λιγο διαβασμα :p

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Device: HTC Desire

Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2

ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD

to 1clic rooting ποιο ειναι φιλε μου;

το unrevoked. που εχει και link στη πρώτη σελίδα. Ειδικά σε mac είναι εντυπωσιακά εύκολη διαδικασία :P

καλά νέα απο το twitter του adamg:

Just reuploaded Oxygen 2.0-RC4 to fix the SD bug

Device: HTC Desire

Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2

ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD

Την πάτησα και γω και μου διέγραψε αρχεία απο την κάρτα, ευτυχώς μόνο όσα ήταν έξω απο φακέλους χύμα στην κάρτα, όλα τα zip που είχα δηλαδή

Παντως παιδια για θεμα μπαταριασ εγω εβγαλα την miui που ειχα βαλει κ περασα τη aurax t sense αν την προφερω λαθος συγνωμη...μεχρι τωρα ειμαι καμια ωρα στο ιντερνετ κ παιζω νε το κινητο κ δεν μου εχει παιζει καθολου η μπαταρια...
Everything Is Possible....

Το εκανα root παιδες! Εχμ... και τωρα;; Τι προοπτικες ανοιγονται λιγο πιο συγκεκριμενα;; :)

Γιατι ας πουμε να βαλω καποια αλλη ROM? Αυτο σημαινει οτι δεν θα εχω πλεον το Froyo, to HTC Sense και γενικα το Android? Αρα δεν θα γινονται ουτε οι ανανεωσεις του Android?

Επισης πως μεταφερω τις εφαρμογες και τις επαφες στην sd ωστε να μην πιανουν χωρο;

Edited by DarkLord888

Το εκανα root παιδες! Εχμ... και τωρα;; Τι προοπτικες ανοιγονται λιγο πιο συγκεκριμενα;; :)

δοκιμασε να φλασαρεις ρομ . :) πχ

με ολες σχεδον τις ρομ θα εχεις app2sd δηλ εφαρμογες στην sd & ετσι θα εχεις πολυ χωρο στην internal memory για να βαλεις πολυ περισσοτερες εφαρμογες

ΥΓ. εισαι σιγουρα root? εχεις εφαρμογη superuser ?

πριν φλασαρεις ρομ κανε backup την ρομ που εχεις

Edited by timos1968

Ναι σιγουρα ειμαι root, εχω ηδη βαλει titanium και rom manager και εχω και την εφαρμογη superuser.

Δεν εχω καταλαβει ακομα βασικα τον λογο του να βαλεις αλλη rom! Αφου μετα το froyo και παλι μπορεις να βαλεις στην sd οσες εφαρμογες γινεται να μποθν!

Ερωτηση: Αν βαλω αλλη rom δλδ ξεχναω android και froyo?

Ερωτηση 2: Τελικα τις επαφες μου που μου πιανουν 40 mb μπορω να τις μεταφερω στην sd?

Ερωτηση 3: Ποια ειναι η καλυτερη rom??

Edited by DarkLord888

Ναι σιγουρα ειμαι root, εχω ηδη βαλει titanium και rom manager και εχω και την εφαρμογη superuser.

Δεν εχω καταλαβει ακομα βασικα τον λογο του να βαλεις αλλη rom! Αφου μετα το froyo και παλι μπορεις να βαλεις στην sd οσες εφαρμογες γινεται να μποθν!

Ερωτηση 2: Τελικα τις επαφες μου που μου πιανουν 40 mb μπορω να τις μεταφερω στην sd?

1) οχι βεβαια

2) δεν το ξερω αυτο ας το πει καποιο αλλο παιδι απο το φορουμ

3) η καλυτερη ειναι αυτη που ταιριαζει σε εσενα δηλ. πρεπει να δοκιμασεις καποιες .

τωρα οσο αναφορα τις εφαρμογες στην sd με την μαμα ρομ παει ενα μερος τους ,με αλλες ρομ μπορεις να τισ βαλεις ολες .εγω πχ εχω την miui 0.12.24 με 164 εφαρμογες & εχω ιντερναλ στορατζ 60 mb free:)

Τι ξεχνάς android φίλε μου; Όλες οι rom έχουν froyo πάνω και υπάρχει και η oxygen με gingerbread. Επίσης υπάρχουν οι sense roms και οι aosp, οι καθαρές δηλαδή roms απευθείας απο τον κώδικα. Συνήθως είναι πιο γρήγορες.

Πως ξέρεις οτι οι επαφές πιάνουν τόσο χώρο; Πραγματικά δεν ξέρω, γιατί οι επαφές είναι εφαρμογή συστήματος που φλασάρεται μεζί με την rom, άρα στην internal memory. Ενώ το apps2sd αναφέρεται σε ότι εγκαθιστάς εσύ μετά. Απλά δεν μπορώ να διανοηθώ γιατί παίρνουν τόσο χώρο, και τι είδους δεδομένα είναι αυτά, γι' αυτό λέω μήπως κάνεις λάθος.

Μην ψάχνεις την καλύτερη rom. Απλά πρέπει να δοκιμάσεις με sense, froyo χωρίς sense, την miui με ελληνική μετάφραση απο τον Finn σε ξεχωριστό zip και την 2.3 oxygen. Στο xda θα τις βρεις, στο πρώτο ποστ λέει τι προσφέρει η καθεμιά και τι προβλήματα έχει (μόνο η 2.3 έχει-λείπει η εγγραφή βίντεο).

Δεν σου λέω να δοκιμάσεις την oxygen 2.3 που για μένα είναι η καλύτερη παρά το θέμα με την κάμερα, αλλά να δοκιμάσεις μια απο κάθε κατηγορία.

Ερώτηση 1: Καμία σχέση με αυτά που γράφεις. Ακόμη και αν αλλάξεις rom το κινητό σου θα συνεχίσει να έχει πρώτα απ' όλα Android αλλά και Froyo. Εκτός αν βάλεις την Oxygen rom v2.0-RC4, η οποία είναι πλέον με Gingerbread.

Ερωτηση 2: Δυστυχώς δεν ξέρω να σου απαντήσω, αλλά αν αλλάξεις rom, η οποία κατά μεγάλο ποσοστό θα υποστηρίζει a2sd (δυνατότητα να περνούν οι εφαρμογές που θα κατεβάζεις, στην sd κάρτα σου) τότε θα σταματήσει να σ' απασχολεί το πού είναι αποθηκευμένες οι επαφές σου.

Ερωτηση 3: Δυστυχώς αυτό θα το αποφασίσεις εσύ και όχι εμείς. Το μόνο που μπορώ να σου είναι ότι αν θέλεις κάποια rom χωρίς το Sense της HTC, τότε αν όχι η καλύτερη, αλλά από τις καλύτερες είναι η Oxygen που σου έγραψα και παραπάνω. Μπορείς να την βρεις και σε Froyo αλλά και Gingerbread. Από rom με το Sense της HTC από τις καλύτερες είναι η Leedroid και τέλος μπορεί να βάλεις κάποια rom από Desire HD, με πολύ καλή την RCMixHD του robocik.

Θα πρέπει να δοκιμάσεις και να δεις ποια αρέσει σ' εσένα περισσότερο.

Όλα όσα σου γράφω θα τα βρεις εδώ

Edit: Με πρόλαβαν οι flik & timos1968

Λίγο-πολύ τα ίδια λέμε :)

Edited by tsiftsism

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

""Δεν σου λέω να δοκιμάσεις την oxygen 2.3 που για μένα είναι η καλύτερη παρά το θέμα με την κάμερα,""

παντως σε εμενα η oxygen RC4 με zeam η΄launcher pro μου ηταν laggy οταν εβαζα scollable widgets μονο με τον adw ηταν καλυτερα αλλα και παλι με την 12.24 & ADW πεταει:)

Edited by timos1968

Ευχαριστω σε ολους για τις απαντησεις!

Οσον αφορα τις επαφες και τον χωρο που πιανουν, αν παω Διαχειρηση Εφαρμογων και μετα στο tab ολα και βαλω ταξινομηση ανα μεγεθος, πρωτη βγαινει η "Χωρος αποθ.επαφων" με 40 MB!! Μαλλον θα φταει οτι τις εχω ολες περασει απο το google contacts και τις εχω συνδεσει με το Facebook fro HTC Sense. Με λιγα λογια δεν δημιουργησα καμια στο τηλεφωνο αλλα τις πηρα απο το google contacts που τις ειχα περασμενες παλια! Εσεις δλδ ολοι τις εχετε στο τηλεφωνο αποθηκευμενες; Ισως για αυτο μου ποιανει τοσο χωρο!

Καμία rom δεν είναι εξίσου καλη για όλους. Απο τις 1000 σελίδες post τα περισσότερα είναι θετικά σχόλια, αλλά φυσικά υπάρχουν και αρνητικά.

Και η miui γρήγορη είναι, αλλά πάλι αν δεν έστρωσε καλά η oxygen 2.0 RC4, ίσως θα έπρεπε να δεις την 1.0.4-froyo stable.

Προσωπικά απο τότε που έμπλεξα με τις oxygen roms το κινητό βλέπω να έχει τέτοια απόκριση.

Ευχαριστω σε ολους για τις απαντησεις!

Οσον αφορα τις επαφες και τον χωρο που πιανουν, αν παω Διαχειρηση Εφαρμογων και μετα στο tab ολα και βαλω ταξινομηση ανα μεγεθος, πρωτη βγαινει η "Χωρος αποθ.επαφων" με 40 MB!! Μαλλον θα φταει οτι τις εχω ολες περασει απο το google contacts και τις εχω συνδεσει με το Facebook fro HTC Sense. Με λιγα λογια δεν δημιουργησα καμια στο τηλεφωνο αλλα τις πηρα απο το google contacts που τις ειχα περασμενες παλια! Εσεις δλδ ολοι τις εχετε στο τηλεφωνο αποθηκευμενες; Ισως για αυτο μου ποιανει τοσο χωρο!

Εγώ πάλι δεν κατάλαβα. Και εγώ απο το google contacts τις παίρνω, δεν τις δημιουργώ. Αλλά δεν νομίζω να έχει σημασία, δεν είναι online, κατεβαίνουν και αποθηκεύονται στο κινητό. Εσύ συγχρονισμό κάνεις μόνο. Μεταξύ κινητού και gmail account. Ίσως τα δεδομένα των φωτογραφιών για κάθε επαφή να είναι τόσο μεγάλα. Πόσες επαφές έχεις; Εγώ σε 5 φωτογραφίες έχω επαφές. Με τον συγχρονισμό με htc facebook, αυτό που κάνει είναι να ενημερώνει μόνο τις φωτογραφίες; Και να βάζει και γενέθλια, διεύθυνση κτλ; Τι άλλο προσφέρει; Δεν έχω facebook απλά ρωτάω πληροφοριακά.

Αν κάνεις συγχρονισμό μέσα απο "Ρυθμίσεις->Λογαριασμοί&συγχρ.->Gmail->Συγχρονισμός επαφών" και μετά πας στο gmail σου απο τον υπολογιστή σου, στις επαφές θα δεις και τις φωτογραφίες;

Καμία rom δεν είναι εξίσου καλη για όλους. Απο τις 1000 σελίδες post τα περισσότερα είναι θετικά σχόλια, αλλά φυσικά υπάρχουν και αρνητικά.

Και η miui γρήγορη είναι, αλλά πάλι αν δεν έστρωσε καλά η oxygen 2.0 RC4, ίσως θα έπρεπε να δεις την 1.0.4-froyo stable.

Προσωπικά απο τότε που έμπλεξα με τις oxygen roms το κινητό βλέπω να έχει τέτοια απόκριση.

ναι συμφωνω απλως ρε γμτ ηθελα scrollable widgets και με αυτα ηταν laggy ,βεβαια το ανοιγμα των εφαρμογων, αλλα και γενικα ηταν πολυ γρηγορη . παντως με τον adw launcher πηγαινε καλα:)

Edited by timos1968

Εχω 155 Google και επειδη εχω ενεργοποιημενο το Facebook for HTC Sense εχω αλλες 278! Απο αυτες τις 155 τις 150 τις εχω συνδεσει με το Facebook profile τους, αρα ναι εχουν φωτος κλπ!

Βασικα δεν προσφερει τπτ περα απο το οτι ειναι ολοι φακελωμενοι :P

Οχι, στο gmail και στο google contacts δεν βγαζει τις φωτος!

λοιπον παιδες με leedroid 2.3b και setcpu εχω δει θεαματικη βελτιωση αυτονομιας..

υπαρχουν περιθωρια για περαιτερω βελτιωση? μπορω να κανω κατι επιπλεον? τι αλλο να πειραξω?

Λίγο πριν την νέα χρονιά, μου έχει μπει η μπρίζα να αλλάξω κινητό. Οι λόγοι αρκετοί, εν ολίγης όμως:

Πολύ πολύ πολύ (είπα πολύ;) απογοητευμένος με την απόδοση του Hero. Υπερβολικά αργό, κακή μπαταρία και τελευταία η touch screen μάλλον τα έχει παίξει αφού δεν πατιέται ότι είναι στο κάτω μέρος. Και είτε θα πρέπει να το πάω για service ή ... να πάρω κάτι άλλο.

Έψαξα λίγο τις επιλογές που δίνει η HTC (είμαι in love με το SenseUI) και επειδή δεν θέλω να δώσω εκ νέου 500+ ευρώ για το νέο Desire HD, σκέφτομαι να πάω στο παλιότερο πια, Desire σκέτο. Ο βασικός λόγος είναι πως ο επεξεργαστής του είναι από όσο έχω διαβάσει πολύ γρήγορος άρα θεωρητικά πάντα, θα μου κρατήσει ένα - ενάμισι χρόνο τουλάχιστον.

Διάβασα τις τελευταίες 25 σελίδες, και είδα πως γενικότερα τα παράπονα σας είναι η μπαταρία που όμως κάποιο παλικάρι πρότεινε αυτή: http://www.batteryupgrade.gr/shopBrowser.php?shopGroupId=93442175&tracker=adwords_gr_PDA&langId=10&gclid=CMbWp9jcjKYCFcoifAodwVMmsA#/assortmentProductId/46322008/shopGroupId/70418404 - Φαντάζομαι αυτό θα λύσει το όποιο θέμα υπάρχει και το πάνω μέρος όπου υπάρχει ένα εξόγκωμα, προσωπικά δεν με ενοχλεί. Η 2.2 είδα πως παίζει επίσημα, ξέρει κανείς αν θα μπορούμε να περιμένουμε επίσημα και την επόμενη έκδοση (πχ για το Hero η επίσημη βελόνα κόλλησε στην 2.1)

Αυτά, αν κάποιος έχει απαντήσεις, ας γράψει :)

ΥΓ

Τελευταία ενημέρωση για το ... Ελληνικό Market έχουμε; Ακόμα μας έχουν στο φτήσιμο;

ΥΓ2

Αυτό που παραμένει να μην υπάρχει στα HTC Phones, είναι μια καλύτερη οθόνη. Ειδικά τουλάχιστον στo Hero μου, δεν ξέρω πως ανταποκρίνεται σε αυτό το Desire, αν είμαι έξω σε ηλιόλουστη μέρα, δεν βλέπω τίποτα στο κινητό !!!

Καλή χρονιά να έχουμε όλοι!

Άν έχει απαντήσεις σε αυτό κάποιο, θα βοήθαγε :) Έχω βρει μια ευκαιρία να το τσιμπίσω στα 250 ευρώ, καινούργιο, και σκέφτομαι αν θα το πάρω ή όχι :)

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

Κοίτα, στην τιμή που το βρήκες πάρτο χωρίς δεύτερη σκέψη και το πολύ πολύ αν δεν σου αρέσει το πουλάς. Κερδισμένος θα βγείς.

Πάντως το σίγουρο είναι ότι είναι η μέρα με τη νύχτα με τον ήρωα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Άν έχει απαντήσεις σε αυτό κάποιο, θα βοήθαγε :) Έχω βρει μια ευκαιρία να το τσιμπίσω στα 250 ευρώ, καινούργιο, και σκέφτομαι αν θα το πάρω ή όχι :)

Πάρτο εννοείται. Αλλά αυτό με την μπαταρία άκυρο μου φαίνεται. Τα smartphone δεν είναι για να τα χαϊδεύεις αλλά για να τα ξεζουμίζεις... κάθε βράδι απλά φόρτισμα!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...