nikkkkos Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 (edited) mfragi # http://www.hard-reset.com/htc-desire-bravo-hard-reset.html Edited July 14, 2010 by nikkkkos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icatalan81 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέο μέλος του forum και πρόσφατα (2 εβδομάδες) κάτοχος του Desire. Το τηλέφωνο είναι πραγματικά "φωτιά" και τεράστιο άλμα σε χρηστικότητα και επιδόσεις από το xperia x1 που είχα. Παρόλα αυτά μου έχει παρουσιάσει το εξής πρόβλημα: Κάποιες φορές (συνολικά 4-5 φορές έως τώρα) το τηλέφωνο κάνει reset μόνο του ενώ το χρησιμοποιώ και κατόπιν συμβαίνει κάποιο από τα ακόλουθα: 1) Είτε θα κολλήσει στο λογότυπο της HTC και δεν θα κάνει τίποτα. 2) Είτε θα πέσει σε reset loop, δηλαδή φορτώνει κανονικά το λειτουργικό και μετά από μερικά δευτερόλεπτα ξανακάνει reset κ.ο.κ... Και στις 2 περιπτώσεις αναγκάζομαι να βγάλω και να ξαναβάλω την μπαταρία ώστε να ξαναλειτουργήσει κανονικά.. Μάλιστα σε 2 περιπτώσεις χρειάστηκε να βγάλω την μπαταρία πάνω από 2-3 φορές για να λειτουργήσει σωστά. Σαν πιθανές αιτίες έχω σκεφτεί μόνο τα παρακάτω: 1) ή πρόκειται για κάποιο πρόβλημα υπερθέρμασης της συσκευής (αν και δεν ήταν πάντα ζεστό το πίσω μέρος όταν έκανε τα reset). Σημειώνω ότι δεν έχω βάλει προστασία οθόνης. 2) ή πρόκειται για κάποιο πρόβλημα διαχείρισης μνήμης. Αυτό το αναφέρω γιατί είχα κατεβάσει έναν task killer από το market και είχα αφαιρέσει την επιλογή autokill (το χρησιμοποιούσα αποκλειστικά ως task switcher). Αυτό που παρατήρησα ήταν ότι με αυτά τα settings δεν έκλεινε ποτέ καμία εφαρμογή εκτός αν έκανα εγώ kill manually. Τις τελευταίες 2 μέρες που έχω βγάλει την εφαρμογή δεν έχει ξαναπαρουσιαστεί το πρόβλημα αλλά δεν είμαι ακόμα σίγουρος ότι αυτό το προκαλούσε.. Το πρόβλημα έχει ξανααναφερθεί από κάποιο άλλο μέλος σε παλιότερο post αλλά δεν δόθηκε κάποια ξεκάθαρη απάντηση γι'αυτό θα ήθελα εκ νέου τη γνώμη σας. Επίσης αναφέρω τα παρακάτω μήπως βοηθήσουν: 1) Όσες φορές έχει παρουσιαστεί το πρόβλημα, είτε έπαιζα κάποιο παιχνίδι (raging thunder ή meteor blitz) είτε ήμουν στο internet. Σε απλές εργασίες δεν το έχει βγάλει ποτέ. 2) Στο τηλέφωνο δεν έχει γίνει rooting, φοράει τα 2.1 με τη μαμίσια rom. 3) Έχω κατεβάσει και εγκαταστήσει και εφαρμογές εκτός του market. Αν έχει κανείς καμία ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει θα με βοηθούσε πολύ. Η όλη κατάσταση είναι η επιτομή του ξενερώματος γιατί κατά τα άλλα το κινητό δεν κολλάει πουθενά... Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ΥΓ. Sorry για το τεράστιο post αλλά ήθελα να δώσω όσες περισσότερες λεπτομέρειες μπορούσα.:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 2) ή πρόκειται για κάποιο πρόβλημα διαχείρισης μνήμης. Αυτό το αναφέρω γιατί είχα κατεβάσει έναν task killer από το market και είχα αφαιρέσει την επιλογή autokill (το χρησιμοποιούσα αποκλειστικά ως task switcher). Αυτό που παρατήρησα ήταν ότι με αυτά τα settings δεν έκλεινε ποτέ καμία εφαρμογή εκτός αν έκανα εγώ kill manually. Τις τελευταίες 2 μέρες που έχω βγάλει την εφαρμογή δεν έχει ξαναπαρουσιαστεί το πρόβλημα αλλά δεν είμαι ακόμα σίγουρος ότι αυτό το προκαλούσε.. Το πιο πιθανο ειναι καποια εφαρμογη να σου δημιουργει προβλημα. Η πιο σωστη αλλα δυσκολη για εσενα λυση,ειναι να επαναφερεις με hard reset το κινητο στην αρχικη κατασταση,για 1-2 μερες να μην περασεις απολυτος τιποτα απο εφαρμογες,και αφου βεβαιωθεις οτι δεν σου εμφανιζει το συγκεκριμενο προβλημα,να περασεις εκ νεου τις εφαρμογες που θες.Αλλα μια μια για να δεις ποια σου προκαλεσε το προβλημα. Απλα μου κανει εντυπωση γιατι εχω περασει και εγω ενα σωρο,και δεν εχει τετοια συμπεριφορα το κινητο.Ευχομαι να ειναι αυτο το προβλημα σου και οχι κατι αλλο. http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Παιδια οτι εχουμε κατεβασει απο market μπορουμε να τα αποθηκευσουμε καπου οποτε αν για καποιο λογο χρειαστει να επαναφερουμε το κινητο απο την αρχη να μην τα χασουμε ? Ευχαριστω. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 υπαρχει καποιο προγραμματακι αντιστοιχο του garmin για πλοηγηση? αυριο θα το εχω στα χερια μου και ενα τετοιο προγραμματακι με εχει βγαλει ουκ ολιγες φορες απο δυσκολη θεση με το τωρινο Ε66. ευχαριστω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Παιδια οτι εχουμε κατεβασει απο market μπορουμε να τα αποθηκευσουμε καπου οποτε αν για καποιο λογο χρειαστει να επαναφερουμε το κινητο απο την αρχη να μην τα χασουμε ? Ευχαριστω. Για ψάξε στο μαρκετ για myback pro και για titanium backup. Απλά δεν θυμάμαι που τα βρήκα και επίσης δεν θυμάμαι αν είναι μόνο για rooted συσκευές. Γιάννη τι έγινε με αυτα που είχες παραγγείλει;έφτασαν; Sent from my HTC Desire using Tapatalk http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 υπαρχει καποιο προγραμματακι αντιστοιχο του garmin για πλοηγηση? αυριο θα το εχω στα χερια μου και ενα τετοιο προγραμματακι με εχει βγαλει ουκ ολιγες φορες απο δυσκολη θεση με το τωρινο Ε66. ευχαριστω. Σημερα εβαλα το Ndrive και το δοκιμαζω... Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Μεχρι στιγμης μια χαρα φαινεται η devillain δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα αλλα απο ταχυτητα μην περινενετε θαυματα anyway δειχνει μια πολυ καλοστημενη 2.2 με sence για οσους εχουν ορεξη για να τα δουν προσωπικα δε με χαλαει αλλα θα ηθελα το κατι παραπανω σε ταχυτητα [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Δεν ειναι Mazda η ρομ.... Επίσης αυτό με τα stock widgets ισχύει ότι δεν υπάρχουν; Sent from my HTC Desire using Tapatalk http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 (edited) widgets υπαρχουν δεν θυμαμαι αν ειναι ολα πιθανων να λειπουν μπορω αργοτερα να κανω λιστα,λειπουν επισης τα wallpapper,video στα 720p και δυνατοτητα εγκαταστασης στην sd (οχι ολες) Edited July 14, 2010 by alex_n80 [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icatalan81 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Το πιο πιθανο ειναι καποια εφαρμογη να σου δημιουργει προβλημα. Η πιο σωστη αλλα δυσκολη για εσενα λυση,ειναι να επαναφερεις με hard reset το κινητο στην αρχικη κατασταση,για 1-2 μερες να μην περασεις απολυτος τιποτα απο εφαρμογες,και αφου βεβαιωθεις οτι δεν σου εμφανιζει το συγκεκριμενο προβλημα,να περασεις εκ νεου τις εφαρμογες που θες.Αλλα μια μια για να δεις ποια σου προκαλεσε το προβλημα. Απλα μου κανει εντυπωση γιατι εχω περασει και εγω ενα σωρο,και δεν εχει τετοια συμπεριφορα το κινητο.Ευχομαι να ειναι αυτο το προβλημα σου και οχι κατι αλλο. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αν δω ότι το πρόβλημα συνεχίζεται μάλλον θα πάω για hard reset όπως προτείνεις.. Μια ακόμα άσχετη ερώτηση. Ξέρει κανείς κάποιο κατάστημα στην Αθήνα που να πουλάει screen protectors για το Desire? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyridy Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Alex_n80 και οποιος αλλος εχει βαλει μια 2.2 εκδοση... Η φωνητικη κληση στις επαφες που ειναι γραμμενες με ελληνικους χαρακτηρες δουλευει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 (edited) με το voice dialer δεν καταφερα να καλεσω σωστα επαφη,ας μας πει και καποιος αλλος φιλος αν δουλευει σωστα, *spyridy δεν αναγνωριζει την εντολη σωστα βγαζει να ανοιξουν ασχετα, μπορει να φταιει ο τροπος που το λεω (?) *hlias77 widget για stocks δεν υπαρχουν οντως Edited July 14, 2010 by alex_n80 [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyridy Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 (edited) Δηλαδή τι πρόβλημα ειχες; Ενημέρωση από ομάδα διαχείρισης: Απαγορευέται η γραφή τύπου sms Edited July 15, 2010 by nervous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 με το voice dialer δεν καταφερα να καλεσω σωστα επαφη,ας μας πει και καποιος αλλος φιλος αν δουλευει σωστα, *spyridy δεν αναγνωριζει την εντολη σωστα βγαζει να ανοιξουν ασχετα, μπορει να φταιει ο τροπος που το λεω (?) *hlias77 widget για stocks δεν υπαρχουν οντως Ευχαριστώ πολύ Αλέξη.μάλλον δεν θα την δοκιμάσω προς το παρόν. http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 (edited) Για ψάξε στο μαρκετ για myback pro και για titanium backup. Απλά δεν θυμάμαι που τα βρήκα και επίσης δεν θυμάμαι αν είναι μόνο για rooted συσκευές. Γιάννη τι έγινε με αυτα που είχες παραγγείλει;έφτασαν; Sent from my HTC Desire using Tapatalk Εχω το mybackup και παιρνει πολλα καλουδια backup αλλα δεν βλεπω επιλογη να παρει μαζικα οτι εχω κατεβασμενο στο market. Ηρθαν χθες Ηλια και ειναι πολυ καλα αν και το κινητο κουμπωνει καπως δυσκολα στην βαση .Η βαση εχει δυο καλωδια ενα για ρευμα και ενα για συνδεση με pc με usb. Edited July 15, 2010 by Γιάννης Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOTANAG Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Ρε παιδιά απο το pc στο κινητό πως δίνω internet μεσω usb??????? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Ρε παιδιά απο το pc στο κινητό πως δίνω internet μεσω usb??????? Το εχω ρωτησει κι εγω χωρις απαντηση αλλα νομιζω δεν γινεται.Μονο το αντιστροφο. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mfragi Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Παιδιά καλημέρα.Να ευχαριστήσω κατ'αρχάς όλους όσους με βοήθησαν χτες για τη διαδικασία του hard reset, την οποία έκανα επιτυχώς στο τηλέφωνο μου,όπως είχα κάνει προηγουμένως και μέσα από το μενού του τηλεφώνου την επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Το πρόβλημα πάντως εξακολουθεί και υπάρχει παρόλο που έκανα και format στην κάρτα μνήμης. Ποιο συγκεκριμένα, κυρίως στο Browsing με opera mini 5.1 final, αλλά και με τον default Browser, αλλά ακόμα και στις πολλαπλές αρχικές οθόνες αρχίζει ανεξέλεκτα να πηγαίνει η οθόνη πάνω κάτω και δεξιά αριστερά κοινώς τρεμουλιάζει προς διάφορες κατευθύνσεις!!! Να σημειώσω ότι το πρόβλημα δεν έχει να κάνει κάνει με την ίδια την οθόνη, δηλαδη δεν αναβοσβήνει, δεν πιξελιάζει κτλ. Επίσης όταν προσπαθώ να γράψω κάτι πατιώνται ανεξελεκτα γράμματα, ή σβηνονται και γενικώς έχει καταντήσει πολύ ενοχλητικό. Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι παρόμοιο;Μπορούμε να σκεφτούμε κάποια λύση; Τώρα μου ήρθε στο μυαλό μήπως φταιει το προστατευτικό της οθόνης.Βέβαια το έχω βάλει εδώ και καμιά δεκαπενταριά ημέρες και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ότι σας περιγράφω παραπάνω συμβαίνει τις τελευταίες τρεις ημέρες. Έχει κανείς καμιά ιδέα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Πήγα το πρωί στον γερμανό, μου είπαν ότι το περιμένουν σήμερα… μόλις με πήραν τηλέφωνο και πάω να το πάρω :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Πήγα το πρωί στον γερμανό, μου είπαν ότι το περιμένουν σήμερα… μόλις με πήραν τηλέφωνο και πάω να το πάρω :) Καλοριζικο...Επιβεβαιωσε την τιμη για οσους ενδιαφεροντε. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 (edited) Το εχω ρωτησει κι εγω χωρις απαντηση αλλα νομιζω δεν γινεται.Μονο το αντιστροφο. γινεται και ειχα βρει και το προγραμμα στο market αλλα δεν μπορω να θυμηθω πως το λενε.. edit: μαλλον δεν γινεται Edited July 15, 2010 by equi s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitehat Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Καλημέρα! Εδω και 2 ώρες είμαι ένας πανευτυχής κάτοχος του Desire. (399,20 απο γερμανό!) Στο κατάστημα του Γερμανού που πήγα είχε μόνο 2 κομμάτια με τιμή 456 αλλα φυσικά ισχύει η προσφορά 399!! Το κινητό τα σπάει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Ρε παιδιά απο το pc στο κινητό πως δίνω internet μεσω usb??????? Το εχω ρωτησει κι εγω χωρις απαντηση αλλα νομιζω δεν γινεται.Μονο το αντιστροφο. γινεται και ειχα βρει και το προγραμμα στο market αλλα δεν μπορω να θυμηθω πως το λενε.. edit: μαλλον δεν γινεται Προφανως γινεται ομως αν στο pc βαλουμε μια ασυρματη καρτα δικτυου ή αν προκειτε για laptop συνηθως εχουν ενσωματωμενη. Το ειχα κανει με iphone. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Καλημέρα! Εδω και 2 ώρες είμαι ένας πανευτυχής κάτοχος του Desire. (399,20 απο γερμανό!) Στο κατάστημα του Γερμανού που πήγα είχε μόνο 2 κομμάτια με τιμή 456 αλλα φυσικά ισχύει η προσφορά 399!! Το κινητό τα σπάει! Καλορίζικο! Ξέρει κανείς μέχρι πότε ισχύει η προσφορά του ΓΕΡΜΑΝΟΥ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts