FREAK_OF_NATURE Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 1.καθολου σωστο αυτο που κανεις 2.αν βγαλει εισαγγελικη αποφαση μπορει να σε εντοπισει(σαν νουμερο και αν ειναι δηλωμενο το κινητο,μπορει να μαθει τα στοιχεια σου) αν ειναι κατι σοβαρο(αναλοηα του τι λες) μπορουν να εντοπισουν και το στιγμα σου. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 το κινητό μου δεν είναι δηλωμένο,είναι 2 ημερών...δε του πα κάτι σοβαρό,αυτός μου πε...So,πόσο κοστίζει και τί βήματα χρειάζεται? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 τι"ποσο στοιχιζει" δεν σε καταλαβα.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Εχει γινει κατα καιρους πολυ ντορος για τα καρτοκινητα χωρις στοιχεια καθοτι σε πολλες εγκληματικες ενεργειες(δεν λεω οτι εισαι εγληματιας :-))εχουν χρησιμοποιηθει λογω αυτης της ανωνυμίας.Βεβαια ο εντοπισμος το σηματος ειναι εφικτος καθοτι η εταιρια μπορει να δει απο ποια κεραια παιρνει το καθε κινητο οποτε με αλλα μεσα εντοπισμου η Διωξη Ηλεκτρονικου Εγκληματος μπορει να φτασει στο ζητουμενο.Ακομα κι αν το κινητο ειναι κλειστο με την μπαταρια επανω όμως.Μια τετοια διαδικασια ειναι οπως προανεφερε η φίλη FREAK_OF_NATURE απαιτει εισαγγελικη αποφαση.Τετοιες περιπτωσεις ειναι και πολυδαπανες αλλα πρεπει να συντρεχει πολυ σημαντικος λογος ετσι ωστε να κινηθουν διαδικασιες.Σκεφτειτε ποσες περιπτωσεις ερωτικης πχ αντιζηλιας υπαρχουν.Δεν ειναι δυνατον η αστυνομια και οι εισαγγελικες αρχες να ασχολειται με την καθε μια ή καθενα που δεχεται απειλητικα τηλ απο πρωην.Το παραδειγμα ειναι καπως χοντρο αλλα εχει μια δοση αληθειας.Αυτο που εχω να προτεινω ειναι να αποφευγουμε τετοιες πρακτικες καθοτι δεν κερδιζουμε τιποτα απο μια αναλογη συμπεριφορα.Ποτε δεν ξερεις τι δυνατοτητες και ακρες μπορει να εχει καποιος οποτε για να μην βρεθεις προ εκπληξεων αστο καλυτερα Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 To ξέρω και θα το αφήσω:p απλά,ήθελα να δει τη γλύκα...Αυτή άρχισε πρώτη,έβριζε την αδερφή μου,εμένα...Με έπαιρνε και μ λεγε γ@μώ τη μάνα σου και άλλα χοντρα...Κ την πήρα κ γω...Δε με κατάλαβε,κ η μανα της με εβρισε κιολας...Τεσπα,εγω εκαψα και την καρτα,και την πεταξα και στην τουαλετα:p Τώρα θα με εντοπίσουν λέτε? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Δεν το νομιζω αλλα ποτε μην εισαι σιγουρος...;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 To ξέρω και θα το αφήσω:p απλά,ήθελα να δει τη γλύκα...Αυτή άρχισε πρώτη,έβριζε την αδερφή μου,εμένα...Με έπαιρνε και μ λεγε γ@μώ τη μάνα σου και άλλα χοντρα...Κ την πήρα κ γω...Δε με κατάλαβε,κ η μανα της με εβρισε κιολας...Τεσπα,εγω εκαψα και την καρτα,και την πεταξα και στην τουαλετα:p Τώρα θα με εντοπίσουν λέτε? 1. Ποιός πηγαίνει στην ασφάλεια επειδή κάποιος τον βρίζει στο τηλέφωνο? 2. Ποιός εισαγγελέας θα κάτσει να βγάλει παραγγελία άρσης τηλεφωνικού απορρήτου για τέτοιους ηλίθιους λόγους? 3. Εφόσον δεν έχεις δηλωμένα στοιχεία δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα (όσο για το στίγμα αυτό εντοπίζεται μόνο σε πολύ τραβηγμένες υποθέσεις όπως απαγωγές ή εξαφανίσεις και πάντα εφόσον γνωρίζουν ποιόν ψάχνουν, υπάρχουν δλδ στοιχεία). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 ^Συμφωνώ και επαυξάνω. Λες και είναι το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου το να βγάλει κανείς εισαγγελική παραγγελία για την άρση απορρήτου, και αυτό ΕΑΝ υπάρχουν δηλωμένα στοιχεία και ΕΑΝ είναι κολλητός σου ο εισαγγελέας (αλλά και ****** ταυτόχρονα.) Στα ανώνυμα καρτοκινητά δεν παίζει ούτε αυτό και το μόνο που μένει είναι ο εντοπισμός στίγματος που για να γίνει πρέπει να υπάρχει σοβαρός λόγος. (Βλέπε φόνος, απαγωγή, εξαφάνιση κλπ και όχι με έβρισε, με απείλησε, με έκανε...) Ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσει κανείς τις κακόβουλες κλήσεις είναι να τις αγνοήσει, ή στην τελική, αν είναι σοβαρό το πρόβλημα, να αλλάξει νούμερο και να έχει το κεφάλι του ήσυχο--σίγουρα πιο εύκολο και λιγότερο οδυνηρό από βόλτες στην ασφάλεια χωρίς αποτέλεσμα. Το τελευταίο πάντως είναι το να κατηγορούμε την κάθε εταιρία καρτοκινητής που δεν μας "προστατεύει". Όποιος έχει πρόβλημα με τους νόμους περί προσωπικών δεδομένων ας τα βάλει με το παγκόσμιο δίκαιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karapsaltis Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 υπαρχει τροπος ,με την αδεια μου ,να εντοπιστει που βρισκεται το κινητο μου?σε περιπτωση κλοπης να μπορω να βρω που βρισκεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 υπαρχει τροπος ,με την αδεια μου ,να εντοπιστει που βρισκεται το κινητο μου?σε περιπτωση κλοπης να μπορω να βρω που βρισκεται? Μόνο κατόπιν εισαγγελικής εντολής. Κάτι που γίνεται σε περιπτώσεις απαγωγών, τρομοκρατικών απειλών κ.τ.λ και όχι για τη κλοπή ενός κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karapsaltis Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 υπαρχει τροπος ,με την αδεια μου ,να εντοπιστει που βρισκεται το κινητο μου?σε περιπτωση κλοπης να μπορω να βρω που βρισκεται? σε πολλα site υπαρχει μια διαφημιση που λεει ρανταρ για το κινητο σας.γνωριζει κανεις τι ειναι αυτο και πως δουλευει?λεει πως εντοπιζει οποιο κινητο ειναι κοντα σας.μουφα ειναι?απλως το bluetooth εντοπιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 σε πολλα site υπαρχει μια διαφημιση που λεει ρανταρ για το κινητο σας.γνωριζει κανεις τι ειναι αυτο και πως δουλευει?λεει πως εντοπιζει οποιο κινητο ειναι κοντα σας.μουφα ειναι?απλως το bluetooth εντοπιζει? Κανενα java midlet το κοβω. Μ*λακια και μιση δηλαδη :rolleyes: Αλλα οντως μας τα εχει ζαλισει αυτη η διαφημιση! Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Eγω πηγα να το βαλω αυτο το ρανταρ αλλα το site ελεγε κατι για συνδρομες και ********.Καμια απατη θα'ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Eγω πηγα να το βαλω αυτο το ρανταρ αλλα το site ελεγε κατι για συνδρομες και ********.Καμια απατη θα'ναι. Τσεκ Ουτε καν midlet. Ενα screensaver με συνδρομητικη υπηρεσια = 32€ το μηνα! :X Κορυφη ειναι και αυτο! http://www.laymark.com/i/m/m184.gif Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOKOS123 Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 gia download? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Παρακολουθήσεις και υποκλοπές: Δύο άρθρα που εξηγούν κάποια πράγματα... ;) Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfil13 Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Θα σας μοιραστω την δικη μου εμπειρια... Μιλουσα με την κοπελα μου 2 το βραδυ και πολλες φορες ειχα διακοπες στην συνομιλια. Δεν εδεινα και πολυ σημασια. Πιστευα οτι δεν θα πιανει καλα και κατι τετοιο! μεχρι που ξαφνικα ενω μιλουσαμε βγαινει μια αλλη φωνη απο μεσα και μου λεει "γιωργο, γιωργο, γιωργο εισαι εκει, με ακους". Εγω απο την αλλη προσπαθουσα να καταλαβω τι εγινε... Η κοπελα μου δεν ακουσε τιποτα, μονο εγω το ακουσα αυτο! Περιεργο μεν αλλα δν ξερω κατα ποσο ηταν υποκλοπη η οχι... αλλα και να μπερδεφτικαν οι γραμμες μπερδεφτικαν με καποιον που ζητουσε εναν συνονοματο μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_1987 Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Εγώ δεν γνωρίζω για κλήση από κινητό σε κινητό τι μπορεί να συμβεί πάντως για συνομιλία από σταθερό σε κινητό και το αντίστροφο σίγουρα μπορεί να υπάρξει υποκλοπή. giorgosfil13 αυτό που συνέβει με εσένα ήταν ακριβώς κάτι παρόμοιο που είχε συμβεί και με εμένα αλλά από σταθερό τηλέφωνο. Είχε μπλεχτεί η δική μου γραμμή με κάποιου άλλου,προφανώς κάποιος τεχνικός είτε του ΟΤΕ είτε της forthnet που απο ότι φαίνεται είχανε έκανε πατάτα,κατ'αυτόν τον τρόπο μπορούσα εγώ να ακούσω οποιαδήποτε στιγμή σηκώσω το ακουστικό μου τις συνομιλίες των άλλων,όπως και οι άλλοι τις δικιές μου. Ακόμα άμα τηλεφωνούσα σε κινητό μου καλούσαν 2 αριθμοί ταυτόχρονα και έβλεπα είτε το νούμερο το δικό μου είτε του άλλου να με παίρνει στο κινητό.... Εσένα παίζει να έγινε κάτι παρόμοιο μεταξύ κινητών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Συνομιλία κινητών είναι πολυ δύσκολο εώς αδύνατο να υποκλαπεί (εκτός φυσικά αν εμπλέκονται κυβερνητικές υπηρεσίες ασφαλείας όπως μάλλον έγινε και το 2006). Ειδικά στην περίπτωση του 3G εφαρμόζεται πολυ δυνατός αλγοριθμος κρυπτογραφησης. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts