Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

έχεις να προτείνεις καμιά καλή δερμάτινη θηκούλα και κανά screen protector;;

Σου εδωσε την απαντηση ο Ariskos για τη θηκουλα που εχω.

Κι η pdair απο play ειναι καλη, αλλα 27 ευρω για αυτες τις θηκες δε δινω.

Κανε μια μαζικη παραγγελια θηκη, protectors (οποιοδηποτε ultra clear παρεις θα κανεις αψογα τη δουλεια σου, πλεον η ποιοτητα ολων αυτων ειναι κορυφαια) κι ο,τι αλλο θελεις για το κινητο σου απο ebay (εγω αγορασα και βαση για το γραφειο, car mount, check τα links που ειχα δωσει παλιοτερα), κι εχεις καθαρισει με το 1/3 των χρηματων...

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σου εδωσε την απαντηση ο Ariskos για τη θηκουλα που εχω.

Κι η pdair απο play ειναι καλη, αλλα 27 ευρω για αυτες τις θηκες δε δινω.

Κανε μια μαζικη παραγγελια θηκη, protectors (οποιοδηποτε ultra clear παρεις θα κανεις αψογα τη δουλεια σου, πλεον η ποιοτητα ολων αυτων ειναι κορυφαια) κι ο,τι αλλο θελεις για το κινητο σου απο ebay (εγω αγορασα και βαση για το γραφειο, car mount, check τα links που ειχα δωσει παλιοτερα), κι εχεις καθαρισει με το 1/3 των χρηματων...

Να το χτυπησω?

http://cgi.ebay.com/Car-Mount-Holder-Charger-Leather-Case-HTC-Desire-/350366550136?cmd=ViewItem&pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item5193794878#ht_1142wt_1137

Edited by sakiss

To gps ειναι υποχρεωτικο να συνδεεται με το ιντερνετ ή οχι?οι χαρτες σε σχεση με το ovi maps πως ειναι?
:w00t:

To gps ειναι υποχρεωτικο να συνδεεται με το ιντερνετ ή οχι?οι χαρτες σε σχεση με το ovi maps πως ειναι?

Όχι, το gps λειτουργεί χωρίς Internet , αλλά πρέπει να έχεις προεγκατεστημένους χάρτες αλλιώς δεν έχει νόημα. Μια δωρεάν και αρκετά καλή εφαρμογή είναι το AndNav2 .

Μπορείς να φτιάξεις και τους δικούς σου χάρτες με το Mobile Atlas Creator

http://mobac.dnsalias.org/

Χτύπα το, τσάμπα είναι κι έρχεται σπίτι σου.

Βέβαια η θηκούλα είναι ένα απλό pouch, αλλά αν σε βολεύει...

εγω εχω βαλει στο ματι την invisibleSHIELD (μονο για οθονη και οχι ολο το σωμα) και την Krusell Donsö Mobile Pouch... την εχει κανεις τη θηκη? ακουω γνωμες...

Εγω εχω παρει την θηκη του nexus one απο την senna και ειναι απλα κορυφη:D

http://www.senacases.com/htc-cases/htc-google-nexus-one-cases/ultra-slim-pouch-sleeve/

σε καφε χρωματακι...

εχει προσεξει κανενας σας οτι οταλ αλλαζει η ωρα στο ρολοι του sense δεν διπλωνει οπως π.χ του hd2...τι σημαινει αυτο;;;

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

εχει προσεξει κανενας σας οτι οταλ αλλαζει η ωρα στο ρολοι του sense δεν διπλωνει οπως π.χ του hd2...τι σημαινει αυτο;;;

Σημαίνει ότι "οταν αλλαζει η ωρα στο ρολοι του sense δεν διπλωνει οπως π.χ του hd2"!!

Τίποτα δεν σημαίνει, νέο λειτουργικό dude!

Close your eyes, look into the dream

Winds of change, will winds of fortune bring...

νομιζα οτι συνεβαινε κατι με τα γραφικα γιαυτο ρωτησα!!!!!!!!!!

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Ξέρει κάνεις αν το wind plus non stop λειτουργεί μέσω wap (gwap.b-online.gr κτλ) και αν ναι ποιες είναι οι ρυθμίσεις στο desire η μόνο με το κλασικό gprs με όγκο χρεώσει
ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2

Ξέρει κάνεις αν το wind plus non stop λειτουργεί μέσω wap (gwap.b-online.gr κτλ) και αν ναι ποιες είναι οι ρυθμίσεις στο desire η μόνο με το κλασικό gprs με όγκο χρεώσει

gint.b-online.gr το gwap.b-online.gr θα σε χρεώσει...

εγώ μόλις έβαλα την invisibleSHIELD την ολόσωμη... είναι λίγο απαίσια!!! Δεν την έβαλα καλά, είναι από ζελατίνη και αφήνει δαχτυλικά αποτυπώματα ΟΤΙ και να κάνεις πριν την βάλεις (είναι μαλακή, και δεν γίνεται να μην την πιάσεις έστω και κατά λάθος απο την μέσα μεριά) ...

Θα αφήσω λοιπόν την υπόλοιπη στο σώμα, και θα πάρω μια άλλη για την οθόνη, έχω βρει σε καταστήματα wind κάποιες πιο σκληρές, που είναι και λίγο tricky... βλέπεις ΜΟΝΟ εσυ την οθόνη και όχι οι γύρο... αυτοί βλέπουν μαύρο, σαν να είναι σβηστή η οθόνη!!!

http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

αξιζει να επιχειρησω το root ή να περιμενω να βγει και επισημα η froyo?

Αξίζει, όχι τόσο για την Froyo, όσο για άλλες λειτουργίες (a2sd ας πούμε)

http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

Προφανως αν βαλουμε στο locale english και στο touch input greek ναι μεν στα μηνυματα γραφει κανονικα ελληνικα αλλα αν στο people ψαξεις για ελληνικα ονοματα χλωμο...Επισης για να βλεπουμε και την ημερομηνια στο standby εκτος απο το drop down που εχει πανω αριστερα υπαρχει?

ΥΓ Οποιος εχει κατι να με πληροφορησει για καποιο navigator program (navigon κτλ) ας μου στειλει ΠΜ

Μάριος...

Παιδια, που μπορω να βρω το εγχειριδιο χρησης του desire;

Ευχαριστω.

Το ελληνικό manual είναι εδώ. Εάν σ' ενδιαφέρουν άλλες γλώσσες, κοίταξε εδώ.

gint.b-online.gr το gwap.b-online.gr θα σε χρεώσει...

εγώ μόλις έβαλα την invisibleSHIELD την ολόσωμη... είναι λίγο απαίσια!!! Δεν την έβαλα καλά, είναι από ζελατίνη και αφήνει δαχτυλικά αποτυπώματα ΟΤΙ και να κάνεις πριν την βάλεις (είναι μαλακή, και δεν γίνεται να μην την πιάσεις έστω και κατά λάθος απο την μέσα μεριά) ...

Θα αφήσω λοιπόν την υπόλοιπη στο σώμα, και θα πάρω μια άλλη για την οθόνη, έχω βρει σε καταστήματα wind κάποιες πιο σκληρές, που είναι και λίγο tricky... βλέπεις ΜΟΝΟ εσυ την οθόνη και όχι οι γύρο... αυτοί βλέπουν μαύρο, σαν να είναι σβηστή η οθόνη!!!

το ίδιο έπαθα και εγώ άλλα την έβγαλα την έβρεξα με νερό και την έβαλα ξανά και είναι οκ

κάτι άλλο υπάρχει κάποιος τρόπος για να ψωνίσουμε από το android market

Edited by jgk31
ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2

Καπου διαβασα οτι η συσκευασια περιεχει τις παρακατω official screen protector....ισχυει?

http://cgi.ebay.co.uk/GENUINE-HTC-DESIRE-SCREEN-PROTECTOR-SP-P360-TWIN-PACK-/110534831464

καλησπερα

ειμαι μεταξυ του desire και iphone 3gs, τι προτεινετε??

εχει καποια μειωνεκτηματα το iphone οποτε ειμαι πιο πολυ στο desire. Απλα κολαω με το android , ειναι σταθερο?εχει κοληματα? εχει γρηγορη αποκριση? εφαρμογες οπως π.χ garmin για πλοηγηση??

το νοκια ν97 μινι που εχω , εχει τρελαθει στα κοληματα

ευχαριστω εκ των προτερων για οποια πληροφορια!!!

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...