Lurker Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Έχω παραγγείλει πολλές φορές από το Αγγλικό... Ελλάδα το κινητό έχει έρθει, ας πούμε εγώ το έχω.. Τι εννοείς πότε θα έρθει Ελλάδα? Εννοώ σε ελληνικό μαγαζί επίσημα. πχ πλαίσιο, ε-σοπ, μουλτιράμα κλπ κλπ If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Εννοώ σε ελληνικό μαγαζί επίσημα. πχ πλαίσιο, ε-σοπ, μουλτιράμα κλπ κλπ Μετα τα μεσα Ιουλιου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Υπάρχει στα Ελληνικά μαγαζιά, στο πλαίσιο και στο eshop δεν το έχουν. Φυσικά και μπορείς να το πληρώσεις 150 ακριβότερα. Πήγαινε http://www.skroutz.gr/s/271477/Samsung-Galaxy-S-i9000-8GB.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Αν πας στη δημιουργία νέου μηνύματος και ξεκινήσεις να γράφεις αποστολέα στα ελληνικά δουλεύει μια χαρά Ας το πω διαφορετικά. Θέλω να πάρω ένα τηλέφωνο και η επαφή αρχίζει από "κ" για παραδειγμα. Υπάρχει ελληνικό πληκτρολόγιο η δουλεύει μόνο στα σμς ; (για να αναζήτησω την επαφή εννοώ ) Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Ας το πω διαφορετικά. Θέλω να πάρω ένα τηλέφωνο και η επαφή αρχίζει από "κ" για παραδειγμα. Υπάρχει ελληνικό πληκτρολόγιο η δουλεύει μόνο στα σμς ; (για να αναζήτησω την επαφή εννοώ ) Μα αυτό σου λέει, δουλεύει παντού.. και στις επαφές! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios29 Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 (edited) Παρηγγειλε τελικα κανενας απο το Αγγλικο Expansys,η πρεπει σωνει και καλα να το παρουμε απο την ελληνικη ιστοσελιδα,που βγαινει πιο ακριβα? Από το αγγλικό το πείρα μια χαρά. Την επόμενη μέρα είχε έρθει Ας το πω διαφορετικά. Θέλω να πάρω ένα τηλέφωνο και η επαφή αρχίζει από "κ" για παραδειγμα. Υπάρχει ελληνικό πληκτρολόγιο η δουλεύει μόνο στα σμς ; (για να αναζήτησω την επαφή εννοώ ) Αν εννοείς από τον dialer να πατάς το 2 και να σου δείχνει όσα ξεκινάνε από Α όπως στα htc, όχι δεν το κάνει. Βέβαια μπορείς να βάλεις το widget της αναζήτησης του google στην home screen ή να κρατήσεις πατημένο το menu για να βγει η αναζήτηση και μετά ψάχνεις τα contacts σου στα ελληνικά :) EDIT: αν πας στα contacts και πατήσεις αναζήτηση ψάχνει κανονικά με ελληνικό πληκτρολόγιο, τώρα το είδα :p Edited June 24, 2010 by georgios29 Γιώργος Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Από το αγγλικό το πείρα μια χαρά. Την επόμενη μέρα είχε έρθει Πολυ ωραια..:) Παρτε τωρα και ενα "δωρακι" οσοι το παραγγειλετε απο το Αγγλικο Expansys... Γραψτε στο κουτακι "Voucher",(δηλαδη εκπτωτικος κωδικος), AFFGALAXY και..."Voila" εκπτωση 10 λιρες!!..Δηλαδη 12 ευρω!!!Και με τα εξοδα αποστολης μαζι,το κινητακι βγαινει στα 565 ευρω συνολο!!!:D "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Να ρωτήσω και κάτι άλλο για όσους γνωρίζουν από android...αν για παράδειγμα έχω ένα φάκελλο με Mp3 στο pc μου και θέλω να μπει όπως είναι στο κινητό και να τα διαβάσει από τον media player και να τα παίζει, στο omnia hd (symbian) απλά κάνω copy και paste στο κινητό το οποίο έχω συνδέσει στο pc με micro-usb...το ίδιο απλό είναι και στα android?? Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Να ρωτήσω και κάτι άλλο για όσους γνωρίζουν από android...αν για παράδειγμα έχω ένα φάκελλο με Mp3 στο pc μου και θέλω να μπει όπως είναι στο κινητό και να τα διαβάσει από τον media player και να τα παίζει, στο omnia hd (symbian) απλά κάνω copy και paste στο κινητό το οποίο έχω συνδέσει στο pc με micro-usb...το ίδιο απλό είναι και στα android?? Ναι. . . . .. . .. . .. . . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios29 Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Και έψαχνα πριν το παραγγείλω μπας και βρω κανα voucher για το αγγλικό... :cry: Μόνο για το ελληνικό έβρισκα. Οι επόμενοι θα είναι τυχεροί :) Γιώργος Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Ναι. . . . .. . .. . .. . . Τέλος...Αυτό ήταν το οριστικό χτύπημα!!! Android...καλημέρα!!!!:D Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Και έψαχνα πριν το παραγγείλω μπας και βρω κανα voucher για το αγγλικό... :cry: Μόνο για το ελληνικό έβρισκα. Οι επόμενοι θα είναι τυχεροί :) Προχτες 22 Ιουνιου βγηκαν οι κωδικοι και ισχυουν για ενα μηνα. Αν το παραγγειλω ΤΩΡΑ,λετε να μου ερθει αυριο? "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios29 Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Προχτες 22 Ιουνιου βγηκαν οι κωδικοι και ισχυουν για ενα μηνα. Αν το παραγγειλω ΤΩΡΑ,λετε να μου ερθει αυριο? Για μία μέρα το έχασα... Εγώ το παρήγγειλα στις 4 και το είχα την άλλη μερα :D Γιώργος Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Ναι. . . . .. . .. . .. . . Κι εκτος απο micro usb εδω κανεις δουλιτσα και με wifi. Ουτε καλωδια, ουτε εγκατασταση λογισμικου (παρα μονο ενα μικρο προγραμματακι στο κινητο) και απο το browser οποιουδηποτε υπολογιστη "βλεπεις" το κινητο σου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Κι εκτος απο micro usb εδω κανεις δουλιτσα και με wifi. Ουτε καλωδια, ουτε εγκατασταση λογισμικου (παρα μονο ενα μικρο προγραμματακι στο κινητο) και απο το browser οποιουδηποτε υπολογιστη "βλεπεις" το κινητο σου... Δηλαδή μπορώ να μεταφέρω τα mp3 μου και μέσω wifi στο κινητό μου?? Όταν το πάρω στα χέρια μου θα τα μάθω τα android κόλπα που θα μου πάει...:wacko: Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Τελικα δε κρατηθηκα...:) Καληνυχτα WM...Καλημερα Android.. Αντιο HD2...Καλως ηρθες Samsung Galaxy S...:D "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Δηλαδή μπορώ να μεταφέρω τα mp3 μου και μέσω wifi στο κινητό μου?? Όταν το πάρω στα χέρια μου θα τα μάθω τα android κόλπα που θα μου πάει...:wacko: Οχι μονο mp3. Θα μαθεις πολλα... Τελικα δε κρατηθηκα... Καληνυχτα WM...Καλημερα Android.. Αντιο HD2...Καλως ηρθες Samsung Galaxy S... Και πολυ καλα εκανες. Εγω μετα απο πολλα χρονια με πολλες WM συσκευες (τελευταια το HD2), τις αφησα για την πλατφορμα του σημερα και του μελλοντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Μολις το ανοιξα το κουτι. Το φορτιζω 3 ωρες περιπου ε; Η περιμενω να αδειασει η μπαταρια του; Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Μολις το ανοιξα το κουτι. Το φορτιζω 3 ωρες περιπου ε; Η περιμενω να αδειασει η μπαταρια του; Καλορίζικο! Αντε και στα δικά μας :) Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomedor Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Παράκληση σε κάτοχο. Κατεβάστε την εφαρμογή για το touchscreen και δείτε πόσα δάχτυλα δέχεται ;) "multitouch visualizer" λέγεται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 τις επαφες απο το outlook με το kies μπαινουν στο κινητο; Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios29 Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 (edited) Μολις το ανοιξα το κουτι. Το φορτιζω 3 ωρες περιπου ε; Η περιμενω να αδειασει η μπαταρια του; Στις οδηγίες λεει να το φορτίσεις πρώτα μέχρι να γεμίσει η μπαταρία EDIT: Παράκληση σε κάτοχο. Κατεβάστε την εφαρμογή για το touchscreen και δείτε πόσα δάχτυλα δέχεται ;) "multitouch visualizer" λέγεται Ρίξε μια ματιά εδώ. Λέει ότι μπορεί να πιάσει μέχρι 16 :p Edited June 24, 2010 by georgios29 Γιώργος Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Πρεπει να κανω καμια ενεργοποιηση σαν το iphone μηπως; Η απλως βαζω την ΣΙΜ και τελος; Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios29 Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Μόνο τη sim θέλει να εχεις μεσα όταν το ανοιξεις Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Γιώργος Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Πρεπει να κανω καμια ενεργοποιηση σαν το iphone μηπως; Η απλως βαζω την ΣΙΜ και τελος; Τηλέφωνο αγόρασες..... Βάλε τη σίμ και καλή διασκέδαση:):) MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts