Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ψαχνω να βρω τον μετρητη του χρονου κλησης και τη συνοψη μετα την κληση!

Υπαρχουν τετοιες επιλογές και που?

Πρεπει να βαλουμε εξτρα εφαρμογή και αν ναι ποια προτεινετε και θα ηθελα να μου δωσετε καποιο λινκ!

Για το συνολικό χρόνο κλήσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Stats που είναι για τα πάντα (χρόνο ομιλίας, SMS, 3G Data, Wifi Data). Για καταγραφή ανά κλήση δεν το έχω ψάξει.

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

δείτε και το Call Meter NG ...έχει και επιλογή να δηλώσεις τον ελάχιστο χρόνο χρέωσης ανά κλήσης , έτσι ώστε να βλέπεις τον τελικό χρόνο που σου χρεώνουν οι εταιρίες..;)

οταν παταω στην προβολη φωτογραφιων, το κινητο δεν αποκρινεται και μετα απο λιγο μου γραφει οτι η εφαρμογη δεν αποκρινεται με αποτελεσμα να προχωρω σε αναγκαστικο κλεισιμο...

του εκανα αρκετες επανεκινησεις αλλα τζιφος... για πειτε τιποτα...

δείτε και το Call Meter NG ...έχει και επιλογή να δηλώσεις τον ελάχιστο χρόνο χρέωσης ανά κλήσης , έτσι ώστε να βλέπεις τον τελικό χρόνο που σου χρεώνουν οι εταιρίες..;)

Εξαιρετικά χρήσιμο πρόγραμμα....:)

Σχετικά με την μπαταρία....

Niko S3

θυμάμαι κάτι που έγραφες για το πράσινο λαμπάκι.

Το έχω και εγώ τώρα συνδεδεμένο με το laptop και φορτίζει, το λαμπάκι είναι πράσινο χρώμα και η μπαταρία στο 93%....

Πως γίνεται αυτό τώρα? Πράσινο μου άναβε μόνο όταν έφτανε στο 100%

Edited by jg_sot

Niko S3

Το έχω και εγώ τώρα συνδεδεμένο με το laptop και φορτίζει, το λαμπάκι είναι πράσινο χρώμα και η μπαταρία στο 93%....

Κατι τετοια χαζα κανει και σε μενα...γενικα πολυ καλο κινητο παιδια αλλα τα μονα σημεια που με ξενερωνουν ειναι 3.

1) Οι εφαρμογες και κυριως τα παιχνιδια του market ειναι ως επι το πλειστον χαμηλης ποιοτητας σε σχεση με το appstore που ειχα συνηθισει. Αλλα αυτο φανταζομαι μπορει να διορθωθει με το περασμα του χρονου και την αναπτυξη και αλλου του android.

2) Η ενταση του mp3 player ειναι σε χαμηλα επιπεδα για τα γουστα μου.

3) Το σημαντικοτερο ισως πιστευω ειναι το θεμα της μπαταριας. Εμενα παιδια δεν μου βγαζει μερα με τιποτα αν το πειραζω λιγο. Βλεπω την μπαταρια να πεψτει κατακορυφα καθε φορα που μπαινω λιγο internet με ασυρματο δικτυο. Καλα..δεν το συζηταω μεσω δικτυου κινητης τηλεφωνιας τι γινεται...... με το desire ξαναζω εποχες iphone 3g, το οποιο ειχε αθλια μπαταρια. Πιστευα οταν το αγοραζα με αυτα που λεγατε οτι θα ηταν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ σαν το 3gs αν οχι καλυτερο (σε αυτο τον τομεα). Μακαρι να αποδειχθει οτι ειναι ελαττωαμτικο το δικο μου γιατι κατα τα αλλα μου αρεσει πολυ σαν συσκευη.

Και μια ερωτηση. Για να παιζω divx εκτος του rockplayer και του yxplayer υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα εστω και με πληρωμη που να εχει περισσοτερα settings? Να μπορεις να αλλαξεις πχ. το aspeect ratio κτλ.

everyone can see things.

few can see into things...

Καλησπέρα, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Το Friend Stream κρασάρει όταν το τρέχω. Έχω κλείσει και έχω ανοίξει το κινητό 5 φορές αλλά πάντα το ίδιο συμβαίνει. Τελευταία φορά που δούλευε ήταν πριν βάλω το My Backup. Έκανα απεγκατάσταση αλλά πάλι κρασάρει. Καμία ιδέα?
Πίστευε και Μη, Ερέυνα

Niko S3

Αυτο παρατηρησα και γω σημερα το βραδυ που το φορτιζα

πρασινισε στο 95% εχω κανει 2 φορες το τρικ με τη μπαταρια αλλα δε μπορω μα πω οτι ειδα καμια σοβαρη διαφορα τωρα με λιγο σκαλισμα και σερφαρισμα με wifi μ χει φτασει στο 79% κατα τ αλλα τα σπαει

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

το λαμπάκι από μαμά, αλλά και μετά το κολπάκι ανάβει πράσινο στο 90%...η διαφορά με το κόλπο είναι ότι σε λίγη ώρα αργότερα φτάνει το 100% και δε πέφτει κατευθείαν στο 90% σε 5 λεπτά...

σημερα που το φορτισα ειδα οτι ειχε παει

μεχρι 96%,μετα το ξαναεβαλα και ολα οκ.

γενικα εχω ανοικτο παντα το wifi και το data

για εκτος με αρκετες ειδοποιησεις και κραταει 1μερα.:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και κατι που ειδα τωρα απ το tapatalk δεν εχουμε προσβαση στο μπαι κ σελ η εγω δε το βρησκω

Και κατι που ειδα τωρα απ το tapatalk δεν εχουμε προσβαση στο μπαι κ σελ η εγω δε το βρησκω

και εγω με το tapatalk pro δεν μπορω να το δω...

Να ρωτησω τι ειναι το "κολπο με την μπαταρία" ???? :O

Εγω το ανοιξα Τεταρτη αργα το βραδυ και το φορτιζα ενω παραλληλα ασχολιομουν μαζι του συνεχεια.

Χτες το απογευμα το ξαναφορτισα παρολο που ολη μερα δεν ειχα ασχοληθει πανω απο 10 λεπτα αφου ημουν στην δουλεια!

Σιγουρα 1η μερα δεν καταλαβαινεις τιποτα... Πιστευω θα στρωσει αλλα επιπεδα Ν95 (τουλαχιστον 3 μερες αυτονομια) εχω προετοιμαστει οτι δεν θα δω!

Παντως το κινητο εχει φοβερες δυνατοτητες οπως τα ειπα χτες και εχω κολησει ασχημα με τα χρωματα της οθωνης!

Μετρητη χαρακτηρων οταν γραφεις sms εχει?????:rolleyes:

Μπηκα σε καποια site κι ενω υποστιριζει κανονικα flash καποια λιγοστά συγκεκριμενα flash δεν τα εβλεπα! Καμμια ιδέα??

Μηπως εσεις οι γνωριζαντες το θεμα, να κανετε αν μπορειτε ενα θεματακι "how to". Σιγουρα εχουν γραφτει ολα εδω, αλλα ειναι αδυνατο να διαβασεις 270 σελιδες.

:)

Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!:

Μηπως εσεις οι γνωριζαντες το θεμα, να κανετε αν μπορειτε ενα θεματακι "how to". Σιγουρα εχουν γραφτει ολα εδω, αλλα ειναι αδυνατο να διαβασεις 270 σελιδες.

:)

Μήπως όσοι έχετε απορίες να ρίξετε μια ματιά στην πρώτη σελίδα?;)

Και το είπα και προχθές αν θέλετε να προστεθούν πράγματα στο faq θα πρέπει να βοηθήσετε λίγο μιας και μάζεψα τα πιο σημαντικά για μένα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

παιδια τ συμβολα >,<......και τ υπολοιπα που δεν εμφανιζονται στο qwerty πως να τα βρω?

Γεια σας! μια χαρη οποιος μπορει.....εσβησα κατα λαθος τον trial map του ndrive.....εχει ονομα GRC_GN.map ή καπως ετσι...αν δε βαριεστε επικοινωνιστε μαζι μου μεσω πμ για να μου το στειλετε!ευχαριστω προκαταβολικα!

δεν υπαρχει κανεις που να εχει τον χαρτη?

Edited by Nikos_s3

Αν δεν κάνω λάθος μπορείς να τον ξανακατεβάσεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Αν δεν κάνω λάθος μπορείς να τον ξανακατεβάσεις.

Δυστυχως δεν μπορω ν τον ξανακατεβασω,μονο αγορα....

δεν υπαρχει κανεις που να εχει τον χαρτη?

Θελεις τον απλο χαρτη η αυτον με τι εικονες?

Edit. Εδω εισαι : http://www.megaupload.com/?d=83ILIHUZ

Μεχρι χθες ειχα μια ενημερωση να παρω τη οποια δεν μπορουσα να την παρω λογο root. Σημερα δεν εχω καμια διαθεσιμη ενημερωση, μηπως ερχεται η 2.2?

Official: HTC rolling out Android 2.2 and 720p video capture to unlocked European Desires this weekend

http://www.engadget.com/2010/07/30/official-htc-rolling-out-android-2-2-and-720p-video-capture-to/

Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

Official: HTC rolling out Android 2.2 and 720p video capture to unlocked European Desires this weekend

http://www.engadget.com/2010/07/30/official-htc-rolling-out-android-2-2-and-720p-video-capture-to/

Αντε να δουμε.. Και ειδικα οσα ειναι ευρωπαικες συσκευες εισαγωγης (expansys, vnp) θα το παρουν αμεσα φανταζομαι

s21 ultra 256

Θελεις τον απλο χαρτη η αυτον με τι εικονες?

Edit. Εδω εισαι : http://www.megaupload.com/?d=83ILIHUZ

George ευχαριστω πολυ...τον συγκεκριμενο χαρτη τον εχω χρησιμοποιησει αλλα για καποιον λογο δεν τον αναγνωριζει το ndrive.....συγκεκριμενα,το εβαλα στον φακελο maps του ndrive στην sd card......πρεπει να κανω κατι διαφορετικο απο αυτο αι αν ναι μπορεις να πεις τι...?

George ευχαριστω πολυ...τον συγκεκριμενο χαρτη τον εχω χρησιμοποιησει αλλα για καποιον λογο δεν τον αναγνωριζει το ndrive.....συγκεκριμενα,το εβαλα στον φακελο maps του ndrive στην sd card......πρεπει να κανω κατι διαφορετικο απο αυτο αι αν ναι μπορεις να πεις τι...?

Ανεβαζω τωρα αυτον που χρησιμοποιω εγω και δουλευει μια χαρα αλλα θελει ξεκλειδωμα. Σε λιγο θα σου δωσω link.

Edit. http://www.megaupload.com/?d=TT8PKP8U

Edited by GeorgeX21

Καλησπέρα παίδες,

νεοερωτευμένος με το Desire μου, ψάχνω λύσεις στα παρακάτω 2 θέματα:

1.Στην home ο καιρός χάνει κάθε λίγο και λιγάκι τα data του. Του έχω ρυθμίσει σε 2 ενημερώσεις/ημέρα. Κάνω χειρωκίνητα αναναίωση, και για να κρατήσει τον καιρό

θέλει 2-3 φορές συνεχόμενη αναναίωση.

2. Την πρώτη φορά που χρησιμοποιήσα το ραδιόφωνο, και αφού είχα αποθηκεύσει καμιά 10αριά σταθμούς ... η εφαρμογή πάγωσε! Το κινητό λειτουργούσε κανονικά ... αλλά το ραδιόφωνο αρνούταν να κάνει οτιδήποτε. Μετά από ένα restart ξαναδοκίμασα και μετά από λίγο πάλι τα ίδια ...

Ψάχνωντας είδα σε ξένα forums ότι εκατοντάδες χρήστες έχουν τα 2 αυτά αντίστοιχα bugs. Μάλιστα στην Αγγλία αντικατέστησαν ορισμένα κινητά εξαιτίας του προβλήματος του ραδιοφώνου...

Μήπως έχει κανείς κανένα νεότερο ή ξέρει κάτι για αυτά τα θέματα? Έχει δοκιμάσει κανείς παρεμφερείς εφαρμογές?

Η συσκευή έιναι αγορασμένη από Ελλάδα και δεν έχει γίνει rooted.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...