DJDB Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Παιδια καλησπερα. Χθες εκανα και εγω το καινουργιο update. Δεν εχω κανει ποτε root στο κινητο. Τωρα μπορω με αυτες τις οδηγιες του unrEVOked 3.2 (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=776477) να κανω root ή δεν γινετε στην συσκευη μου? Επειδή το έψαξα κι εγώ λίγο για αυτό, το unrevoked έχει αποσυρθεί μέχρι νεοτέρας, λόγω κάποιων προβλημάτων που εμφάνισε. Μπορείς να το βρείς, αλλά προσωπικά δεν θα το χρησιμοποιούσα. Και μιας και είναι η πρώτη σου φορά που κάνεις root (και για να δούμε τα πράγματα με την πραγματική τους όψη), πριν μπεις στον κόπο (και στον κίνδυνο να πάει κάτι στραβά) του root, σκέψου αν το χρειάζεσαι πραγματικά. Μετά ψάξου, διάβασε και κάνε το αν θές. ;) DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 ΛΟΛ, όντως το bootsound είναι άθλιο!:lol: εγώ έχω αλλάξει bootanimation και φυσικά έβγαλα και το bootsound:p όταν λες εναλλακτικές λειτουργίες έναντι του Sense τι εννοείς;Το bootanimation δεν με ενοχλεί τόσο όσο το boot time και το bootsound (αυτό πως το έβγαλες?) Επειδή το έψαξα κι εγώ λίγο για αυτό, το unrevoked έχει αποσυρθεί μέχρι νεοτέρας, λόγω κάποιων προβλημάτων που εμφάνισε. Μπορείς να το βρείς, αλλά προσωπικά δεν θα το χρησιμοποιούσα. Και μιας και είναι η πρώτη σου φορά που κάνεις root (και για να δούμε τα πράγματα με την πραγματική τους όψη), πριν μπεις στον κόπο (και στον κίνδυνο να πάει κάτι στραβά) του root, σκέψου αν το χρειάζεσαι πραγματικά. Μετά ψάξου, διάβασε και κάνε το αν θές. ;) Εγώ πάντως έκανα root με το unrevoked 3.2 και όλα πήγαν καλά. Αν ακολουθήσεις τις οδηγίες σωστά, δεν θα έχεις πρόβλημα. Όσο για το αν το χρειάζεσαι, θεωρώ ότι το ερώτημα είναι ακόμη πιο γενικευμένο: Όντως έχει να μας προσφέρει το Android κάτι σημαντικά διαφορετικά/καλύτερο ή μήπως πολλοί γύρισαν σε Android μόνον επειδή είχαν βαρεθεί το Symbian ή το Windows Mobile? :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Μετά από αρκετές ώρες χρήσης της ROM "LeeDroid" μπορώ να πω ότι δεν με έπεισε ιδιαίτερα. Δεν είδα σημαντική διαφορά στην ταχύτητα, οι εναλλακτικές λειτουργίες (έναντι του Sense) δεν με διευκόλυναν, ενώ το boot time έχει αυξηθεί απελπιστικά (χώρια που παίζει κι ένας εκνευριστικός ρομποτοειδής ήχος...). Τι άλλο προτείνετε για custom ROM? Ο ήχος ειναι χαζος ναι, αλλα ποσο συχνα τον ακούτε;; Αφου την συσκευή δεν την απενεργοποιούμε ποτέ. Μονο όποτε αλλάζω rom, η για Χ λογους χρειαστει restart. Μπορει να περάσουν και 10 μερες χωρις restart. Τι εννοεις ενναλακτικές του sense? To sense εχει του leedroid, οπως η μαμίσια ROM. Την έχω σχεδον ένα μήνα, και ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Δεν κολλάει ποτέ, και ειδα διαφορά στην ταχύτητα και στην ομαλότητα της κύλισης των μενού και των οθωνων του sense. HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Το bootanimation δεν με ενοχλεί τόσο όσο το boot time και το bootsound (αυτό πως το έβγαλες?) Σβήσε το μοναδικό αρχείο ήχου που υπάρχει μέσα στο /data/local/ (δεν θυμάμαι πως λέγεται τώρα) Υπενθυμίζω ότι για να μπεις σε αυτόν τον φάκελο πρέπει να το κάνεις είτε με έναν root explorer(πχ τον SU File Manager & Terminal) ή με adb νομίζω. Εγώ άλλαξα και το bootanimation.zip και έβαλα το ίδιο με αυτό το άσπρο που έδειχνε η μαμά ρομ, αλλά σε μαύρο χρώμα, πολύ μου αρέσει. Αν θες να το βάλεις, σβήσε το παλιό bootanimation.zip και πέρνα αυτό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HELLRAISER Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Εμένα γιατί δεν μου τη βρίσκει την ενημέρωση ενώ την froyo την είδε αμέσως; Και εμενα δεν βρισκει τιποτα...ειμαι με Wind. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Όντως έχει να μας προσφέρει το Android κάτι σημαντικά διαφορετικά/καλύτερο ή μήπως πολλοί γύρισαν σε Android μόνον επειδή είχαν βαρεθεί το Symbian ή το Windows Mobile? :rolleyes: Λίγο off (οπότε δεν το αναλύω, γιατί οι mods.. ;)) αλλά νομίζω πως Symbian/wm έχουν μείνει πολύ πίσω (και δεν έχουν αυτό το hype πια). Οπότε, τα "τεχνοφρίκουλα" (:p) προτιμούν κάτι μεταξύ iPhone/Android (με τα πραγματικά τεχνοφρίκουλα να επιλέγουν το δεύτερο ;)). DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Σβήσε το μοναδικό αρχείο ήχου που υπάρχει μέσα στο /data/local/ (δεν θυμάμαι πως λέγεται τώρα) Υπενθυμίζω ότι για να μπεις σε αυτόν τον φάκελο πρέπει να το κάνεις είτε με έναν root explorer(πχ τον SU File Manager & Terminal) ή με adb νομίζω. Εγώ άλλαξα και το bootanimation.zip και έβαλα το ίδιο με αυτό το άσπρο που έδειχνε η μαμά ρομ, αλλά σε μαύρο χρώμα, πολύ μου αρέσει. Αν θες να το βάλεις, σβήσε το παλιό bootanimation.zip και πέρνα αυτό. Μόλις το τακτοποίησα! Ευχαριστώ πολύ :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Και εμενα δεν βρισκει τιποτα...ειμαι με Wind. Ρώτησα την HTC .Υπομονή.Η αναβάθμιση πάει ανάλογα με το serial number. Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlatan154 Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 εχω βαλει να τρεξει το unrevoked 3.2. στην οθονη clockworkmod recovery τι επιλεγω και πως? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HELLRAISER Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Ρώτησα την HTC .Υπομονή.Η αναβάθμιση πάει ανάλογα με το serial number. Ευχαριστω για τη πληροφορια...:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Έχω τη LeeDroid ROM και δεν λαμβάνω αναφορές παράδοσης sms ενώ το έχω ενεργοποιήσει στις ρυθμίσεις. Μήπως να βάλω Handcent? :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Παιδιά, ποιά τα πλεονεκτήματα του να βάλω μια custom rom στο κινητό μας? Ρωτάω γιατί φοβάμαι μην χάσω την εγγύησή του :worry: Επίσης αν βάλω custom rom, το htc sence φεύγει? Αν ναι, πώς κάνετε copy paste κείμενα κτλ, το οποίο εγώ προσωπικά το χρησιμοποιώ κάποιες φορές όταν χρειάζεται.. ? Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Καλησπερα! Ξερει κανεις αν τα Desire που εχει ο γερμανος ειναι με AMOLED ή SLCD; Γενικα μπορουμε να το ξεχωρισουμε απο καπου; Ισως αναφερεται τιποτα στο κουτι; (εβδομαδα παραγωγης πχ κλπ) [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 (edited) Έχω τη LeeDroid ROM και δεν λαμβάνω αναφορές παράδοσης sms ενώ το έχω ενεργοποιήσει στις ρυθμίσεις. Μήπως να βάλω Handcent? :rolleyes: Ρητορικό το ερωτημά σου να υποθέσω... :p Παιδιά, ποιά τα πλεονεκτήματα του να βάλω μια custom rom στο κινητό μας? Ρωτάω γιατί φοβάμαι μην χάσω την εγγύησή του :worry: Επίσης αν βάλω custom rom, το htc sence φεύγει? Αν ναι, πώς κάνετε copy paste κείμενα κτλ, το οποίο εγώ προσωπικά το χρησιμοποιώ κάποιες φορές όταν χρειάζεται.. ? Κυριοτερο πλεονέκτημα το app2SD+ Την εγγυηση την χάνεις. Αλλα μπορεις να επαναφέρεις την αρχική αν χρειαστεί να το πας στο service. Το sense μένει κανονικά. Copy paste κάνει σε κάποια σημεία. Για να κάνεις παντού, γινεται με 3rd party εφαρμογη. Δεν ξέρω κατα πόσο πετυχαίνει. Edited September 10, 2010 by Nikos_s3 HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Καλησπερα! Ξερει κανεις αν τα Desire που εχει ο γερμανος ειναι με AMOLED ή SLCD; Γενικα μπορουμε να το ξεχωρισουμε απο καπου; Ισως αναφερεται τιποτα στο κουτι; (εβδομαδα παραγωγης πχ κλπ)Στα "παλιά" Desire, αν η οθόνη ήταν AMOLED το έγραφε στο πίσω μέρος του κουτιού, στην επεξήγηση της οθόνης. Αν είναι S-LCD δεν αναφέρει τίποτε. Απλώς ότι είναι 3,7"...:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlatan154 Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Παιδεια τωρα που εκανα root να ρωτισω μερικα πραγματα: 1. Μπορω να βαλω παλι κανονικα το htc sync sto pc? 2.Για να βαλω νεα ρομ, την βαζω στην καρτα και την φλασαρω απο το ρομ manager? 3. πως μπορω να δω τι radio εχω τωρα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Κάτέβασα από το xda στο φορουμ του Ν1 την τελευταία έκδοση unrevoked 3.2 και έκανα root το desire με την official 2.2 Froyo, οπότε έχω το desire rooted χωρίς να κάνω downgrade...! Εδώ το link http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=776477&page=12 Βέβαια λέει στο site unrevoked ότι 1-2 Evo είχαν ζήτημα οπότε πήραν πίσω την έκδοση μέχρι να το διορθώσουν πάντως διαβάζοντας τα threads κανένα πρόβλημα με desire εγώ το χρησιμοποίησα με win 7-64bit και όλα ok, 1-click. Eκανα την διαδικασια αλλα στο τελος βγαζει "failed to flash recovery image",φυσικα εβαλα τους drivers k ολα τα σχετικα,αν ξερει καποιος κατι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Παιδεια τωρα που εκανα root να ρωτισω μερικα πραγματα: 1. Μπορω να βαλω παλι κανονικα το htc sync sto pc? 2.Για να βαλω νεα ρομ, την βαζω στην καρτα και την φλασαρω απο το ρομ manager? 3. πως μπορω να δω τι radio εχω τωρα? 1. Ναι 2. Ναι 3. Με κλειστό το κινητό, πατάς το [-] και Power On. Θα εμφανιστεί μία λευκή οθόνη με μικρά χρωματιστά γράμματα. Περίμενε λίγα δευτερόλεπτα να κάνει έλεγχο την κάρτα σου και στο πεδίο "RADIO" γράφει την έκδοση που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 [...] 3. πως μπορω να δω τι radio εχω τωρα? Settings>About Phone>Software Information>Baseband version Στα ελληνικά υποθέτω θα είναι: Ρυθμίσεις>Σχετικά με το τηλέφωνο>Πληροφορίες λογισμικού> ε το δεύτερο στοιχείο :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlatan154 Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 1. Ναι 2. Ναι 3. Με κλειστό το κινητό, πατάς το [-] και Power On. Θα εμφανιστεί μία λευκή οθόνη με μικρά χρωματιστά γράμματα. Περίμενε λίγα δευτερόλεπτα να κάνει έλεγχο την κάρτα σου και στο πεδίο "RADIO" γράφει την έκδοση που έχεις. Σευχαριστω φιλε για τις απαντησεις. Μπορεις μηπως να μου εξhγησεις τι παιζει με τη radio και αν πρεπει να προσεξω κατι πριν βαλω καποια rom? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Μερικά tips για όσους έχουν και ακούν συχνά μουσική από το κινητό τους: Αν βάζετε τραγούδια με σωστά tags και η εφαρμογή της μουσικής δείχνει Unkown artist, αλλάξτε σε όσα μπορείτε (μερικά δεν γίνεται λόγω μήκους) το id3 tag σε id3v1 από id3v2 που μάλλον είναι και γι αυτό δημιουργούνται προβλήματα. Επίσης, συχνά συνδέω το κινητό με το πισί σε disk mode για να περάσω τραγούδια (χωρίς sync). Μετά την αποσύνδεση αν έχω προσθέσει ή αλλάξει playlists ή και tags τραγουδιών πρέπει να τα ξαναδιαβάσει η συσκευή. Ένας τρόπος είναι το restart και ένας άλλος είναι η εφαρμογή ScanMedia. Απλά και γρήγορα:cool: Επίσης άσχετο, ανέβασα μερικά wallpapers που έχω πετύχει στο internet και μου άρεσαν:cool: Wallpapers.zip ή εδώ αν θέλετε να τα δείτε :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Για όσους θέλουν να προχωρήσουν σε rootάρισμα του Desire τους μέσω unrevoked (μεταξύ αυτών, κι εγώ :p), θα πρότεινα να περιμένουν λίγο, καθώς h ομάδα ανάπτυξης του προϊόντος ετοιμάζει ήδη την νέα έκδοση, την 3.21 (από ότι γράφουν στο Twitter, βρίσκεται σε διαδικασία testing). DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Μερικά tips για όσους έχουν και ακούν συχνά μουσική από το κινητό τους: Αν βάζετε τραγούδια με σωστά tags και η εφαρμογή της μουσικής δείχνει Unkown artist, αλλάξτε σε όσα μπορείτε (μερικά δεν γίνεται λόγω μήκους) το id3 tag σε id3v1 από id3v2 που μάλλον είναι και γι αυτό δημιουργούνται προβλήματα. Kαμιά ιδέα για όσους απο εμάς βάζουν το Αθήνα των Ωχρά και τους το δείχνει Aepia με κάτι περίεργους τόνους απο πάνω;:lol: Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 (edited) Προσπαθησα σημερα να κανω root το desire(2.2 froyo), χωρις επιτυχια δυστυχως.Mε το Unrevoked version 3.14.Ειμαι σιγουρος ολα εγινα συμφωνα με τις οδηγιες...στο τελος οταν κανει reboot παιρνω το error "failed to flash recovery image" .Μπορει καποιος να βοηθησει που να το εχει κανει με επιτυχια? ευχαριστω Edited September 10, 2010 by charis232 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Kαμιά ιδέα για όσους απο εμάς βάζουν το Αθήνα των Ωχρά και τους το δείχνει Aepia με κάτι περίεργους τόνους απο πάνω;:lol: Υποθέτω θα έχει να κάνει με το encoding των tag.. έχεις δοκιμάσει να το πειράξεις μέχρι να δεις ποιο κάνει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts