maglaras Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 υπαρχει καποιος γρηγορος και συγουρος τροπος να περασω τις επαφες που ειχα στα WM (ειμαι και καμια 300αρα οι ριμαδες) HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 (edited) Γιατί δεν δίνεις το link εδώ; για αποφυγη τοιχον παρεξηγησεων... οριστε λοιπον: http://www.mediafire.com/?odz5ap6b7ma60mp http://cocaman.ch/wp/2010/06/gallery-3d-froyo-for-htc-desire/ Αν περάσεις τη 2.2 η δική μου εμπειρία είναι ότι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Αντίθετα, θα κάνεις μετά μια βόλτα από τις ρυθμίσεις / εφαρμογές και θα διαπιστώσεις ότι αρκετές από αυτές (ένα 30% για την ώρα) είναι γραμμένες ειδικά για froyo, οπότε είναι δυνατή η μεταφορά του μεγαλύτερου μέρους τους στην κάρτα μνήμης και η απελευθέρωση της μνήμης του τηλεφώνου. για πες σε παρακαλω στο 30% ποιες εμπεριεχονται διοτι εμενα απο τις ηδη υπαρχουσες δεν μπορει να μετακινηθει στην sd τιποτα.... Edited September 2, 2010 by Nikos_s3 Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 για πες σε παρακαλω στο 30% ποιες εμπεριεχονται διοτι εμενα απο τις ηδη υπαρχουσες δεν μπορει να μετακινηθει στην sd τιποτα.... Ανάλογα με τις εφαρμογές που έχεις. Εγώ αυτή τη στιγμή έχω εγκατεστημένες (ένα μεγάλο μέρος τους τουλάχιστον) στην sd 15 εφαρμογές, μεταξύ των οποίων τις CardioTrainer, Keepassdroid, Barcode Scanner, AppBrain, Google Sky Map, PicSay κ.α. DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 για πες σε παρακαλω στο 30% ποιες εμπεριεχονται διοτι εμενα απο τις ηδη υπαρχουσες δεν μπορει να μετακινηθει στην sd τιποτα.... Εννοείς έχεις froyo και καμία εφαρμογή δεν μετακινείται; Είσαι σίγουρος ότι κοιτάς εκεί που πρέπει (Διαχείριση Εφαρμογών); Backgammon Free, Convert Pad, Disney Puzzle, Google Sky Map, GPS test, Opera Mini, Paper Toss, Periodic Table, Text Edit, Tricorder, World Newspaper οι δικές μου, και αυξάνουν καθώς όλο και περισσότερες νέες apps έχουν τη δυνατότητα. Δεν μπορεί εσύ να μην έχεις βρει ακόμα μια εφαρμογή που μετακινείται... (έχεις βρει τουλάχιστον μια, γιατί το Google Sky Map υπάρχει στις εφαρμογές σου). Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 υπαρχει καποιος γρηγορος και συγουρος τροπος να περασω τις επαφες που ειχα στα WM (ειμαι και καμια 300αρα οι ριμαδες) Τις επαφές δεν τις έχεις κάνει sync κάπου; Στο Outlook ας πούμε...; Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Εννοείς έχεις froyo και καμία εφαρμογή δεν μετακινείται; Είσαι σίγουρος ότι κοιτάς εκεί που πρέπει (Διαχείριση Εφαρμογών); Backgammon Free, Convert Pad, Disney Puzzle, Google Sky Map, GPS test, Opera Mini, Paper Toss, Periodic Table, Text Edit, Tricorder, World Newspaper οι δικές μου, και αυξάνουν καθώς όλο και περισσότερες νέες apps έχουν τη δυνατότητα. Δεν μπορεί εσύ να μην έχεις βρει ακόμα μια εφαρμογή που μετακινείται... (έχεις βρει τουλάχιστον μια, γιατί το Google Sky Map υπάρχει στις εφαρμογές σου). Το πρόγραμμα App 2 sd τις περνά αυτόματα στην κάρτα.;) Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 (edited) Εννοείς έχεις froyo και καμία εφαρμογή δεν μετακινείται; Είσαι σίγουρος ότι κοιτάς εκεί που πρέπει (Διαχείριση Εφαρμογών); Backgammon Free, Convert Pad, Disney Puzzle, Google Sky Map, GPS test, Opera Mini, Paper Toss, Periodic Table, Text Edit, Tricorder, World Newspaper οι δικές μου, και αυξάνουν καθώς όλο και περισσότερες νέες apps έχουν τη δυνατότητα. Δεν μπορεί εσύ να μην έχεις βρει ακόμα μια εφαρμογή που μετακινείται... (έχεις βρει τουλάχιστον μια, γιατί το Google Sky Map υπάρχει στις εφαρμογές σου). εννοω τις εφαρμογες που ειχε το κινητο απο μονο του εγκατεστημενες...δεν μετεφερεται καμια!!!! αυτες που βαζω εγω αλλες μεταφερονται κι αλλες οχι..το γνωριζω .... οσο για το googleskymap τι ακριβως εννοεις;;; Edited September 2, 2010 by hraklhs57 Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bibis259 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 παίδες άμα έχω μια εφαρμογή στο pc κατεβασμένη που πρέπει να την βάλω στο κινητο για να παίξει? μέσω file manager ετσι χύμα ή σε κάποιον συγκεκριμένο φάκελο? HTC Rooted Desire rom:<StarBurst 1.3.0....950gb internal memory:lol: kernel:<2.6.32.15-leedroid_2.2f snq@drone#1 radio:<32.44.00.32U_5.09.05.30_2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 παίδες άμα έχω μια εφαρμογή στο pc κατεβασμένη που πρέπει να την βάλω στο κινητο για να παίξει? μέσω file manager ετσι χύμα ή σε κάποιον συγκεκριμένο φάκελο? βαλτην χυμα και απλως μετα κανεις κλικ και επιλεγεις ΟpenΑppManager...και εισαι οκ... Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 (edited) εννοω τις εφαρμογες που ειχε το κινητο απο μονο του εγκατεστημενες...δεν μετεφερεται καμια!!!! αυτες που βαζω εγω αλλες μεταφερονται κι αλλες οχι..το γνωριζω .... οσο για το googleskymap τι ακριβως εννοεις;;; Δεν μιλάμε για τις εφαρμογές που έρχονται με τη ρομ. Από αυτές όντως δεν μεταφέρεται καμία. Λογικό καθώς πολλές τρέχουν στο background. HTC Desire/Tapatalk υπαρχει καποιος γρηγορος και συγουρος τροπος να περασω τις επαφες που ειχα στα WM (ειμαι και καμια 300αρα οι ριμαδες) Αυτό που λέει ο jastonas.. Τις συγχρονίζεις με Outlook και μετά νέσω HTC Sync συγχρονίζεις με το Desire. Μπορείς, επίσης, μέσω Google Sync να συγχρονίσεις από τα wm στο λογαριασμό Google και από εκεί θα κατέβουν στο κινητό. HTC Desire/Tapatalk Ρε παιδιά εξακολουθώ να μη βρίσκω τρόπο να αλλάξω πληκτρολόγιο την ώρα που γράφω, βλέπει κανείς κάτι που δε βλέπω? HTC Desire/Tapatalk Edited September 2, 2010 by Nikos_s3 Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Αυτό που λέει ο jastonas.. Τις συγχρονίζεις με Outlook και μετά νέσω HTC Sync συγχρονίζεις με το Desire. Μπορείς, επίσης, μέσω Google Sync να συγχρονίσεις από τα wm στο λογαριασμό Google και από εκεί θα κατέβουν στο κινητό. HTC Desire/Tapatalk Κάνει τα δικά του το gmail με τις επαφές. Προσθέτει κι αυτές στις οποίες έχεις στείλει mail, τα κάνει ολίγον μπάχαλο. Ενώ το Sync του ημερολογίου δουλευει εξαιρετικά! HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Κάνει τα δικά του το gmail με τις επαφές. Προσθέτει κι αυτές στις οποίες έχεις στείλει mail, τα κάνει ολίγον μπάχαλο. Ενώ το Sync του ημερολογίου δουλευει εξαιρετικά! Εγώ δε συγχρονίζω με gmail τις επαφές (το κάνω μέσω Outlook) αλλα ναι, έχεις δίκιο γιατί κάτι mail που είχα στείλει μέσω gmail έπρεπε να σβήσω μετά τις διευθύνσεις που τις είχε πάει στις επαφές! HTC Desire/Tapatalk Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Για όποιον χρησιμοποιεί MyBackup: Έχετε δοκιμάσει να κάνετε restore επαφές?? Τις κάνει κανονικά?? Γιατί στο View τις ελληνικές επαφές μου τις δείχνει κινέζικα και δεν βλέπω να έχει ρύθμιση κωδικοποίησης. Αν έχετε πρόταση για κάποια άλλη εφαρμογή σωστού Backup επαφών για περίπτωση ΟΤΑ χρήσης, ευπρόσδεκτη..:) Επαφές όχι, αλλά έχω επαναφέρει SMS και δεν είχα πρόβλημα παρόλο που στο view τα δείχνει κινέζικα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asgan Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Καλημέρα. Όταν γίνεται συγχρονισμός για τις επαφές με το gmail, μπορούμε να διαλέγουμε να το κάνει με το "my contacts" ? Σκοπεύω να φέρω τις επαφές από το outlook στα my contacts του gmail, μετά να επέμβω να τις συμμορφώσω / ισιώσω και μετά να μπορώ να κάνω συγχρονισμό με το κινητό από κει και όχι με όλο σύμπαν που κρατάει το gmail στα contacts. Γίνεται? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Εγώ δε συγχρονίζω με gmail τις επαφές (το κάνω μέσω Outlook) αλλα ναι, έχεις δίκιο γιατί κάτι mail που είχα στείλει μέσω gmail έπρεπε να σβήσω μετά τις διευθύνσεις που τις είχε πάει στις επαφές! HTC Desire/Tapatalk Και μένα είχε πρόβλημα στην αρχή αλλά μετά δεν ξέρω πως.. φτιάχτηκε μόνο του. Στην ουσία κάνεις όλες τις εππαφές sync αλλά στο phonebook έχει μόνο αυτούς με τηλέφωνο :) Οπότε έχεις και τα mail σου αν χρειαστείς, έχεις και τις επαφές σου κανονικά και δεν χρειάζεσαι καλώδια και outlook για συγχρονισμό! Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asgan Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Εγώ δε συγχρονίζω με gmail τις επαφές (το κάνω μέσω Outlook) αλλα ναι, έχεις δίκιο γιατί κάτι mail που είχα στείλει μέσω gmail έπρεπε να σβήσω μετά τις διευθύνσεις που τις είχε πάει στις επαφές! HTC Desire/Tapatalk Δηλαδή αν στείλεις ένα mail από το κινητό σου σε mail address που δεν είναι στα contacts σου, πάει και σου φτιάχνει contact στο τηλέφωνο με στοιχεία αυτό το mail address? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Δηλαδή αν στείλεις ένα mail από το κινητό σου σε mail address που δεν είναι στα contacts σου, πάει και σου φτιάχνει contact στο τηλέφωνο με στοιχεία αυτό το mail address? Όχι! Δεν σε ενοχλεί.. αν πας στο google και μετά contacts θα καταλάβεις. Μπορεί να έχεις και 1500 contacts αλλά δεν σε ενοχλούν γιατί δεν μπαίνουν στο phonebook. Εκεί μπαίνουν μόνο όσοι έχεις βάλει εσύ και έχουν τηλέφωνο.. Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Και μένα είχε πρόβλημα στην αρχή αλλά μετά δεν ξέρω πως.. φτιάχτηκε μόνο του. Στην ουσία κάνεις όλες τις εππαφές sync αλλά στο phonebook έχει μόνο αυτούς με τηλέφωνο :) Οπότε έχεις και τα mail σου αν χρειαστείς, έχεις και τις επαφές σου κανονικά και δεν χρειάζεσαι καλώδια και outlook για συγχρονισμό! Καλά, εγώ τα σβήνω επειδή είμαι λίγο ψείρας με την τάξη στο τηλέφωνο.. Αλλά ισχύει αυτό που λες. Δηλαδή, δεν τα βλέπεις στις επαφές, αλλά αν ανοίξεις την εφαρμογή "Αναζήτηση προσώπων" εκεί τα βλέπεις. Ούτε σε ενοχλούν αν εισαι στο Dial πχ. και κάνεις αναζήτηση. Εγώ το ψυλλιάστηκα ότι τις κρατάει σε ένα Backup που έκανα και μου τις έβγαζε παραπάνω στη σύνοψη! Δηλαδή αν στείλεις ένα mail από το κινητό σου σε mail address που δεν είναι στα contacts σου, πάει και σου φτιάχνει contact στο τηλέφωνο με στοιχεία αυτό το mail address? Όπως είπαμε πιο πάνω, όχι, δεν σου δημιουργεί contact στις Επαφές αλλά στο κρατάει και το βλέπεις από την "Αναζήτηση προσώπων". Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamouris Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 γεια χαρα!εχω αλλαξει αρκετεσ ρομ στο κινητο το μονο πραγμα που δεν καταφερα ειναι να κανω partision στην sd για να μπορω να περναω τισ εφαρμογεσ δοκιμασα και με το rom manager και με το pushfiles δεν μου βγαζει καποιο σφαλμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asgan Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 καλησπερα εχω ενα προβλημα εδω και καιρο και θελω την βοηθεια σας! οι φωτο των επαφων μου εινια σαν θολες ενω προερχονται απο φωτο που ειναι αποθηκευμενες στην καρτα. υπαρχει λυση σε αυτο?? Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkmet Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Καλησπερα,εχω το προγραμμα Flexy25 της Wind, 125min ή 300 sms,μπορει κανεις να μου δωσει τα φωτα του σχετικα με τις ρυθμισεις στο Call meter ng? Sent from my HTC Desire using Tapatalk Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 @tpelek Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!Αφού είναι ΟΚ στα μηνύματα είμαστε εντάξει!:) Όχι τίποτα άλλο αλλά μην κρατάμε τσάμπα backup! καλησπερα εχω ενα προβλημα εδω και καιρο και θελω την βοηθεια σας! οι φωτο των επαφων μου εινια σαν θολες ενω προερχονται απο φωτο που ειναι αποθηκευμενες στην καρτα. υπαρχει λυση σε αυτο?? Με τι συγχρονίζεις? HTC Desire/Tapatalk Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 εννοω τις εφαρμογες που ειχε το κινητο απο μονο του εγκατεστημενες... δεν μετεφερεται καμια!!!! αυτες που βαζω εγω αλλες μεταφερονται κι αλλες οχι... το γνωριζω .... οσο για το googleskymap τι ακριβως εννοεις;;; Νόμιζα ότι ήταν προεγκατεστημένο, δεν θυμάμαι καλά ίσως; Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 @tpelek Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!Αφού είναι ΟΚ στα μηνύματα είμαστε εντάξει!:) Όχι τίποτα άλλο αλλά μην κρατάμε τσάμπα backup! Με τι συγχρονίζεις? HTC Desire/Tapatalk δεν συγχρονιζω, στην αρχη μονο μεσω outlook. τις φωτο της εβαλα χειροκινητα στις επαφες αλλα φαινονται συνεχεια θολες(σαν πιξελιασμενες)... Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts