Baator Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Οκ ρε Redhotstef.Οχι μην αγχωνεσαι μονο αληθειες.... Από την στιγμή που πιστεύεις πως αυτό που σου πίεζε το στήθος για κάποιο λόγο ήταν ο Διάβολος και μάλιστα το επιβεβαίωσες μιλώντας με μοναχούς Αγιορείτες, καθώς και ότι σώθηκες επειδή είπες το Πάτερ Ημών και το Πιστεύω, θα ήθελα να σε ρωτήσω τι πιστεύεις ότι θα γινόταν αν συνέβαινε αυτό το περιστατικό σε μένα που δεν γνωρίζω κανένα από τα δύο και δεν θα πήγαινε καν το μυαλό μου να τα πω ακόμα και αν τα ήξερα. Απλά θα πέθαινα και δεν θα μάθαινε κανείς τον λόγο; Γενικά, πιστεύεις είναι σύνηθες φαινόμενο αυτά τα "παιχνίδια του εξαποδώ" όπως τα περιγράφεις; Πάει πουθενά το μυαλό σου σε τι αποσκοπούν; Και μια τελευταία ερώτηση: Η περίπτωση να είναι κάτι καθαρά σωματικό/ψυχολογικό που να έχει επιστημονική εξήγηση και όχι κάτι το μεταφυσικό, πόσο πιθανή είναι κατά την γνώμη σου, αν υφίσταται καν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspao4 Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Κοιτα ,οπως εχω ξαναπει πιστευω οτι υπαρχει το καλο,επομενος και το κακο.Προσωπικη μου αποψη.Δεν προσπαθω να πεισω κανεναν να πιστεψει η οτιδηποτε. Επιδη αυτο το πραγμα με τυρανουσε σε μεγαλο βαθμο για αρκετο καιρο,εδωσα την θρησκευτικη εξηγηση. Ο καθεναν οταν εβρισκετε σε μια κατασταση Χ αντιδραει διαφορετικα.Εγω επιδη πιστευω,μην φανταστεις υπερβολικα,οσο χρειαζετε ειπα αυτες τις προσευχες. Μη με βαζεις στο τρυπακι εαν αυτο το παθαινες εσυ που δεν πιστευεις και δεν ελεγες αυτα που ειπα εγω,θα πεθαινες. Τωρα εσυ αμα γνωριζεις κατι αλλο ειμαι προθυμος να το ακουσω. Παράθεση ''Ολα ειναι δρόμos'' Sony Xperia L (4.2.2) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Τωρα εσυ αμα γνωριζεις κατι αλλο ειμαι προθυμος να το ακουσω. Θα σου απαντήσω περιγράφοντας μία άλλη κατάσταση ... Ήμουνα σε καφετέρια με ένα παλικάρι και συζητάγαμε περί θρησκείας ... Εγώ δεν πιστεύω και εκείνος ήταν φανατικός χριστιανός, μπορείς να σκεφτείς τα δικά μου επιχειρήματα και τα δικά του, είναι πλέον τα ίδια .... Σε κάποια φάση πήγε τουαλέττα και γύρισε έντρομος, τελείως σοκαρισμένος ... Είπε ότι είδε την εικόνα της Παναγίας σε ένα παράθυρο και όταν ξανακοίταξε δεν υπήρχε .... Στην περίπτωση που λέει αλήθεια, υπάρχει μία και μόνο μία λογική εξήγηση ... Ψυχολογία .... Δεν μπορείς να φανταστείς τι παιχνίδια μπορεί να σου παίξει το μυαλό και ακόμα καλύτερα τι παιχνίδια μας παίζει κάθε μέρα ... Ειδικά με την θρησκεία, σε σημείο σήμερα που πιπιλάει τα μυαλά της μάζας, της συντριπτικής πλειοψηφίας, είναι ψυχολογικά και ψυχοσωματικά (που σημαίνει ότι ναι, θα βιώσεις πόνο) μία διέξοδος, κάτι που δημιουργεί το μυαλό σου, και το πρόβλημα (πόνος) και την λύση (προσευχή) .... Για την κατάσταση στην οποία ξύπνησες, να πω εντελώς πληροφοριακά πως είναι εφικτή και έχει εξηγηθεί επιστημονικά .... Απλά δεν ξύπνησες ομαλά, το μυαλό σου πέρασε από το στάδιο του βαθύ ύπνου στην πλήρη λειτουργία και δεν μπόρεσες να ανακτήσεις τον έλεγχο των εκούσιων μυών αλλά μόνο του νευρικού συστήματος .... Η λύση σε αυτό είναι να ξανακοιμηθείς ..... Το χω πάθει και εγώ αλλά δεν πανικοβλήθηκα, νόμιζα ότι ήταν έλλειψη κουράγιου a.k.a. βαρεμάρα .... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Κοιτα ,οπως εχω ξαναπει πιστευω οτι υπαρχει το καλο,επομενος και το κακο.Προσωπικη μου αποψη.Δεν προσπαθω να πεισω κανεναν να πιστεψει η οτιδηποτε. Επιδη αυτο το πραγμα με τυρανουσε σε μεγαλο βαθμο για αρκετο καιρο,εδωσα την θρησκευτικη εξηγηση. Ο καθεναν οταν εβρισκετε σε μια κατασταση Χ αντιδραει διαφορετικα.Εγω επιδη πιστευω,μην φανταστεις υπερβολικα,οσο χρειαζετε ειπα αυτες τις προσευχες. Μη με βαζεις στο τρυπακι εαν αυτο το παθαινες εσυ που δεν πιστευεις και δεν ελεγες αυτα που ειπα εγω,θα πεθαινες. Τωρα εσυ αμα γνωριζεις κατι αλλο ειμαι προθυμος να το ακουσω. Κανένα πρόβλημα φίλε μου, ούτε σε κατηγόρησα για τίποτα, ειδικά για το αν πιστεύεις και πόσο, καλά κάνεις. Ειλικρινείς ερωτήσεις έκανα και ρώτησα την γνώμη σου για το τι νομίζεις πως θα γινόταν στην περίπτωση μου. Φοβάμαι ότι δεν απάντησες σε καμιά από τις ερωτήσεις μου. Ο δικός μου τρόπος σκέψης, και διόρθωσε με αν κάνω λάθος, είναι ο εξής: Αν πίστευα πως είναι ο Σατανάς που μου πατάει το στήθος κάθε βράδυ και δεν με αφήνει να κοιμηθώ για κάποιο λόγο και πως ο μόνος τρόπος να τον σταματήσω είναι να προσευχηθώ, σημαίνει αυτομάτως πως θα πίστευα ότι αν συμβεί αυτό το πράγμα σε κάποιον άλλο που δεν πιστεύει, θα έχει πολύ κακά ξεμπερδέματα, πιθανότα και να πεθάνει. Εκτός και αν αυτό συμβαίνει μόνο στους Χριστιανούς Ορθόδοξους για κάποιον λόγο, που "ξέρουν" τι να κάνουν για να σωθούν. Αν ΔΕΝ ισχύει αυτή η σκέψη, τότε κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν θα ίσχυε και ο αρχικός μου ισχυρισμός περί Σατανάδων και θα προσπαθούσα να βρω μια άλλη (πιο καλή; ) εξήγηση. Μπορεί βέβαια και να κάνω λάθος και να σκέφτομαι χαζομάρες, από την στιγμή που καλύπτεσαι με την θεωρία σου περί Διαβόλου ποιος είμαι εγώ να σε βάλω σε σκέψεις. Απλά ήμουν περίεργος για το τι πιστεύεις πως θα γινόταν σε κάποιον άλλο που θα του τύχαινε αυτή η ιστορία. Με κάθε καλή διάθεση και φυσικά δεν είσαι σε καμιά περίπτωση υποχρεωμένος να απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Υπενθυμίζω τον τίτλο του θέματος. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspao4 Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 (edited) Κανένα πρόβλημα φίλε μου, ούτε σε κατηγόρησα για τίποτα, ειδικά για το αν πιστεύεις και πόσο, καλά κάνεις. Ειλικρινείς ερωτήσεις έκανα και ρώτησα την γνώμη σου για το τι νομίζεις πως θα γινόταν στην περίπτωση μου. Φοβάμαι ότι δεν απάντησες σε καμιά από τις ερωτήσεις μου. Ο δικός μου τρόπος σκέψης, και διόρθωσε με αν κάνω λάθος, είναι ο εξής: Αν πίστευα πως είναι ο Σατανάς που μου πατάει το στήθος κάθε βράδυ και δεν με αφήνει να κοιμηθώ για κάποιο λόγο και πως ο μόνος τρόπος να τον σταματήσω είναι να προσευχηθώ, σημαίνει αυτομάτως πως θα πίστευα ότι αν συμβεί αυτό το πράγμα σε κάποιον άλλο που δεν πιστεύει, θα έχει πολύ κακά ξεμπερδέματα, πιθανότα και να πεθάνει. Εκτός και αν αυτό συμβαίνει μόνο στους Χριστιανούς Ορθόδοξους για κάποιον λόγο, που "ξέρουν" τι να κάνουν για να σωθούν. Αν ΔΕΝ ισχύει αυτή η σκέψη, τότε κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν θα ίσχυε και ο αρχικός μου ισχυρισμός περί Σατανάδων και θα προσπαθούσα να βρω μια άλλη (πιο καλή; ) εξήγηση. Μπορεί βέβαια και να κάνω λάθος και να σκέφτομαι χαζομάρες, από την στιγμή που καλύπτεσαι με την θεωρία σου περί Διαβόλου ποιος είμαι εγώ να σε βάλω σε σκέψεις. Απλά ήμουν περίεργος για το τι πιστεύεις πως θα γινόταν σε κάποιον άλλο που θα του τύχαινε αυτή η ιστορία. Με κάθε καλή διάθεση και φυσικά δεν είσαι σε καμιά περίπτωση υποχρεωμένος να απαντήσεις. Φιλε μου εγω απλα ανεφερα την εμπειρια που ειχα την καπως τρομακτικη και παραξενη.Δεν υπαρχει κανενας λογος να κατσουμε να αναλυσουμε το θρησκευτικο μερος γιατι θα χαθουμε.Ο καθενας πιστευει διαφορετικα πραγματα και αμα συνεχισουμε θα μιλαμε για μερες.Εξαλου δεν ειναι καταλληλος ο χωρος. Ας επανελθουμε στον τιτλο του φορουμ και να πουμε καμια ενδιαφερουσα ιστορια.:) Edited May 31, 2011 by kostaspao4 Παράθεση ''Ολα ειναι δρόμos'' Sony Xperia L (4.2.2) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 http://to-potistiri.blogspot.com/2011/07/blog-post.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FIRMGRY+%28%CE%A4%CE%BF+%CE%A0%CE%BF%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9+%C2%A9%29&utm_content=FaceBook Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RiaSalonika Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Παιδιά αυτό για την υπνική παράλυση το έχει πάθει άπειρες φορές η μάνα μου. Λέει πως είναι πολύ τρομακτικό και η ίδια πιστεύει πως υπάρχει κάποιο κακό πνεύμα στη μέση και δεν είναι καθημερινό πρόβλημα που το παθαίνουμε όλοι. Τί πιστεύετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Παιδιά αυτό για την υπνική παράλυση το έχει πάθει άπειρες φορές η μάνα μου. Λέει πως είναι πολύ τρομακτικό και η ίδια πιστεύει πως υπάρχει κάποιο κακό πνεύμα στη μέση και δεν είναι καθημερινό πρόβλημα που το παθαίνουμε όλοι. Τί πιστεύετε? Η υπνική παράλυση είναι απόλυτα φυσιολογικό και συνηθισμένο φαινόμενο, έχει επιστημονική εξήγηση και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με ο,τιδήποτε το υπερφυσικό. Λίγο να ψάξεις στο Google θα βρεις τι ακριβώς είναι και τι το προκαλεί. Τώρα αν κάποιος βαριέται να ψάξει και προτιμάει να πιστεύει σε φαντάσματα, δαίμονες κτλ. είναι επιλογή του. Η άγνοια και ειδικά η ηθελημένη άγνοια, η άρνηση να δεχτεί κάποιος την επιστημονική και λογική εξήγηση είναι δικαίωμα του καθενός. Προσωπικά, δεν βρίσκω τον λόγο και δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να επιλέξει αυτήν την οδό, αλλά ίσως είμαι η εξαίρεση. Αν όλος ο κόσμος σκεφτόταν λογικά, πολλά πράγματα θα ήταν διαφορετικά στην κοινωνία μας. Δυστυχώς είναι κρίμα στην εποχή μας, στην εποχή του ίντερνετ, φαινόμενα που έχουν επιστημονική εξήγηση ακόμα να τα αποδίδουμε στο υπερφυσικό. Θα σου πρότεινα να ψάξεις τι ακριβώς προκαλεί το συγκεκριμένο φαινόμενο και να το εξηγήσεις στην μητέρα σου. Αν δεν δεχτεί την απάντηση και συνεχίσει να πιστεύει σε κακά πνεύματα που τα 'χουν βάλει μαζί της για κάποιον λόγο, είναι προσωπική της επιλογή. Ξαναλέω πάντως είναι κρίμα, ειδικά όταν η λύση είναι τόσο απλή. Απλά βάζουμε στο Google "υπνική παράλυση" και τελειώνει το θέμα εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Kαλά, αυτός ο έρμος ο Εξαποδώ άλλη δουλειά δεν έχει ξημερώματα να έρχεται και να σε πατάει στον ύπνο σου;; Αργόσχολοι τι να πεις... Παιδιά, πριν κάποια χρόνια καίγανε ανθρώπους γιατί κάποιοι άλλοι έλεγαν πως τους έκαναν μάγεια. Τότε οι άνθρωποι είχαν το "ελαφρυντικό" ότι δεν ήξεραν. Σήμερα δεν υπάρχουν ελαφρυντικά να λέμε τέτοια πράγματα... Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Τοχω πάθει μονος μου και ειναι κατι που σε τρομάζει προσωπικά εμενα τουλάχιστον. Τοχω πάθει και στο στρατο και επιδη ηταν οι αλλοι δίπλα μου και τους έβλεπα δεν ενιωσα ασχημα. Αντιθετα ενιωθα αυτο το αισθημα ακινησιας-βάρους-τρομου και το διασκεδαζα. Γινεται η απομυθοποιηση πιο ευκολα επιδη δεν ημουν μονος μου και γελουσα.:devil: Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosdp Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 ] Καλησπέρα σε όλους.. Θα είθελα κι εγώ με την σειρά μου να πω κάποια γεγονόντα τα οποία μου έχουν συμβεί.. 1) Θα σας πάω λίγο πίσω στο 1991 όταν και ήμουν 9 χρονών..την περίοδο εκείνη μέναμε στην Ζάκυνθο και στο πατρικό της μητέρας μου μαζί με τον πατέρα μου..τις 2 μου αδελφές και την γιαγιά μου.. Το σπίτι βρισκόταν στην πόλη του νησιού και έιχε 2 εισόδους..η πρώτη και κύρια είσοδος μποστά έβλεπε σε κεντρικό δρόμο ενώ η δεύτερη είσοδος ήταν απο την πίσω μεριά και έβγαζε στην βεράντα που είχαμε, μετά ήταν η αυλή, μετά το ανοίχτο γκαράζ και κατέλειγε σε ενα στενό δρόμο που υπήρχε.. Ένα βράδυ, καθώς είχαμε γυρίσει στο σπίτι απο μια επίσκεψη σε κάτι οικογενείακους φίλους που είχαμε πάει.. Η ώρα ήταν 00:05 και βρισκόμασταν στο σαλόνι όπου υπήρχε η μια απο τις δυο πόρτες που οδηγούσαν στην βεράντα (η άλλη ήταν στην κουζίνα).. Οι γονείς μου άρχισαν να λογομαχούν..καθώς ολο αυτό το σκηνικό συνεχιζόταν ο πατέρας μου άρχισε να βρίζει ολο και περισσότερο τα "Θεία","διαβόλους" και τον "Άγιο Διονύσιο (προστάτη του νησιού)".. Ξαφνίκα εκεί που διαδραματιζόταν το σκηνικό,ακούσαμε να χτυπάνε την πόρτα του σαλονιού..οι γονείς μου συνέχιζαν όμως..μέτα απο λίγα δευτερόλεπτα όμως ξαναχτυπήσανε.. Τότε σταμάτησαν..παραξενέυτηκαν.. (γιατί ποτέ κανείς δεν έρχετε απο πίσω λόγω το οτι είναι πολυ σκοτείνα..ειδικά μετα την βεράντα ως το τέλος του γκαράζ που απλα 3 μέτρα ποιο πέρα υπάρχει μια κολωνα της δεη και ισα ισα που φωτίζεται η είσοδος του γκαραζ..) Κι έτσι η μητέρα μου ρωτάει ποιος είναι..όμως δεν απάντησε κανείς.. Δύο λεπτά αργότερα και καθώς η μητέρα μου ήταν ποιο κοντά στην πόρτα την ανοίγει..δεν περνάνε ομως λίγα δευτερόλεπτα και την ξανακλείνει..έντρομη γυρνάει και λέει στο πατέρα μου οτι είδε έναν γεράκο με καπέλακι παλτό και μαγκούρα να κατεβαίνει τα σκαλοπατάκια της βεράντας..ο πατέρας μου ξαφνιάζεται κι αυτός αφού ούτε βήματα ακούσαμε και ούτε καμμιά μαγκούρα..κι έτσι ξανανοίγει αμέσως την πόρτα για να δεί..και βλέπει ακριβώς το ίδιο να έχε φτάσει στην είσοδο του γκαράζ να στριβεί.. 2) 1997 εχουμε μετακομισει ειδη εδω και 3 χρονια στο σπιτι που φτιαξαμε στο χωριο..πανω απο τα 3 υπνοδωματια υπαρχει ενιαια σοφιτα..οχι ομως τοσο ψηλη για να γινει δωματιο κι ετσι δεν την ειχαμε αξοποιηση και εβλεπες μονο τα ξυλα που στηριζαν την σκεπη και τα ταβανια απο τα υπνοδωματια...για καποιες νυχτες και μονο πανω απο το δωματιο των γονιων μου ακουγαμε κουκουβαγια..δεν μπορουσαμε να βρουμε πως μπηκε..το θεμα ομως ειναι οτι λιγες μερες μετα βρεθηκε καρκινος στην μητερα μου και υστερα απο λιγο καιρο κι ενω μετακομησαμε Αθηνα λογω νοσηλιας και τα τοιαυτα απεβιωσε..(κουκουβαγια απο τοτε δεν ξανακουσαμε). 3) 1999 και ενω συνεχιζουμε να μενουμε Αθηνα στο σπιτι ενος θειου μου που ηταν ιερεας με τις αδερφες μου και την γιαγια μου..ενα απογευμα καθως οι αδερφες μου ηταν στο δωματιο τους και συζηταγανε καθισμενες στα κρεβατια τους..λεει η μικρη μου αδερφη στην μεγαλη.. "θα σου πω κατι αλλα μην τρομαξεις..ακριβως αυτην την στιγμη πισω σου ειναι η μαμα,μας κοιταζει και χαμογελαει"...ενα ιδιο σκηνικο ξαναεγινε 2 χρονια μετα αλλα βλεποντας τον αδερφο ενος φιλου τους που ειχε πεθανει 1 χρονο ποιο πριν και η αδερφη μου η μικρη ειχε τυχη να τον δει 4 φορες μονο στην ζωη της.. 4) 2000..μεσιμερη..στο σπιτι ειναι ο θειος μου..η γιαγια κοιμαται στο ιδιο δωματιο..οι υπολοιποι λυπουμε..μεσα απο το χωλ(αποσταση απο το δωματιο 2 μετρα) ακουγοντε τακουνια..η πορτα ηταν ανοιχτη..σηκωνεται και δεν βλεπει τιποτα.. 5) 2003 ο θειος μου εχει πεθανει πριν λιγους μηνες μεσα στο σπιτι,στο δωματιο του και αυτο που εχω τωρα εγω..αμετρητες οι φορες που εχουν μπει στο σπιτι οι αδελφες μου, η εγω με τους φιλους μου και μεσα απο το δωματιο του θειου μου μυριζε λιβανι και ανθισμενα λουλουδια..(λουλουδια δεν εχουμε ουτε στο μπαλκονι) . 6) 2010.. πλεον μενω μονος μου 3 χρονια ηδη..το υπνωδοματιο των κοριτσιων το εχω κανει τραπεζαρια γιατι εχει μεσοπορτα και συνορευει με το σαλονι..η ωρα ειναι περασμενες 12..ειμαι στο δωματιο και βλεπω τηλεοραση...την κλεινω και προσπαθω να κοιμηθω..εχει περασει κανα μισαωρο και δεν με εχει παρει ο υπνος για τα καλα..οταν μεσα απο την τραπεζαρια ακουγεται ενας δυνατος χτυπος..λες και εκλεισαν με δυναμη ενα ντουλαπι απο το συνθετο..η πορτα του δωματιου μου ειναι κλειστει ενω ειναι η πρωτη φορα που εχω αφησει την μεσοπορτα της τραπεζαριας ανοιχτη..πεταγομαι απ το κρεβατι και η πρωτη σκεψη ηταν οτι μπηκαν κλεφτες..περιμενω να δω αν θα ακουσω και κατι αλλο αλλα τιποτα..πηγα μεσα και δεν ειδα τιποτα..εκλεισα την πορτα και πηγα παλι για υπνο... 7) 2011 και συγκεκριμενα πριν 3,5 μηνες..εχουμε γυρισει σπιτι και καθομαστε με ενα φιλαρακι στο σαλονι..ακουμε μουσικη χαμηλα γιατι και η ωρα ηταν περασμενη και συζηταμε..εγω εχω πιει λιγο παραπανω ενω ο φιλος μου δεν πινει ποτε πανω απο ενα ποτηρι και οταν θα πιει..καθως συζηταμε βλεπω τον φιλο μου να σηκωνεται, ν' ανοιγει την μπαλκονοπορτα και να βγαινε εξω..μετα απο 2 λεπτα ξαναμπαινει..του λεω καλα εισαι ***** θα πεθανουμε κανει ψοφοκρυο...μου απανταει οτι ζεσταθηκε λιγο και γιαυτο το εκανε..την επομενη μερα ερχετε για καφε..και μου λεει..χθες που με ρωτησες γιατι ανοιξα την πορτα σου ειπα οτι ζεστενομουνα..του απανταω ναι..και μου λεει η αληθεια ειναι ομως αλλη..τον ρωταω τι...ακουσα βηματα απο το υπνοδωματιο μεχρι και την πορτα του σαλονιου και τα κανα πανω μου.. Αυτοι ειναι και οι λογοι που οι περισσοτεροι απο τους φιλους λενε οτι δεν θα εμεναν ποτε μονοι τους στο σπιτι μου εστω και μεσημερι..σκεφτειτε ποσο μαλλον να κοιμηθουν εδω βραδυ και ακομα περισσοτερο να κοιμηθουν και μονοι τους... Τωρα οσο αφορα και εξορκισμους γιατι καποιος το εγραψε..εχω δει με τα ματια μου και ξερω. Αυτα απο μενα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 :O:O:O Φιλε μου τι να πω. Αν ειναι πραγματικα περιστατικα ολα αυτα ειναι....απιστευτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosdp Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 :O:O:O Φιλε μου τι να πω. Αν ειναι πραγματικα περιστατικα ολα αυτα ειναι....απιστευτο.... Φιλε μου δεν εχω κανενα λογο να πω ψεματα..και εκτος απο το πρωτο που απλα προσπαθησα να δωσω να καταλαβουν το πως ηταν το σπιτι, σε ολα τ' αλλα γραφω μοναχα ακριβως τα περιστατικα και τιποτα παραπανω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 (edited) @spirosdp 1) Πιστεύεις δηλαδή ότι η εμφάνιση του "γεράκου" σχετίζεται με το ότι ο πατέρας σου άρχισε να βρίζει τα θεία; Και αφού χτύπησε την πόρτα και καθόταν στην αυλή γιατί δεν τον ρωτήσατε τι ήθελε τέτοια ώρα; 2) Τελικά κουκουβάγια υπήρχε; την είδατε; ή μόνο την ακούγατε; και πιστεύεις δηλαδή ότι η εμφάνιση(?) κουκουβάγιας σήμανε ό,τι συνέβη στη μητέρα σου; 3,4,5,6,7) Πιο πολύ για παραισθήσεις και ψυχολογικές διαταραχές μου κάνουν μιας και όλα περιλαμβάνουν την αντίληψη γεγονότων που δε συνέβησαν πραγματικά και προσώπων που δε ζουν πλέον αλλά ήταν στο μυαλό σου ή των ατόμων που ανέφερες. Απ ό,τι κατάλαβα τώρα πρέπει να είσαι 30-31 χρονών, θα χεις αρκετούς φίλους, γνωστούς και πιθανώς κοπέλες ανά διαστήματα. Θες να μας πεις ότι φοβούνται να μείνουν στο σπίτι σου για όλους αυτούς τους λόγους; Μήπως αν δεν τους τα έλεγες όλα αυτά θα ήταν καλύτερα και για σένα και για κείνους; Edited February 22, 2012 by MaXAiRO Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosdp Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 @ maxairo Καταρχην καλημερα.. Οσον αφορα το : 1) (γενικα παντα εβριζε..το εχουν αυτο στα επτανισα σχεδον ολοι).. οπως διαβασες ο πρωτος χτυπος εγινε την ωρα της λογομαχιας...οποτε και πολυ λογικο να μην εχουν ακουστει πριν βηματα..μετα το δευτερο χτυπημα ομως και οταν ρωτησε η μητερα μου ποιος ειναι γιατι δεν πηραμε καμμια απαντηση..; γιατι δεν ακουσαμε βηματα να φευγουν..; η μηπως το 1991 βαζανε λαστιχακι στις μαγκουρες για να μην ακουγοντε..; η μηπως μπορει ενας γερακος με μαγκουρα στα θεοσκοτινα να διανυσει μια αποσταση σχεδον 30 μετρων μεσα σε 10 δευτερολεπτα..; 2) δεν την ειδαμε..την ακουσαμε..εσυ ομως δεν εχεις ακουσει ποτε σου κουκουβαγια για να μπορεις να ξεχωρισεις τον ηχο..; και να ημουνα μονο εγω αντε και πες ετσι πιστευα..ολοι η οικογενεια ομως..; και αντε πες πως ηταν ο αερας που απο καπου εμπαζε..γιατι ακουγοταν μονο πανω απο το δωματιο των γονιων μου και οχι σε καποιο αλλο δωματιο αφου ηταν ενιαιο απο πανω..; η γιατι μεσα στα προηγουμενα 3 χρονια δεν ακουγοταν τιποτα οπως και δεν ακουγεται και μετα την διαγνωση..; 3) το να ηταν η αδερφη μου η μικρη μονη της οταν "υπεθεσαι" οτι το ειδε και να μου το ελεγε και ειδικα με την μορφη της μητερας μου, και εγω ο ιδιος μπορει να ελεγα καλα ενταξει..μια στιγμη εντονης συναισθηματικα φορτισης θα ηταν και αυτο ειναι ολο..αλλα και με το παλικαρη που στην ουσια δεν τον ηξερε καν παρα μονο τον αδερφο του και που επι της ουσιας φιλος της μεγαλης μου αδερφης ηταν απλα τυχαινε καμμια φορα να πηγαινει και η μικρη μαζι τους καμμια βολτα (οπως συνηθιζοταν αλλωστε εκεινα τα χρονια)..αλλα να ειναι και οι δυο μου αδερφες μαζι και στο ιδιο σκηνικο..; και μετα απο ενα χρονο που πεθανε το παλικαρι..; 4) πιστευεις εσυ πως ενας μορφομενος νοημων ανθρωπος 47 χρονων τοτε, ιερεας (για ποια φαντασματα μιλαμε..; ) θα γυρνουσε να πει σε παιδια οτι ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΕ πως ακουσε κατι στο χωλ που απεχει 2 μετρα και με ανοιχτη την πορτα..και που σε παιδια και ειδιως στα ανηψια του..; αν δεν ηταν ΑΠΟΛΥΤΩΣ σιγουρος..; 5) το να μπαινουμε μαζι μεσα στο σπιτι και να λενε καλα ρε ******* τι μυριζει ετσι απο μεσα..(και επαναλαμβανομενες φορες το ιδιο σκηνικο) .. αυτη ηταν απλα η δικια μου επιβεβαιωση ως προς τους φιλους μου για το τροπο που τους ελεγα πως μυριζε το δωματιο εγω με τις αδερφες μου.. 6) οπως ειδες η πρωτη μου σκεψη ηταν αν ηταν κλεφτες και οχι κατι αλλο..πιστευεις πως σε μια αποσταση το πολυ 10 μετρων απο το ενα δωματιο στο αλλο, ακομα και αν δεν σε εχει παρει για τα καλα ο υπνος, δεν μπορεις να καταλαβεις μεσα σε τοση ησυχια οτι ειναι πραγματικος χτυπος..; και αν ναι τοτε πως εχουν ξυπνανησει τοσοι ανθρωποι με λιγοτερο θορυβο ακομα και σε δυοροφα σπιτια, κατεβαινουν κατω (γιατι συνηθως οι κρεβατοκαμαρες ειναι στον πανω οροφο) και βλεπουν οτι εχουν μπει κλεφτες..; ( η απλα επειδη εδω "κλεφτες" εχουμε ενα ιδιοσοματι γεγονος ηταν πραγματικος ο θορυβος που ακουσαμε και στηριζομαστε μονο εκει και στην αλλη περιπτωση επειδη δεν αντικριζεις κατι το περνας στην σφαιρα της φαντασιας..; ) 7) αντε και να μην συναιβει στην πραγματικοτητα και να ηταν απλα ψυχολογικο...(θα επρεπε να ειχε ερθει προδιαθετιμενος..ποσο πολυ προδιαθετιμενος μπορει να ειρθε και ποσο πολυ υποσυνηδιτα να λειτουργισε οταν εχουμε να κανουμε τετοιου ιδους κουβεντα 2 χρονια τωρα,οταν σχεδον καθε 2 μερες ερχετε σπιτι για καφε και οταν ειδικα εκεινο το βραδυ πριν ημασταν εξω με κατι κοριτσια και μετα η ολη κουβεντα που ειχαμε ηταν γυρω απο αυτες)..; αντε και να ειθελε να μου κανει πλακα για να με αγριεψει..( για ποσο καιρο θα το συνεχιζε μπροστα και στους αλλους..; η θα καθοταν να το υποστηριζει και στους αλλους και να ερχετε σε κοντρα με εναν απο αυτους..; ) Θα σου πω και κατι ακομα..που δεν τα ανεφερα αρχικα και εχει να κανει μετα συμβολικα πραγματα..(π.χ "τα πουλια,τα ονειρα κλπ" ) Α) καλοκαιρι του 1999..εχουμε τελειωσει τις εξετασεις..εχω βγαλει διπλωμα αυτοκινητου (οδηγω ομως απο τα 15)..και εχουμε κατεβει Ζακυνθο μαζι με τις αδερφες μου με το αυτοκινητο του θειου μου..επειδη παραλληλα με τις διακοπες δουλευα κι ολας..τις μετακινησης μου τις εκανα με ενα παπακι που ειχα κατω..κοντα στα τελει Αυγουστου ξημερωματα..φευγουμε απο την ταβερνα που δουλευαμε μαζι με ενα φιλο μου..παμε αφηνουμε τα μηχανακια και παιρνουμε το αμαξι για να βγουμε..δεν προλαβαμε να διανυσουμε μια αποσταση 10 χλμ μου φευγει το αμαξι σε μια στροφη ντελαπαρουμε γιατι βρηκαν οι ροδες απο την μερια του συνοδυγου σε ενα χαντακι (εμεις το λεμε κατω τραφο) κοβουμε στη μεση ενα στυλο ξυλινο της δεη και το αυτοκινητο συρθηκε 10 μετρα σχεδον αναποδα..Εμεις βγηκαμε απο τα παραθυρα που ηταν ανοιχτα χωρις ιχνος γρατζουνιας, χωρις να φοραμε ζωνη, απλα ποναγε η μεση μας απο το τρανταγμα..(δυο μερες πριν ειχα δει στο ονειρο μου οτι με το συγκεκριμενο αμαξι ειχε πεσει στη θαλασσα ν' ανοιγει το πορτ παγκαζ ,να ειμαι με την μητερα μου,να με σπρωχνει προς τα πανω,εγω να βγαινω στην επιφανεια αλλα εκεινη να βουλιαζει με το αμαξι)..ηταν 24 Αυγουστου και ξημερωνε η εορτη του Αγιου Ιωσηφ που εχουμε και στο χωριο μου και υπαρχει ολοσωμος.... ; Β) 18 Φεβρουαριου 2012 Παρασκευη ξημερωματα Σαββατου βλεπω στον υπνο μου "οτι μου εχουν πεσει τα μαλλια,τον ξαδερφο μου διπλα και να τον ρωταω αν οντως μου εχουν πεσει..μου απανταει οχι μια χαρα ειναι απλα ειναι τετοι το χτενισμα και γι αυτο φαινεται ετσι..ακριβως μετα βλεπω ενα ασημενιο δισκο και πανω να εχει δυο δοντια με αιματα.." Την Κυριακη ερχετε στο σπιτι ενας φιλος μου που ειναι και νονος του γιου του ξαδερφου μου του μεγαλου ( 7 χρονων ) και μου λεει οτι εκαναν εξετασεις στον βαφτησημιο του και του βρηκαν ογκο στο κεφαλι μονο που δεν ξερουν ακομα αν ειναι καλοηθεις η κακοηθεις και θα ξανακανει εξετασεις σε 6 μηνες.. ( τον ξαδερφο μου εγω εχω να τον δω 4 μηνες τωρα και να του μιλησω)..; Τωρα οσο αφορα εξορκισμο..καταρχην δεν μπορουν ολοι οι ιεροις να τον πραγματοποιησουν..μονο οσοι εχουν παρει ειδικη αδεια..και ειναι λιγοι.. θα σου πω τι εχω δει εγω.. (δεν ειναι κανονικος εξορκισμος..θα καταλαβεις τι εννοω..) 1997 ο θειος σαν ιερεας που ηταν αποφασιζει να φερει στην εκκλησια που λειτουργει την εικονα της "Παναγιας της Δαμαστας"...στο μοναστηρι απο που την εφερε ειναι καθαρα για τους "δαιμονισμενους"..την εικονα την κρατησαμε για δυο μερες..και μετα την επιστρεψαμε.. Σαν πιτσιρικαδες που ημασταν και λογο περιεργειας μαζι με τους φιλους μου δεν θα το χαναμε με τιποτα.. Θα σου το αρχισω απο την δευτερη μερα ομως γιατι δεν εγινε και κατι το συγκλονηστικο..απλα μεσα σε ολο το κοσμο ( ειχαν ερθει και απο ασχετες περιοχες που δεν τους ξεραμε ) υπηρχε και μια αρκετα μεγαλης σε ηληκιας γυναικα που το μονο που εκανε ηταν καποια μουγκρητα..και στο να λεει καποιες βρησιες..και τιποτα παραπανω..(ψυχασθενης..; μαζι σου..) Την πρωτη μερα ομως τα πραγματα ειχαν ως εξης.. Καθως γινοταν η λειτουργεια αρχισαν να ακουγοντε καποια μουγκρητα..λιγο διπλα απο το προσκυνηταρι που ηταν η εικονα στο κεντρο της εκκλησιας..εκει ηταν 3 γυναικες..τα μουγκρητα ακουγοντουσαν απο την μεσαια..η οποια ηταν μια πολυ μεγαλοσωμη γυναικα..κοντα στα 90 κιλα..οσο παιρνουσε η ωρα τα μουγκρητα γινοντουσαν ολο και ποιο δυνατα..αρχισε να βριζει..καποια οι αλλες δυο την πανε και την γονατιζουν ακριβως διπλα απο την εικονα..η συμπεριφορα της αρχισε να γινεται ολο και ποιο επιθετικη..εβριζε ποιο πολυ και ποι δυνατα..αρχισε να μιλαει σε διαφορες γλωσσες φωναζοντας..να χτυπιεται.. Εκεινη την στιγμη ξεκινησε ο θειος μου να διαβαζει μια ευχη που λενε για το ακαθαρτο πνευμα..(δεν ειχε την αδεια να κανει εξορκισμο).. Τοτε ηταν που αρχισε να ανασηκωνεται απο το εδαφος και να ξαναπεφτει κατω μανιωδος,να πεταγεται αριστερα και δεξια λες και ηταν μπαλακι του τενις λες και ηταν μαριονετα και την παιζανε..και το ποιο περιεργο..να περναει αναμεσα απο τα ποδια και κατω απο την βαση της εικονας στο προσκυνηταρι που ηταν η εικονα..( προσκυνηταρι..σκεψου μια καρεκλα μεχρι το καθισμα της..αλλα σε υψος 1,20 απο την πανω βαση σχεδον, τα 4 ποδια εχουν ανοιγμα 30x30 μεταξυ τους..και ενωνοντε με πλακα ξυλου στους πρωτους 20 ποντους απο τα εδαφος εσωτερικα..) ;;;;; Επισης πρεπει να αναφερω πως δεν ηταν καθολη την διαρκεια σε αυτη την κατασταση..αλλωστε γιαυτο και μετα απο τα διαφορα ξεσπασματα και οταν ηρεμουσε ξερναγε ενα πρασινο πραγμα εξω στην αυλη που την εβγαζαν..και ενα ακομα..οταν μια απο τις φορες που την ειχαν βγαλει εξω στην αυλη και ξαναμπηκε μεσα..οι αδερφες της μας ζητησαν λιγο νερο...τοτε ενα απο τα παιδια βγηκε εξω, πηγε στην ακριβως διπλα αιθουσα απο την εκλησια που ειναι η κουζινα και αντι για νερο εφερε αγιασμο..πριν καλα καλα απλωσει το χερι για να της το δωσει..αρχισε να φωναζει.."παρτο αυτο το πραγμα απο μπροστα μου χυστο δεν το πινω νερο σου ζητησα"..(που ηξερε τι της πηγεναι..χωρις καν να το δει η να το γευστει..;;; και να το υπεθεσαι..;;; αφου το εφερναι απο την κουζινα εξω και οχι μεσα απο το ιερο ςτην εκκλησια..;; Τωρα οσον αφορα τις κατα καιρους κοπελες μου δεν τα γνωριζουν ολες γιατι απλα δεν ετυχε να το φερει η κουβεντα..οσες παντως ξερανε δεν ειχαν προβλημα παρα μονο καμμια φορα ν' αγριευοντουσαν αλλα μεχρι εκει γιατι μου ειχαν εμπιστοσυνη.. Τωρα για το οτι ορισμενοι φιλοι ή κοπελες μου θα κολλουσαν να μεινουν η και να κοιμηθουν εδω μονοι τους..; αυτο ειναι καθαρα ψυχολογικο.. Αυτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 (edited) @ maxairo Την πρωτη μερα ομως τα πραγματα ειχαν ως εξης.. Καθως γινοταν η λειτουργεια αρχισαν να ακουγοντε καποια μουγκρητα..λιγο διπλα απο το προσκυνηταρι που ηταν η εικονα στο κεντρο της εκκλησιας..εκει ηταν 3 γυναικες..τα μουγκρητα ακουγοντουσαν απο την μεσαια..η οποια ηταν μια πολυ μεγαλοσωμη γυναικα..κοντα στα 90 κιλα..οσο παιρνουσε η ωρα τα μουγκρητα γινοντουσαν ολο και ποιο δυνατα..αρχισε να βριζει..καποια οι αλλες δυο την πανε και την γονατιζουν ακριβως διπλα απο την εικονα..η συμπεριφορα της αρχισε να γινεται ολο και ποιο επιθετικη..εβριζε ποιο πολυ και ποι δυνατα..αρχισε να μιλαει σε διαφορες γλωσσες φωναζοντας..να χτυπιεται.. Εκεινη την στιγμη ξεκινησε ο θειος μου να διαβαζει μια ευχη που λενε για το ακαθαρτο πνευμα..(δεν ειχε την αδεια να κανει εξορκισμο).. Τοτε ηταν που αρχισε να ανασηκωνεται απο το εδαφος και να ξαναπεφτει κατω μανιωδος,να πεταγεται αριστερα και δεξια λες και ηταν μπαλακι του τενις λες και ηταν μαριονετα και την παιζανε..και το ποιο περιεργο..να περναει αναμεσα απο τα ποδια και κατω απο την βαση της εικονας στο προσκυνηταρι που ηταν η εικονα..( προσκυνηταρι..σκεψου μια καρεκλα μεχρι το καθισμα της..αλλα σε υψος 1,20 απο την πανω βαση σχεδον, τα 4 ποδια εχουν ανοιγμα 30x30 μεταξυ τους..και ενωνοντε με πλακα ξυλου στους πρωτους 20 ποντους απο τα εδαφος εσωτερικα..) ;;;;; Επισης πρεπει να αναφερω πως δεν ηταν καθολη την διαρκεια σε αυτη την κατασταση..αλλωστε γιαυτο και μετα απο τα διαφορα ξεσπασματα και οταν ηρεμουσε ξερναγε ενα πρασινο πραγμα εξω στην αυλη που την εβγαζαν..και ενα ακομα..οταν μια απο τις φορες που την ειχαν βγαλει εξω στην αυλη και ξαναμπηκε μεσα..οι αδερφες της μας ζητησαν λιγο νερο...τοτε ενα απο τα παιδια βγηκε εξω, πηγε στην ακριβως διπλα αιθουσα απο την εκλησια που ειναι η κουζινα και αντι για νερο εφερε αγιασμο..πριν καλα καλα απλωσει το χερι για να της το δωσει..αρχισε να φωναζει.."παρτο αυτο το πραγμα απο μπροστα μου χυστο δεν το πινω νερο σου ζητησα"..(που ηξερε τι της πηγεναι..χωρις καν να το δει η να το γευστει..;;; και να το υπεθεσαι..;;; αφου το εφερναι απο την κουζινα εξω και οχι μεσα απο το ιερο ςτην εκκλησια..;; Αυτα... Πρώτα απ'όλα να ξεκαθαρίσω πως δεν έχω καμία πρόθεση να θίξω τα "πιστεύω" κανενός. Και αυτό το ξεκαθαρίζω γιατί προφανώς όσοι πιστεύουν ότι υπάρχει Θεός, πιστεύουν ότι υπάρχει και Διάβολος και άρα είναι πιθανός ο δαιμονισμός. Όλα όσα περιγράφεις στην πρώτη παράγραφο είναι ψυχικές διαταραχές οι οποίες γίνονται ακόμα πιο έντονες όταν ο ασθενής βρίσκεται σε ένα χώρο όπως η εκκλησία, όπου το κλίμα είναι "βαρύ", ο χώρος είναι φτιαγμένος έτσι ώστε να προκαλεί δέος και όλο αυτό γινόταν ακόμα χειρότερο στην περίπτωση που η γυναίκα που περιγράφεις βρισκόταν σε θρησκευτικό παραλήρημα. Ωστόσο η επιστήμη έχει δώσει απαντήσεις για αυτά. Η μυική δύναμη, η τεράστια αλλαγή στην προσωπικότητα/συμπεριφορά της γυναίκας και οι σπασμοί που περιγράφεις θα μπορούσαν να αποδοθούν σε σχιζοφρένεια, διαταραχή πολλαπλής προσωπικότητας, επιληψία ενώ οι βρισιές στο σύνδρομο Tourette, το οποίο χαρακτηρίζεται από υπερβολική αισχρολογία αλλά και σπασμούς των μυών. Συγκεκριμένα για τη μυική δύναμη που εμφανίζεται σε ανθρώπους που θεωρούνται "δαιμονισμένοι", νομίζω πως δεν είναι και τόσο σπάνιο φαινόμενο όσο νομίζουμε. Αν σκεφτείς όλες τις περιπτώσεις που άνθρωποι έχουν υπερβεί τις φυσιολογικές δυνάμεις τους για να σώσουν ένα αγαπημένο τους πρόσωπο από τον κίνδυνο ή το γεγονός πως μέσω της ύπνωσης οι επιστήμη έχει καταφέρει να κάνει ανθρώπους να επιδεικνύουν υπερβολικά μεγάλη δύναμη και ευλιγισία των μυών τους, τότε καταλαβαίνουμε πως οι άνθρωποι κάτω από πίεση ή ειδικές συνθήκες (όπως είναι η ύπνωση) μπορούν να υπερβούν των δυνάμεών τους. Άσε δε που το βρίσιμο μπορεί να οφείλεται απλά στο ότι ήταν επτανήσια - είμαι Κεφαλονίτης και εγώ και ξέρω από καλό βρίσιμο :p Επίσης, ο πράσινος εμετός όσο εντυπωσιακός (!) και αν φαίνεται ιδιαίτερα στα μάτια ενός παιδιού, δεν είναι και τόσο ασυνήθιστος. Αν δεν λάβουμε ως πιθανότητα η γυναίκα να λάμβανε φαρμακευτική αγωγή που το προκάλεσε αυτό ως παρενέργεια, αν δεν υποθέσουμε ότι είχε πιει ή φάει κάτι που μπορεί επίσης να της είχε προκαλέσει εμετό πράσινου χρώματος, υπάρχουν ασθένειες που σχετίζονται με τη χολή (και φαντάζομαι και άλλα όργανα) στις οποίες ο εμετός είναι πράσινου χρώματος. Και στο συγκεκριμένο θέμα έχω και προσωπική εμπειρία στο παρελθόν μετά από φαρμακευτική αγωγή που είχε ακολουθήσει χειρουργικής επέμβασης, οπότε ξέρω 1000% πως τα αίτια μπορεί να είναι παθολογικά και όχι υπερφυσικά. Τέλος για το νερό που αναφέρεις, αυτό δε χρειάζεται ψυχολογία ή ψυχιατρική για να εξηγηθεί. Απλά λογική σκέψη. Η γυναίκα έπασχε από κάποια ψυχική διαταραχή που την έκανε να πιστεύει ότι είναι δαιμονισμένη (ή, αν θέλεις, ΉΤΑΝ δαιμονισμένη) Ενώ κάθεται στην αυλή της εκκλησίας κάποιος της φέρνει ένα ποτήρι νερό από κάπου Τώρα ας υποθέσουμε πως δεν έχει σημασία αν ήταν δαιμονισμένη ή αν όλα ήταν μια ψυχική διαταραχή. Οτιδήποτε και αν ίσχυε στην πραγματικότητα, ήταν δυνατόν να έπινε το νερό που της δίνει κάποιος ενώ βρίσκεται στην εκκλησία και ενώ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να της δίνουν αγιασμό αντί για νερό; Και κάτι ακόμα, για τη δημοφιλεστατη "Γλωσσολαλιά". Πρώτα απ'όλα το 1997 πρέπει να ήσουν πόσο, 15 χρονών; Πώς είσαι σίγουρος ότι αυτά που έλεγε ήταν ξένη γλώσσα και όχι απλά... αλαμπουρνέζικα που έμοιαζαν με κάποια άλλη γλώσσα; Επίσης, πώς ξέρεις σίγουρα ότι η γυναίκα (αν όντως μίλαγε κάποια ξένη γλώσσα) δεν ήξερε τη συγκεκριμένη γλώσσα ή δεν είχε την οποιαδήποτε επαφή με αυτή τη γλώσσα στο παρελθόν; Γιατί από τα λεγόμενά σου καταλαβαίνω ότι δεν την ήξερες σχεδόν καθόλου τη γυναίκα. Επαναλαμβάνω ότι δεν έχω σκοπό να θίξω τα θρησκευτικά πιστεύω κανενός. Πιστεύω όμως ότι αν μη τι άλλο, ακόμα και οι άνθρωποι που πιστεύουν στο Θεό και τους δαιμονισμούς, θα πρέπει να έχουν κριτική σκέψη απέναντι σε αυτά τα θέματα. Edited February 22, 2012 by DesertSMisSRaiN Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 ] Καλησπέρα σε όλους.. Θα είθελα κι εγώ με την σειρά μου να πω κάποια γεγονόντα τα οποία μου έχουν συμβεί.. 1) Θα σας πάω λίγο πίσω στο 1991 όταν και ήμουν 9 χρονών..την περίοδο εκείνη μέναμε στην Ζάκυνθο και στο πατρικό της μητέρας μου μαζί με τον πατέρα μου..τις 2 μου αδελφές και την γιαγιά μου.. Το σπίτι βρισκόταν στην πόλη του νησιού και έιχε 2 εισόδους..η πρώτη και κύρια είσοδος μποστά έβλεπε σε κεντρικό δρόμο ενώ η δεύτερη είσοδος ήταν απο την πίσω μεριά και έβγαζε στην βεράντα που είχαμε, μετά ήταν η αυλή, μετά το ανοίχτο γκαράζ και κατέλειγε σε ενα στενό δρόμο που υπήρχε.. Ένα βράδυ, καθώς είχαμε γυρίσει στο σπίτι απο μια επίσκεψη σε κάτι οικογενείακους φίλους που είχαμε πάει.. Η ώρα ήταν 00:05 και βρισκόμασταν στο σαλόνι όπου υπήρχε η μια απο τις δυο πόρτες που οδηγούσαν στην βεράντα (η άλλη ήταν στην κουζίνα).. Οι γονείς μου άρχισαν να λογομαχούν..καθώς ολο αυτό το σκηνικό συνεχιζόταν ο πατέρας μου άρχισε να βρίζει ολο και περισσότερο τα "Θεία","διαβόλους" και τον "Άγιο Διονύσιο (προστάτη του νησιού)".. Ξαφνίκα εκεί που διαδραματιζόταν το σκηνικό,ακούσαμε να χτυπάνε την πόρτα του σαλονιού..οι γονείς μου συνέχιζαν όμως..μέτα απο λίγα δευτερόλεπτα όμως ξαναχτυπήσανε.. Τότε σταμάτησαν..παραξενέυτηκαν.. (γιατί ποτέ κανείς δεν έρχετε απο πίσω λόγω το οτι είναι πολυ σκοτείνα..ειδικά μετα την βεράντα ως το τέλος του γκαράζ που απλα 3 μέτρα ποιο πέρα υπάρχει μια κολωνα της δεη και ισα ισα που φωτίζεται η είσοδος του γκαραζ..) Κι έτσι η μητέρα μου ρωτάει ποιος είναι..όμως δεν απάντησε κανείς.. Δύο λεπτά αργότερα και καθώς η μητέρα μου ήταν ποιο κοντά στην πόρτα την ανοίγει..δεν περνάνε ομως λίγα δευτερόλεπτα και την ξανακλείνει..έντρομη γυρνάει και λέει στο πατέρα μου οτι είδε έναν γεράκο με καπέλακι παλτό και μαγκούρα να κατεβαίνει τα σκαλοπατάκια της βεράντας..ο πατέρας μου ξαφνιάζεται κι αυτός αφού ούτε βήματα ακούσαμε και ούτε καμμιά μαγκούρα..κι έτσι ξανανοίγει αμέσως την πόρτα για να δεί..και βλέπει ακριβώς το ίδιο να έχε φτάσει στην είσοδο του γκαράζ να στριβεί.. ηθικο διδαγμα....Ο Αγιος Διονυσιος χτυπα παντα δυο φορες :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosdp Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 (edited) @ desertmissrain Σιγουρα δεν θιγεις το πιστευω κανενος..οπως αλλωστε δεν προσπαθω να επιβαλλω κι εγω την γνωμη μου... Οσον αφορα για τις μυικες συσπασεις εχω διαβασει και γνωριζω καποια πραγματα.. Οπως παλι εχω διαβασει κι εχω ακουσει πολλες ιστοριες-γεγονοτα για ατομα που λογο της υπερβολικης τους θελησης στο να σωσουν καποιον εχουν υπερβει κατα πολυ τις φυσικες τους δυναμεις.. Και δεν εχω κανενα προβλημα να το δεχτω.. Οπως παλι και με τον πρασινο εμετο γνωριζω οτι μπορει να οφειλετε σε φαγητο,φαρμακευτικη αγωγη η σε καποιο ζωοτικο οργανο..(οσο μεγαλωνεις διαβαζεις και μαθαινεις)..απλα το ανεφερα.. Οσο αφορα την απλη λογικη του αγιασμου..ξαναφερανε μετα αλλο ποτηρι με κανονικο νερο και το πηρε και το ειπιε κατευθειαν..(εκει γιατι δεν "υπεθεσε" οτι και το δευτερο ποτηρι μπορει να ειχε παλι αγιασμο..; " δεν μπορουσε να υποθεσει και παλι οτι κι αυτο το ποτηρι ειναι με αγιασμο και το πανε επιτιδες μεχρι να το πιει" ; το ρισκαρε..; αντε και το ρισκαρε...γιατι δεν μπορουσε με τιποτα να ξερει... Οσο αφορα τις διαφορες γλωσσες..προσωπικα ημουν 15 και μιλαγα ηδη αγγλικα ιταλικα και λιγα γαλλικα..το σιγουρο ειναι οτι η αυτη η κυρια μιλησε ρωσικα λατινικα και αλαμπουρνεζικα (καποιοι ηπαν πως ηταν αρχαια ραμαϊκα)..οπως καταλαβες εκτος απο εμας την πιτσιρικαρια υπηρχαν και ανθρωποι που γνωριζαν και 5 πραγματα παραπανω...και αντε εγω καθως μεγαλωνα και μαθαινα να αναιρουσα τα παντα γιατι υπηρχαν εξηγησεις... Αυτο που δεν μπορει γινεται ειναι να περασεις πολυθρονα σε ενα χωρο υψος 1 μετρου σε διαστασεις 30x30... Δεν θα πρεπει να ειχε κοκκαλα..που δεν το νομιζω.. Η να ηταν καποιο τρικ..αλλα στημενο σκηνικο δεν υπηρχε.. Παντα φιλικα και στα πλαισια του διαλογου.. Παρεπιπτωντος 2 φορες εχω ερθει Κεφαλωνια και τα εχω περασει υπεροχα.. @ stelios85 Χαχαχα... Πες το κι ετσι... :rotfl: Edited February 22, 2012 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 @ desertmissrain Σιγουρα δεν θιγεις το πιστευω κανενος..οπως αλλωστε δεν προσπαθω να επιβαλλω κι εγω την γνωμη μου... Οσον αφορα για τις μυικες συσπασεις εχω διαβασει και γνωριζω καποια πραγματα.. Οπως παλι εχω διαβασει κι εχω ακουσει πολλες ιστοριες-γεγονοτα για ατομα που λογο της υπερβολικης τους θελησης στο να σωσουν καποιον εχουν υπερβει κατα πολυ τις φυσικες τους δυναμεις.. Και δεν εχω κανενα προβλημα να το δεχτω.. Οπως παλι και με τον πρασινο εμετο γνωριζω οτι μπορει να οφειλετε σε φαγητο,φαρμακευτικη αγωγη η σε καποιο ζωοτικο οργανο..(οσο μεγαλωνεις διαβαζεις και μαθαινεις)..απλα το ανεφερα.. Οσο αφορα την απλη λογικη του αγιασμου..ξαναφερανε μετα αλλο ποτηρι με κανονικο νερο και το πηρε και το ειπιε κατευθειαν..(εκει γιατι δεν "υπεθεσε" οτι και το δευτερο ποτηρι μπορει να ειχε παλι αγιασμο..; " δεν μπορουσε να υποθεσει και παλι οτι κι αυτο το ποτηρι ειναι με αγιασμο και το πανε επιτιδες μεχρι να το πιει" ; το ρισκαρε..; αντε και το ρισκαρε...γιατι δεν μπορουσε με τιποτα να ξερει... Οσο αφορα τις διαφορες γλωσσες..προσωπικα ημουν 15 και μιλαγα ηδη αγγλικα ιταλικα και λιγα γαλλικα..το σιγουρο ειναι οτι η αυτη η κυρια μιλησε ρωσικα λατινικα και αλαμπουρνεζικα (καποιοι ηπαν πως ηταν αρχαια ραμαϊκα)..οπως καταλαβες εκτος απο εμας την πιτσιρικαρια υπηρχαν και ανθρωποι που γνωριζαν και 5 πραγματα παραπανω...και αντε εγω καθως μεγαλωνα και μαθαινα να αναιρουσα τα παντα γιατι υπηρχαν εξηγησεις... Αυτο που δεν μπορει γινεται ειναι να περασεις πολυθρονα σε ενα χωρο υψος 1 μετρου σε διαστασεις 30x30... Δεν θα πρεπει να ειχε κοκκαλα..που δεν το νομιζω.. Η να ηταν καποιο τρικ..αλλα στημενο σκηνικο δεν υπηρχε.. Παντα φιλικα και στα πλαισια του διαλογου.. Παρεπιπτωντος 2 φορες εχω ερθει Κεφαλωνια και τα εχω περασει υπεροχα.. Υπάρχουν τόσες πολλές εξηγήσεις και για τα δύο θέματα που αναφέρεις (το νερό και τις μυικές συσπάσεις) που πραγματικά αφού δεν είμαστε γιατροί - που και να ήμασταν βέβαια, από μια ιστορία δε θα μπορούσαμε να κάνουμε διάγνωση - είναι αδύνατο να καταλήξουμε σε ένα συμπέρασμα. Πάντως όσον αφορά το νερό, για εμένα δεν είναι και τόσο παράξενο. Σας έδειξε ότι ο "δαίμονας" μέσα της κατάλαβε το κόλπο σας και στη συνέχεια της φέρατε κανονικό νερό να πιεί γιατί θεωρήσατε πως θα το καταλάβει και πάλι. Ήταν μεν "ρίσκο", αλλά ένας άνθρωπος με ψυχώσεις δεν πολυκαταλαβαίνει από ρίσκο. Τώρα για τις παράξενες κινήσεις της, υπάρχουν πραγματικά δεκάδες (εκατοντάδες ίσως) ψυχικές ασθένεις που μπορούν να οδηγήσουν σε τέτοιες άβουλες και τελείως αφύσικες κινήσεις, όπως π.χ. η δυστονία σε μια γενικευμένη της μορφή και πιθανώς σε συνδυασμό με κάποια άλλη ασθένεια όπως η επιληψία. Και πάλι βέβαια, το να υποθέτουμε τι έχει πιστεύω είναι τόσο απλουστευμένη λογική όσο και το "ειναι δαιμονισμένη". Για τις γλώσσες πάντως, ΟΚ να δεχτώ ότι μίλαγε ρώσικα. Ξέρατε αν είχε κάποιον συγγενή-φίλο-πρών γκόμενο που να ήταν από εκεί; Αν δεν ξέρεις τη ζωή ενός ανθρώπου από την αρχή, είναι δύσκολο να μπορείς να καταλήξεις σε ένα συμπέρασμα. Εξ άλλου το μυαλό είναι παράξενο πράγμα και μπορεί μια φράση που να είχε ακούσει να της είχε περάσει στο υποσυνείδητο και να της βγήκε πάνω στην τρελή ένταση της στιγμής. Περι αραμαϊκών δεν έχω να πω κάτι... μου φαίνεται λίγο περίεργο που υπήρχαν άνθρωποι εκεί που όχι μόνο είχαν ακούσει ότι υπάρχει αρχαία γλώσσα με το όνομα αραμαϊκά αλλά ήξεραν και να τα αναγνωρίζουν όταν τα άκουγαν... :) Όσο για την Κεφαλονιά, χαίρομαι :) Φαντάζομαι ότι εσύ είσαι από Κέρκυρα (λόγω ονόματος :p) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosdp Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 (edited) @ desertmissrain Σιγουρα, αν αρχισουμε να αναφερουμε υποθεσεις για το πως και αν και για το που μπορει να οφειλεται το καθε τι..πολυ δυσκολα θα καταληξουμε καπου..κι αυτο γιατι παντα ο καθενας απο την μερια του θα εχει κατι να πει...Κι εγω ουτε γιατρος ειμαι και ξερω λιγα πραγματα..αλλα οπως και παλι το μυαλο ειναι πολυ μεγαλο οπλο που ως γνωστων χρησιμοποιουμε ελαχιστο..αρα κανεις δεν μπορει να ξερει μεχρι το που πραγματικα μπορει να φτασει και το τι μπορει να συμβει..( το να μπορει καποιος να βλεπει διαφορες οντωτιτες και απλα να το παραδεχεται οτι τις βλεπει γιατι οντως ετσι ειναι τελικα και τωρα που εχει ανταπτυχθει το μυαλο ακομα περισσοτερο μπορει και το συνηδιτοποιει και πραγματικα το εξειγει ετσι.."λεω εγω τωρα")... Τελος παντων οπως παει βγαινουμε και εκτος θεματος τελειως...(ισως σε καποιο αλλο θεμα η συνεχεια)..και καποιος αλλος θα θελει να πει κατι δικο του ή που εχει ακουσει.. Οχι..καταγωγη απο Ζακυνθο... @ neutral Για να μπορεσεις να ξεπερασεις τους φοβους σου η τ' οτιδιποτε που σε αγριευει, το μονο που εχεις να κανεις ειναι να τα εχεις καλα με τον εαυτο σου και να σκεφτεσαι θετικα.. ;) Edited February 22, 2012 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 spirosdp τα συνεχόμενα ποστς απαγορεύονται από τους κανόνες του φόρουμ...χρησιμοποίησε την τροποποίηση ή την πολλαπλή παράθεση. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serresfairy Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 δε μπορω να το δω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 (edited) Καλησπερα. Μου συμβαινει κατι παρα πολυ περιεργο εναν μηνα περιπου τελευταια. Μενω με καποιον ο οποιος τα βραδυα παθαινει κατι πολυ περιεργο και ειλικρινα δν ξερω που να απευθυνθω σε παππα σε ψυχολογο σε γιατρο;; Αν καποιος εχει καποια ιδεα πραγματικα θα βοηθησει γιατι εχω τρομοκρατηθει. Η ιστορια ξεκιναει ως εξης. Την ωρα που κοιμαται αρχιζει να μουγκριζει και να κουνιεται σαν να εχει σπασμους. Αυτο ξεκιναει ηπια αρκετα και σιγα σιγα επιδεινωνεται. Αρχιζει και μουγκριζει πιο δυνατα και οπως ειναι ξαπλωμενος ανασκελα σηκωνεται καθηστος και κοιταει(;) τον τοιχο απεναντι και ξαφνικα εκει ειναι που παθαινω εγω πανικο γυριζει το κεφαλι και κοιταζει εμενα.μια φορα κιολας τρομοκρατηθηκα και αρχισα να τον σκουνταω και να τον φωναζω και μου απαντουσε με μια πολυ αγρια φωνη δεν ειμαι αυτος!! εσυ ποια εισαι ??? χθες συναιβει και το πιο τρομακτικο ξεκινησε παλι να μουγκριζει να σηκωνεται να με κοιταζει με γερμενο το κεφαλι. πηδησα στην αλλη ακρη του κρεβατιου και εκανα ησυχια να μην με αντιληφθει αλλα αυτος γυριζε και με κοιταζε συνεχεια. ετρεξα λοιπον στο μπανιο κλειδωθηκα και περιμενα να μην ακουω πια το μουγκρητο για να βγω. οντως μετα απο κανα δεκαλεπτο δεν ακουγα τιποτα και με μιση καρδια ετοιμη να το παθω το εμφραγμα ανοιξα την πορτα και τον βλεπω παλι καθηστο αλλα να κοιταζει κατω εκει που κανονικα ημουν εγω ξαπλωμενη και γυριζει παλι με κοιταζει παθαινω δευτερο πανικο και ξανακλειδωνω την πορτα!! μετα ακουσα 4 δυνατα χτυπηματα τα οποια δεν εχω ιδεα τι ητανε και μετα το πιο περιεργο απ ολα μια παιδικη φωνη κατι να λεει και να κλαιει!! μετα απο κανα δεκαλεπτο παλι που δεν ακουγα τιποτα ανοιξα την πορτα και τον βλεπω να με κοιταει, εκανε μια προσπαθεια να σηκωθει αλλα επεσε στο κρεβατι και ξυπνησε. και φυσικα δεν θυμοτανε τιποτα απο ολα αυτα και καθε φορα που το παθαινει το πρωτο πραγμα που λεει ειναι ειμαι πολυ κουρασμενοσ και ποναει η μεση μου.. ειλικρινα τα εχω παιξει και δεν εχω ιδεα ποιον να ρωτησω να μου πει τι ειναι αυτο και το σημαντικοτερο αν ειναι επικινδυνο για μενα.. ειλικρινα νιωθω οτι θα μου κανει κακο η θα παθω μονη μου το καρδιακο και αυτο ητανε..τι στο καλο δαιμονας μπαινει μεσα του ρε παιδια?? Edited March 12, 2013 by Cavaradossi Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 :lol: μάλλον σε κάνει πλάκα :p το πιο πιθανό είναι να υπονοβατεί και μα μη συμβαίνει κάτι άλλο. αλλιως εξοπλίσου με σταυρους, σκόρδα, αγιασμο, κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts