Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορώ να δημιουργήσω ένα thread για να ρωτήσω κάποια πράγματα για το Desire μου?

Γιατί πρέπει να έχω στείλει εδώ 2-3ς φορές και απάντηση δεν έχω λάβει εκτός από μια φορά..

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
Όχι δεν μπορείς βάσει της διάταξης του forum. Από τη στιγμή που έχεις ρωτήσει εδώ και δεν έχεις πάρει απαντήσεις, μάλλον δεν θα υπάρχουν απαντήσεις. Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από το συγκεκριμένο thread όπου διαβάζουν όλοι οι κάτοχοι και όχι μόνο.

Modpic.gif

η αυτονομία είναι άριστη.

ενα πραγματάκι 130 γραμμαριών που

-παίρνει τηλέφωνο

-ακους ραδιοφωνο

-ακους μουσική

-βγάζεις φωτογραφία

-μπαίνεις Internet

-βλέπεις τα email σου

-βλέπεις τα album με τις φωτογραφίες σου

-Etc

για μένα να κρατάει μια μέρα+ είναι πολυ καλό αφου η οθόνη είναι ανοιχτή πάνω απο 2 ώρες σύνολο.

εδω το Laptop είναι 3 κιλά και πανω απο 2 ώρες δεν κρατάει.

το ν82 και το ν95 τι αυτονομιά να εχουν οταν ηθελες 2 ώρες να σου κανει render μια ιστοσελίδα , και οταν εχεις μια οθονίτσα. και εγω το N82 ειχα.κράταγε 2 μέρες και τι έγινε;μπορεις να το συγκρίνεις εστω και για πλάκα με ενα desire;;;

δεν έχει η htc υποστήριξη;;;εδω εχει βγάλει το 2.2 πρίν απο πολλές εταιρίες.στο acer liquid που ημουν ακόμα στο Beta είναι.στην samsung ψάχνουν ακόμα τα kernel.

υπερθέρμανση;;;επείδη πάει στους 30-35 βαθμούς;εδω το δάχτυλο μας ειναι κοντά στους 38. 1ghz επεξεργαστής την στιγμή που στους σταθερους μας εχουμε κατι ψηκτρες μισο κιλό.δηλαδή ΠΟΙΑ συσκευή στον ΓΑΛΑΞΙΑ δεν θερμαινεται οταν λειτουργει;ακόμη και το ψυγειο βράζει στο πίσω μέρος του.δυστυχώς έτσι εχουν οι νόμοι της φυσικής :lol:

και μένα κάνει επανεκκινηση καμια φορά.ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ γιατί του εχω σκίσει τα πρέκια. root,undervolt,custom rom,a2sd+,κλπ κλπ

απίστευτα ολοκληρωμένο κινητό και με τεράστια κοινότητα.

ισως του λείπει έξοδο για τηλεοραση.

για μένα το καλυτερο του 2010

http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

Παιδια καλησπερα ,σκεφτομαι να βαλω την RoDrIgUeZsTyLe™ (0.11.12) MIUIMOD [V1.8.1] υπαρχει ελληνικο μενου κι αν ναι πως το εγκαθιστω?

επισης μπορει καποιος να με βοηθησει με την μεταφραση των παρακατω βηματων

1. Change the Timezone in the preinstalled Time Zone Changer app to your country

2. Set up the Locale app for your Region

3. Turn Percentage ON in settings/system/battery/indicator style

4. If you use the stock Launcher: drag Camera & Calendar app to Uninstall to show up the working apps

ευχαριστω :)

Edited by timos1968

Όχι δεν μπορείς βάσει της διάταξης του forum. Από τη στιγμή που έχεις ρωτήσει εδώ και δεν έχεις πάρει απαντήσεις, μάλλον δεν θα υπάρχουν απαντήσεις. Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από το συγκεκριμένο thread όπου διαβάζουν όλοι οι κάτοχοι και όχι μόνο.

Μα δεν νομίζω να μην υπάρχει απάντηση, αφου μιλάτε για rom δηλαδή για κάτι το οποίο είναι πιο advanced απ'όσα ρωτάω..2 βδομάδες το έχω και ακόμη το μαθαίνω..

Απλώς ρωτάω τι μπορώ να κάνω όταν μου βγάζει ότι η ταδε εφαρμογή αντιμετώπισε πρόβλημα και η επιλογή είναι το αναγκαστικό κλεισιμο..

Μήπως θέλει επαναφορά αρχικών ρυθμίσεων?

Επανεγκατάσταση του 2.2 ?

Δεν το έχω κανει root..

Μα δεν νομίζω να μην υπάρχει απάντηση, αφου μιλάτε για rom δηλαδή για κάτι το οποίο είναι πιο advanced απ'όσα ρωτάω..2 βδομάδες το έχω και ακόμη το μαθαίνω..

Απλώς ρωτάω τι μπορώ να κάνω όταν μου βγάζει ότι η ταδε εφαρμογή αντιμετώπισε πρόβλημα και η επιλογή είναι το αναγκαστικό κλεισιμο..

Μήπως θέλει επαναφορά αρχικών ρυθμίσεων?

Επανεγκατάσταση του 2.2 ?

Δεν το έχω κανει root..

δοκιμασε για την εφαρμογη που βγαζει σφαλμα να πας ρυθμισεις>εφαρμογες>διαχειριση>στην εφαρμογη που θες και να κανεις εκκαθαριση δεδομενων.

ιιισως βοηθησει.

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Πχ χτες μου εβγαλε αυτο:

"Υπηρξε μη αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής Πλαίσιο Υπηρεσιών Google (διαδικασία com.google.process.gapps). Προσπαθηστε ξανα."

Και η μονη επιλογη ειναι το αναγκαστικο κλεισιμο..

Τι να δοκιμάσω να κανω?

παιδια μια ερωτηση μονο, εχω κανει root το κινητο, τωρα αν βγει Update απο την εταιρεια θα μπορω να το κανω ή θα πρεπει να κανω unroot πρωτα? δε εχω αλλαξει rom.

Παιδιά υπάροχυν πολλά κρούσματα με restart με χρήση 3G; Και για την αυτονομία μια σύντομη ερώτηση. Αν δηλαδή κάποιος έχει μόνιμα 3G ανοιχτο για να εξυπηρετεί τις ανάγκες του σε mail (push mail) αυτό είναι ικανό να το υπερθερμάνει και να κάνει reboot :( ?

Επίσης εντάξει η μικρή αυτονομία μπαταρίας είναι αυτονόητη σε αυτά τα τηλέφωνα αλλά ας πούμε αν κάποιος δέχεται mail, facebook notifications, gtalk και skype σε λογικά επίπεδα και πάντα 3G ανοιχτό δεν θα του βγάλει ούτε μέρα? (άμα βγάλει μέρα είμαστε οκ, το βράδυ τα κινητά αυτά κοιμούνται στους φορτιστές τους ...)

One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo

@ pspuser007 :

Δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων "clear cache" από τη διαχείριση της εφαρμογής στις ρυθμίσεις.

@ ItsApostolis :

Θα μπορέσεις αλλά θα χάσεις το root.

@ timos1968 :

1. Υπάρχει εφαρμογή που λέγεται Time Zone Changer. Θα βάλεις τη ζώνη της Ελλάδας, GMT+2

2. Το Locale είναι πάλι εφαρμογή και θα διαλέξεις Greece στα δύο κουτάκια.

3. Αυτό σου λέει ότι μπορείς να αλλάξεις από τις ρυθμίσεις τον τρόπο που δείχνει την κατανάλωση της μπαταρίας και να το κάνεις να φαίνεται με ποσοστό π.χ. 75%

4. Αν δεν βάλεις κάποιον άλλον Launcher π.χ. Launcher pro απεγκατέστησε την κάμερα και τις επαφές σύροντάς τες από την οθόνη.

Θα πρέπει να ακολουθήσεις και τα βήματα που γράφει για να δουλέψει το a2sd.

Αν δεν έχεις S-OFF θέλει adb.

ΑΕΚ, whiskey και Iron Maiden δίσκοι.

Καλησπερα παιδια!!

Θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω σε leedroid να βαλω ελληνικα τοσο στο μενου οσο κ στα μηνυματα!

Αν αυτο δεν γινεται παρακαλω να μου υποδειξει καποιος τον τροπο να γυρισω σε official.

Ευχαριστω πολυ κ συγνωμη για το offtopic...

Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

Τελικά τα Χριστούγεννα, για πολλοστή φορά, ήρθαν νωρίτερα χάρη στους xda-developers.

Desire με HD rom και working camera!!!

Μένει βέβαια να δουλέψει και η εγγραφή βίντεο αλλά θεωρώ ότι δεν θ' αργήσουμε να τη δούμε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Τελικά τα Χριστούγεννα, για πολλοστή φορά, ήρθαν νωρίτερα χάρη στους xda-developers.

Desire με HD rom και working camera!!!

Μένει βέβαια να δουλέψει και η εγγραφή βίντεο αλλά θεωρώ ότι δεν θ' αργήσουμε να τη δούμε.

Αργησαν αλλα τα κατεφεραν. Πολυ καλα νεα

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Απ το μενού ρυθμίσεις μπορείς να πας εκεί που λέει γλώσσα και πληκτρολόγιο και να επιλέξεις ελληνικά.

Για να γράφεις ελληνικά κατέβασε το htc ime mod και εγκατέστησε το.Μετά πάλι στο μενού γλώσσα και πληκτρολόγιο το επιλέγεις και βάζεις ώς γλώσσα εισαγωγής τα ελληνικά.

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Απ το μενού ρυθμίσεις μπορείς να πας εκεί που λέει γλώσσα και πληκτρολόγιο και να επιλέξεις ελληνικά.

Για να γράφεις ελληνικά κατέβασε το htc ime mod και εγκατέστησε το.Μετά πάλι στο μενού γλώσσα και πληκτρολόγιο το επιλέγεις και βάζεις ώς γλώσσα εισαγωγής τα ελληνικά.

Δεν εχει ελληνικα γι αυτο ρωτησα...:p

Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

Ο τύπος στο XDA λέει οτι η rom του υποστηρίζει και ελληνικά συν τοις άλλοις.

Ποια έκδοση έβαλες;

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

σέυχαριστω 1) στο locale δεν εχει greece

2)σερνω εκτος οθονης την καμερα & το calendar και μου βγαζει system application unable to remove

3) στο sd card settings μου δειχνει a2sd+ total 148mb available75.95mb

δεν δουλευει δηλ το a2sd?

(Θα πρέπει να ακολουθήσεις και τα βήματα που γράφει για να δουλέψει το a2sd.

Αν δεν έχεις S-OFF θέλει adb. )μηπως μπορεις να με βοηθησεις γιατι αυτα δεν τα πολυ καταλαβαινω

XTRA STEP FOR FULL WORKING Apps2ext+ in SDK or Terminal Emulator

- adb root (needed in some cases)

- adb shell ("su" in Terminal Emulator)

- a2sd check

- a2sd reinstall

- a2sd zipalign

- a2sd cachesd

ευχαριστω!:)

Edited by timos1968

σέυχαριστω 1) στο locale δεν εχει greece

2)σερνω εκτος οθονης την καμερα & το calendar και μου βγαζει system application unable to remove

3) στο sd card settings μου δειχνει a2sd+ total 148mb available75.95mb

δεν δουλευει δηλ το a2sd?

Πάνω δεξιά γράφει " Custom Locale". Πάτα το και έχει όλες τις χώρες.

Με τα υπόλοιπα μάλλον είσαι οκ. Αφού σου δείχνει έτσι. Όσο για τον Launcher αν δουλεύουν κάμερα και ημερολόγιο δεν βλέπω το λόγο να τα αλλάξεις.

Εγώ πάντως είχα κάνει τα βήματα καλού κακού για το a2sd.

Όσο για Launcher δε μου άρεσε αυτός κι έβαλα Launcher pro.

edit: Το titanium δε δείχνει σωστά το a2sd στις miui roms από όσο ξέρω. Κι εμένα 0 το βγάζει.

Κατέβασε το quick system info να δεις τι γίνεται.

Έχεις κάνει S-OFF ; Αν ναι κατεβάζεις το Terminal Emulator και δίνεις τις εντολές κατά σειρά: su και πατάς enter, a2sd check και πατάς enter, a2sd reinstall και πατάς enter, a2sd zipalign και πατάς enter, a2sd cachesd και πατάς enter.

Αν όχι πρέπει να to κάνεις με adb. Εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3297927#post3297927 έχει οδηγίες αλλά όπου Galaxy S βάλε Desire. Οι εντολές τότε θα είναι αντίστοιχα οι - adb root - adb shell - a2sd check- a2sd reinstall- a2sd zipalign- a2sd cachesd

edit2: Ωραίος! Μπράβο! Κι εγώ κουτσά στραβά και ψάχνοντας έχω δοκιμάσει τις περισσότερες rom εκτός hd γιατί θέλω κάμερα (αλλά μάλλον δε με βλέπω για πολύ) κι αυτή μου αρέσει περισσότερο και όντως πάει σφαίρα και με όμορφο style. -:)

Edited by toon
update
ΑΕΚ, whiskey και Iron Maiden δίσκοι.

Πάνω δεξιά γράφει " Custom Locale". Πάτα το και έχει όλες τις χώρες.

Με τα υπόλοιπα μάλλον είσαι οκ. Αφού σου δείχνει έτσι. Όσο για τον Launcher αν δουλεύουν κάμερα και ημερολόγιο δεν βλέπω το λόγο να τα αλλάξεις.

Εγώ πάντως είχα κάνει τα βήματα καλού κακού για το a2sd.

Όσο για Launcher δε μου άρεσε αυτός κι έβαλα Launcher pro.

καταρχην σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση:) :εβαλα το τιτανιουμ & μου δειχνει sd card a2sd 0b(0b free)μηπως τελικα πρεπει να κανω τα βηματα αυτα που λες ,το μονο ειναι οτι δεν καταλαβαινω τι πρεπει να κανω:(

οκ τα εκανα & δουλευει;) ευχαριστω πολυ:)

απο ΄τι βλεπω ειναι πολυ γρηγορη!!::rolleyes:

Edited by timos1968

Καλησπερα παιδια..Εχω εδω και δυο μερες το htc desire hd...Μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να βαλω στην SD card καποια αρχεια που εχω μεσα στο κινητο ???

Σας ευχαριστω :)

• Administrators
Καλησπερα παιδια..Εχω εδω και δυο μερες το htc desire hd...Μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να βαλω στην SD card καποια αρχεια που εχω μεσα στο κινητο ???

Με τον Astro File Manager.

Modpic.gif

Σας ευχαριστω :)

Γιατί δεν γράφεις στο επίσημο του HD? και τι αρχεία εννοείς..?

Device: HTC Desire

Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2

ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...