kavou_e Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Εχω ασχοληθει πολυ με τα gps και τα navigations και αυτο που ξεχωριζω αυτη την στιγμη σαν το καλυτερο,πιο λειτουργικο και περισσοτερο αξιοπιστο για το android ειναι το motonav(igo) με τον χαρτη της teleatlas.Με κανενα απο τα υπολοιπα δεν εχω μεινει ευχαριστημενος για πολλα και διαφορα κουλα που παρουσιαζουν.Αυτο που δεν εχω δοκιμασει ειναι το destinator για android (δεν ξερω αν υπαρχει μεσα στο κινητο,οπως διαβασα απο προηγουμενα ποστ,γιατι το galaxy s θα μου το φερουν την τριτη).Το τελευταιο παντως ειναι το πιο αξιοπιστο σαν προγραμμα πλοηγησης (το εχω σε mio P560 με wm). εγω να πω την αληθεια εχω παρα πολυ καιρο που χρεισημοποιω Destinator(7-8-9)! με το 9 ειμαι πολυ ευχαριστημενος!ευχριστο περιβαλλον τουλαχιστον στη βορειο ελλαδα ολοι οι δρομοι με οδηγουν εκει που θελω!πολυ μικρες αποκλησεις λογο χαρτων!οποιος μπορει να βρει χαρτη του 2010 και μπορει να ξεκληδωσει το destinator του galaxy s αςμας πει να το βαλουμε και εμεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sk7lafkos Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Η κάρτα χρησιμοποιεί το σύστημα αρχείων FAT32 που έχει μέγιστο μέγεθος αρχείου τα 4GB.. Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις Format από τον υπολογιστή σου τη κάρτα, και να ορίσεις να χρησιμοποιεί το σύστημα αρχείων NTFS που παίρνει αρχεία μεγαλύτερα από 4GB αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι το galaxy μπορεί να διαβάσει κάρτες μνήμης με αυτό το σύστημα αρχείων EDIT: διάβασα ότι δε μπορεί να το δει το NTFS το κινητό. Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις format σε ext2 τη κάρτα, ή εν τέλει αστη FAT32 και σπάσε τη ταινία στα 2 με κανένα avi splitter ελεος ρε ....και ελεγα οτι θα ευχαριστηθω ταινιες..ολες οι δικες μου ειναι πανω απο 4gb .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zavarakatranemia Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 ελεος ρε ....και ελεγα οτι θα ευχαριστηθω ταινιες..ολες οι δικες μου ειναι πανω απο 4gb .. Όλα τα εξωτερικά μέσα αποθήκευσης είναι FAT32 :) Οι περισσότερες φορητές συσκευές δεν αναγνωρίζουν το NTFS.. Μη σου πω οι περισσότερες συσκευές με υποδοχή για στικακια κλπ To playstation 3 μου για παράδειγμα, δε βλέπει NTFS Ericsson T65i->Nokia 6610->Sharp GX20->Sony Ericsson S700->Sony Ericsson W900->Sony Ericsson P1i->Samsung Galaxy S Cyanogenmod 11->OnePlus One 64GB Sandstone Black->Samsung Galaxy Note8->Samsung Galaxy S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 η Google σημερα εβγαλε update για την εφαρμογη gmail για android αλλα δυστυχως ειναι μονο για froyo 2.2 συσκευες. εχει πλεον και την δυνατοτητα priority inbox (εισερχομενα προτεραιοτητας), και απ'οτι διαβασα δεν θα κανει συνεχεια συγχρονισμο αλλα θα λειτουργει σαν push notifications, δηλαδη αν θελουμε θα μπορουμε να απενεργοποιησουμε τον συγχρονισμο αλλα να παιρνουμε κανονικα τα email σε live χρονο. ισως αυτο μας γλιτωσει και καποια αυτονομια στην μπαταρια :). για να δουμε. προτεραιοτητα ειναι να παρουμε το froyo φυσικα και μετα βλεπουμε. LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikes1313 Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 οταν μπαινεις στο μενου του wifi κανει σαρωση ολες τις συνδεσεις που βρισκονται εντος -εκτος εμβελειας αναγνωριζεις ποια ειναι το ρουτερ σου και κανεις συνδεση κλικαρωντας πανω της. Τωρα τι προβλημα μπορει να εχεις και δε συνδεεσαι 1) ειναι locked η wireless συνδεση σου(μπες στο ρουτερ σου μεσω της default getaway address του παροχου σου και δες στο option wireless αν ειναι enable το wireless δικτυο σου. 2)τσεκαρε το wireless security option του δικτυου σου wpa2/wpa/.... αν ειναι enable( αυτο εχει να κανει με την ασφαλεια σου) και κατοπιν περασε στο κινητο σου το security code που βλεπεις ειτε κατω απο τον router σου γραμμενο ειτε απο την παραπανω σελιδα δες το Pre-shared Key. Ελπιζω να βοηθησα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resident Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 (edited) καλημερα σας πεδια διαβαζω http://www.myphone.gr πολλα χρονια και γενικα απλα σαν ενιμεροσι δουλεβο σε καταστημα γουιντ και με εχει βοιθιση το φορυμ σε πολλα πραγματα.εφτασε η στιγμη να ζιτισο μια βοιθια εχω το Samsung Galaxy S με αναβαφμιση I9000XXJPC και πιγα να περασο την τελεφτεα αναβαφμιση I9000XXJPK. τα περναι ολλα καλα,στο τελος ομος αντι να ανικση το τηλ. μου βγαζη κατι επιλογες να κανο και δεν κσερο τι να κανο,αν κανο ριμπουτ που λει,μετα κανι επανικινιση και δεν αναβει ποτε,αναγκαστικα να περασο παλι τιν παλια.γνοριζι καπιος τι ακριβος πρεπι να κανο? ευχαριστο πολι πεδια και να κσερετε οτι σε ολους τους πελατες εδο στην λαρισα προτινο να μπενουνε για να βρισκουν λισις στο http://www.myphone.gr αφτο μπορο να κανο απο μεροσμου...:) Edited September 25, 2010 by resident resident evil Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APNEA30 Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Βρε παιδια θα μου πει και μενα κανας χριστιανος τι αλλο πρεπει να κανω για να συνδεθω wi-fi .Φτανω στο Ρυθμισεις wi-fi μετα τικαρω τα wi-fi και Ειδοποιηση δικτυου και δεν γινεται τιποτα .Τι αλλο πρεπει να κανω η να γραψω ,παιδευομαι δυο μερες τωρα. Ευχαριστω Είσαι σίγουρος ότι έχεις wi-fi access point ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zavarakatranemia Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 καλημερα σας πεδια διαβαζω http://www.myphone.gr πολλα χρονια και γενικα απλα σαν ενιμεροσι δουλεβο σε καταστημα γουιντ και με εχει βοιθιση το φορυμ σε πολλα πραγματα.εφτασε η στιγμη να ζιτισο μια βοιθια εχω το Samsung Galaxy S με αναβαφμιση I9000XXJPC και πιγα να περασο την τελεφτεα αναβαφμιση I9000XXJPK. τα περναι ολλα καλα,στο τελος ομος αντι να ανικση το τηλ. μου βγαζη κατι επιλογες να κανο και δεν κσερο τι να κανο,αν κανο ριμπουτ που λει,μετα κανι επανικινιση και δεν αναβει ποτε,αναγκαστικα να περασο παλι τιν παλια.γνοριζι καπιος τι ακριβος πρεπι να κανο? ευχαριστο πολι πεδια και να κσερετε οτι σε ολους τους πελατες εδο στην λαρισα προτινο να μπενουνε για να βρισκουν λισις στο http://www.myphone.gr αφτο μπορο να κανο απο μεροσμου...:) :blink: εντάξει, δε μπορώ να μη σχολιάσω, τι ορθογραφία είναι αυτή; πιο πολύ και από greeklish ταλαιπωρήθηκα να καταλάβω Ericsson T65i->Nokia 6610->Sharp GX20->Sony Ericsson S700->Sony Ericsson W900->Sony Ericsson P1i->Samsung Galaxy S Cyanogenmod 11->OnePlus One 64GB Sandstone Black->Samsung Galaxy Note8->Samsung Galaxy S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resident Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 σορυ αλλα ειναι ολοκλιρι ιστορια γιατι γραφο ετσι....χαχαχα μακαρι να μπορουσα διαφορετικα resident evil Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Είσαι σίγουρος ότι έχεις wi-fi access point ; Διπλα στον υπολογιστη ειμαι αν αυτο εννοεις .Συγνωμη αλλα ειμαι αρχαριος δεν τα πολυξερω αυτα ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Είσαι σίγουρος ότι έχεις wi-fi access point ; Διπλα στον υπολογιστη ειμαι αν αυτο εννοεις .Συγνωμη αλλα ειμαι αρχαριος δεν τα πολυξερω αυτα Εχεις router ή adsl modem; Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APNEA30 Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Δεν είναι κακό να είσαι αρχάριος μη ζητάς συγνώμη :). Λογικά έχεις μια DSL με το Internet. Το modem σου έχει τη δυνατότητα για ασύρματη σύνδεση; Αν ναι είναι ενεργοποιημένη; Έχεις κάποια άλλη συσκευή για ασύρματο δίκτυο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 (edited) Βρε παιδια θα μου πει και μενα κανας χριστιανος τι αλλο πρεπει να κανω για να συνδεθω wi-fi .Φτανω στο Ρυθμισεις wi-fi μετα τικαρω τα wi-fi και Ειδοποιηση δικτυου και δεν γινεται τιποτα .Τι αλλο πρεπει να κανω η να γραψω ,παιδευομαι δυο μερες τωρα. Ευχαριστω Aυτό το WPS που βλέπεις είναι ένα κουμπί πάνω στο router που πρέπει να πατήσεις όπως λες. Υπάρχει στα πιο καινούρια μοντέλα. Βρες το... ή ανενεργοποίησε το WPS authentication από το μενού λειτουργίας του ρούτερ σου... αν δεν ξέρεις πώς διάβασε τις οδηγίες που ήρθαν με το ρούτερ, ή πάρε την εταιρεία που σου το έδωσε. ΕDIT: Άκυρο... για τα παραπάνω πρέπει να έχεις ασύρματο δίκτυο, που προφανώς δεν έχεις... P.S. Αυτό το σαβ/κο δε θα έχω πολύ πρόσβαση στο internet, σε περίπτωση που με ψάχνουν κάποιοι... P.S. 2 Έφτιαξα ένα μικρό newbie faq που θα ακολουθήσει σύντομα. Edited September 25, 2010 by Tyxerakias - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις , να σας πω οτι εχω ασυρματο internet γιατι ειμαι λιγο εξω απ το χωριο . Παιζει ρολο αυτο ?? ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις , να σας πω οτι εχω ασυρματο internet γιατι ειμαι λιγο εξω απ το χωριο . Παιζει ρολο αυτο ?? Κανένα ρόλο απολύτως. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APNEA30 Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Καμία απολύτως. Μπορείς να μου πείς σε παρακαλώ το μοντέλο του modem σου; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 (edited) Ρε παιδιά να προστεθώ κι εγώ στους περισσότερους που έχω δυσκολίες σύνδεσης του κινητού με το PC. Όταν συνδέω το USB, ακόμα και τις "καλές μέρες" την πρώτη φόρά μου βγάζει στο notifications bar "σύνδεση USB" αλλά από κάτω δε μου βγάζει την επιλογή για προσάρτηση. Τότε αποσυνδέω και επανασυνδέω το USB και μου βγάζει κανονικά την επιλογή για προσάρτηση. Σήμερα προσπαθώ να συνδεθώ και δε μου έβγαζε με τίποτα την επιλογή για προσάρτηση. Τότε ενεργοποίησα το debugging mode μου βγάζει κατευθείαν την επιλογή προσάρτησης (χωρίς πρώτα να με ρωτήσει για KIES, media player κτλ). Τότε απενεργοποιώ το debugging mode και όταν ξανασυνδέω το USB μου βγάζει κανονικά τις επιλογές για το είδος της σύνδεσης (όπου επιλέγω ΚΙΕS) και μετά μου βγάζει επιλογή για προσάρτηση και την επιλέγω. Εν τούτοις ακόμα το kies δε βλέπει καμία συνδεδεμένη συσκευή.... Έχει κανείς καμία ιδέα τι στο διάολο φταίει? Εννοείται έχω κάνει πολλές επανεκκινήσεις σε κινητό και PC.... P.S. Αυτό το σαβ/κο δε θα έχω πολύ πρόσβαση στο internet, σε περίπτωση που με ψάχνουν κάποιοι... Η αλήθεια είναι η απουσία σου (ή έστω η περιορισμένη παρουσία σου) είναι δυστυχώς κάτι παραπάνω από αισθητή! P.S. 2 Έφτιαξα ένα μικρό newbie faq που θα ακολουθήσει σύντομα. Επιτέλους! gj!!! EDIT: Τώρα εντοπίστηκε απ' το pc (Όχι απ'το kies) αλλά μου έβγαλε μήνυμα μετά απ' τα new hardware found, ότι η συσκευή δεν εγκαταστάθηκε καλά και μπορεί να μη λειτουργεί σωστά....... Edited September 25, 2010 by Morfie Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Δυστυχως δεν μπορω νας σας παρακολουθησω παιδες κι αδικα σας κουραζω, απο μοντεμ καμμια σχεση .Θα αρκεστω να σας διαβαζω .Σας ευχαριστω. ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikes1313 Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 στα pc μας ολες οι usb θυρες δεν ειναι usb 2.0 συνεπως βρες την καταλληλη και δεν θα ξαναεχεις προβλημα συνδεσης με το pc σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zavarakatranemia Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Δυστυχως δεν μπορω νας σας παρακολουθησω παιδες κι αδικα σας κουραζω, απο μοντεμ καμμια σχεση .Θα αρκεστω να σας διαβαζω .Σας ευχαριστω. Περίμενε μη το παρατάς, ίντερνετ έχεις γενικότερα στο σπίτι σου; Πληρώνεις συνδρομή στον ΟΤΕ ή σε άλλη εταιρεία; -Να κάνω και εγώ μία ερώτηση by the way, γιατί δε βρίσκω με τίποτα το Google Earth; Για 2.1 δεν είναι; Ericsson T65i->Nokia 6610->Sharp GX20->Sony Ericsson S700->Sony Ericsson W900->Sony Ericsson P1i->Samsung Galaxy S Cyanogenmod 11->OnePlus One 64GB Sandstone Black->Samsung Galaxy Note8->Samsung Galaxy S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 στα pc μας ολες οι usb θυρες δεν ειναι usb 2.0 συνεπως βρες την καταλληλη και δεν θα ξαναεχεις προβλημα συνδεσης με το pc σου λες? Για να δούμε! Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akoron Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 μετα απο παρα πολλα χρονια στη ΝΟΚΙΑ ( με τελευταιο το Ν95 8G) , αγορασα ενα διαφορετικο κινητο το Galaxy S. Δεν εχω καμμια σχεση με το android και προσπαθω να μαθω οσα πιο πολλα μπορω. εχω καλεσει 4 φορες το vodafone Customer Care και τιποτα. :mad::(:confused: Τις γ*&%#$ρυθμισεις του MMS κανεις δεν μπορεσε να μου τις πει σωστα. Κατι γινεται λαθος και δεν μπορω να λαβω αλλα και να στειλω MMS. :cry::blink: ειδα τις πρωτες 80 σελιδες του θρεντ και δεν βρηκα κατι σχετικο. Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε ;;;; ;) VirtusJunxitMorsNonSeparabit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 -Να κάνω και εγώ μία ερώτηση by the way, γιατί δε βρίσκω με τίποτα το Google Earth; Για 2.1 δεν είναι; Μέσα απ'τους χάρτες που είναι προεγκατεστημένοι νομίζω έχει και google earth, αν δε λέω κάποια χοντρή βλακεία. Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Περίμενε μη το παρατάς, ίντερνετ έχεις γενικότερα στο σπίτι σου; Πληρώνεις συνδρομή στον ΟΤΕ ή σε άλλη εταιρεία; -Να κάνω και εγώ μία ερώτηση by the way, γιατί δε βρίσκω με τίποτα το Google Earth; Για 2.1 δεν είναι; Οχι απο ιντερνετ μονο internet on the go εχω ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zavarakatranemia Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Α γεια σου! Άρα έχεις συνδέσει στον υπολογιστή σου ένα άσπρο πραγματάκι, και από εκεί έχει ίντερνετ ο υπολογιστής σου, σωστά; EDIT: Καλα μπορεί να είναι και μαύρο :P γράφει cosmote πάνω Ericsson T65i->Nokia 6610->Sharp GX20->Sony Ericsson S700->Sony Ericsson W900->Sony Ericsson P1i->Samsung Galaxy S Cyanogenmod 11->OnePlus One 64GB Sandstone Black->Samsung Galaxy Note8->Samsung Galaxy S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts