Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά επειδή είμαι ψιλοάσχετος,στο desire,ποιές ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να μην έχω ποτέ σύνδεση με data στο internet ώστε να μην έχω ποτέ ανεπιθύμητες χρεώσεις;

παρά μόνο αν θέλω να μπαίνω με wi fi

Φιλε μου μπορεις να πας μενου-ρυθμισεις-ασυρματα..Δικτυα...(η κατι ετσι..εχω αγγλικη ρομ)

και εκει θα βρεις στο τελος της λιστας αυτο που ζητας.

Επισης μπορεις να βαλεις widget πατωντας το βελακι στο homescreen η παρατεταμενο κλικ στην οθονη και πας widget-ρυθμισεις-4ο(θα το δεις) και ετσι δεν θα χρειαζετε να μπαινεις στις ρυθμισεις συνεχεια

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οχι φιλε μου δυστυχως πρεπει να το επιτρεψουν οι developers και να βαλουν αυτο το χαρακτηριστικο που οπως ειπε καποιος δεν ειναι καθολου δυσκολο προγραμματιστικα(σπουδαζω πληροφορικη),θεωρειται στα πολυ ευκολα μην σου πω.

Αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα,απλα μπορει να μην θελει ο developer να περαστει στην καρτα για λογους αποτρεψης της πειρατιας.Τωρα αν εχεις rooted κινητο αλλη υποθεση εκει:rolleyes:

απο τη στιγμη που επισημα δινεται αυτη η δυνατοτητα στη 2.2 νομιζω πως οι οποιοι ενδοιασμοι δεν θα αποτελεσουν εμποδιο...

στην τελικη αν καποιες εφαρμογες δεν μπορουν να πανε στην καρτα, ας μεινουν στο κινητο.. who cares..? :D

Εχτές αγόρασα το Desire απο VNP, και σήμερα το έκανα root, και πέρασα της rom απο το Modaco.

Όλα καλά και σχετικά απλά... :!:

Έχω όμως μια ερώτηση, την καρτούλα (sd 16GB) αυτή που έχω βάλει στο desire την έχω απο το hero (που η σκυλίτσα μου θεώρησε οτι ήταν πολύ γευστικό... και το έφαγε...) και της είχα φτιάξει ext2 partition για να λειτουργεί το a2sd, αυτό θα παίζει τώραμ ή θα πρέπει να φτιάξω κάποιο νέο partition?

Ευχαριστώ!!!

http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

Εχτές αγόρασα το Desire απο VNP, και σήμερα το έκανα root, και πέρασα της rom απο το Modaco.

Όλα καλά και σχετικά απλά... :!:

Έχω όμως μια ερώτηση, την καρτούλα (sd 16GB) αυτή που έχω βάλει στο desire την έχω απο το hero (που η σκυλίτσα μου θεώρησε οτι ήταν πολύ γευστικό... και το έφαγε...) και της είχα φτιάξει ext2 partition για να λειτουργεί το a2sd, αυτό θα παίζει τώραμ ή θα πρέπει να φτιάξω κάποιο νέο partition?

Ευχαριστώ!!!

Πολυ γρηγορος εισαι,εγω το σκεφτομαι ακομη.

Εδω http://ip208-100-42-21.static.xda-developers.com/showthread.php?t=672770 που λογικα μπορει να το εκανες απο εδω εκει λινκ για να δημιουργησεις goldcard,δες το

καλημερα παιδες και απο τον πονεμενο....αλλα πετυχα τελικα!!!

μετα απο 2 desire στα χερια μου εχω να πω το εξης...τελικα μετα το μαλωμα μου με το κατασημα στα χανια πετυχα τα εξης...

οταν ανοιξετε το κουτι θα πρπει να εχει μεσα φορτιστη, καλωδιο usb, ακουστικα,

το κινητο με προεγακτεστημενη 4γβ...εαν δεν εχει ενα απο αυτα το κινητο ειναι ανοιγμενο. τελικα αφου εβρισα τα χανια και τον απειλησα οτι μιλαω σε forum κλπ κλπ, παραδεχτηκε οτι κινητο ηρθε μαλλον ανοιγμενο....το t mobile δεν εχει καμια σχεση με ελληνικο κινητο που μου στειλε μετα. παντως το παραδεχτηκε και για αν με ηρεμησει μου στελενει ενα δωρο λεει!!!(γαλυφιες)...αυτα νομιζω οτι τα καταφερα τελικα να δικαωθω!!!! παιδες μη κωλονετε εχουμε δικαιωματα απο τη στιγμη που πληρωνουμε 1 ευρω...αλλα τελικα οκ.:D:D:D:D:D:D:D:D

να ρωτησω τωρα και εγω ξανα. πως γινεται να βαλουμε αγγλικο μενου, και να εχει και ελληνικο πληκτρολογιο??????

να ρωτησω τωρα και εγω ξανα. πως γινεται να βαλουμε αγγλικο μενου, και να εχει και ελληνικο πληκτρολογιο??????

Αν γίνεται όπως στο Hero που έχω (και λογικά έτσι είναι και στο Desire), στο πρώτο boot που σε ρωτάει γλώσσα επιλέγεις αγγλικά.

Τώρα όταν θα πας να γράψεις μήνυμα ή κείμενο γενικά μπαίνεις στα settings του πληκτρολογίου και εχει επιλογή να προσθέσεις και 2η γλώσσα. Μετά στις βγάζεις εναλλάξ κάτω αριστερά και επιλέγεις εσύ ποια θες.

καλημερα παιδες και απο τον πονεμενο....αλλα πετυχα τελικα!!!

μετα απο 2 desire στα χερια μου εχω να πω το εξης...τελικα μετα το μαλωμα μου με το κατασημα στα χανια πετυχα τα εξης...

οταν ανοιξετε το κουτι θα πρπει να εχει μεσα φορτιστη, καλωδιο usb, ακουστικα,

το κινητο με προεγακτεστημενη 4γβ...εαν δεν εχει ενα απο αυτα το κινητο ειναι ανοιγμενο. τελικα αφου εβρισα τα χανια και τον απειλησα οτι μιλαω σε forum κλπ κλπ, παραδεχτηκε οτι κινητο ηρθε μαλλον ανοιγμενο....το t mobile δεν εχει καμια σχεση με ελληνικο κινητο που μου στειλε μετα. παντως το παραδεχτηκε και για αν με ηρεμησει μου στελενει ενα δωρο λεει!!!(γαλυφιες)...αυτα νομιζω οτι τα καταφερα τελικα να δικαωθω!!!! παιδες μη κωλονετε εχουμε δικαιωματα απο τη στιγμη που πληρωνουμε 1 ευρω...αλλα τελικα οκ.:D:D:D:D:D:D:D:D

ω ρε λεβεντογεννα Κρητη! πολυ καλα εκανες και εννοειται πως, ειδικα σε τετοιες περιπτωσεις, πρεπει να κυνηγαμε το δικιο μας και να μην λεμε "δεν πειραζει, θα βολευτω ετσι.." γιατι τους δινουμε το δικαιωμα να το ξανακανουν

για την ερωτηση σου, περιμενω και εγω να μαθω αν γινεται κατι τετοιο μιας και το μονο μερος που χρειαζομαι ελληνικα ειναι στα sms (το λειτουργικο το προτιμω παντα στα αγγλικα)

s21 ultra 256

Για ελληνικά σε αγγλικό μενού υπάρχουν δύο επιλογές. Η πρώτη αφορά την εγκατάσταση του Greek Input Method από το Market. Η δεύτερη περιλαμβάνει το πληκτρολόγιο της HTC . Δεν το έχω δοκιμάσει σε Desire, αλλά σε Magic, οπότε διατηρώ τις επιφυλάξεις μου σχετικά με το αν θα δουλέψει.

Θα πρέπει το Desire να είναι rooted. Κατεβάστε το αρχείο από εδώ. Θα χρειαστείτε μόνο το "push com.htc.android.htcime_preferences.xml" το οποίο πρέπει να αποσυμπιέσετε στο φάκελο tools του AndroidSDK. Σε τερματικό από το φάκελο tools του AndroidSDK δώστε την παρακάτω εντολή (είναι μία):

adb push com.htc.android.htcime_preferences.xml /data/data/com.htc.android.htcime/shared_prefs/com.htc.android.htcime_preferences.xml

Όταν ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, κάντε επανεκκίνηση του κινητού. Θα πρέπει πηγαίνοντας στο πληκτρολόγιο να σας δίνει τη δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ ελληνικών - αγγλικών.

Για ελληνικά σε αγγλικό μενού υπάρχουν δύο επιλογές. Η πρώτη αφορά την εγκατάσταση του Greek Input Method από το Market. Η δεύτερη περιλαμβάνει το πληκτρολόγιο της HTC . Δεν το έχω δοκιμάσει σε Desire, αλλά σε Magic, οπότε διατηρώ τις επιφυλάξεις μου σχετικά με το αν θα δουλέψει.

Θα πρέπει το Desire να είναι rooted. Κατεβάστε το αρχείο από εδώ. Θα χρειαστείτε μόνο το "push com.htc.android.htcime_preferences.xml" το οποίο πρέπει να αποσυμπιέσετε στο φάκελο tools του AndroidSDK. Σε τερματικό από το φάκελο tools του AndroidSDK δώστε την παρακάτω εντολή (είναι μία):

adb push com.htc.android.htcime_preferences.xml /data/data/com.htc.android.htcime/shared_prefs/com.htc.android.htcime_preferences.xml

Όταν ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, κάντε επανεκκίνηση του κινητού. Θα πρέπει πηγαίνοντας στο πληκτρολόγιο να σας δίνει τη δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ ελληνικών - αγγλικών.

Aν κανουμε install το hti-ime-gr.apk μονο δεν θα δουλεψει?δηλαδη να εχουμε 2 πληκτρολογια και να τα επιλεγουμε?

To gps ειναι υποχρεωτικο να συνδεεται με το ιντερνετ ή οχι?οι χαρτες σε σχεση με το ovi maps πως ειναι?
:w00t:

Ξέρει κανείς πόσο χώρο χρειάζεται το Copilot για να εγκατασταθεί;

Εχώ 26,74 ΜΒ και συνέχεια μου λέει να αυξήσω τον ελεύθερο χώρο της συσκευής.....

Ξέρει κανείς πόσο χώρο χρειάζεται το Copilot για να εγκατασταθεί;

Εχώ 26,74 ΜΒ και συνέχεια μου λέει να αυξήσω τον ελεύθερο χώρο της συσκευής.....

source: 11.05 mb

data: 7.24 mb

total: 18.29 mb

και πως κανω συχρονισμο με hotmail??? τις ρυθμισει αν ειναι ευκολο. μεσω του EXCHANGE ACTIVESYNC ACCOUNT???

Ελεξε εδω http://www.google.com/mobile/sync/#utm_source=hc_header&utm_medium=Sync&utm_campaign=answer=136640 .Εγω ετσι τις περασα ευκολα

ευχαριστώ.......και σε μένα γιατί δεν εγκαθίσταται ?

Και σε μένα το ίδιο έκανε. Χρειάστηκαν πάνω από 50 mb ελεύθερης μνήμης. Βέβαια δεν τα χρησιμοποίησε όλα.. Πρέπει να είναι πρόβλημα της εφαρμογής, μου το έχουν κάνει και άλλες.

Close your eyes, look into the dream

Winds of change, will winds of fortune bring...

Φιλοι μου δεν προλαβαινω να διαβασω 108 σελιδες...Οποιος μπορει ας μου απαντησει:

1)Συγχρονισμο επαφων με outlook κανει ?

2)Εικονα καλουντος σε πληρη οθονη μπορουμε να εχουμε ?

3)Ηχο ξεχωριστο γαι καποιους καλουντες μπορουμε να βαλλουμε ?

4)Ανααφορα παραδοσης sms υποστηριζει ?

5)Στην αρχικη οθονη μπορουμε να βαλουμε συντομευσεις επαφων ή εφαρμογων και πόσες ??

6)Εφαρμογες για το κινητο δωρεαν ή επι πληρωμη υπαρχουν ?

Εχω το HD2 αλλα μου πεφτει λιγο μεγαλο.

Ευχαριστω προκατβολικα.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

αν καποιος το βρει σε καποιο καταστημα live προς επιδειξη ας το αναφερει...

Σε Πλαισιο Μεταμορφωσης μου ειπαν οτι το εχουν.Θα παω κατα τις 6 να το δω.

5)Στην αρχικη οθονη μπορουμε να βαλουμε συντομευσεις επαφων ή εφαρμογων και πόσες ??

[/b]

ναι σε ολα...

(για περισσοτερες λεπτομερειες ας απαντησουν και τα παιδια που το εχουν)

Για αυτο ειναι σιγουρο ???? Οσες εικονες βρηκα στο google δεν εμφανιζουν πολλα εικονιδια στην αρχικη οθονη. Και κατι ακομα...Η οθονη απο αποψη αφης ειναι σαν του HD2 ?

Και παλι ευχαριστω.

Edited by vman
Συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση, για να προσθέσεις σε υπάρχον μήνυμα.

Φιλικά Γιάννης

συντομευσεις μπορεις να βαλεις πολλες...

οχι μονο στην κεντρικη οθονη αλλα και σε οποια αλλη οθονη απο τις 6 που υπαρχουν...

για το θεμα της αφης δεν εχω προσωπικη αποψη, αλλα πολλοι το θεωρουν σχεδον ισαξιο του iphone στον τομεα αυτο..

Για αυτο ειναι σιγουρο ???? Οσες εικονες βρηκα στο google δεν εμφανιζουν πολλα εικονιδια στην αρχικη οθονη. Και κατι ακομα...Η οθονη απο αποψη αφης ειναι σαν του HD2 ?

Και παλι ευχαριστω.

Η αφη του ειναι πρακτικα iphone-ish και φυσικα σαφως ανωτερη απο αυτη του HD2...

Η αφη του ειναι πρακτικα iphone-ish και φυσικα σαφως ανωτερη απο αυτη του HD2...

Πολυ καλο αυτο.Thanks.

Φιλικά Γιάννης

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...