Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν είμαι 100% σίγουρος, αλλά νομίζω το πρόβλημα δεν είναι τα ονόματα αλλά τα extensions. Δηλαδή με το wpeorijadslfkddlfkjweriusdmvcxdjasgopi.dat δε θα έχει πρόβλημα, αλλά έχει με το pwqeroiuqwefjoi.qpweoirupqweoitupqwoeitup , καθώς και με το poiwerq.pqoiuweproiuweqptoiuwqtqsa.txt

(δες την πρώτη τελεία στο τελευταίο).

Αν η τελεία του τελευταίου ήτανε κάτω πάυλα _ , είμαι 99.9% σίγουρος ότι δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Έχω πολλά τέτοια αρχεία, και δεν έχω πρόβλημα σύνδεσης, δεν το λέω έτσι.

Το Soundhound με την τελευταία έκδοση διόρθωσε τα ονόματα που δημιουργούσαν πρόβλημα, και τώρα αν και είναι τεράστια, έχουν μικρά extensions και δεν έχω πρόβλημα σύνδεσης.

Ναι και εγώ νομίζω ότι είναι τα extensions το έχω διαβάσει και στο lag fix v1 στο xda σε μια απάντηση που έδινε ο RyanZa..

παιδια τι μπωρο να κανω για να μην φαινοντε τα σπαστικα εικονιδια του destinator στη συλογη?διαβασα κατι σελιδες ποιο πισω οτι πρεπει να κανουμε αλλον φακελο το εκανα και παλι τπτ ,τι πρεπει να κανουμε?

Αν δεν δουλεύει με το αρχειάκι δοκίμασε αυτή την εφαρμογή από market που κάνει το ίδιο πράγμα..την είχε δώσει εδώ ένας φίλος παλαιότερα την είχα τσεκάρει και δούλευε μια χαρά, όνομα αυτής :StudioKUMA.nomedia και είναι free :)

Edited by gianpithio
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων.
Αντώνης

• Απαντήσεις 7,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά μία ερώτηση σχετικά με το lag fix, κατέβασα την ενημέρωση από το μαρκετ αλλα δεν μπορώ να την περάσω γιατί λέει ότι δεν υπάρχει αρκετος χώρος στο /δατα.

Μέσω του astro file πηγαίνω στο /δατα αλλά είναι άδειος.επίσης αμα πάω να κάνω απεγκατάσταση του v1 για να περάσω την καινούρια έκδοση μου λέει ότι δεν μπορεί να γίνει γιατί έχει μόνο 237 στο RFS( από τα περίπου 2 γιγα και δεν ξέρω από που να σβήσω δεδομένα για να ελευθερωθεί χώρος.

Καμιά ιδέα;

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Νέα ARoMA-CN-28s-Rooted- και Debloated

παιδια τι μπωρο να κανω για να μην φαινοντε τα σπαστικα εικονιδια του destinator στη συλογη?διαβασα κατι σελιδες ποιο πισω οτι πρεπει να κανουμε αλλον φακελο το εκανα και παλι τπτ ,τι πρεπει να κανουμε?

Πηγαίνεις μέσα στην κάρτα sd και μέσα στο φάκελο intrinsyc του destinator δημιουργείς ένα φάκελο με την ονομασία .noname Μετά πρέπει να κάνεις restart για να πιάσει το κόλπο!

Βοηθήματα, σημειώσεις, εκπαιδευτικά νέα, όλα συγκεντρωμένα σε ένα site! www.sofikoukouvagia.gr

Για να μη σας φαίνονται πια...κινέζικα!!! http://www.e-chinese.gr

Υπάρχει sms ενημέρωσης όγκου δεδομένων για WIND συμβόλαιο?

δυστυχως δεν υπαρχει :(

Αν δεν δουλεύει με το αρχειάκι δοκίμασε αυτή την εφαρμογή από market που κάνει το ίδιο πράγμα..την είχε δώσει εδώ ένας φίλος παλαιότερα την είχα τσεκάρει και δούλευε μια χαρά, όνομα αυτής :StudioKUMA.nomedia και είναι free :)

καλο φαινετε σε ευχαριστω αλλα μηπως ξερεις πως δουλευει?

καλο φαινετε σε ευχαριστω αλλα μηπως ξερεις πως δουλευει?

Αν θυμάμαι καλά στην λίστα εφαρμογών που σου δείχνει πας πάνω στην εφαρμογή που θες πχ destinator και κάνεις κλικ πάνω της..νομίζω δίπλα σου βγάζει ένα x που σημαίνει ότι τα εικονίδια της πια δεν θα εμφανίζονται στην έκθεση..γιατί όμως δεν δοκιμάζεις και αυτό που προτείνουν πιο πάνω τα παιδιά; Δεν δουλεύει στο destinator ;

Αντώνης

Δεν είμαι 100% σίγουρος, αλλά νομίζω το πρόβλημα δεν είναι τα ονόματα αλλά τα extensions. Δηλαδή με το wpeorijadslfkddlfkjweriusdmvcxdjasgopi.dat δε θα έχει πρόβλημα, αλλά έχει με το pwqeroiuqwefjoi.qpweoirupqweoitupqwoeitup , καθώς και με το poiwerq.pqoiuweproiuweqptoiuwqtqsa.txt

(δες την πρώτη τελεία στο τελευταίο).

Αν η τελεία του τελευταίου ήτανε κάτω πάυλα _ , είμαι 99.9% σίγουρος ότι δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Έχω πολλά τέτοια αρχεία, και δεν έχω πρόβλημα σύνδεσης, δεν το λέω έτσι.

Το Soundhound με την τελευταία έκδοση διόρθωσε τα ονόματα που δημιουργούσαν πρόβλημα, και τώρα αν και είναι τεράστια, έχουν μικρά extensions και δεν έχω πρόβλημα σύνδεσης.

Μάλλον έτσι θα είναι θα το τσεκαρω όταν βρω χρόνο.

Ναι έτσι δούλεψε...99% bluetooth:blink:Χριστέ μου!!!!

Τι να κάνω όμως αναγκαίο κακό...εμένα η μπαταρία με δίαφορες μικροεπεμβασούλες μου βγάζει πάντα 24 ώρες που έτσι και αλλιώς είναι το ζητούμενο αφού όταν κοιμάμαι βάζω πάντα το μωρό να κάνει...μαμ..:lol:

Εμένα το wifi είναι υπεύθυνο παει και 95% οπότε κλησιμο τουλαχιστον οσο ειμαι στο γραφειο και άνοιγμα οταν χρειάζεται. Για mail και ανανεώσεις έχω το πακέτο μου.

Υπάρχει sms ενημέρωσης όγκου δεδομένων για WIND συμβόλαιο?

Δεν γνωρίζω για την wind φίλε μου.

Παιδιά μία ερώτηση σχετικά με το lag fix, κατέβασα την ενημέρωση από το μαρκετ αλλα δεν μπορώ να την περάσω γιατί λέει ότι δεν υπάρχει αρκετος χώρος στο /δατα.

Μέσω του astro file πηγαίνω στο /δατα αλλά είναι άδειος.επίσης αμα πάω να κάνω απεγκατάσταση του v1 για να περάσω την καινούρια έκδοση μου λέει ότι δεν μπορεί να γίνει γιατί έχει μόνο 237 στο RFS( από τα περίπου 2 γιγα και δεν ξέρω από που να σβήσω δεδομένα για να ελευθερωθεί χώρος.

Καμιά ιδέα;

Σίγουρα κάτι έγινε στην πρώτη εγκατσταση με την μπάρα. Πρέπει να την είχες παει τέρμα δεξιά.

Δύσκολη περίπτωση θέλει πειραματισμούς.

Μήπως να επιχειρούσες αν σου δίνει την δυνατότητα επανεγκατασταση του V1 ώστε να αλλάξεις με την μπάρα τον χώρο.

Καλό είναι να κανείς μια ερώτηση στον RyanZA

Αν διαγράψεις εφαρμογές πιστεύω θα κανείς δουλειά. Αλλά πάρε ταις ένα backup.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Νομίζω και εγώ πως η διαγραφή εφαρμογών είναι μονόδρομος δυστυχώς...στο xda γράφει :

If you use up more space inside the EXT2 than is available outside the EXT2, you will have to remove apps/delete data until you have enough space to copy your data back when you want to uninstall. To help avoid this, don't set the space bar all the way on the far right.

Αντώνης

Τα πακέτα των εταιρειών για δεδομένα πχ 1,5 GB μετράνε και τα δεδομένα που στέλνει το κινητό η μόνο αυτά που λαμβάνει;

Αν θυμάμαι καλά στην λίστα εφαρμογών που σου δείχνει πας πάνω στην εφαρμογή που θες πχ destinator και κάνεις κλικ πάνω της..νομίζω δίπλα σου βγάζει ένα x που σημαίνει ότι τα εικονίδια της πια δεν θα εμφανίζονται στην έκθεση..γιατί όμως δεν δοκιμάζεις και αυτό που προτείνουν πιο πάνω τα παιδιά; Δεν δουλεύει στο destinator ;

το δοκιμασα αλλα δεν δουλευει παντος αυτο το προγραμματακι που μου ειπες εκανε καλα την δουλεια του σε ευχαριστω,υπαρχει περιπτωσει να παρουσιασει προωλιμα στην λειτουργια του destinator?

το δοκιμασα αλλα δεν δουλευει παντος αυτο το προγραμματακι που μου ειπες εκανε καλα την δουλεια του σε ευχαριστω,υπαρχει περιπτωσει να παρουσιασει προωλιμα στην λειτουργια του destinator?

Δεν νομίζω αν και δεν το χρησιμοποίησα πολύ....είχα κάνει για λίγο ένα πείραμα με το ndrive που μου έβγαζε και μένα κάτι εικονίδια στην έκθεση..το είχα βάλει και το ndrive λειτουργούσε κανονικά ...όταν το έβγαλα τα εικονίδια ξαναεμφανίστηκαν στην έκθεση και τα έβγαλα με την λύση που σου ανέφεραν τα παιδιά...δοκίμασε την εφαρμογή να δεις πως δουλεύει και αν σου δημιουργήσει θέμα απλά το βγάζεις..

Αντώνης

Καμιά ιδέα;

Δε μπορείς να δεις το /data μέσω του astro, είναι φάκελος του συστήματος. Όπως είπαν τα παιδιά, έχεις περισσότερα πράγματα στο ext2 παρά στο rfs... o MONOΣ τρόπος είναι να αρχίσεις να βγάζεις εφαρμογές που έβαλες μετά το lagfix, για να κάνεις χώρο.

Δεν νομίζω αν και δεν το χρησιμοποίησα πολύ....είχα κάνει για λίγο ένα πείραμα με το ndrive που μου έβγαζε και μένα κάτι εικονίδια στην έκθεση..το είχα βάλει και το ndrive λειτουργούσε κανονικά ...όταν το έβγαλα τα εικονίδια ξαναεμφανίστηκαν στην έκθεση και τα έβγαλα με την λύση που σου ανέφεραν τα παιδιά...δοκίμασε την εφαρμογή να δεις πως δουλεύει και αν σου δημιουργήσει θέμα απλά το βγάζεις..

Κι εδώ, το .nodata αρχείο στο φάκελο που δε θες να δεις είναι ο μόνος τρόπος. Και οποιοδήποτε πρόγραμμα αυτό κάνει, κοτσάρει εκεί αυτό το αρχείο. Δεν έχει καμία απολύτως επίπτωση στις άλλες λειτουργίες. Θα το βρείτε έτοιμο εδω (βγάλτε το πρώτα απ'το zip..) : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3240037#post3240037 . Reboot όταν το βάλετε.

Edited by Tyxerakias
- Alex

Κανένας που να ξέρει να μου πει πως αλλάζουμε εύκολα 2g σε 3g και τούμπαλιν, που ρώτησα παραπάνω?

Γι' αυτό που έχω ρωτήσει τόσες φορές δεν ξέρει κανείς? Κανείς δεν απενεργοποιεί το 3G?

Αντώνης.

Κάτοχος και γω πλέον του Galaxy S. Εκπληκτικό κινητό ότι και να λέμε.

Τα μόνα σημεία που για μένα θέλουν φτιάξιμο είναι ο dialer, οι επαφές και τα sms. (δλδ τα βασικά της τηλεφωνίας :D αν είσαι Έλληνας..)

1. Πατώντας το πληκτρολόγιο του dialer δεν μπορεί να αναζητήσει επαφές που είναι περασμένες στα ελληνικά. Μόνο εάν τύχει και έχουν κεφαλαία γράμματα που αντιστοιχούν σε λατινικούς χαρακτήρες 1 προς 1.

2. Στις επαφές τοποθετεί όσες είναι στα ελληνικά μετά και την τελευταία λατινική. Τις τοποθετεί αλφαβητικά μεν, αλλά δεν μπορείς να τις ψάξεις από την αριστερή αλφαβητική μπάρα εύρεσης γιατί αυτή είναι μόνο στα αγγλικά.

Μια λύση είναι να κάνεις εύρεση από το google search.

3. Στα sms μέχρι 70 ελληνικούς χαρακτήρες unicode όλα ΟΚ. Όμως για 160 χαρακτήρες πρέπει να επιλεγεί ως εισαγωγή το Αλφάβητο GSM και

3α. με πληκτρολόγιο swype μπορείς μόνο εάν γράψεις κεφαλαία και χωρίς τόνους. Όποιο γράμμα έχει τόνο ή είναι μικρό λαμβάνεται σαν ερωτηματικό "?".

3β. με πληκτρολόγιο samsung T9 μπορείς και με μικρά, αλλά λαμβάνεται σαν όλα κεφαλαία και με ερωτηματικό "?" όπου έχει τόνο.

Και τώρα τα καλά νέα.

Εναλλαγή αγγλικών - ελληνικών γίνεται πανεύκολα.

Στο swype σέρνοντας από το κουμπί swype μέχρι το ερωτηματικό ";" ή "q".

Στο samsung T9 γλιστρώντας στο πληκτρολόγιο από κάτω προς τα πάνω (όχι πατώντας το).

Επίσης στο samsung T9 εναλλαγή χαρακτήρων αριθμών γλιστρώντας στο πληκτρολόγιο από αριστερά προς τα δεξιά.

Υπάρχει περίπτωση η Samsung να φτιάξει τα ελληνικά στο dialer και στην εύρεση επαφών στην αλφαβητική μπάρα σε επόμενο firmware; Μήπως πρέπει να στείλουν όσοι έχουν το Galaxy κάποια διαμαρτυρία στην ελληνικά αντιπροσωπεία και κεντρικά;

Δε μπορείς να δεις το /data μέσω του astro, είναι φάκελος του συστήματος. Όπως είπαν τα παιδιά, έχεις περισσότερα πράγματα στο ext2 παρά στο rfs... o MONOΣ τρόπος είναι να αρχίσεις να βγάζεις εφαρμογές που έβαλες μετά το lagfix, για να κάνεις χώρο.

εβγαλα καμια 10αρια παιχνιδια πανω απο 100mb αλλα παλι στα 237 mb ειναι και παλι μου βγαζει το μηνυμα 'you have only 237 mb free on rfs,but 359 used on ext2.You must free up some space'.

Τι ακριβως πρεπει να σβησω για να καταφερω να κανω undo one click lag fix και μετα να περασω την νεα εκδοση?

Γι' αυτό που έχω ρωτήσει τόσες φορές δεν ξέρει κανείς? Κανείς δεν απενεργοποιεί το 3G?

Σου απάντησαν morfie... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3320554#post3320554

εβγαλα καμια 10αρια παιχνιδια πανω απο 100mb αλλα παλι στα 237 mb ειναι και παλι μου βγαζει το μηνυμα 'you have only 237 mb free on rfs,but 359 used on ext2.You must free up some space'.

Τι ακριβως πρεπει να σβησω για να καταφερω να κανω undo one click lag fix και μετα να περασω την νεα εκδοση?

Nαι, το 237 δεν αλλάζει, το 359 πρέπει να κάνεις μικρότερο από 237... βγάλε κι άλλα.

@nikos3650, βάλε το dialer one, μέχρι να βγάλει η Samsung σωστή υποστήριξη για τα ελληνικά (αν βγάλει). Όσο για τα ελληνικά στα sms βάλτο στο αυτόματο, αντί για unicode. (εκτός αν έχεις το χαλασμένο JG1 firmware)

Edited by gianpithio
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων.
- Alex

Κάτοχος και γω πλέον του Galaxy S. Εκπληκτικό κινητό ότι και να λέμε.

Τα μόνα σημεία που για μένα θέλουν φτιάξιμο είναι ο dialer, οι επαφές και τα sms. (δλδ τα βασικά της τηλεφωνίας :D αν είσαι Έλληνας..)

1. Πατώντας το πληκτρολόγιο του dialer δεν μπορεί να αναζητήσει επαφές που είναι περασμένες στα ελληνικά. Μόνο εάν τύχει και έχουν κεφαλαία γράμματα που αντιστοιχούν σε λατινικούς χαρακτήρες 1 προς 1.

2. Στις επαφές τοποθετεί όσες είναι στα ελληνικά μετά και την τελευταία λατινική. Τις τοποθετεί αλφαβητικά μεν, αλλά δεν μπορείς να τις ψάξεις από την αριστερή αλφαβητική μπάρα εύρεσης γιατί αυτή είναι μόνο στα αγγλικά.

Μια λύση είναι να κάνεις εύρεση από το google search.

3. Στα sms μέχρι 70 ελληνικούς χαρακτήρες unicode όλα ΟΚ. Όμως για 160 χαρακτήρες πρέπει να επιλεγεί ως εισαγωγή το Αλφάβητο GSM και

3α. με πληκτρολόγιο swype μπορείς μόνο εάν γράψεις κεφαλαία και χωρίς τόνους. Όποιο γράμμα έχει τόνο ή είναι μικρό λαμβάνεται σαν ερωτηματικό "?".

3β. με πληκτρολόγιο samsung T9 μπορείς και με μικρά, αλλά λαμβάνεται σαν όλα κεφαλαία και με ερωτηματικό "?" όπου έχει τόνο.

Και τώρα τα καλά νέα.

Εναλλαγή αγγλικών - ελληνικών γίνεται πανεύκολα.

Στο swype σέρνοντας από το κουμπί swype μέχρι το ερωτηματικό ";" ή "q".

Στο samsung T9 γλιστρώντας στο πληκτρολόγιο από κάτω προς τα πάνω (όχι πατώντας το).

Επίσης στο samsung T9 εναλλαγή χαρακτήρων αριθμών γλιστρώντας στο πληκτρολόγιο από αριστερά προς τα δεξιά.

Υπάρχει περίπτωση η Samsung να φτιάξει τα ελληνικά στο dialer και στην εύρεση επαφών στην αλφαβητική μπάρα σε επόμενο firmware; Μήπως πρέπει να στείλουν όσοι έχουν το Galaxy κάποια διαμαρτυρία στην ελληνικά αντιπροσωπεία και κεντρικά;

Βάλε Dialer one και Handcent και είσαι έτοιμος σε όλα όσα ζητάς...

Nαι, το 237 δεν αλλάζει, το 359 πρέπει να κάνεις μικρότερο από 237... βγάλε κι άλλα.

Ουτε το 359 αλλαξε μετα απο τοσες απεγκαταστασεις :(

Ουτε το 359 αλλαξε μετα απο τοσες απεγκαταστασεις :(

Mπορεί απλά να μην διαβάζει σωστά τη μνήμη, αυτό διορθώνεται με την V2. Βγάλε κι άλλα που έβαλες μετά το lagfix, παιχνίδια και εφαρμογές. Δεν έχει σημασία όλο το μέγεθος των εφαρμογών, αλλά το μέγεθος των δεδομένων που γράφουν στο /data . Τα περισσότερα παιχνίδια είναι μεγάλα γιατί έχουν φακέλους ξέρω γώ 50ΜΒ με αρχεία και φωνες και saves και cache, που βάζουν στην /sdcard , αλλά ελάχιστα δεδομένα για το /data/data/ . Kαι όπως είπε και ο σκηνοθέτης, κάνε και κανένα reboot, δε θα βλάψει :)

P.S. Το καινούριο lagfix που ετοιμάζει ο RyanZA και είναι σε alpha stage ακόμα, θα λύσει όλα αυτά τα προβλήματα... και είναι και πιο καλό.

Edited by Tyxerakias
- Alex

παιδια μπορω να λαμβανω ειδοποιησεις για νεο email απο αλλο λογαριασμο εκτος του gmal...για hotmail ενδιαφερομαι...

Mπορεί απλά να μην διαβάζει σωστά τη μνήμη, αυτό διορθώνεται με την V2. Βγάλε κι άλλα που έβαλες μετά το lagfix, παιχνίδια και εφαρμογές.

Εχεις δικιο:D εβγαλα σχεδον τα παντα και τωρα η επιλογη για undo one click lag fix ειναι πρασινη.Την βγαζω και περναω την επομενη.

Απο οτι εχω καταλαβει οριζω εχω ποσο χωρο θα του δωσω?Δεν θυμαμαι να ειχα κανει τετοιο οταν περασα την πρωτη εκδοση.

Ποτε βγαινει η επιλογη για να διαλεξω και ποσο χωρο να δωσω?

OOOOPSSS! Γκαβομάρα!!! Thnx Ioannis_m Έχω διαβάσει όλα τα μηνύματα εκτός από αυτό που με αφορά... Sry. Πάντως δεν έχει βρει κανείς κανενα on/off που να μη χρειάζεται να τρέχεις μέσα στα menu e?

Αντώνης.

Εχεις δικιο:D εβγαλα σχεδον τα παντα και τωρα η επιλογη για undo one click lag fix ειναι πρασινη.Την βγαζω και περναω την επομενη.

Απο οτι εχω καταλαβει οριζω εχω ποσο χωρο θα του δωσω?Δεν θυμαμαι να ειχα κανει τετοιο οταν περασα την πρωτη εκδοση.

Ποτε βγαινει η επιλογη για να διαλεξω και ποσο χωρο να δωσω?

Nαι, βγαίνει μια μπάρα, για να μην έχεις πρόβλημα βάλτην κάπου στη μέση (αστην δηλαδή στο default)

Edited by Tyxerakias
- Alex

παιδια μπορω να λαμβανω ειδοποιησεις για νεο email απο αλλο λογαριασμο εκτος του gmal...για hotmail ενδιαφερομαι...

Kατεβασε την εφορμογη hot email απο το market.:)

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...