pinwouza Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Εδώ και μερικές μέρες είμαι και εγώ κάτοχός του συγκεκριμένου τηλεφώνου. Μέχρι στιγμής δεν αντιμετωπίζω ιδιαίτερα προβλήματα πέραν της χρήσης του Bluetooth. Επειδή φαίνεται να μην συμπαθεί αυτό που εχω τώρα (ένα Nokia BH-902), μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο που να παίζει χωρίς κανένα πρόβλημα; Θέλω να αποφύγω τα I.tech και όσα έχουν καλώδια... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 (edited) Καποιος άλλος που να θυμάται αν το κουτί είναι σφραγισμένο ή όχι? Είναι σημαντικό γιατί αν όντως έρχεται σε σφραγισμένο κουτί πρέπει να σταλεί πίσω για αντικατάσταση. Εγω το πηρα σφραγισμενο απο χρηστη του emarker που το ειχε αγορασει απο Vnp και ειχε μια ταινια ασπρη αυτοκολητη εκει που κλεινει το κουτι την οποια ξεκολλησα χωρις να αναγκαστω να την σκισω. Να ξαναρωτησω παιδια... File manager εχει το κινητο ? Δοκιμασα να προσθεσω φωτογραφια σε υπαρχουσα επαφη αλλα δεν τα καταφερα. Edited June 21, 2010 by vman Συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση, για να προσθέσεις σε υπάρχον μήνυμα. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 (edited) Για δοκιμαστε να βαλετε σαν προεπιλεγμενο τυπο συνδεσης,htc sync.Για οσους εχουν προβλημα. Μενου-Ρυθμισεις-Συνδεστε σε πσ- Προεπιλεγμενος τυπος συνδεσης- Htc sync.Την επιλογη "να ερωτηθω παντα" αφηστε την κενη. @Γιαννη δεν εχει,κατεβασε απο το μαρκετ τον Astro file manager. Edited June 21, 2010 by hlias77 http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 (edited) Να ξαναρωτησω παιδια... File manager εχει το κινητο ? Δοκιμασα να προσθεσω φωτογραφια σε υπαρχουσα επαφη αλλα δεν τα καταφερα. Κατεβασε τον Astro file manager απο το market. Πηγαινε στην φωτο που θελεις να προσθεσεις στην επαφη, πατησε παρατεταμενα πανω της και θα σου βγαλει επιλογη "ορισμος ως", στη συνεχεια επελεξε εικονα επαφης και θα σε παραπεμψει στις επαφες σου... Επειδή φαίνεται να μην συμπαθεί αυτό που εχω τώρα (ένα Nokia BH-902), μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο που να παίζει χωρίς κανένα πρόβλημα; Θέλω να αποφύγω τα I.tech και όσα έχουν καλώδια... @pinwouza Εχω και εγω το συγκεκριμενο Bluetooth και παιζει μια χαρα, κατι κανεις λαθος... Edited June 21, 2010 by harley5 Προσθηκη [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 (edited) Κατεβασε τον Astro file manager απο το market. Πηγαινε στην φωτο που θελεις να προσθεσεις στην επαφη, πατησε παρατεταμενα πανω της και θα σου βγαλει επιλογη "ορισμος ως", στη συνεχεια επελεξε εικονα επαφης και θα σε παραπεμψει στις επαφες σου.... Ευχαριστω.Το δοκιμασα 2-3 φορες αλλα λεει: Λυπουμαστε υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της εφαρμογης Φωτογραφιες.Δοκιμαστε ξανα. Μετα απο αυτο δεν δουλευει ο file mnager και θελει απεγκατασταση και επανεγκατασταση. Edited June 21, 2010 by Γιάννης Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Ευχαριστω.Το δοκιμασα 2-3 φορες αλλα λεει: Λυπουμαστε υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της εφαρμογης Φωτογραφιες.Δοκιμαστε ξανα. Δοκιμασε αλλο τροπο:Ανοιξε την επαφη στην οποια θελεις να προσθεσεις φωτο. Πατησε πανω στο ονομα της επαφης, σου βγαζει αριστερα απο το ονομα αυτης, εικονιδιο στο οποια αν πατησεις πανω σου δινει την επιλογη να προσθεσεις φωτο... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Δοκιμασε αλλο τροπο:Ανοιξε την επαφη στην οποια θελεις να προσθεσεις φωτο. Πατησε πανω στο ονομα της επαφης, σου βγαζει αριστερα απο το ονομα αυτης, εικονιδιο στο οποια αν πατησεις πανω σου δινει την επιλογη να προσθεσεις φωτο... Μια χαρα ετσι χωρις χρηση προγραμματος. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigilante Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Το δικό μου το αγόρασα από hardshop. Το κουτί είχε μια λευκή αυτοκόλλητη ταινία (την οποία ούτε εγώ χρειάστηκε να σκίσω αφού βγήκε πανεύκολα). Το κινητό στο κουτί βρισκόταν τυλιγμένο με πλαστική σκληρή ζελατίνη που έπρεπε να ξεκολλήσω ένα μέρος της και είχε προεγκατεστημένη την κάρτα μνήμης. Η μπαταρία αν θυμάμαι καλά βρισκόταν κάτω από το κινητό. Διευκρινίζω ότι το δικό μου προοριζόταν για την αγορά της Γαλλίας (αν κρίνω σωστά από το πίσω μέρος του κουτιού). Trust no one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wizad Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 παιδια καλησπέρα.Ξέρει κάποιος να μας μας πεί ρυθμίσεις για να περάσω τον λογαριασμό email της otenet...Γιατί ότι κι αν δοκίμασα,μόνο yahoo και gmail δέχεται...Επίσης τον exchange clinet τον έχει ενεργοποιησει κανείς και αν ναι με ποιες ρυθμίσεις?Σας ευχαριστώ ...Εχω προβλημα και ξερω πως το ξερω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinwouza Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 @pinwouza Εχω και εγω το συγκεκριμενο Bluetooth και παιζει μια χαρα, κατι κανεις λαθος... Δεν νομίζω ότι κάνω κάτι λάθος και για αυτό μπήκα στην διαδικασία να ποστάρω... Σε πολλές κλήσεις, ενώ το κινητό είναι συνδεδεμένο κανονικά με το bluetooth, όταν απαντάω με το αντίστοιχο πλήκτρο από το handsfree, δεν μεταφέρεται ο ήχος στο ακουστικό, ενώ στο κινητό εμφανίζεται κανονικά το αντίστοιχο εικονίδιο ότι παραμένει συνδεδεμένο. Επίσης, σε μερικές κλήσεις, δεν διαβάσει τον κατάλογο της συσκευής και στην οθόνη του εμφανίζει μόνο το νούμερο. Σημειώνω ότι το χρησιμοποιώ αρκετό καιρό με ένα Nokia N78 χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα. Οπότε επανέρχομαι αυτή την φορά με τρία ερωτήματα. Υπάρχει κανείς να έχει αντιμετωπίσει αυτές τις δυσλειτουργίες; Μπορεί κάποιος να μου προτείνει Bluetooth με τα κριτήρια που αναφέρω παραπάνω; Τα Handsfree της HTC, τα έχει δοκιμάσει κανείς και αν ναι, τι εντυπώσεις έχει; Δεν θέλω να κάνω αγορά που να μετανιώσω για αυτή… Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Και μια σημαντικη για μενα ερωτηση και πιστευω και για ολους... Φτιαχνουμε οπως θελουμε το κινητο (αν και εγω εχω δουλεια ακομα...). Υπαρχει τροπος να τα παρουμε ολα backup στην καρτα μνμημης οποτε αν κατι δεν παει καλα να μπορουμε ευκολα και γρηγορα να το φερουμε οπως ειναι τωρα ?Στο HD2 ειχα το Sprite backup που ηταν φοβερο. Επισης αν κολησει ή δημιουργει προβληματα (ποτε δεν αποκλειεται ακομα και για androit ) πως κανουμε reset ωστε να γινει οπως το αγορασαμε ? Προκαταβολικα ευχαριστω. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Αν θυμαμαι καλα υπαρχει το sprite backup και στα android . Μπορεις να κανεις ρεσετ ειτε μεσα απο τις ρυθμισεις του τηλεφωνου απλα και γρηγορα ειτε οταν ειναι κλειστο με ενα συνδιασμο κουμπιων :) Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Αν θυμαμαι καλα υπαρχει το sprite backup και στα android . Μπορεις να κανεις ρεσετ ειτε μεσα απο τις ρυθμισεις του τηλεφωνου απλα και γρηγορα ειτε οταν ειναι κλειστο με ενα συνδιασμο κουμπιων :) Ευχαριστω Σπυρο αλλα στο market δεν βρισκω κατι για sprite backup.... Με ποιο συνδιασμο κανουμε reset ? Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariadne Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Δεν νομίζω ότι κάνω κάτι λάθος και για αυτό μπήκα στην διαδικασία να ποστάρω... Σε πολλές κλήσεις, ενώ το κινητό είναι συνδεδεμένο κανονικά με το bluetooth, όταν απαντάω με το αντίστοιχο πλήκτρο από το handsfree, δεν μεταφέρεται ο ήχος στο ακουστικό, ενώ στο κινητό εμφανίζεται κανονικά το αντίστοιχο εικονίδιο ότι παραμένει συνδεδεμένο. Επίσης, σε μερικές κλήσεις, δεν διαβάσει τον κατάλογο της συσκευής και στην οθόνη του εμφανίζει μόνο το νούμερο. Σημειώνω ότι το χρησιμοποιώ αρκετό καιρό με ένα Nokia N78 χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα. Οπότε επανέρχομαι αυτή την φορά με τρία ερωτήματα. Υπάρχει κανείς να έχει αντιμετωπίσει αυτές τις δυσλειτουργίες; Μπορεί κάποιος να μου προτείνει Bluetooth με τα κριτήρια που αναφέρω παραπάνω; Τα Handsfree της HTC, τα έχει δοκιμάσει κανείς και αν ναι, τι εντυπώσεις έχει; Δεν θέλω να κάνω αγορά που να μετανιώσω για αυτή… Σε ένα samsung bluetooth που έχω μου το έχει κάνει 2 φορές σε 2 μήνες. Δηλ. απαντώ σε εισερχόμενη κλήση το εικονίδιο δείχνει ότι είναι συνδεδεμένο και εγώ μιλάω στον αέρα, μέχρι που ακούω κάτι φωνούλες από το κινητό... Σπύρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Ευχαριστω Σπυρο αλλα στο market δεν βρισκω κατι για sprite backup.... Με ποιο συνδιασμο κανουμε reset ? * Με το τηλέφωνο κλειστό (αφαιρέστε την μπαταρία και βάλτε τη ξανά αν είναι ανοιχτό) κρατήστε πατημένο το Volume Down και πατήστε για λίγο το κουμπί Power. * Αφού εμφανιστεί η τριπλή εικόνα του Android, απελευθερώστε το Volume Down. * Πατήστε το Volume Down και επιλέξτε Clear Storage. Μετά πατήστε το κουμπί Power. * Πατήστε Volume Up για να ξεκινήσει η διαδικασία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Ααα λαθως μου καταλαβα για hard reset . Τεσπα σοφτ ρεσετ γινεται απλα με ανοιγμα και κλεισιμο της συσκευης σου ( http://www.htc.com/europe/howto.aspx?id=721&type=1&p_id=312) Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 (edited) Υπάρχει κάποιο γενικό θέμα με την αναγνώριση/σύνδεση bt συσκευών; Προσπαθώ να το συνδέσω σε έναν obd reader στο αμάξι αλλά δεν τον βλέπει καν... Edited June 21, 2010 by drdino Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 παιδια το παρελαβα και εγω το κινητο σημερα... 1η παρατηρηση: τι χαζοακουστικα ειναι αυτα? δεν μου καθονται καθολου στα αυτια... τωρα καταλαβα γιατι καποιοι εκαναν παραπονα... 8α επανελθω με περισσοτερες ερωτησεις προσεχως... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros11 Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 παιδια το παρελαβα και εγω το κινητο σημερα... 1η παρατηρηση: τι χαζοακουστικα ειναι αυτα? δεν μου καθονται καθολου στα αυτια... τωρα καταλαβα γιατι καποιοι εκαναν παραπονα... 8α επανελθω με περισσοτερες ερωτησεις προσεχως... Ναι, προσωπικά δεν τα χρησιμοποιώ καθόλου τα ακουστικά που έχει μέσα. Ούτε στο HTC Touch HD τα χρησιμοποιούσα. Αφού έχει το βύσμα 3,5mm και βάζεις ότι θες. ;) Όταν το ενεργοποιήσεις και το λειτουργήσεις λίγο, δεν θα ξανασκεφτείς τα ακουστικά. ;) my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread) Σταύρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 (edited) * Με το τηλέφωνο κλειστό (αφαιρέστε την μπαταρία και βάλτε τη ξανά αν είναι ανοιχτό) κρατήστε πατημένο το Volume Down και πατήστε για λίγο το κουμπί Power. * Αφού εμφανιστεί η τριπλή εικόνα του Android, απελευθερώστε το Volume Down. * Πατήστε το Volume Down και επιλέξτε Clear Storage. Μετά πατήστε το κουμπί Power. * Πατήστε Volume Up για να ξεκινήσει η διαδικασία. Περιπου σαν το HD2 ... Ααα λαθως μου καταλαβα για hard reset . Τεσπα σοφτ ρεσετ γινεται απλα με ανοιγμα και κλεισιμο της συσκευης σου ( http://www.htc.com/europe/howto.aspx?id=721&type=1&p_id=312) Για hard reset εννουσα κι εγω Σπυρο. Σας ευχαριστω. Οπως εχω ξαναπει πρεοερχομαι απο HD2 που ειχε προβληματα αλλα υπαρχαν και μια δυο εφαρμογες που θα μου λειψουν λιγο αν δεν υπαρχουν για το desire.. -Εφαρμογη να μας δειχνει σε ποσοστο το υπολοιπο μπαταριας -Εφαρμογη για τερματισμο ή επανεκκινηση του κινητου Επισης destinator μπορει να παρει ? Δεν ζηταω link γιατι ξερω οτι απαγορευεται εδω. Σας ευχαριστω για αλλη μια φορα. Από την ομάδα διαχείρισης -------------------------------- Χρησιμοποίησε την τροποποίηση μηνύματος, για να προσθέσεις σε υπάρχον μήνυμα. Edited June 21, 2010 by vman Συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση, για να προσθέσεις σε υπάρχον μήνυμα. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
re33m Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Καποιος άλλος που να θυμάται αν το κουτί είναι σφραγισμένο ή όχι? Είναι σημαντικό γιατί αν όντως έρχεται σε σφραγισμένο κουτί πρέπει να σταλεί πίσω για αντικατάσταση. την πατησα και εγς αλλα εμενα μου το αλλαξαν!!!! μηπςως ειναι απο το ιδιο μαγαζι????:X το κινητο θα πρπει να εχει σφραγισμενα τα εξης...μπαταρια, ακουστικα...και καλωδιο!!! το μεμορυ στιψκ νμα ειναι μεσα...ειναι προεγκατεστημενο 4γβ...γυρνα το πισω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ το desire, θέλω να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποια εφαρμογή για να μπορείς να μιλάς στο google talk με voice chat, όχι μόνο γραπτά. Ά, και κάτι άλλο επειδή διάβασα ότι τα ακουστικά του δεν είναι και ότι καλύτερο, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε άλλα ακουστικά που να έχουν όμως μικρόφωνο π.χ. του Iphone ? Ευχαριστώ ! Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopap7 Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 την πατησα και εγς αλλα εμενα μου το αλλαξαν!!!! μηπςως ειναι απο το ιδιο μαγαζι????:X το κινητο θα πρπει να εχει σφραγισμενα τα εξης...μπαταρια, ακουστικα...και καλωδιο!!! το μεμορυ στιψκ νμα ειναι μεσα...ειναι προεγκατεστημενο 4γβ...γυρνα το πισω Ευχαριστώ, αυτό θα κάνουμε!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 (edited) Να ρωτησω κατι μην παθω καμμια λαχταρα αν και εχει ξαναειπωθει: Εχω στις ρυθμισεις - ασυρματα δικτυα off το "Δικτυα κινητης τηλεφωνιας" και παρολα αυτα και τον καιρο της Λυκοβρυσης μου δειχνει και με εντοπιζει , αν και οχι μονο με 70 μετρα αποκλιση αλλα δυο τετραγωνα διαφορα. Ειναι φυσιολογικο ? Στο HD 2 δεν μπορουσα κατι τετοιο. Τι αλλο να πω....Ευχαριστω. το μεμορυ στιψκ νμα ειναι μεσα...ειναι προεγκατεστημενο 4γβ...γυρνα το πισω Μου το εξηγεις λιγο αυτο ? Εμενα ηταν μεσα στο κινητο η καρτα μνμημης. Από την ομάδα διαχείρισης -------------------------------- Χρησιμοποίησε την τροποποίηση μηνύματος, για να προσθέσεις σε υπάρχον μήνυμα. Edited June 21, 2010 by vman Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 -Εφαρμογη να μας δειχνει σε ποσοστο το υπολοιπο μπαταριας -Εφαρμογη για τερματισμο ή επανεκκινηση του κινητου Επισης destinator μπορει να παρει ? Για τα 2 πρώτα νομίζω ότι πρέπει να έχεις rooted συσκευή. Και πιο συγκεκριμένα για το πρώτο εδώ και για το δεύτερο εδώ. Όσο για το destinator κάπου είχα διαβάσει ότι έχει βγει ή θα βγει σύντομα αλλά δεν βρήκα κάτι. Βασικά δεν με ενδιέφερε κιόλας μιας και υπάρχουν άλλα προγράμματα καλύτερα, όπως πχ. το sygic. [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts