Devil_7 Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 APNDroid aν θες να κοβεις τα data, κατι σαν το NoData των WM (ειναι ομως λιγο δυστροπο, μερικες φορες χρειαζεται reboot για να ενεργοποιηθουν τα data) 3d Watchgog για μετρητη Βασικά σχετικά με αυτό εγώ έχω παρατηρήσει ότι ενώ κλείνω και ανοίγω κανονικά τα data και κάθε φορά δουλεύουν όλα κανονικά αν κάποια στιγμή ανοίξω το wi-fi και κλείσω τα data και μετά κλείσω το wi-fi και ανοίξω πάλι τα data μετά δε μπαίνει στο ίντερνετ και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση. Κάθε φορα δλδ που ανοίγω το wi-fi μετά τα data δε δουλεύουν. Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 τελικα το πηρα το galaxy και ειμαι ενθουσιασμενος εχω μια δυο ερωτησεις 1)καμια καλη θηκη για να αγορασω υπαρχει online για να μην γρατζουνιεται η οθονη? 2)οι χαρτες του mls destinator ερχονται σε μαι 2Gb microSD καρτα.Γινεται να τους αντιγραψω σε μαι 4Gb που εχω και να λειτουργουν ή οχι? 3)το 2in1 της cosmote λειτουργει κανονικα?ξερει κανεις? γιατι με ενδιαφερει να βαλω και την δευτερη συνδεση σε αυτο το κινητο 4)υπαρχει τροπος στις επαφες η κατακορυφη αλφαβητικη στηλη να ειναι στα ελληνικα??? 5)υπαρχει τροπος να βαλει κανεις φωτογραφια σε ομαδα επαφων ωστε ολες να εμφανιζουν αυτη τη φωτογραφια οταν χτυπαει το τηλεφωνο? 6)υπαρχουν προφιλ ηχητικα (και που ειναι και δεν τα εχω δει) ωστε να αλλαζω πχ για το σπιτι πιο σιγανο..για την δουλεια πιο δυνατο και με δονηση κλπ? 1) Πάρα πολλές... κοίτα στο ebay... τώρα το ποιά να πάρεις δε μπορούμε να σου το πούμε εμείς, αυτά είναι γούστα! 2) Όχι. Πρέπει να τις στείλεις στην MLS με την καινούρια κάρτα, να τις περάσουν αυτοί και να κλειδώσουν την κάρτα. 4) Όχι, αν και υπάρχει το dialer one που προτάθηκε μόλις στην προηγούμενη σελίδα. 6) Όχι, αλλά υπάρχουν apps στο market που το κάνουν... π.χ. το setting profiles. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 (edited) Βασικά σχετικά με αυτό εγώ έχω παρατηρήσει ότι ενώ κλείνω και ανοίγω κανονικά τα data και κάθε φορά δουλεύουν όλα κανονικά αν κάποια στιγμή ανοίξω το wi-fi και κλείσω τα data και μετά κλείσω το wi-fi και ανοίξω πάλι τα data μετά δε μπαίνει στο ίντερνετ και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση. Κάθε φορα δλδ που ανοίγω το wi-fi μετά τα data δε δουλεύουν. Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό? Ναι φαίνεται προβληματικό το APNdroid στο τηλέφωνό μας. εχω 500mb γι'αυτο τον λογο, για να παιρνω τα email μου με Push, και να μπαινω και facebook,twitter κ.τ.λ οταν δεν ειμαι σπιτι και γενικα καπου οπου δεν εχει wifi. γι'αυτο και θελω να το κλεινω οποτε θελω και να το ανοιγω οποτε θελω. το APN droid χρειαζεται επανεκινησεις για να δουλευει οποτε θελω να κανω ενναλαγη ? ειδα στο market και ενα widget με ονομα apn on-off widget. δουλευει αυτο μηπως καλυτερα ? το εχει δοκιμασει κανεις ? το 3d Watchgog το εκανα αναζητηση αλλα δεν το βρηκα στο market. πρεπει να κανω κατι για να το δω μηπως ? Με 500μβ δε νομίζω ότι χρειάζεται να το κλείνεις, απλά ξετίκαρε το background data και κλείσε τα mail... και δε θα κάνει τίποτα... δοκίμασε να δεις. Oρίστε το 3G watchdog... :[ATTACH]17048[/ATTACH] Edited September 7, 2010 by Tyxerakias - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alpapado Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 1) Πάρα πολλές... κοίτα στο ebay... τώρα το ποιά να πάρεις δε μπορούμε να σου το πούμε εμείς, αυτά είναι γούστα! 2) Όχι. Πρέπει να τις στείλεις στην MLS με την καινούρια κάρτα, να τις περάσουν αυτοί και να κλειδώσουν την κάρτα. 4) Όχι, αν και υπάρχει το dialer one που προτάθηκε μόλις στην προηγούμενη σελίδα. 6) Όχι, αλλά υπάρχουν apps στο market που το κάνουν... π.χ. το setting profiles. ευχαριστω πολυ φιλε μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Παιδια ακουστε τι επαθε ο αδερφος μου...,πηρε ο υιος του ενα μαχαιρι κ εξυσε το γυρω-γυρω κασωμα..:cry:Υπαρχει δυνατοτητα αγορας απο σιτε εξωτερικου? Και αν υπαρχει καποιο βιντεακι απο utube πως βγαινει...? Ηθελε να μην γυαλιζει τοσο ειπε το *******ι...:lol::p:X android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Παιδια ακουστε τι επαθε ο αδερφος μου...,πηρε ο υιος του ενα μαχαιρι κ εξυσε το γυρω-γυρω κασωμα..:cry:Υπαρχει δυνατοτητα αγορας απο σιτε εξωτερικου? Και αν υπαρχει καποιο βιντεακι απο utube πως βγαινει...? Ηθελε να μην γυαλιζει τοσο ειπε το *******ι...:lol::p:X Και ζει ακόμα? Καλά πόσο χρονών είναι? Φαντάζομαι πολύ πιτσιρίκι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Και ζει ακόμα? Καλά πόσο χρονών είναι? Φαντάζομαι πολύ πιτσιρίκι. 9 ειναι,κ τι να κανει τωρα,εγω τιμωρια 1 χρονο θα τον εβαζα...:rolleyes: android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Γίνεται να αφαιρέσω εφαρμογές που έχει μέσα το τηλέφωνο όπως utalk κτλ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Γίνεται να αφαιρέσω εφαρμογές που έχει μέσα το τηλέφωνο όπως utalk κτλ? Γινεται μεσω του titanium. ΑΛΛΑ, δεν ξερω ποσο ασφαλες ειναι αυτο, διοτι αν το συστημα ψαχνει κατα το boot να βρει την εφαρμογη και δεν την βρισκει then what? Ρωτησα και στους xda αν καποιος εχει αφαιρεσει εφαρμογες για να ποσταρει ποιες και δεν εβγαλα ακρη οποτε δεν το επιχειρησα, οποτε do it at your own risk αλλα κρατα ενα back up καλου κακου. Το μονο που αφαιρεσα ηταν το swype αλλα καπακι του εβαλα μια εκδοση με μονο αγγλικα και ελληνικα οποτε δεν αποτελει κριτιριο. Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 πφφφφ, εχω απογοητευτει λιγουλακι :(. στο hd2 ειχα περασει την froyo 2.2 και ειχε στα widgets σχεδον τα παντα, απο facebook , email, rss κ.τ.λ. εδω γιατι λειπουν ολα αυταααα ??? τουλαχιστον μπορω να τα βρω ολα στο market ? ξερετε ??? LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Γινεται μεσω του titanium. ΑΛΛΑ, δεν ξερω ποσο ασφαλες ειναι αυτο, διοτι αν το συστημα ψαχνει κατα το boot να βρει την εφαρμογη και δεν την βρισκει then what? Ρωτησα και στους xda αν καποιος εχει αφαιρεσει εφαρμογες για να ποσταρει ποιες και δεν εβγαλα ακρη οποτε δεν το επιχειρησα, οποτε do it at your own risk αλλα κρατα ενα back up καλου κακου. Το μονο που αφαιρεσα ηταν το swype αλλα καπακι του εβαλα μια εκδοση με μονο αγγλικα και ελληνικα οποτε δεν αποτελει κριτιριο. Oκ. Επίσης με ενδιαφέρει πολύ αυτό με το swype που λες. Απ'οτι κατάλαβα δεν ήθελες να σου βγάζει τη λίστα με όλες τις γλώσσες κάτι που θέλω κι εγώ. Έχεις πρόχειρη την έκδοση που λες? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Oκ. Επίσης με ενδιαφέρει πολύ αυτό με το swype που λες. Απ'οτι κατάλαβα δεν ήθελες να σου βγάζει τη λίστα με όλες τις γλώσσες κάτι που θέλω κι εγώ. Έχεις πρόχειρη την έκδοση που λες? Αυτη τη στιγμη οχι γιατι ειμαι απο κινητο στην δουλεια, αλλα το βραδυ που θα παω σπιτι θα βρω το apk και θα το ανεβασω :) Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Παιδια ακουστε τι επαθε ο αδερφος μου...,πηρε ο υιος του ενα μαχαιρι κ εξυσε το γυρω-γυρω κασωμα..:cry:Υπαρχει δυνατοτητα αγορας απο σιτε εξωτερικου? Και αν υπαρχει καποιο βιντεακι απο utube πως βγαινει...? Ηθελε να μην γυαλιζει τοσο ειπε το *******ι...:lol::p:X παιδια οποιος γνωριζει κατι μημ ξεχασετε-αγνοησετε διοτι οσο το βλεπει παθαινει εγκεφαλικο...:wacko::dizzy::shock: android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Oκ. Επίσης με ενδιαφέρει πολύ αυτό με το swype που λες. Απ'οτι κατάλαβα δεν ήθελες να σου βγάζει τη λίστα με όλες τις γλώσσες κάτι που θέλω κι εγώ. Έχεις πρόχειρη την έκδοση που λες? Δε χρειάζεται αυτό. Απλά σύρε το δάχτυλό σου από το swype button με το i στο q (;) , και θα αλλάξει σε αγγλικά ή ελληνικά κατευθείαν (οι 2 τελευταίες γλώσσες που διάλεξες). Δε χρειάζεται να πας στις επιλογές, ούτε να ξαναδεις τη λίστα με όλες τις γλώσσες. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 παιδια οποιος γνωριζει κατι μημ ξεχασετε-αγνοησετε διοτι οσο το βλεπει παθαινει εγκεφαλικο...:wacko::dizzy::shock: Δεν έχω δει ακόμα να πουλάνε ανταλλακτικά πίσω καλύματα, αλλά σίγουρα θα βγουνε αργά ή γρήγορα....μπορεί να βάλει μια θήκη στο μεταξύ από πάνω να μη φαίνεται... και να μάθει ο μικρός ότι δεν πειράζουμε τα πράγματα του μπαμπά... - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 παιδια πως βλεπω τους σελιδοδεικτες που εχω βαλει στα αγαπημενα μου υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos147 Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Όπως ξανά έχω ρωτήσει: Έχω το Vibrant και το Swype στα Αγγλικά μου έχει λύσει τα χέρια. Δεν έχω όμως υποστήριξη Ελληνικών. Μπορώ να τα βρω κάπου; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Όπως ξανά έχω ρωτήσει: Έχω το Vibrant και το Swype στα Αγγλικά μου έχει λύσει τα χέρια. Δεν έχω όμως υποστήριξη Ελληνικών. Μπορώ να τα βρω κάπου; Ναι, έχεις pm. Btw, πρέπει να είσαι root για να πειράξεις/αλλάξεις το swype. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Δεν έχω δει ακόμα να πουλάνε ανταλλακτικά πίσω καλύματα, αλλά σίγουρα θα βγουνε αργά ή γρήγορα....μπορεί να βάλει μια θήκη στο μεταξύ από πάνω να μη φαίνεται... και να μάθει ο μικρός ότι δεν πειράζουμε τα πράγματα του μπαμπά... οκ,ευχαριστω,παντως αν πεσει πουθενα το ματι σας κ με θυμηθητε...:happy: Αντε να του εξηγησεις του μικρου...το ειδε που γυαλιζε...κ ακριβως διπλα ηταν το δικο μου αλλα με θηκη,κ ζελατινα ντυμενο μπρος-πισω...αλλα βρηκε το αλλο που ηταν γυμνο...:lol::p android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Δε χρειάζεται αυτό. Απλά σύρε το δάχτυλό σου από το swype button με το i στο q (;) , και θα αλλάξει σε αγγλικά ή ελληνικά κατευθείαν (οι 2 τελευταίες γλώσσες που διάλεξες). Δε χρειάζεται να πας στις επιλογές, ούτε να ξαναδεις τη λίστα με όλες τις γλώσσες. Τι είπες τώρα? Απίστευτο. Νιώθω πολύ βλάκας που δεν το ήξερα έχοντας το κινητό πάνω από 2,5 μήνες. Σ' ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 οκ,ευχαριστω,παντως αν πεσει πουθενα το ματι σας κ με θυμηθητε...:happy: Αντε να του εξηγησεις του μικρου...το ειδε που γυαλιζε...κ ακριβως διπλα ηταν το δικο μου αλλα με θηκη,κ ζελατινα ντυμενο μπρος-πισω...αλλα βρηκε το αλλο που ηταν γυμνο...:lol::p Ναι οκ συμβαίνουν αυτά... αλλά μια χαρά μπορείς να του εξηγήσεις, δεν είναι 4, είναι ολόκληρο αγόρι, σε 2 χρόνια θα τελειώσει το δημοτικό... anyway, ο καθένας με τις μεθόδους του :) Τι είπες τώρα? Απίστευτο. Νιώθω πολύ βλάκας που δεν το ήξερα έχοντας το κινητό πάνω από 2,5 μήνες. Σ' ευχαριστώ πολύ. :) Υποθέτω όμως ξέρεις το άλλο με το swipe από το swype button i στο SYM, έ; - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 :) Υποθέτω όμως ξέρεις το άλλο με το swipe από το swype button i στο SYM, έ; Ναι, εντάξει. Αυτό το ξέρω.:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 παιδια πως βλεπω τους σελιδοδεικτες που εχω βαλει στα αγαπημενα μου Πατας το εικονιδιο που ειναι δίπλα στη γραμμη διευθυνσεων του browser Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alpapado Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Δε χρειάζεται αυτό. Απλά σύρε το δάχτυλό σου από το swype button με το i στο q (;) , και θα αλλάξει σε αγγλικά ή ελληνικά κατευθείαν (οι 2 τελευταίες γλώσσες που διάλεξες). Δε χρειάζεται να πας στις επιλογές, ούτε να ξαναδεις τη λίστα με όλες τις γλώσσες. απιστευτα φανταστικο tip αυτο!!! καλα που το βρηκες? δεν νομιζω οτι λεει κατι τετοιο το manul thnx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 απιστευτα φανταστικο tip αυτο!!! καλα που το βρηκες? δεν νομιζω οτι λεει κατι τετοιο το manul thnx Ναι είναι φοβερά χρήσιμο... αλλά και αρκετά γνωστό, και έχει ξαναειπωθεί εδώ αρκετές φορές ;) - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts