neriano Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Ναι. Με Skyfire έχει επιλογή κάτω "video" για να δεις το βίντεο που θέλει flash 10.1 κανονικά...το μόνο πρόβλημα είναι ότι το δείχνει stretched χωρίς επιλογή για μπρος πίσω. Αλλά το βλέπεις. ] Ναι, τη δοκιμασα αυτη την επιλογη, αλλα δεν πατιεται ειναι "σβηστη". Ευχαριστω παντως. Ισως πρεπει να περιμενουμε το 2.2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DirectorCK Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 (edited) Το OCLF (one click lag fix) πρέπει να είναι κάπως προβληματικό, μιας και ενώ το σκορ είναι 2100-2200, τώρα έχει enabled μόνο το Root Device και το Check Free Space και λέει ότι στο τηλέφωνο δεν έχει γίνει root...τι να πω...και φυσικά το Superuser Permission λειτουργεί κανονικότατα... Ναι, τη δοκιμασα αυτη την επιλογη, αλλα δεν πατιεται ειναι "σβηστη". Ευχαριστω παντως. Ισως πρεπει να περιμενουμε το 2.2. Ίσως να μην δουλεύει σε όλα τα sites... Edited September 8, 2010 by DirectorCK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Ξερει κανεις πως μπορουμε να πληρωσουμε; Αφου ενεργοποιησεις το enabler και πας να αγορασεις, σου ζηταει πιστωτικη. Ομως, επιτρεπει χρηση πιστωτικης λιγων μονο χωρων, μεταξυ των οποιων δεν ειναι η Ελλαδα. Εχει βρει κανεις λυση γι' αυτο; Πήγαινε στο http://checkout.google.com/ συνδέσου με τον λογαριασμό google που έχεις και στο κινητό σου, πρόσθεσε τα στοιχεία της κάρτας σου και μόλις ολοκληρώσεις τη διαδικασία, μπες στο market από το κινητό σου και... καλές αγορές :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Ναι στη Λονδρα που βρισκεσαι (αν κρινω απο την τοποθεσια σου). Εδω ενας θεος ξερει ποτε... Θεωρητικά πάντα, σε 2-3 βδομάδες :) - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Το OCLF (one click lag fix) πρέπει να είναι κάπως προβληματικό, μιας και ενώ το σκορ είναι 2100-2200, τώρα έχει enabled μόνο το Root Device και το Check Free Space και λέει ότι στο τηλέφωνο δεν έχει γίνει root...τι να πω...και φυσικά το Superuser Permission λειτουργεί κανονικότατα... Ίσως να μην δουλεύει σε όλα τα sites... Το root το είχες κάνει μήπως πριν από το lag fix μόνος σου; Sent from my Galaxy S Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DirectorCK Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 (edited) Με την ίδια εφαρμογή τα έκανα όλα. Πριν λίγες μέρες. Απλώς μέχρι χτες δεν συνέβαινε αυτό. Σήμερα το είδα και απόρησα. Ίσως κάτι που εγκατέστησα κάνει το OCLF να μπερδεύεται και να δείχνει ότι δεν έχει γίνει root. Ενώ σίγουρα έχει γίνει, εφόσον δουλεύουν όλες οι root εφαρμογές. Άλλωστε το τεστ δείχνει 2200...οπότε το lag fix είναι κανονικά εγκατεστημένο. Edited September 8, 2010 by DirectorCK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Με την ίδια εφαρμογή τα έκανα όλα. Πριν λίγες μέρες. Απλώς μέχρι χτες δεν συνέβαινε αυτό. Σήμερα το είδα και απόρησα. Ίσως κάτι που εγκατέστησα κάνει το OCLF να μπερδεύεται και να δείχνει ότι δεν έχει γίνει root. Ενώ σίγουρα έχει γίνει, εφόσον δουλεύουν όλες οι root εφαρμογές. Άλλωστε το τεστ δείχνει 2200...οπότε το lag fix είναι κανονικά εγκατεστημένο. Υπάρχει το update.zip στο dir /sdcard της συσκευής σου; - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DirectorCK Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Υπάρχει το update.zip στο dir /sdcard της συσκευής σου; Υπάρχει το update κανονικά όπως και πριν. Λειτουργεί το Market Enabler κανονικά, το τεστ δίνει 2200, το Superuser Permission δίνει άδειες :p και γενικότερα όλα δείχνουν ότι λειτουργεί το root. Έβαλα και τη νέα έκδοση OCLF και πάλι το ίδιο γράφει. Unroot πάντως μπορεί να γίνει ακόμα και με Disabled την επιλογή στο OCLF. Αν πατήσετε επάνω (όσοι δεν έχετε κάνει root) θα δείτε ότι παρόλο που γράφει ότι στο τηλέφωνο δεν έχει γίνει root, σου δίνει επιλογή force anyway... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wolfox Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 παιδιά γνωρίζετε , πότε περίπου θα το φέρει το eshop?:) LG G2 - 16GB - black *ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat *Kernel: XCeed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Υπάρχει το update κανονικά όπως και πριν. Λειτουργεί το Market Enabler κανονικά, το τεστ δίνει 2200, το Superuser Permission δίνει άδειες :p και γενικότερα όλα δείχνουν ότι λειτουργεί το root. Έβαλα και τη νέα έκδοση OCLF και πάλι το ίδιο γράφει. Unroot πάντως μπορεί να γίνει ακόμα και με Disabled την επιλογή στο OCLF. Αν πατήσετε επάνω (όσοι δεν έχετε κάνει root) θα δείτε ότι παρόλο που γράφει ότι στο τηλέφωνο δεν έχει γίνει root, σου δίνει επιλογή force anyway... Περίεργο. Το update.zip δε χρειάζεται πια, btw. Δεν έχω κοιτάξει πως ακριβώς δουλεύει το lagfix, αλλά λογικά κάτι δε βλέπει και δεν ξέρει ότι είσαι root.. θα το κοιτάξω, από περιέργεια. Απ'ότι φαίνεται όμως δεν έχει σημασία, αν μπορείς να κάνεις force... (μάλλον κάτι ξέρουν γι'αυτό το βάλανε).. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DirectorCK Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Το update.zip δε χρειάζεται πια, btw. Δεν χρειάζεται? Αφού το ίδιο το OCLF το βάζει...γιατί το λες αυτό?... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpant Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Εχω την έκδοση PDA XWG1, Phone XXJF5, και CSC XXF9. Έχω κάνει root με το one key root, και προσπαθώ να εγκαταστήσω το oclf. Κάνω τα βήματα που περιγράφονται, μου βγάζει κόκκινη μόνο την επιλογή να κάνω undo one click lag fix-change scheduler-check disk. το πρόβλημα είναι ότι όταν τρέχω το quadrant, μου βγάζει το ίδιο αποτέλεσμα που είχα πριν το oclf, δηλ. περίπου 840-850. Εχω κάνει κάτι λάθος? Πρέπει να το κάνω unroot και μετά να το κάνω root με την επιλογή του oclf? Βοήθεια, παρακαλώ... Μάλλον δεν μπήκε...δοκίμασε το undo πάτησε δηλαδή το κόκκινο που λες και ξαναπέρασε το..πριν από αυτό κάνε και ένα restart στο κινητό μήπως και τρέξει...και εφόσον δεν τρέξει κάνε αυτό που σου γράφω χωρίς όμως να κάνεις το root βήμα της εφαρμογής αφού λες ότι ήδη το έχεις κάνει root Sent from my Galaxy S Το εκανα undo και το ξαναπέρασα, αλλα το αποτέλεσμα παρέμεινε το ίδιο. Restart έκανα πριν το βγάλω και το ξαναβάλω, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Υπάρχει περίπτωση να μην παίζει με το root που έχω κάνει και να θέλει το δικό του, ή να το μπλοκάρει κάποια άλλη εφαρμογή? Εχω εγκατεστημένο το Lookout (antivirus). Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και την βοήθεια. Εγκατατήστε το dropbox με εξτρά 500mb δώρο! https://db.tt/OCU7WIRo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 (edited) Δεν χρειάζεται? Αφού το ίδιο το OCLF το βάζει...γιατί το λες αυτό?... Δε χρειάζεται ΑΦΟΥ γίνει το root. Το βάζει για να κάνεις το root με το recovery, όπως και προφανώς έχεις ήδη κάνει. Από τη στιγμή που γίνει αυτό, είναι πια άχρηστο. Απλά υπάρχει εκεί. Το εκανα undo και το ξαναπέρασα, αλλα το αποτέλεσμα παρέμεινε το ίδιο. Restart έκανα πριν το βγάλω και το ξαναβάλω, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Υπάρχει περίπτωση να μην παίζει με το root που έχω κάνει και να θέλει το δικό του, ή να το μπλοκάρει κάποια άλλη εφαρμογή? Εχω εγκατεστημένο το Lookout (antivirus). Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και την βοήθεια. Λογικά δεν έχεις κάνει το βήμα για το lagfix... OneClickLagFix V1+. Βάλε τη μπάρα κάπου στη μέση.. Το έκανες αυτό το βήμα; Edited September 9, 2010 by mirrorofsorrow Μην κάνεις συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση μηνυμάτων. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpant Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 (edited) Λογικά δεν έχεις κάνει το βήμα για το lagfix... OneClickLagFix V1+. Βάλε τη μπάρα κάπου στη μέση.. Το έκανες αυτό το βήμα; Παιδιά μόλις το βρήκα. Ετρεχα ενα cpu benchmark (Unstable Apps) (το οποίο είναι το πρώτο που βγάζει το market, και όχι της Quadrant. Με είχε μπερδέψει ότι σαν αποτέλεσμα έβγαζε περίπου αυτό που έβγαζε το quadrant. Εβαλα το σωστό και μου βγάζει 2216. (πιστεύω οτι είμαι εντάξει). Μέχρι να το βρω πάντως είχα βάλει και βγάλει 2 φορες το oclf. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Μια κόμη ερώτηση. Με το oclf χρειάζεται να στήσω το minfreemanager? Edited September 8, 2010 by dpant Εγκατατήστε το dropbox με εξτρά 500mb δώρο! https://db.tt/OCU7WIRo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 (edited) Παιδιά μόλις το βρήκα. Ετρεχα ενα cpu benchmark (Unstable Apps) (το οποίο είναι το πρώτο που βγάζει το market, και όχι της Quadrant. Με είχε μπερδέψει ότι σαν αποτέλεσμα ε΄βγαζε περίπου αυτό που έβγαζε το quadrant. Εβαλα το σωστό και μου βγάζει 2216. (πιστεύω οτι είμαι εντάξει). Μέχρι να το βρω πάντως είχα βάλει και βγάλει 2 φορες το oclf. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Μια κόμη ερώτηση. Με το oclf χρειάζεται να στήσω το minfreemanager? Τα παιδιά έχουνε πεί όχι, αλλά μπορείς να δοκιμάσεις... αλλά έχει αναφερθεί δε θυμάμαι από ποιόν, ότι μετά το oclf δεν του έπεφτε η μνήμη όπως πριν. Μια ερώτηση έχω. Είδες διαφορά με το lagfix? Δηλαδή εκτός από το quadrant που είναι ένας αριθμός (όπως είδες άλλος αλγόριθμος βγάζει κάτι άλλο), αφού το έκανες, είδες φοβερή διαφορά με πριν; Edited September 8, 2010 by Tyxerakias - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DirectorCK Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 (edited) Έκανα uninstall/install την εφαρμογή και τώρα έκανε unroot/root και βγάζει κανονικά τα πράσινα/κόκκινα...βέβαια βγάζει κόκκινα τα Lag Fix και Unistall Lag Fix!!! δηλαδή δεν μπορείς να κάνεις ούτε Lag Fix ούτε το undo του...χαχαχα...αλλά με κλικ λέει ότι πρέπει η μπαταρία να είναι στο 40% για να δουλέψουν οι εντολές αυτές :p οπότε το φορτίζω για να δούμε τι θα δούμε...το τεστ κλασσικά 2100-2200, άρα παραμενει εγκατεστημένο το Lag Fix. Όσο για το ερώτημά σου Τυχεράκια, η διαφορά με το Lag Fix δεν είναι μεγάλη, αλλά υπάρχει διαφορά...η ελεύθερη μνήμη πέφτει κάτω από 80 αν δεν υπάρχει Advanced Task... Edited September 8, 2010 by DirectorCK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Εκτος απο htc_ime γρηγορη ενναλαγη μεταξυ αγγλικα-ελληνικα γινεται καπως σε qwerty? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barrcode Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Παιδιά άμα παραγγείλω από το pdair μία δερμάτινη θήκη που κοστίζει 28 δολάρια ποσό θα μου έρθει τελική τιμή; γίνεται να πληρώσω με αντικαταβολή; πόσες μέρες κάνει να έρθει;επίσης γνωρίζει κάνεις κανένα άλλο μαγαζί που να πουλάει δερμάτινες θήκες ; Συγνώμη αν σας κούρασα με τις πολλές ερωτήσεις μου Νέα ARoMA-CN-28s-Rooted- και Debloated Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DirectorCK Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 (edited) Δεν έχει Έξοδα Αποστολής η PDAir, στέλνει Δωρεάν σε όλον τον κόσμο. 7-20 εργάσιμες, αλλά συνήθως Ελλάδα θέλει 2 εβδομάδες. Δεν στέλνει αντικαταβολή. Πληρώνεις με κάρτα. Δεν είναι απαραίτητο να είναι πιστωτική. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια απλή προπληρωμένη κάρτα όπως η Prepaid της Τράπεζας Κύπρου. Πας στην τράπεζα και την παίρνεις άμεσα την ίδια στιγμή και βάζεις όσα χρήματα θέλεις εσύ μέσα. Άλλο κατάστημα στην Ελλάδα με δερμάτινη θήκη για Galaxy S είναι το extreme mobile. ΥΓ. Πρασίνησε το Undo Lag Fix! Ήθελε 40% μπαταρία...:cool: OFF TOPIC...:p Με τις JAVA εφαρμογές δεν βγάζω άκρη. Ποιο πρόγραμμα να χρησιμοποιήσω για να τις τρέξω? Με το J2ME Runner που έβαλα χρειάζεται να μετατρέπεις κάθε φορά τα αρχεία jar/jad σε apk με έναν Online μετατροπέα. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για JAVA που χρησιμοποιείτε εσείς και δουλεύει σωστά στο Galaxy S? Edited September 8, 2010 by DirectorCK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpant Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Τα παιδιά έχουνε πεί όχι, αλλά μπορείς να δοκιμάσεις... αλλά έχει αναφερθεί δε θυμάμαι από ποιόν, ότι μετά το oclf δεν του έπεφτε η μνήμη όπως πριν. Μια ερώτηση έχω. Είδες διαφορά με το lagfix? Δηλαδή εκτός από το quadrant που είναι ένας αριθμός (όπως είδες άλλος αλγόριθμος βγάζει κάτι άλλο), αφού το έκανες, είδες φοβερή διαφορά με πριν; Να σου πω την αλήθεια, δεν παρατήρησα καμμία διαφορά. Ισως και να είναι χειρότερα, γιατί μερικές φορές όταν πατάω να πάω στις εφαρμογές, μπορεί να έχει καθυστέρηση 1-2 δευτερόλεπτα... Η μπαταρία πάντως δεν μου κρατάει πάνω από μία μέρα... δηλ. την φορτίζω στη δουλειά και μπορεί να μη βγάλει και τη νύχτα, ανάλογα με τη χρήση... Κανένα tip για αυτό το πρόβλημα? Εγκατατήστε το dropbox με εξτρά 500mb δώρο! https://db.tt/OCU7WIRo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 συγνωμη,δεν εχει multitouch? Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 συγνωμη,δεν εχει multitouch? Εχει. Που το χρειαστηκες και δεν υπαρχει? Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Εχει. Που το χρειαστηκες και δεν υπαρχει? δε το χω παρει ακομα,γι αυτο και ρωτησα,ευχαριστω;) Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Εκτος απο htc_ime γρηγορη ενναλαγη μεταξυ αγγλικα-ελληνικα γινεται καπως σε qwerty? Υπάρχει τελικά κανένας τρόπος;;; Επίσης αυτό το samsung kies γιατι δεν με αφηνει να κανω το upgrade?? εχω την JF5 και απ οτι διαβασα εχει βγει και νεοτερη εκδοση! Thaaanks!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 παιδια υπαρχει δυνατοτητα στην lockscreen να μου δειχνει ημερομηνια και ωρα? υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts