Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

- Την δοκιμασες και λες οτι εχει πολλα προβληματα ; ή διαβαζεις τις @#$%^ιες του καθε ασχετου; ... το θα εχει πολλα προβληματα ειναι ατοπο .... κρινεις κατι βαση πιθανοτητων;; ... δεν ειναι λογικο!!

- Κατεβασε την XXjP3 ,ανοιξε το odin ,βαλε 512.pit ,repartition τσεκαρισμενο και τα τρια αρχεια της ρομ .... "σταρτ" και μετα ελα να συζητησουμε τις παρατηρησεις σου ... :)

--- Ολα τα παραπανω σε Φιλικο τονο ---

- Οχι δεν την δοκιμασα. Αλλα λογικο δεν ειναι να εχει προβληματα; Ειναι BETA ακομα... και μολις η 3η εκδοση με 2.2

- Θα την κατεβαζα αλλα διαβαζω απο εδω κ απο εκει οτι εχει αρκετα προβληματα οπως προειπα. Γιατι να μην πιστεψω αυτα που λενε; Ποιος ο λογος να πουνε ψεμματα;

Φιλικα παντα, εννοειτε ! :) ;)

Samsung S21 Ultra

• Απαντήσεις 7,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

- Την δοκιμασες και λες οτι εχει πολλα προβληματα ; ή διαβαζεις τις @#$%^ιες του καθε ασχετου; ... το θα εχει πολλα προβληματα ειναι ατοπο .... κρινεις κατι βαση πιθανοτητων;; ... δεν ειναι λογικο!!

- Κατεβασε την XXjP3 ,ανοιξε το odin ,βαλε 512.pit ,repartition τσεκαρισμενο και τα τρια αρχεια της ρομ .... "σταρτ" και μετα ελα να συζητησουμε τις παρατηρησεις σου ... :)

--- Ολα τα παραπανω σε Φιλικο τονο ---

Φιλε την έχεις κάνει root; Γίνεται ; Βέβαια αυτό που με ενδιαφέρει από το root είναι το μάρκετ γιατί έχω αγοράσει αρκετές εφαρμογές.

Επίσης συμπεριλαμβάνει τα ελληνικά ;

Και κάτι άλλο γιατί πρέπει να τσεκαρουμε το repartition τι προσφέρει

Edited by argam

-Αδερφε Te_salat !! ... τολμησε να δοκιμασεις και την XXjP3 (froyo) , .. μπορει να σου αρεσει !! :shifty: ... απ' οτι εχω καταλαβει το παιδευεις το εργαλειο :D ... το πολυ να γυρισεις πισω .... ποσο θα παρει ... 1 ωρα;;

- Για το ανοιγμα των φωτος ,μπορει να παιζει ρολο και η ταχυτητα της εξωτερικης μνημης (αν τις εχεις εκει) , αλλιως μηπως θελει να μπουν στον φακελο που διαβαζει τις φωτος της καμερας; (DCIM) ... η μνημη μου ειναι 8GB-6 και τις διαβαζει γρηγορα , δεν γνωριζω ομως 100% αν ευθυνεται αυτο ή κατι αλλο ...

Το σκέφτομαι φίλε γιατί κυρίως θέλω να πάρω μια γεύση από τα froyo στο Galaxy.

Θέλω να δω κατα πόσο βελτιώνουν την λειτουργία της συσκευής.

Έχω δουλέψει λιγο τα froyo στο HD2 αλλά δεν μπορούσα εκεί να δω πολλά πράγματα αφού έτρεχαν από την sd card.

Στα φόρουμ όπως στο xda θα πρέπει να λαμβάνεις υπ οψην σου τα γραφόμενα μόνο όσων γνωρίζεις και εμπιστευεσαι την γνώμη τους.

Καθημερινά μπαίνουν νέα μέλη και αρχίζουν να γράφουν ότι τους κατέβει χωρίς να έχουν ιδέα από smart phones.

Δεν είναι καινούργιο το φαινόμενο. Το ίδιο γίνεται χρόνια τώρα στα thread των cooked rom στα WM.

Πάμε τώρα στο θέμα gps.

8 μέρες το δοκιμαζω και δεν έχω δει κανένα lug ως τώρα. Επιφυλασομαι για δοκιμές σε δύσκολα σημεία με στενούς δρόμους και ψηλά κτήρια.

Όμως κρίνοντας στην διαδρομή που κάνω καθημερινά και στην οποία έχω δοκιμάσει όλες τις συσκευές που έιχα αλλά κι αυτές που συνεχίζω να έχω και τώρα: HD2, iPad, PNA gps, δεν βλέπω κάτι διαφορετικό.

μπορώ να πω το αντίθετο.

Τρέχω μια παραλλαγή του igo my way 2009 παρόμοια μ αυτή που κυκλοφορεί για το iPhone.

To ίδιο σχεδόν προγραμμα τρέχω στο iPad ( χρησιμοποιώ εξωτερικό δεκτή gps στο iPad).

Στο PNA τρέχω το iGO 8.3 Ολα χρησιμοποιούν την μια και μοναδική έκδοση χάρτη της TeleAtlas για Αιγυπτο.

Υπάρχει ένα σημείο όπου κάνω αναστροφή. Μεταξύ των δυο δρόμων υπάρχει μια σειρά από σπίτια, αλλά οι δυο δρόμοι βρίσκονται πολύ κοντά και σε όλα εκτός από το galaxy, μόλις φτάνω σ αυτό το σημείο και κάνω την αναστροφή, μετά από λίγο μπερδεύονται και με δείχνουν στο παράλληλο δρόμο που ήμουν μόλις πριν κάνω την αναστροφή.

Περιμένω να κάνω το τεστ στην δύσκολη περιοχή της παλιάς πόλης με τα στενά δρομάκια όπου όλα τα gps δυσκολεύονται.

Οι δοκιμές γίνονται με παράλληλη χρήση δυο συσκευών ώστε να έχω σημείο αναφοράς.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Φιλε την έχεις κάνει root; Γίνεται ; Βέβαια αυτό που με ενδιαφέρει από το root είναι το μάρκετ γιατί έχω αγοράσει αρκετές εφαρμογές.

Επίσης από συμπεριλαμβάνει τα ελληνικά ;

- Δεν με ενδιαφερει το ρουτ, οποτε δε εχω ασχοληθει .... τυχαια διαβασα οτι δεν γινεται ,ενω τωρα τελευταια καπου πηρε το ματι μου οτι κατι παιζει ..

- Στο locale and text /locale language , ... εχει και τα ελληνικα ,αλλα εγω θελω αγγλικο περιβαλλον με ελληνικο πληκτρολογιο, οποτε κατεφυγα στο greek input method ...

Οχι δεν την δοκιμασα. Αλλα λογικο δεν ειναι να εχει προβληματα; Ειναι BETA ακομα... και μολις η 3η εκδοση με 2.2

- Θα την κατεβαζα αλλα διαβαζω απο εδω κ απο εκει οτι εχει αρκετα προβληματα οπως προειπα. Γιατι να μην πιστεψω αυτα που λενε; Ποιος ο λογος να πουνε ψεμματα

- Γιατι η jG5 ,η jM2 ,η jM5 .... τι ειναι ,δεν ειναι μπετα;; .... αυτες δεν εχουν προβληματα ; ... !!

- Υπαρχουν και αρκετοι που λενε οτι ειναι αστερι .... γιατι να πιστεψεις τους μεν και οχι τους δε .... Αν υπηρχε τετοιου βαθμου προβλημα ,θα το ελεγαν ολοι ... οποτε θα συμφωνουσαμε ...

- Αλλα τι τα λεω ολα αυτα ....αφου την εχω εγκατεστημενη και ειμαι μια χαρα .... τι θα μπορουσα να χρησιμοποιησω και δεν θα το κανει; ...

- στην τηλεφωνια ; ... ολα μια χαρα

- wifi - 3G,H,E,G ... ολα αστερια

- στην φωτογραφια απ' οτι ειδα .. κανενα προβλημα

- στην μουσικη ολα καλα

- ραδιοφωνο ; αστερι

- στην συνδεση με τον υπολογιστη ; ... κι εκει αψογο

- καποιες εφαρμογες που αργουσαν πρωτα τωρα πανε γρηγορα ....

- ποιο ειναι το προβλημα; ... η εγκατασταση στην εξωτερικη μνημη;; !!! ... σιγα το προβλημα με 2GB .... ή ο φλας player; ... γιατι τωρα στην 2.1 εχετε τα παραπανω και θα σας λειψουν; ...

- ..... αλλα γιατι τα γραφω ολα αυτα ... ποσο θα σου παρει να κανεις μια δοκιμη; ... αφου οι περισσοτεροι εδω μεσα αρεσκεστε στο πειραγμα ... ενα φλασαρισμα παραπανω και θα εχεις μια πιο τεκμηριωμενη αποψη :)

- ... ενταξυ εχει πεταξει και FC ,οχι ομως σε βαθμο που να την κανει απαγορευτικη για καθημερινη χρηση, .... οπως ειπες ειναι μπετα και ειναι δικαιολογημενο.

- Παντως οπως διαβαζεις και συ ετσι κι εγω περιμενα να δω κατι πολυ πειραματικο που θα κολλουσε ,δεν θα λειτουργουσαν πραγματα .... πραγματικα η αληθεια ειναι πολυ διαφορετικη .... υπ'οψιν οτι δε εχω φορτωσει οτι υπαρχει στο μαρκετ ,αλλα χρησιμοποιω συγκεκριμενα 7 εφαρμογες . Αν τωρα καποιος φορτωσει τα παντα ολα ... δεν ξερω τι θα κανει .... αλλωστε δεν ειναι ολα συμβατα με την 2.2 ....

- Α!!! μην το ξεχασω .... η μπαταρια μου εβγαλε ειδοποιηση για φορτιση .... στις 35 ωρες !!! .... ενω πρωτα κοντα στο 24ωρο ,μ' εστελνε στην μπριζα .... τυχαιο;; ... δεν νομιζω :lol: :ninja:

- Φιλικα -

Edited by hitech
- Stathis -

Το σκέφτομαι φίλε γιατί κυρίως θέλω να πάρω μια γεύση από τα froyo στο Galaxy.

Θέλω να δω κατα πόσο βελτιώνουν την λειτουργία της συσκευής.

Έχω δουλέψει λιγο τα froyo στο HD2 αλλά δεν μπορούσα εκεί να δω πολλά πράγματα αφού έτρεχαν από την sd card.

Στα φόρουμ όπως στο xda θα πρέπει να λαμβάνεις υπ οψην σου τα γραφόμενα μόνο όσων γνωρίζεις και εμπιστευεσαι την γνώμη τους.

Καθημερινά μπαίνουν νέα μέλη και αρχίζουν να γράφουν ότι τους κατέβει χωρίς να έχουν ιδέα από smart phones.

Δεν είναι καινούργιο το φαινόμενο. Το ίδιο γίνεται χρόνια τώρα στα thread των cooked rom στα WM.

Πάμε τώρα στο θέμα gps.

8 μέρες το δοκιμαζω και δεν έχω δει κανένα lug ως τώρα. Επιφυλασομαι για δοκιμές σε δύσκολα σημεία με στενούς δρόμους και ψηλά κτήρια.

Όμως κρίνοντας στην διαδρομή που κάνω καθημερινά και στην οποία έχω δοκιμάσει όλες τις συσκευές που έιχα αλλά κι αυτές που συνεχίζω να έχω και τώρα: HD2, iPad, PNA gps, δεν βλέπω κάτι διαφορετικό.

μπορώ να πω το αντίθετο.

Τρέχω μια παραλλαγή του igo my way 2009 παρόμοια μ αυτή που κυκλοφορεί για το iPhone.

To ίδιο σχεδόν προγραμμα τρέχω στο iPad ( χρησιμοποιώ εξωτερικό δεκτή gps στο iPad).

Στο PNA τρέχω το iGO 8.3 Ολα χρησιμοποιούν την μια και μοναδική έκδοση χάρτη της TeleAtlas για Αιγυπτο.

Υπάρχει ένα σημείο όπου κάνω αναστροφή. Μεταξύ των δυο δρόμων υπάρχει μια σειρά από σπίτια, αλλά οι δυο δρόμοι βρίσκονται πολύ κοντά και σε όλα εκτός από το galaxy, μόλις φτάνω σ αυτό το σημείο και κάνω την αναστροφή, μετά από λίγο μπερδεύονται και με δείχνουν στο παράλληλο δρόμο που ήμουν μόλις πριν κάνω την αναστροφή.

Περιμένω να κάνω το τεστ στην δύσκολη περιοχή της παλιάς πόλης με τα στενά δρομάκια όπου όλα τα gps δυσκολεύονται.

Οι δοκιμές γίνονται με παράλληλη χρήση δυο συσκευών ώστε να έχω σημείο αναφοράς.

Φίλε μου έχεις κάνει το φιξακι του xda η έχεις το μαμά gps ; Τι firmware έχεις; Εγώ ότι και να κάνω έχω πρόβλημα δεν μου δίνει σταθερό σήμα έχω το JG5 περασμένο..και χρησιμοποιώ το ndrive

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Αντώνης

Δεν θυμαμαι αν εχει απαντηθει mp3 για ηχο σε μνμ μπορουμε να βαλουμε?

1)Τελικα task killer να βαλουμε ή οχι?Γιατι απ οτι ειδα εχει free και στο android market!

2)Τις κλησεις τις δειχνει ολες μαζι μονο,εισερχομενες,εξερχομενες και αναπαντητες?

Edited by gtimb

Φίλε μου έχεις κάνει το φιξακι του xda η έχεις το μαμά gps ; Τι firmware έχεις; Εγώ ότι και να κάνω έχω πρόβλημα δεν μου δίνει σταθερό σήμα έχω το JG5 περασμένο..και χρησιμοποιώ το ndrive

Είμαι με την Μ2 χωρίς κανένα fix.

Έχω κάνει δοκιμές και με την trial έκδοση του Ndrive. Και μ αυτό είχα άψογη λειτουργία.

Για πες μου το πρόβλημα με το χάσιμο σήματος στο κάνει παντού? ακόμα και όταν είσαι στην Εθνική οδό? η μονο σε δύσκολα σημεία?

Έχει μεγάλη σημασία αυτό. Θα με διευκολινε να μου περιγράψεις που και πως εμφανίζεται το πρόβλημα.

Για παράδειγμα με το iPhone 3GS που είχα πέρυσι, σε ορισμένες περιοχές δυσκολευονταν να κλειδώσει η κλειδώνει και ξεκλειδώνει το σήμα και μου έδινε λάθος οδηγίες μέχρι να σταθεροποιηθεί.

Δεν θυμαμαι αν εχει απαντηθει mp3 για ηχο σε μνμ μπορουμε να βαλουμε?

1)Τελικα task killer να βαλουμε ή οχι?Γιατι απ οτι ειδα εχει free και στο android market!

2)Τις κλησεις τις δειχνει ολες μαζι μονο,εισερχομενες,εξερχομενες και αναπαντητες?

Ναι μπορείς να βάλεις mp3. Απλά πρέπει να είναι σε φάκελο με ειδική ονομασία

Καπου πρεπει να υπαρχει στην εσωτερικη κάρτα μνήμης ένας φάκελος που λεγεται Media.

Φτιάξει μέσα στο φάκελο Media ένα υποφάκελο με ονομασία Audio. Μπορεί να υπάρχει τέτοιος φάκελος ήδη.

Μέσα σ αυτόν φτιάξει 3 άλλους υποφακελους με ονομασίες Alarm, Notifications και Ringtones.

Εκεί ριξε τους ήχους που θέλεις σε mp3 φορματ.

Αμέσως θα βλέπεις τα mp3 στις ρυθμίσεις.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

- Γιατι η jG5 ,η jM2 ,η jM5 .... τι ειναι ,δεν ειναι μπετα;; .... αυτες δεν εχουν προβληματα ; ... !!

- Υπαρχουν και αρκετοι που λενε οτι ειναι αστερι .... γιατι να πιστεψεις τους μεν και οχι τους δε .... Αν υπηρχε τετοιου βαθμου προβλημα ,θα το ελεγαν ολοι ... οποτε θα συμφωνουσαμε ...

- Αλλα τι τα λεω ολα αυτα ....αφου την εχω εγκατεστημενη και ειμαι μια χαρα .... τι θα μπορουσα να χρησιμοποιησω και δεν θα το κανει; ...

- στην τηλεφωνια ; ... ολα μια χαρα

- wifi - 3G,H,E,G ... ολα αστερια

- στην φωτογραφια απ' οτι ειδα .. κανενα προβλημα

- στην μουσικη ολα καλα

- ραδιοφωνο ; αστερι

- στην συνδεση με τον υπολογιστη ; ... κι εκει αψογο

- καποιες εφαρμογες που αργουσαν πρωτα τωρα πανε γρηγορα ....

- ποιο ειναι το προβλημα; ... η εγκατασταση στην εξωτερικη μνημη;; !!! ... σιγα το προβλημα με 2GB .... ή ο φλας player; ... γιατι τωρα στην 2.1 εχετε τα παραπανω και θα σας λειψουν; ...

- ..... αλλα γιατι τα γραφω ολα αυτα ... ποσο θα σου παρει να κανεις μια δοκιμη; ... αφου οι περισσοτεροι εδω μεσα αρεσκεστε στο πειραγμα ... ενα φλασαρισμα παραπανω και θα εχεις μια πιο τεκμηριωμενη αποψη :)

- ... ενταξυ εχει πεταξει και FC ,οχι ομως σε βαθμο που να την κανει απαγορευτικη για καθημερινη χρηση, .... οπως ειπες ειναι μπετα και ειναι δικαιολογημενο.

- Παντως οπως διαβαζεις και συ ετσι κι εγω περιμενα να δω κατι πολυ πειραματικο που θα κολλουσε ,δεν θα λειτουργουσαν πραγματα .... πραγματικα η αληθεια ειναι πολυ διαφορετικη .... υπ'οψιν οτι δε εχω φορτωσει οτι υπαρχει στο μαρκετ ,αλλα χρησιμοποιω συγκεκριμενα 7 εφαρμογες . Αν τωρα καποιος φορτωσει τα παντα ολα ... δεν ξερω τι θα κανει .... αλλωστε δεν ειναι ολα συμβατα με την 2.2 ....

- Α!!! μην το ξεχασω .... η μπαταρια μου εβγαλε ειδοποιηση για φορτιση .... στις 35 ωρες !!! .... ενω πρωτα κοντα στο 24ωρο ,μ' εστελνε στην μπριζα .... τυχαιο;; ... δεν νομιζω :lol: :ninja:

- Φιλικα -

Δουλευει στο google maps το "Η τοποθεσια μου" ; Δηλαδη μπορει να γινεις locate μεσω κεραιων κινητης τηλεφωνιας;

Δεν την βαζω γιατι δεν βρηκα ακομα εναν τροπο να κανω restore ολες τις εφαρμογες/ρυθμισεις. To mybackup δεν κανει restore ολα. (Ενω λεει οτι τα κανει ... ) :O

Samsung S21 Ultra

Είμαι με την Μ2 χωρίς κανένα fix.

Έχω κάνει δοκιμές και με την trial έκδοση του Ndrive. Και μ αυτό είχα άψογη λειτουργία.

Για πες μου το πρόβλημα με το χάσιμο σήματος στο κάνει παντού? ακόμα και όταν είσαι στην Εθνική οδό? η μονο σε δύσκολα σημεία?

Έχει μεγάλη σημασία αυτό. Θα με διευκολινε να μου περιγράψεις που και πως εμφανίζεται το πρόβλημα.

Για παράδειγμα με το iPhone 3GS που είχα πέρυσι, σε ορισμένες περιοχές δυσκολευονταν να κλειδώσει η κλειδώνει και ξεκλειδώνει το σήμα και μου έδινε λάθος οδηγίες μέχρι να σταθεροποιηθεί.

Ναι μπορείς να βάλεις mp3. Απλά πρέπει να είναι σε φάκελο με ειδική ονομασία

Καπου πρεπει να υπαρχει στην εσωτερικη κάρτα μνήμης ένας φάκελος που λεγεται Media.

Φτιάξει μέσα στο φάκελο Media ένα υποφάκελο με ονομασία Audio. Μπορεί να υπάρχει τέτοιος φάκελος ήδη.

Μέσα σ αυτόν φτιάξει 3 άλλους υποφακελους με ονομασίες Alarm, Notifications και Ringtones.

Εκεί ριξε τους ήχους που θέλεις σε mp3 φορματ.

Αμέσως θα βλέπεις τα mp3 στις ρυθμίσεις.

Έχω αγοράσει το ndrive το πρόβλημα μου είναι ότι παντού έχω θέμα και σε οποιαδήποτε συνθήκη...είτε εθνική οδό είτε στη πόλη βρίσκει σήμα και μετά χάνεται...

Αντώνης

Ναι το iphone ήταν jailbroken , οσο για το tytn 2 το ξέρω ότι φορούσε win mobile απλά δεν με διευκόλινε καθόλου
3ipnas mesa mou to zwo!!!

το iphone το ειχες κανει jailbrake?

το tynt 2 φορουσε wm και οχι android

Ναι το iphone ήταν jailbroken , οσο για το tytn 2 το ξέρω ότι φορούσε win mobile απλά δεν με διευκόλινε καθόλου

3ipnas mesa mou to zwo!!!

Δουλευει στο google maps το "Η τοποθεσια μου" ; Δηλαδη μπορει να γινεις locate μεσω κεραιων κινητης τηλεφωνιας;

Δεν την βαζω γιατι δεν βρηκα ακομα εναν τροπο να κανω restore ολες τις εφαρμογες/ρυθμισεις. To mybackup δεν κανει restore ολα. (Ενω λεει οτι τα κανει ... ) :O

- Θα με πιστεψεις!!!! ... δε το ειχα δοκιμασει .... τωρα ερχομαι απο το μπαλκονι .... ανοιξα την εφαρμογη maps και πηγα απο το μενου στο my location .... μου βγαζει σε μπανερακι να ενεργοποιησω τα δεδομενα στα σεττινγκς/location ... ή κατι τετοιο.

- Παω σεττινγκς /location και ενεργοποιω μονο το 3G ,... οχι το gps .... γυρναω στην εφαρμογη και με το που παταω my location .... μου εβγαλε τον χαρτη και το στιγμα μου σε λιγοτερο απο 5 δευτερα !!!!!!! .... ρε σας λεω παει σφαιρα .... :wacko: .. τι να πω ... να μου κανει πλακα ;!! ... και εχεις καποιους να λενε δεν κανει για καθημερινη χρηση .... :confused: !!

- Οποτε δοκιμαστηκε κι αυτο ... επιτυχως

- Σας πορωνω γιατι πιστευω πως εχουν κανει λαθος εκτιμηση καποιοι ασχετοι , εκτος κι αν δεν ξερω τι μου γινεται .... παντως απ' αυτο που εισπραττω ,στα ισια σας το λεω και να μην βγει επισημη αναβαθμηση .... λιγο με νοιαζει :!:

- Stathis -

Έχω αγοράσει το ndrive το πρόβλημα μου είναι ότι παντού έχω θέμα και σε οποιαδήποτε συνθήκη...είτε εθνική οδό είτε στη πόλη βρίσκει σήμα και μετά χάνεται...

Τι να σου βρε Αντωνη. Δεν εχω κανα λογο να πω ψεματα. Το galaxy το αγορασα με κρυα καρδια γιατι φοβομουν την samsumg αλλα στην πορεια μου βγηκε αστερι.

Ετοιμος ημουν να το πουλησω στον milena.:)

δεν προσπαθω δηλαδη να το θεοποιησω.

Δεν ξερω μηπως ειναι θεμα harsware και δεν παρουσιαζεται σ ολες τις συσκευες.

Εχω ασχοληθει με gps ειμαι μέλος στο gps pocket pc και σκαμπαζω λιγα πραγματακια.

Πιστευω στο δικο μου αν ειχε προβλημα θα μου το εκανε παντου οπως το δικο σου.

Πες μου κατι. Οταν κανεις πλοηγηση εχεις 3g ενεργοποιημενο .

η μηπως εχεις κλειστα τα data?

ξερεις επειδη εχει και A-GPS βοηθα στην ευρεση του σηματος μεσω των κεραιων.

Τι να σου βρε Αντωνη. Δεν εχω κανα λογο να πω ψεματα. Το galaxy το αγορασα με κρυα καρδια γιατι φοβομουν την samsumg αλλα στην πορεια μου βγηκε αστερι.

Εχω ασχοληθει με gps ειμαι μέλος στο gps pocket pc και σκαμπαζω λιγα πραγματακια.

να ξερεις, ποτε δεν ειναι αργα:happy:

ακομα περιμενω τα γερμανικα Schwein

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μα σε πιστεύω αφού έχω δει ότι και άλλα παιδιά δεν έχουν πρόβλημα...ναι το 3g είναι μόνιμα ανοιχτό...τέσπα θα το κοιτάξω και από δω πού βρίσκομαι στα χανιά για να τo ξανατσεκαρω χωρίς φιξ στο google maps πάντως δεν έχω θέμα..λόγω του ότι παίρνει από κεραιες σήμα

Αντώνης

Τώρα που είπε ο φίλος για το my location, Αντώνη το έχεις ενεργοποιήσει?

Χωρίς αυτό δεν δουλεύει σωστά το gps.

@@milena

Κωστή τώρα δεν το δίνω με τίποτα:)

Διάβασε το συγκριτικό με το iphone4?.

Τώρα που είπε ο φίλος για το my location, Αντώνη το έχεις ενεργοποιήσει?

Χωρίς αυτό δεν δουλεύει σωστά το gps.

@@milena

Κωστή τώρα δεν το δίνω με τίποτα:)

Διάβασε το συγκριτικό με το iphone4?.

Δεν κατάλαβα από που το ενεργοποιούμε αυτό το location;

Νομίζω ότι το βρήκα αλλά είναι τικαρισμενο και αυτό και το gps

Αντώνης

Δεν κατάλαβα από που το ενεργοποιούμε αυτό το location;

- ... Settings / location and security / use wireless networks ----> τικαρισμα

- Το διορθωσες την ωρα που εγραφα :blink: ... πως το εκανες; ... τελος παντων ...

- ... συνηθως για τις δισλειτουργιες ευθυνονται ..... οι σαβουρες :ninja: ... για κοιτα τι εμπλεκεται με το gps και ελεγξε το ....

Edited by hitech
- Stathis -

- ... Settings / location and security / use wireless networks ----> τικαρισμα

Ναι αυτό εννοώ και εγώ...λοιπόν ακούστε το εξής...δοκίμασα με το φιξ του xda το ndrive από εδώ στα χανιά...είχα και την εφαρμογή gps test open για να δω πόσους δορυφόρους πιάνω...την πρώτη φορά το ndrive με βρήκε μετά από 10 λεπτά..βγήκα και ξαναμπήκα και τότε με βρήκε σε λιγότερο από 10 δεύτερα! Αυτό τώρα τι κουλό είναι;

Αντώνης

παιδες για πειτε καποια συγκεντρωτικα αποτελεσματα μπαταριας?

εβαλα το juicedefender κ κρατησε 2 μερες με νορμαλ χρηση

χωρις αυτο ειμαι γυρω στο 9-12 ωρες

παιδες για πειτε καποια συγκεντρωτικα αποτελεσματα μπαταριας?

εβαλα το juicedefender κ κρατησε 2 μερες με νορμαλ χρηση

χωρις αυτο ειμαι γυρω στο 9-12 ωρες

- Το έβγαλα από τον φορτιστή εχθες στις 19:30 ... τώρα που γραφω είναι στο 66% η μπαταρία :shifty: ..... το έβαλα σε airplane mode τρεις ώρες σήμερα το πρωί .... firmware I9000XXjP3 froyo ...τυχαίο ....... δεν νομίζω :X

- Stathis -

το θεμα ειναι οτι τρεχουν πολλα πραγματα κ ακομα και σε αδρανεια το τηλ χανει μπαταρια κατα τη διαρκεια της νυχτας

Στο θέμα της μπαταρίας από τον καιρό που άρχισα να ασχολούμαι με smart phones κάνω το εξής:

Αγοράζω πάντα μια δεύτερη από το e-bay και την έχω στην τσέπη η στην τσάντα μου όταν πρόκειται να μείνω μακριά από πρίζα για πολλές ώρες.

Καθημερινά το φορτιζω το βράδυ όσο χαζευω στον κομπιούτερ. Δεν περιμένω να αδειάσει. Μόνο μια φορά την εβδομάδα την αφήνω να αδειάσει τελείως πριν φορτισω.

Το πρωί πηγαίνοντας στο γραφείο το βάζω στον φορτιστη του αυτοκινήτου για να αναπληρώσει ότι χανω την νύχτα.

Το ίδιο κάνω το απόγευμα στην επιστροφή. Οπότε δεν ανχονομαι καθόλου και έχω τα πάντα ανοιχτά και να συχρονιζουν όλα αυτόματα.

Από ένα κομπιούτερ τσέπης δεν περιμένω να περάσω δυο μέρες. Μου αρκεί να μου βγάλει την μέρα.

Σκέφτομαι τώρα να αγορασω μια εξωτερική μπαταρία που φορτιζει σε περίπτωση ανάγκης και έχει βισματα για κάθε τύπο κινητού ακόμα και για το iPad.

Ενημερωνω για οσους δεν το γνωριζουν οτι πλεον υπαρχει νεος και πολυ απλος τροπος για εγκατασταση του Lag Fix (καταργει το γνωστο memory lag).

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=749495

Πλεον δεν χρειαζεται να κανουμε partition στην εξωτερικη μας καρτα για να το εγκαταστησουμε.

Εγκαθιστανται στην μνημη 2 giga του τηλεφωνου, καταλαμβανοντας βεβαια το ενα απο τα 2 γιγα. Μικρο το κακο αφου εγω με ολες τις εφαρμογες μου συνεχιζω να εχω 830ΜΒ free.

Δεν εχω ομως παιχνιδια, αλλα και παλι υπαρχει αρκετος χωρις αν αναλογιστει κανεις οτι κατα μεσο ορο καθε παιχνιδι θελει 50-70 MB.

Για να περασουμε το Fix πρεπει να εχουμε κανει root το τηλεφωνο μας.

Και παλι υπαρχει πολυ απλος τροπος μ ενα κλικ για να γινει root.

http://www.addictivetips.com/mobile/how-to-root-and-unroot-samsung-galaxy-s-i9000-with-a-single-click/

Μετα το rooting χρειαζεται να περασουμε το τελευταιο Busybox 1.17.1 απο το http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=229 -

Η ολη διαδικασια ειναι πολυ απλη. Δεν χρειαστηκα παραπανω απο 2 λεπτα.

Ειναι εντελως ακινδυνο και περιεχει αρχειακι που επιτρεπει την απεγκατασταση.

Το χειροτερο που μπορει να συμβει ειναι να χρειαστει καποιος να περασει ξανα το firmware.

Διαβαστε προσεκτικα τις οδηγιες και οσοι θελετε καντε το αφοβα, αρκει να ξερετε τι κανετε.

Πλεον το να γινει root και να φλασαρουμε καποιο αλλο firmware ειναι πολυ απλο. Υπαρχει και το official JF3 για να τοποθετηθει σε περιπτωση που χρειαστουμε να φερουμε την συσκευη στην αρχικη της κατασταση για λογους εγγυησης.

Τωρα αν γινει τουβλο το τηλεφωνο και δεν μπορουμε να περασουμε το official firmware, ουτε στο service θα μπορουν να το ξετουβλιασουν :)

Σ αυτες τις περιπτωσεις του αλλαζουν χρειαζεται και οταν το επαναφερουν δεν μπορουν να δουν τιποτα.

Για το αν λυνει το Fix οντως το προβλημα θα σας πω αφου δουλεψω λιγο την συσκευη.

Οπως εχω αναφερει με το firmware M2 δεν αντιμετοπιζα καποιο ιδιαιτερο προβλημα, παρα μονο μια καθυστεριση 1-2 δευτερολεπτων, μερικες φορες στο ανοιγμα του dialer και της Συλλογης των φωτογραφιων.

Σε προηγουμενο μηνυμα ειχα γραψει οτι παρατηρησα η αργοπορεια συμβαινει οταν την στιγμη που επιχειρω το ανοιγμα του dialer, πραγματοποιηται καποιος συχρονισμος σε widget οπως αυτα του facebook κλπ.

Στην περιπτωση μου, συνεβη οταν εκανε ανανεωση το RSS του gReader. To αντελειφθηκα τυχαια γιατι μου εβγαλε μηνυμα οτι ολοκληρωθηκε ο συχρονισμος.

Επιβεβαθωθηκα διαβαζοντας το στο XDA και απο αλλους.

Ειναι λογικο γιατι , οταν το τηλεφωνο ειναι σε sleep και το ανοιγεις για να καλεσεις καποιον αριθμο, ολα αυτα τα widgets ενεργοποιουνται με το πατημα της οθονης και αρχιζουν να κανουν αυτοματο συχρονισμο. Επομενο ειναι οταν τρεχουν τοσα πραγματα μαζι να παρατηρειται καποιο lag.

Οποτε μην βαζετε widgets που δεν χρειαζεστε, ετσι για ομορφια.

Εγω εχω μονο το beautiful widget με την ωρα και τον καιρο που ειναι ομορφο μεν αλλα αρκετα βαρυ και το official Feeds and Updates για να βλεπω το facebook & Twitter

Ολα τα αλλα τα πεταξα.

Χαιρομαι γιατι αρχισαν να μπαινουν στο Galaxy σοβαροι developers του XDA και θα εχουμε απλες και ευκολες λυσεις σαν αυτη.

Αυτο δεν συνεβη τυχαια. Ολο και περισσοτεροι βλεπουν την ανωτεροτητα της συσκευης σε σχεση με τον ανταγωνισμο και σιγα σιγα μαζευονται.

Βεβαια μην περιμενετε κοσμοσυροη γιατι πρεπει να ξερετε οτι το XDA αποτελει κατ εξοχην HTC κοινοτητα, με πολλα connection με την εταιρεια κλπ κλπ.

Edited by Te_salat

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...