Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Mια που λεγατε για browsers, o opera mini λειτουργει παρα πολυ καλα. Ειδικα σε σημεια που δεν εχει καλο σημα (ή καθολου) 3G, ειναι, must κατα την γνωμη μου γιατι φορτωνει τις σελιδες ταχυτατα.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

• Απαντήσεις 7,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπορει καποιος να με βοηθησει με της ρυθμισεις του wireless internet της cosmote?

εχω βαλει τα παντα κ τους περνω τηλεφονω κ οθτε το μοντελο δεν ξερουν οι ασχετοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θελω να ρωτησω κατι σχετικα με το mobile internet. Επειδη ηταν συνεχως ανοιχτο το data το απενεργοποιησα με την εφαρμογη apndroid. Οταν το ξαναχρειαστηκα το ενεργοποιησα και μου εμφανιζει κανονικα το εικονιδιο επανω αλλα δεν λειτουργει με τιποτα. Εχει κανεις καμια ιδεα?

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Θελω να ρωτησω κατι σχετικα με το mobile internet. Επειδη ηταν συνεχως ανοιχτο το data το απενεργοποιησα με την εφαρμογη apndroid. Οταν το ξαναχρειαστηκα το ενεργοποιησα και μου εμφανιζει κανονικα το εικονιδιο επανω αλλα δεν λειτουργει με τιποτα. Εχει κανεις καμια ιδεα?

Moυ το κανει και εμενα μερικες φορες αυτο και αναγκαζομαι να κανω ρεσταρτ στο τηλ.Το προγραμμα παντως γραφει οτι δεν ειναι συμβατο με το galaxy οποτε μαλλον αυτο φταει.

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Τώρα που το ένα φθηνό μαγαζί κλείνει για το καλοκαίρι και θα έχει από Σεπτέμβριο πάλι το Galaxy S, το άλλο μαγαζί το ακρίβυνε στα ΠεντακόσιαΚάτι...έλεος...ο πατέρας μου ήταν διοικητής αγορανομίας παλιότερα...θα μπορούσα απλά να πάω και να κατεβάσω πολύ πολύ κάτω για πλάκα την τιμή...αλλά δεν θα το κάνω, γιατί θα δικήσω τους υπόλοιπους αγοραστές και γιατί δεν μπορείς να παίζεις με του πελάτες επειδή ξυπνάς μια μέρα και λες, α να το βάλω 15-20 πάνω σήμερα, αύριο 25-30, μεθαύριο να το κατεβάσω 15 κοκ...Αίσχος πάντως...Προτιμώ να μην δώσω καθόλου κέρδος σε αυτούς που πράττουν έτσι, παρά να κατεβάσω όπως είπα την τιμή για πλάκα...Ναι Mr Johnson πωλητή, τα 20 που το ανεβάζεις έχουν αξία... Edited by DirectorCK

Τώρα που το ένα φθηνό μαγαζί κλείνει για το καλοκαίρι και θα έχει από Σεπτέμβριο πάλι το Galaxy S, το άλλο μαγαζί το ακρίβυνε στα ΠεντακόσιαΚάτι...έλεος...ο πατέρας μου ήταν διοικητής αγορανομίας παλιότερα...θα μπορούσα απλά να πάω και να κατεβάσω πολύ πολύ κάτω για πλάκα την τιμή...αλλά δεν θα το κάνω, γιατί θα δικήσω τους υπόλοιπους αγοραστές και γιατί δεν μπορείς να παίζεις με του πελάτες επειδή ξυπνάς μια μέρα και λες, α να το βάλω 15-20 πάνω σήμερα, αύριο 25-30, μεθαύριο να το κατεβάσω 15 κοκ...Αίσχος πάντως...Προτιμώ να μην δώσω καθόλου κέρδος σε αυτούς που πράττουν έτσι, παρά να κατεβάσω όπως είπα την τιμή για πλάκα...Ναι Mr Johnson πωλητή, τα 20 που το ανεβάζεις έχουν αξία...

Offtopic αλλα ετσι λειτουργει το εμποριο στην ελευθερη αγορα. Απο την στιγμη που ενας εμπορος πληρωνει φπα 23% μπορει να το βαλει και 1000€ διχως προβλημα απο την αγορανομια καθως τα κινητα κλπ θεωρουνται ειδη πολυτελειας.

Κοιταξε και στο amazon.de παντως, πολλοι το αποκτησαν απο εκει :-)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Δεν είπα ότι είναι παράνομο...Απλώς με τον τρόπο μου, θα μπορούσα να τον κάνω να μου το δώσει 400 χαλαρά...μην πω και δωρεάν και γίνω αισχρός...δεν μπορεί ο καθένας να παίζει με τις υλιστικές μας εξάρσεις και να μας εκμεταλλεύεται γνωρίζοντας ότι θα πουλήσει όσο και να το ανεβάσει, φτάνει να είναι και πάλι από τους φθηνότερους κλπ.

Amazon...δεν χρησιμοποιώ κάρτες και προτιμώ να αγοράζω με παραλαβή πάντα από το κατάστημα.

Edited by DirectorCK

Τώρα που το ένα φθηνό μαγαζί κλείνει για το καλοκαίρι και θα έχει από Σεπτέμβριο πάλι το Galaxy S, το άλλο μαγαζί το ακρίβυνε στα ΠεντακόσιαΚάτι...έλεος...ο πατέρας μου ήταν διοικητής αγορανομίας παλιότερα...θα μπορούσα απλά να πάω και να κατεβάσω πολύ πολύ κάτω για πλάκα την τιμή...αλλά δεν θα το κάνω, γιατί θα δικήσω τους υπόλοιπους αγοραστές και γιατί δεν μπορείς να παίζεις με του πελάτες επειδή ξυπνάς μια μέρα και λες, α να το βάλω 15-20 πάνω σήμερα, αύριο 25-30, μεθαύριο να το κατεβάσω 15 κοκ...Αίσχος πάντως...Προτιμώ να μην δώσω καθόλου κέρδος σε αυτούς που πράττουν έτσι, παρά να κατεβάσω όπως είπα την τιμή για πλάκα...Ναι Mr Johnson πωλητή, τα 20 που το ανεβάζεις έχουν αξία...

Υπομονη φιλε μου σε δυο τρεις μερες το πολυ θα το φερει φιλος μου εισαγωγεας με τιμη περιπου 380.00-410.00 euro αν σε ενδιαφερει κανε μου pm!

Υπομονη φιλε μου σε δυο τρεις μερες το πολυ θα το φερει φιλος μου εισαγωγεας με τιμη περιπου 380.00-410.00 euro αν σε ενδιαφερει κανε μου pm!

Αν θες ρωτά τον φίλο σου να επιβεβαιώσει ότι θα είναι εισαγωγή ευρωπαϊκών συσκευών.

Δηλαδή αν το ΙΜ τους δηλώνει Ευρωπαϊκή χώρα. Είναι βασικό αυτό για θέματα εγγύησης.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

ρε παιδια απο τη στιγμη που το αμαζον το αφησε στο πλατισκαλο του σπιτιου κ δεν υπεγραψε κανεις για παραλαβη , δε μπορω να τους στειλω μαιλ οτι δεν ηρθε και να ζητησω τι εγινε η παραγγελια η να το ξαναστειλουν?

επισης που θα βρουμε αυτη τη θηκη ρε παιδια ?το επισημο σιτε δεν την εχει

Edited by super_sayian

Αν θες ρωτά τον φίλο σου να επιβεβαιώσει ότι θα είναι εισαγωγή ευρωπαϊκών συσκευών.

Δηλαδή αν το ΙΜ τους δηλώνει Ευρωπαϊκή χώρα. Είναι βασικό αυτό για θέματα εγγύησης.

Η συσκευη ειναι προορισμενη για την Ελλαδα με Ευρωπαϊκη εγγυηση με Ελληνικα περασμενα, δωρο χαρτες και 16gb μνημη ,θα φερει 20 κομματια απ`τα οποια τα 15 ειναι ειδη πουλημενα ενα θα παρω εγω οποτε μενουν τεσσερα οποιος τυχερος.....

ρε παιδια απο τη στιγμη που το αμαζον το αφησε στο πλατισκαλο του σπιτιου κ δεν υπεγραψε κανεις για παραλαβη , δε μπορω να τους στειλω μαιλ οτι δεν ηρθε και να ζητησω τι εγινε η παραγγελια η να το ξαναστειλουν?

Offtopic: Με το συμπάθιο (που λένε και στο χωριό μου) αλλά αν ήταν να το κάνεις δεν θα το έγραφες εδώ !

- I9000XWjM5 new update 2.1 ..... αλλα οπως αναφερε ο DiMoN, σε ερωτηση μου για το τι προελευσης ειναι αυτα τα firmwares , το ιδιο λεει και εδω , ..... οποτε καλο ειναι να μεινουμε μακρια; ... :confused: ... ειμαι με το χερι στο κλικ to start ,αλλα κρατιεμαι ακομα :cry:
- Stathis -

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει:

1: widget καιρού, που να παίρνει δεδομένα από το meteo.gr

2: εφαρμογή για αστρονομικά δεδομένα (ανατολή-δύση ηλίου/σελήνης, ποσότητα σελήνης, κλπ).

παιδια το πηρα και εγω σημερα και προσπαθο να περασω την τελεθταια ρομ

εχω διαβασει ,και εχω κρατηση αρκετες σημειωσεις θελω μονο να ρωτησω κατι προς αυτη την στιγμη, οταν φλασαρω την ρομ το kies μου βγαζει faild και δεν την περναει υπαρχει κατι που δεν κανω σωστα σημφωνα με αυτο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3227093#post3227093

και κατι αλλο το kies οταν φλασαρουμε μενει ανοικτο η το κλεινουμε????

στην περιπτωση τη δικη μου οταν ειναι ανοικτο ψαχνοι σηνεχεια να βρει την συσκευη

αλλα καπουτ

ευχ...

παιδια το πηρα και εγω σημερα και προσπαθο να περασω την τελεθταια ρομ

εχω διαβασει ,και εχω κρατηση αρκετες σημειωσεις θελω μονο να ρωτησω κατι προς αυτη την στιγμη, οταν φλασαρω την ρομ το kies μου βγαζει faild και δεν την περναει υπαρχει κατι που δεν κανω σωστα σημφωνα με αυτο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3227093#post3227093

και κατι αλλο το kies οταν φλασαρουμε μενει ανοικτο η το κλεινουμε????

στην περιπτωση τη δικη μου οταν ειναι ανοικτο ψαχνοι σηνεχεια να βρει την συσκευη

αλλα καπουτ

ευχ...

Όταν flashάρουμε το kies μένει κλειστό. Κάνε reinstall τους drivers από πάνω αριστερά από το kies.

Παιδια εχει κανεις τις ρυθμισεις για mms της vodafone και να λειτουργουν? Μου τις εστειλαν με μεηλ, το ιντερνετ λειτουργει, τα mms οχι.

Βασικα δεν βρηκα καπου στα settings να ρυθμισω αυτο που ελεγε: Πρωτοκολλο mms: wap 1.2 και υποθετω πως αυτο δημιουργει το προβλημα και δεβ μπορω ουτε να στειλω ουτε να λαβω... Καμια ιδεα?

Επέλεξε menu / διαφραφή APN για το κάνεις από την αρχή (menu / νέο APN).

ΟΝΟΜΑ Vodafone MMS

APN mms.vodafone.net

ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ user

ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗΣ 213.249.19.49

MMSC http://mms.vodafone.gr

Διακ/στής μεσολ 213.249.19.49

ΘΥΡΑ MMS 5050

MCC 202

MNC 05

ΤΥΠΟΣ APN mms

ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΕΝΑ

MENU / Αποθηκευση.

Σ'εμένα λειτουργούν κανονικά (βασικά τα έκανα αντιγραφή από το HTC Desire της γυναίκας μου , στο οποίο οι ρυθμίσεις έγιναν αυτοματα από την sim).

Όταν flashάρουμε το kies μένει κλειστό. Κάνε reinstall τους drivers από πάνω αριστερά από το kies.

ευχ...φιλε μου αλλα ποση ωρα περιπου κανει για αν φλασαρη την Μ2 που βαζω ,γιατι εχει σταματιση και δεν προχωραει τιποτα

Εγώ φλασαρα από λάπτοπ που δεν είχε kies γιατί ήταν ξένο και η διαδικασία έγινε κανονικά.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Επέλεξε menu / διαφραφή APN για το κάνεις από την αρχή (menu / νέο APN).

ΟΝΟΜΑ Vodafone MMS

APN mms.vodafone.net

ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ user

ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗΣ 213.249.19.49

MMSC http://mms.vodafone.gr

Διακ/στής μεσολ 213.249.19.49

ΘΥΡΑ MMS 5050

MCC 202

MNC 05

ΤΥΠΟΣ APN mms

ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΕΝΑ

MENU / Αποθηκευση.

Σ'εμένα λειτουργούν κανονικά (βασικά τα έκανα αντιγραφή από το HTC Desire της γυναίκας μου , στο οποίο οι ρυθμίσεις έγιναν αυτοματα από την sim).

Σε ευχαριστω φιλε μου. Ουτε αυτο δουλεψε. Κατι κανω λαθος λογικα. Pass δεν βαζουμε πουθενα, σωστα?

Απορω γιατι δεν μπαινουν αυτοματα με την sim.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Σε ευχαριστω φιλε μου. Ουτε αυτο δουλεψε. Κατι κανω λαθος λογικα. Pass δεν βαζουμε πουθενα, σωστα?

Απορω γιατι δεν μπαινουν αυτοματα με την sim.

Καθε προσπαθεια που κανεις, πρεπει να κανεις επανεκκίνηση το κινητο...

Επισης στην τελευταια επιλογη βαζεις "MMS" (Οταν κανεις add το apn)

Samsung S21 Ultra

Καθε προσπαθεια που κανεις, πρεπει να κανεις επανεκκίνηση το κινητο...

Επισης στην τελευταια επιλογη βαζεις "MMS" (Οταν κανεις add το apn)

Και επανεκινηση κανω. Αυτο που παρατηρω ειναι πως ενω το apn internet ειναι τσεκαρισμενο με ενα πρασινο κυκλακι δεξια στο mms δεν υπαρχει κυκλακι.

Παραλογο μαλλον. Ελπιζω να βγαλω ακρη γιατι αν και γενικα δεν χρησιμοποιω mms επεσα στην περιπτωση που πρεπει να στειλω ενα και δεν μπορω.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Στα mms δεν πρεπει να χει πρασινο κυκλακι. Σωστα ειναι ετσι οπως στο δειχνει.

Εαν τα εκανες ολα τοτε δεν ειναι σωστες οι ρυθμισεις...

Samsung S21 Ultra

υπαρχει κανα προγραμματακι που να κλειδωνει τα εικονιδεια που βρισκονται στην επιφανεια εργασιας???????

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...