_DiMoN_ Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Θα συμφωνήσω κι εγώ...με όσα υπόθηκαν παραπάνω.. Όσο για το Kies, κι εμένα μου έκανε πολλά κολλήματα και μέχρι σήμερα κατάφερα να το συνδέσω . . . και δεν το υποστηρίζει πλήρως ακόμη. Όσο για το NAVTEQ για να λειτουργήσει θέλει Inet? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios29 Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Τα πρωτα δυο που αναφερεις δεν τα παρατηρησα εγω. Για το τριτο, εμενα μου κανει ακριβως αυτο που γραφεις-εμφανιζονται οι τελευταιες εφαρμογες. Τι να πώ, πάντως στο XDA είχα διαβάσει οτι μερικοί είχαν πρόβλημα με τους drivers σε windows 7 64bit. Και το ίδιο με το market. Αν στη home screen κρατήσεις πατημένο το menu, δέν σου βγάζει την quick search bar όπως θα έκανε το dedicated search button στο hero και στο desire; Γιώργος Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkoukou Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Α, ναι το menu button εγραψες !:O Και εγω win7 ultimate 64 εχω και δεν ειχα προβλημα (ευτυχως..) "Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios29 Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 (edited) Το update που ζήταγε το Kies όταν το πέρασες το έκανες; Μήπως έφταιγε αυτό σε εμένα... Edited June 23, 2010 by georgios29 Γιώργος Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Τι είναι το kies ρε παιδιά; Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomedor Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Αν έχω καταλάβει καλά δουλεύει λες και δεν έχει και τα 512ΜΒ ram διαθέσιμα όπως στο nexus μάλλον λόγο πυρήνα. Υπάρχει τρόπος να το επιβεβαιώσετε; Άμα είναι όπως τα λέω τότε τα lagάρισματα που κάνει οφείλονται σε αυτό και μόνο και θα διορθωθεί με το froyo ή με πειραγμένο kernel αν αργήσει το froyo. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Αν έχω καταλάβει καλά δουλεύει λες και δεν έχει και τα 512ΜΒ ram διαθέσιμα όπως στο nexus μάλλον λόγο πυρήνα. Υπάρχει τρόπος να το επιβεβαιώσετε; Άμα είναι όπως τα λέω τότε τα lagάρισματα που κάνει οφείλονται σε αυτό και μόνο και θα διορθωθεί με το froyo ή με πειραγμένο kernel αν αργήσει το froyo. lag-άρισμα... Μην φανταστείς, απλά θα κάνει 1sec παραπάνω.. Σίγουρα με το Froyo αυτά θα φτιάξουν....άντε Samsung. 1) Froyo 2)Swype ελληνικό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sk7lafkos Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 lag-άρισμα... Μην φανταστείς, απλά θα κάνει 1sec παραπάνω.. Σίγουρα με το Froyo αυτά θα φτιάξουν....άντε Samsung. 1) Froyo 2)Swype ελληνικό. ενταξει τοτε...εγω νομιζα κατι χειροτερο και ειπα ακομα δεν το πηραν αρχισαν τα προβληματα...??ουφ...εφυγε ενα βαρος τωρα...:D χαχα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomedor Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Στο nexus που έχω δεν έχω βάλει πάνω το froyo αλλά έχω την cyanogenmod rom που βασίζεται στην 2.1 και πραγματικά φορτώνει τα πάντα αστραπιαία σαν το iphone μπορώ να πω. Εκτός από τα βαριά παιχνίδια όπως το aspalt που θέλει λίγο Loading βέβαια γιατί είναι αρκετά μεγάλο. Αν είναι θέμα kernel πάντως μην μασάτε γιατί το froyo είναι κοντά. Επίσης προτείνω σε όποιον το έχει το awdlauncher ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios29 Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 (edited) Τι είναι το kies ρε παιδιά; Το Kiosk είναι το πρόγραμμα της Samsung για να κάνεις sync, να έχει πρόσβαση στα μηνύματα σου, φωτογραφίες κλπ Αν είναι θέμα kernel πάντως μην μασάτε γιατί το froyo είναι κοντά. Επίσης προτείνω σε όποιον το έχει το awdlauncher ;) Καλός είναι και ο AWDLauncher, αλλά εγώ έχω βάλει τον LauncherPro. Ποιό καλός μου φαίνεται :) Αν έχω καταλάβει καλά δουλεύει λες και δεν έχει και τα 512ΜΒ ram διαθέσιμα όπως στο nexus μάλλον λόγο πυρήνα. Υπάρχει τρόπος να το επιβεβαιώσετε; Άμα είναι όπως τα λέω τότε τα lagάρισματα που κάνει οφείλονται σε αυτό και μόνο και θα διορθωθεί με το froyo ή με πειραγμένο kernel αν αργήσει το froyo. Όταν το ανοίξω, ξεκινάει με 164MB free. Με kill all από taskiller ανεβαίνει στα 229ΜΒ. Το κακό είναι οτι τα γεμίζω πάλι γρήγορα, ειδικά τώρα που είναι αρχή και τα ανοίγω όλα :D Edited June 23, 2010 by georgios29 Γιώργος Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomedor Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 (edited) Τότε λογικά βλέπει και τα 512! Ο launcherpro εμένα που κόλλαγε αρκετά ενώ ο awd είναι rock solid ;) Και όσοι δεν το ξέρετε το android δεν είναι windows μην κάνετε χρήση task killer παρά μόνο για προβληματικά apps και θα δείτε ότι θα τσουλάει βελούδο :p http://geekfor.me/faq/you-shouldnt-be-using-a-task-killer-with-android/ Edited June 23, 2010 by nomedor Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sk7lafkos Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 επειδη δεν εχω προηγουμενη εμπειρια απο android που να απευθυνθω για να μαθω τα βασικα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomedor Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Στον google :p Σοβαρά τώρα, δεν είναι τίποτα δύσκολο όσο το ψάχνεις βέβαια βρίσκεις αλλά ρώτα και όλο και κάποιος θα σου απαντήσει. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Εσεις που το πηρατε, πιο firmware φοραει; Βγηκε κανενα καινουργιο; Καμια σελιδα με firmwares? Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios29 Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 (edited) Τότε λογικά βλέπει και τα 512! Ο launcherpro εμένα που κόλλαγε αρκετά ενώ ο awd είναι rock solid ;) Και όσοι δεν το ξέρετε το android δεν είναι windows μην κάνετε χρήση task killer παρά μόνο για προβληματικά apps και θα δείτε ότι θα τσουλάει βελούδο :p http://geekfor.me/faq/you-shouldnt-be-using-a-task-killer-with-android/ Αν έβλεπε και τα 512 θα ξεκίναγε με πάνω από 256 :p Και ναι όντως κάνει kill ότι δεν χρειάζεται όταν χρειαστεί περισσότερη μνήμη, αλλά το να το βλέπω με 40MB ελεύθερα, με πιάνει η ψυχή μου :p EDIT: Εσεις που το πηρατε, πιο firmware φοράει; Βγηκε κανενα καινουργιο; Καμια σελιδα με firmwares? Firmware Version: 2.1-update1 Baseband Version: I9000XXJF3 (έχει βγει και JF4 αλλά το Kiosk δεν βρίσκει τίποτα) Kernel Version: 2.6.29 (θέλουμε το 2.6.32 για να δει τα 512) Edited June 23, 2010 by georgios29 Γιώργος Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sk7lafkos Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 κινητικοτητα βλεπω και στο skroutz... http://www.skroutz.gr/s/271477/Samsung-Galaxy-S-i9000-8GB.html?keyphrase=samsung+galaxy+i9000 καλο αυτο αφου αυξανεται ο ανταγωνισμος και πεφτει η τιμη...οχι αρκετα βεβαια ακομα αλλα κατι γινεται..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 κινητικοτητα βλεπω και στο skroutz... http://www.skroutz.gr/s/271477/Samsung-Galaxy-S-i9000-8GB.html?keyphrase=samsung+galaxy+i9000 καλο αυτο αφου αυξανεται ο ανταγωνισμος και πεφτει η τιμη...οχι αρκετα βεβαια ακομα αλλα κατι γινεται..... http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=199682 και εδω διαθεσιμο;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomedor Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Αν έβλεπε και τα 512 θα ξεκίναγε με πάνω από 256 :p Και ναι όντως κάνει kill ότι δεν χρειάζεται όταν χρειαστεί περισσότερη μνήμη, αλλά το να το βλέπω με 40MB ελεύθερα, με πιάνει η ψυχή μου :p Κάνε unistall τον task killer για μια εβδομάδα και θα το ξεπεράσεις :D Περισσότερο κακό παρά καλό κάνει. Firmware Version: 2.1-update1 Baseband Version: I9000XXJF3 (έχει βγει και JF4 αλλά το Kiosk δεν βρίσκει τίποτα) Kernel Version: 2.6.29 (θέλουμε το 2.6.32 για να δει τα 512) Κάντε υπομονή για το froyo τότε για να δείτε την πραγματική ταχύτητα του κινητού :O Καλά το κατάλαβα από τα βίντεο που έβλεπα ότι έκανε όπως το N1. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sk7lafkos Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=199682 και εδω διαθεσιμο;) ακομα ομως οι τιμες ειναι ψηλα σε σχεση με αυτες του εξωτερικου...αισχος.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios29 Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Κάνε unistall τον task killer για μια εβδομάδα και θα το ξεπεράσεις :D Περισσότερο κακό παρά καλό κάνει. Άσε, τουλάχιστον τώρα βλέπω την μνήμη και ξέρω τι είναι άμα αργεί :p Γιώργος Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 παιδια μπορει να ειμαι λιγο offtopic αλλα εγω εχοντας το desire kai kernel 2.6.29 ξεκινωντας εχει 220 mb free ram kai 94 idle!αρα τα βλεπει μαλλον κανονικα τα 512mb! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_ice Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 kαλησπερα το εχει αγορασει κανενας? γιατι θελω να δω αν εχει δυνατο ηχειο ! γιατι απο οτι ειδα στο gsmarena το βγαζει χαλια ! :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 kαλησπερα το εχει αγορασει κανενας? γιατι θελω να δω αν εχει δυνατο ηχειο ! γιατι απο οτι ειδα στο gsmarena το βγαζει χαλια ! Εμένα μου φαίνεται μια χαρά, χωρίς να ξέρω τα υπόλοιπα κινητά τι λένε. Ποιό ηχείο λες? Αυτό που μιλάς? (ναι αυτό δεν είναι και ότι πιο δυνατό έχω ακούσει, βέβαια χωρίς κανένα πρόβλημα) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_ice Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Εμένα μου φαίνεται μια χαρά, χωρίς να ξέρω τα υπόλοιπα κινητά τι λένε. Ποιό ηχείο λες? Αυτό που μιλάς? (ναι αυτό δεν είναι και ότι πιο δυνατό έχω ακούσει, βέβαια χωρίς κανένα πρόβλημα) και για τα 2 ! :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Αυτό που παίζει μουσική είναι μια χαρά, δυνατότατο. Αυτό που ακους μιλάς φυσιολογικά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts