Jump to content

Παρακολούθησεις & υποκλοπές συνομιλιών: Γίνεται;

Κοινοποίηση

Recommended Posts

1.καθολου σωστο αυτο που κανεις

2.αν βγαλει εισαγγελικη αποφαση μπορει να σε εντοπισει(σαν νουμερο και αν ειναι δηλωμενο το κινητο,μπορει να μαθει τα στοιχεια σου)

αν ειναι κατι σοβαρο(αναλοηα του τι λες) μπορουν να εντοπισουν και το στιγμα σου.

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

• Απαντήσεις 118
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το κινητό μου δεν είναι δηλωμένο,είναι 2 ημερών...δε του πα κάτι σοβαρό,αυτός μου πε...So,πόσο κοστίζει και τί βήματα χρειάζεται?

Εχει γινει κατα καιρους πολυ ντορος για τα καρτοκινητα χωρις στοιχεια καθοτι σε πολλες εγκληματικες ενεργειες(δεν λεω οτι εισαι εγληματιας :-))εχουν χρησιμοποιηθει λογω αυτης της ανωνυμίας.Βεβαια ο εντοπισμος το σηματος ειναι εφικτος καθοτι η εταιρια μπορει να δει απο ποια κεραια παιρνει το καθε κινητο οποτε με αλλα μεσα εντοπισμου η Διωξη Ηλεκτρονικου Εγκληματος μπορει να φτασει στο ζητουμενο.Ακομα κι αν το κινητο ειναι κλειστο με την μπαταρια επανω όμως.Μια τετοια διαδικασια ειναι οπως προανεφερε η φίλη FREAK_OF_NATURE απαιτει εισαγγελικη αποφαση.Τετοιες περιπτωσεις ειναι και πολυδαπανες αλλα πρεπει να συντρεχει πολυ σημαντικος λογος ετσι ωστε να κινηθουν διαδικασιες.Σκεφτειτε ποσες περιπτωσεις ερωτικης πχ αντιζηλιας υπαρχουν.Δεν ειναι δυνατον η αστυνομια και οι εισαγγελικες αρχες να ασχολειται με την καθε μια ή καθενα που δεχεται απειλητικα τηλ απο πρωην.Το παραδειγμα ειναι καπως χοντρο αλλα εχει μια δοση αληθειας.Αυτο που εχω να προτεινω ειναι να αποφευγουμε τετοιες πρακτικες καθοτι δεν κερδιζουμε τιποτα απο μια αναλογη συμπεριφορα.Ποτε δεν ξερεις τι δυνατοτητες και ακρες μπορει να εχει καποιος οποτε για να μην βρεθεις προ εκπληξεων αστο καλυτερα
Υπογραφή....

To ξέρω και θα το αφήσω:p απλά,ήθελα να δει τη γλύκα...Αυτή άρχισε πρώτη,έβριζε την αδερφή μου,εμένα...Με έπαιρνε και μ λεγε γ@μώ τη μάνα σου και άλλα χοντρα...Κ την πήρα κ γω...Δε με κατάλαβε,κ η μανα της με εβρισε κιολας...Τεσπα,εγω εκαψα και την καρτα,και την πεταξα και στην τουαλετα:p Τώρα θα με εντοπίσουν λέτε?

To ξέρω και θα το αφήσω:p απλά,ήθελα να δει τη γλύκα...Αυτή άρχισε πρώτη,έβριζε την αδερφή μου,εμένα...Με έπαιρνε και μ λεγε γ@μώ τη μάνα σου και άλλα χοντρα...Κ την πήρα κ γω...Δε με κατάλαβε,κ η μανα της με εβρισε κιολας...Τεσπα,εγω εκαψα και την καρτα,και την πεταξα και στην τουαλετα:p Τώρα θα με εντοπίσουν λέτε?

1. Ποιός πηγαίνει στην ασφάλεια επειδή κάποιος τον βρίζει στο τηλέφωνο?

2. Ποιός εισαγγελέας θα κάτσει να βγάλει παραγγελία άρσης τηλεφωνικού απορρήτου για τέτοιους ηλίθιους λόγους?

3. Εφόσον δεν έχεις δηλωμένα στοιχεία δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα (όσο για το στίγμα αυτό εντοπίζεται μόνο σε πολύ τραβηγμένες υποθέσεις όπως απαγωγές ή εξαφανίσεις και πάντα εφόσον γνωρίζουν ποιόν ψάχνουν, υπάρχουν δλδ στοιχεία).

• 2 weeks later...

^Συμφωνώ και επαυξάνω. Λες και είναι το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου το να βγάλει κανείς εισαγγελική παραγγελία για την άρση απορρήτου, και αυτό ΕΑΝ υπάρχουν δηλωμένα στοιχεία και ΕΑΝ είναι κολλητός σου ο εισαγγελέας (αλλά και ****** ταυτόχρονα.) Στα ανώνυμα καρτοκινητά δεν παίζει ούτε αυτό και το μόνο που μένει είναι ο εντοπισμός στίγματος που για να γίνει πρέπει να υπάρχει σοβαρός λόγος. (Βλέπε φόνος, απαγωγή, εξαφάνιση κλπ και όχι με έβρισε, με απείλησε, με έκανε...)

Ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσει κανείς τις κακόβουλες κλήσεις είναι να τις αγνοήσει, ή στην τελική, αν είναι σοβαρό το πρόβλημα, να αλλάξει νούμερο και να έχει το κεφάλι του ήσυχο--σίγουρα πιο εύκολο και λιγότερο οδυνηρό από βόλτες στην ασφάλεια χωρίς αποτέλεσμα.

Το τελευταίο πάντως είναι το να κατηγορούμε την κάθε εταιρία καρτοκινητής που δεν μας "προστατεύει". Όποιος έχει πρόβλημα με τους νόμους περί προσωπικών δεδομένων ας τα βάλει με το παγκόσμιο δίκαιο.

• 1 month later...
υπαρχει τροπος ,με την αδεια μου ,να εντοπιστει που βρισκεται το κινητο μου?σε περιπτωση κλοπης να μπορω να βρω που βρισκεται?

υπαρχει τροπος ,με την αδεια μου ,να εντοπιστει που βρισκεται το κινητο μου?σε περιπτωση κλοπης να μπορω να βρω που βρισκεται?

Μόνο κατόπιν εισαγγελικής εντολής. Κάτι που γίνεται σε περιπτώσεις απαγωγών, τρομοκρατικών απειλών κ.τ.λ και όχι για τη κλοπή ενός κινητού.

σε πολλα site υπαρχει μια διαφημιση που λεει ρανταρ για το κινητο σας.γνωριζει κανεις τι ειναι αυτο και πως δουλευει?λεει πως εντοπιζει οποιο κινητο ειναι κοντα σας.μουφα ειναι?απλως το bluetooth εντοπιζει?

σε πολλα site υπαρχει μια διαφημιση που λεει ρανταρ για το κινητο σας.γνωριζει κανεις τι ειναι αυτο και πως δουλευει?λεει πως εντοπιζει οποιο κινητο ειναι κοντα σας.μουφα ειναι?απλως το bluetooth εντοπιζει?

Κανενα java midlet το κοβω. Μ*λακια και μιση δηλαδη :rolleyes:

Αλλα οντως μας τα εχει ζαλισει αυτη η διαφημιση!

Eγω πηγα να το βαλω αυτο το ρανταρ αλλα το site ελεγε κατι για συνδρομες και ********.Καμια απατη θα'ναι.

Eγω πηγα να το βαλω αυτο το ρανταρ αλλα το site ελεγε κατι για συνδρομες και ********.Καμια απατη θα'ναι.

Τσεκ

Ουτε καν midlet.

Ενα screensaver με συνδρομητικη υπηρεσια = 32€ το μηνα! :X

Κορυφη ειναι και αυτο! http://www.laymark.com/i/m/m184.gif

• 3 months later...
  • 9 months later...
Παρακολουθήσεις και υποκλοπές: Δύο άρθρα που εξηγούν κάποια πράγματα... ;)

http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg

Automagic * Automation @ Google Play

• 10 months later...
Θα σας μοιραστω την δικη μου εμπειρια... Μιλουσα με την κοπελα μου 2 το βραδυ και πολλες φορες ειχα διακοπες στην συνομιλια. Δεν εδεινα και πολυ σημασια. Πιστευα οτι δεν θα πιανει καλα και κατι τετοιο! μεχρι που ξαφνικα ενω μιλουσαμε βγαινει μια αλλη φωνη απο μεσα και μου λεει "γιωργο, γιωργο, γιωργο εισαι εκει, με ακους". Εγω απο την αλλη προσπαθουσα να καταλαβω τι εγινε... Η κοπελα μου δεν ακουσε τιποτα, μονο εγω το ακουσα αυτο! Περιεργο μεν αλλα δν ξερω κατα ποσο ηταν υποκλοπη η οχι... αλλα και να μπερδεφτικαν οι γραμμες μπερδεφτικαν με καποιον που ζητουσε εναν συνονοματο μου?

• 2 months later...

Εγώ δεν γνωρίζω για κλήση από κινητό σε κινητό τι μπορεί να συμβεί πάντως για συνομιλία από σταθερό σε κινητό και το αντίστροφο σίγουρα μπορεί να υπάρξει υποκλοπή.

giorgosfil13 αυτό που συνέβει με εσένα ήταν ακριβώς κάτι παρόμοιο που είχε συμβεί και με εμένα αλλά από σταθερό τηλέφωνο. Είχε μπλεχτεί η δική μου γραμμή με κάποιου άλλου,προφανώς κάποιος τεχνικός είτε του ΟΤΕ είτε της forthnet που απο ότι φαίνεται είχανε έκανε πατάτα,κατ'αυτόν τον τρόπο μπορούσα εγώ να ακούσω οποιαδήποτε στιγμή σηκώσω το ακουστικό μου τις συνομιλίες των άλλων,όπως και οι άλλοι τις δικιές μου. Ακόμα άμα τηλεφωνούσα σε κινητό μου καλούσαν 2 αριθμοί ταυτόχρονα και έβλεπα είτε το νούμερο το δικό μου είτε του άλλου να με παίρνει στο κινητό.... Εσένα παίζει να έγινε κάτι παρόμοιο μεταξύ κινητών.

• 3 months later...

Συνομιλία κινητών είναι πολυ δύσκολο εώς αδύνατο να υποκλαπεί (εκτός φυσικά αν εμπλέκονται κυβερνητικές υπηρεσίες ασφαλείας όπως μάλλον έγινε και το 2006).

Ειδικά στην περίπτωση του 3G εφαρμόζεται πολυ δυνατός αλγοριθμος κρυπτογραφησης.

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB