stathakas Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 καλησπέρα σε όλους τους γαλαξιακούς..είμαι νέος στο forum και κάτοχος του γαλαξία εδώ και 2 εβδομάδες..το κινητάκι απλά τα σπάει και είμαι πανευτυχής που το προτίμησα τελικά.. αλλά έχω ένα θεματάκι με το bluetooth..έχω διαβάσει όόόόόλες τις σελίδες έκανα και search αλλά δε βρήκα τιποτις.. προσπάθησα να στείλω με bt ενα τραγουδάκι από το παλιό μου κιν έκανε σύζευξη αλλά κολάει στο 0% για κανα 2λεπτο και μετά τίποτα απλά λέει αποτυχία..έστειλα το ίδιο τραγουδάκι στο desire του φίλου μου και το πήρε κανονικά, προσπάθησα να το στείλω από το desire στον γαλαξία αλλά και πάλι τίποτα.. heeeelp Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalakis22 Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 καλησπέρα σε όλους τους γαλαξιακούς..είμαι νέος στο forum και κάτοχος του γαλαξία εδώ και 2 εβδομάδες..το κινητάκι απλά τα σπάει και είμαι πανευτυχής που το προτίμησα τελικά.. αλλά έχω ένα θεματάκι με το bluetooth..έχω διαβάσει όόόόόλες τις σελίδες έκανα και search αλλά δε βρήκα τιποτις.. προσπάθησα να στείλω με bt ενα τραγουδάκι από το παλιό μου κιν έκανε σύζευξη αλλά κολάει στο 0% για κανα 2λεπτο και μετά τίποτα απλά λέει αποτυχία..έστειλα το ίδιο τραγουδάκι στο desire του φίλου μου και το πήρε κανονικά, προσπάθησα να το στείλω από το desire στον γαλαξία αλλά και πάλι τίποτα.. heeeelp το εχεις ρυθμισει να ειναι ορατο το τηλεφωνο σου; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
despina_83 Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Thank 's!Θα δοκιμασω. Ρε παιδια σ αυτο το βιντεο http://www.youtube.com/watch?v=sQkVPipeO8k χρησιμοποιει launcher pro η το launcher pro plus?Aυτος o τρισδιαστατος κυβος στο μενου ειναι επιλογη του launcher pro? Το launcher pro χρησιμοποιεί, πηγαίνεις στα preferences του launcher pro, επιλέγεις advanced settings και εκεί σου έχει σαν επιλογή use 3d drawer. Βοηθήματα, σημειώσεις, εκπαιδευτικά νέα, όλα συγκεντρωμένα σε ένα site! www.sofikoukouvagia.gr Για να μη σας φαίνονται πια...κινέζικα!!! http://www.e-chinese.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geos3 Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Παιδια help!!!Μπηκα στο oklf κ πατησα να κανει τεστ να δω τι τιμη θα μου δωσει και ενω πηγε να κανει restart οπως εγραφε για να δει οτι ειναι ολα οκ δεν ξανανοιξε κ κολλαει στο σημα του galaxy s.Το εχω κλεισει κ ξανανοιξει 2-3 φορες αλλα δεν λεει αν ξεκολλησει απο εκει με τιποτα!!Μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος?????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakas Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 εννοείται.. και μου φάνηκε περίεργο γιατί δεν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο στο forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Παιδια help!!!Μπηκα στο oklf κ πατησα να κανει τεστ να δω τι τιμη θα μου δωσει και ενω πηγε να κανει restart οπως εγραφε για να δει οτι ειναι ολα οκ δεν ξανανοιξε κ κολλαει στο σημα του galaxy s.Το εχω κλεισει κ ξανανοιξει 2-3 φορες αλλα δεν λεει αν ξεκολλησει απο εκει με τιποτα!!Μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος?????? Kάνει κανένα 5λεπτο να ανοίξει . Περίμενες ; Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakas Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 το εχεις ρυθμισει να ειναι ορατο το τηλεφωνο σου; εννοείται.. και μου φάνηκε περίεργο γιατί δεν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο στο forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geos3 Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Kάνει κανένα 5λεπτο να ανοίξει . Περίμενες ; Δεν περιμενα τοσο πολυ.Το αφησα κανα 2λεπτο κολλημενο κ μετα πατησα το power να ξανανοιξει.Μεχρι κ την μπαταρια του εβγαλα μπας κ ξεκολλησει αλλα τιποτα.Τωρα αφου φτανει στο galaxy s μετα απο λιγο σβηνει η οθονη κ αναβουν μονο τα κατω κουμπια.Ετσι πρεπει να κανει?Θα το αφησω να δω τι θα γινει...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalakis22 Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 εννοείται.. και μου φάνηκε περίεργο γιατί δεν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο στο forum επανεκκινηση; εγω ετσι την πατουσα στο παλιο μου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geos3 Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Καμια καλυτερευση δυστυχως...Μονιμα κολλημενο σε μαυρη οθονη κ τα κουμπια αναμμενα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Βγάλε την μπαταρία περίμενε 15 δευτερα , ξαναβάλε τη και κάνε reboot και ΠΕΡΙΜΕΝΕ. Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 2291 score και το κινητο πραγματικα πεταει...Αδικα δεν το εκανα τοσες μερες το lagfix... I'm a happy user of galaxyS :D Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geos3 Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Βγάλε την μπαταρία περίμενε 15 δευτερα , ξαναβάλε τη και κάνε reboot και ΠΕΡΙΜΕΝΕ. Επειδη ειμαι πολυ νεος σε Android μπορεις να μου πεις πως γινετε το reboot? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalakis22 Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Επειδη ειμαι πολυ νεος σε Android μπορεις να μου πεις πως γινετε το reboot? μαλλον εννοουσε να κανεις απλα boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakas Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 επανεκκινηση; εγω ετσι την πατουσα στο παλιο μου.... φίλε μου είχες δίκιο με το που έκανα επανεκκίνηση όλα κομπλέέέ το πήρε κανονικότατα..thanks για την γρήγορη απάντηση και βοήθεια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 μαλλον εννοουσε να κανεις απλα boot Ακριβώς :D Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geos3 Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Παιδια το εχω αφησει μιση ωρα μπας κ ανοιξει αλλα τιποτα απολυτως.Πριν ειχα βγαλει την μπαταρια οπως μου προτεινε ο φιλος voyager13.Καμια αλλη προταση μπας κ καταφερω κατι?????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Eπειδη και στο lap-top στο σπιτι αφου κατεβασε - εγκατεστησε την νεα εκδοση1.5.3 και ειπα ολα οκ ΦΤΟΥΥΥΥ ΚΙΕΣ ΚΑΚΑ...... Μολις το ξαναανοιξα βγαζει οπως και σε μερικους τυπους sto XDA ενα fatal error και κρασσαρει και κλεινει αφου τελικα δεν εγινε και η αναβαθμιση!!! Αυτο διαβασα γινεται στα 64bit windows οπως εχω εγω τωρα. Γι αυτο παρτε την νεα εκδοση 1.5.3 σε exe για να τελειωνουμε με αυτο! Απεγκατασταση το παλιο και εκ νεου εγκατασταση το νεο......:) http://www.megaupload.com/?d=17489KPQ Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vipercubic Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 (edited) @geos3 Νομίζω πας για hard reset :( @vasilis_hd2 Temporary unavailable στο MU :confused: edit. Το MU έπαιξε κανονικά απλά όταν το βγάζει αυτό συνήθως το ξεχνάς το d/l .. :) :thanks: Edited September 28, 2010 by vipercubic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisz Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 ρε παιδια κσερει κανεισ πωσ μπορο να δο αθτη τιν αναθεματισμενη εσωτερικη μνημη των 2 mb ποθ εχει το τηλεφωνο, ολλα τα aPPS εκει πανε αλλα δεν φενονται πουθενα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vipercubic Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 ρε παιδια κσερει κανεισ πωσ μπορο να δο αθτη τιν αναθεματισμενη εσωτερικη μνημη των 2 mb ποθ εχει το τηλεφωνο, ολλα τα aPPS εκει πανε αλλα δεν φενονται πουθενα! Μπάμπη μας έβγαλες τα μάτια :blink: Πατημένο το hardware key (home) --> Διαχείριση Εργασιών -->Σύνοψη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geos3 Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 @geos3 Νομίζω πας για hard reset : Αυτο γινετε ενω δεν ανοιγει περα απο αυτην την οθονη η συσκευη?Μπορεις αν μου πεις τον τροπο ή να μου δωσεις καποιο link? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Αυτο γινετε ενω δεν ανοιγει περα απο αυτην την οθονη η συσκευη?Μπορεις αν μου πεις τον τροπο ή να μου δωσεις καποιο link? Πατάς ταυτόχρονα volume up , home , power μέχρι να ανοίξει. Θα σου εμφανίσει ένα μπλέ μενού. Με τα volume up,down επιλέγεις wipe data / factory reset και home. Μετά reboot system now και home και λογικά θα γίνει όπως το πήρες. Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Παιδια το εχω αφησει μιση ωρα μπας κ ανοιξει αλλα τιποτα απολυτως.Πριν ειχα βγαλει την μπαταρια οπως μου προτεινε ο φιλος voyager13.Καμια αλλη προταση μπας κ καταφερω κατι?????? Για να καταλάβω, πήγες να περάσεις το lag fix και ενώ αυτό καθυστερούσε να ξανανοίξει εσύ πάτησες κάποιο πλήκτρο; Sent from my Galaxy S Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Παιδιά μήπως έχει κανείς υπόψη του κάποιο πρόγραμμα για live score σε όσο γίνεται περισσότερα αθλήματα ; Ας πούμε κάτι αντίστοιχο με το betscores για το iphone ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts