Jump to content

Σύνδεση pc με τηλεόραση

parafron4
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά εχω συνδεσει την τηλεοραση με το tower με vga....

γινετε να βγαίνει ο ήχος από την τβ και οχι απο τα ηχεια του pc χωρις να συνδεσω κάποιο άλλο καλώδιο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

οχι. για να γινει αυτο θα χρειαζοσουν καλωδιο hdmi! ;)

ενοεις απο την καρτα γραφικων στην τβ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

οχι. για να γινει αυτο θα χρειαζοσουν καλωδιο hdmi! ;)

Ή καλώδιο 3.5mm jack σε 2xRCA. Χωρίς καλώδιο πάντως δε γίνεται (εκτός κι αν βάλεις κάποιο ασύρματο σύστημα).

Εχω διαβασει για πολλες καρτες οπου πειραζουν τους drivers για να βγαινει μαζι με το vga ο ηχος αλλα κατ εμε γυφτικα σκερπανια:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

• 3 months later...

εχω συνδεσει την τβ με το tower με καλωδιο hdmi αλλα δεν εχω ηχο....εχει κανενας

καμια ιδεα τι μπορει να φτεει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

εχω συνδεσει την τβ με το tower με καλωδιο hdmi αλλα δεν εχω ηχο....εχει κανενας

καμια ιδεα τι μπορει να φτεει?

Για πηγαινε Πινακα Ελεγχου--> Ηχος--> HDMI και παιξε με τις ρυθμισεις, βαλτο για την ακριβεια στο default και δες αν παιζει. :)

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

παω στο ηχος αλλα δεν λεει πουθενα hdmi....

Για πηγαινε στο control panel της καρτας γραφικων σου... δεν μπορει να μην δεν υπαρχει καπου επιλογη για τις ρυθμισεις του HDMI.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

δυστηχος τιποτα μονο απο τα ηχεια του pc εχω ηχο...απο τα ηχεια της τβ τιποτα....

μηπως φτεει το καλωδιο hdmi??? 5€ το πηρα μονο...μηπως ειναι μουφα??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

• 4 weeks later...
δυστηχος τιποτα μονο απο τα ηχεια του pc εχω ηχο...απο τα ηχεια της τβ τιποτα....

Οχι. Σχεδον απιθανο αφου και τα φθηνα hdmi κανουν την δουλεια τους. Φταιει ενα απο τα 2.

α)Δεν ειναι ρυθμισμενο απο το software να βγαζει τον ηχο απο την TV. Τσεκαρε το απο το panel της καρτας γραφικων σου κλπ.

β)Δεν εχεις τους τελευταιους drivers που να υποστηριζουν σωστα τον ηχο στο hdmi. Συμβαινει πολυ συχνα π.χ. με win 7 και παλιους drivers της nvidia. Οποτε κατεβαζεις οπωσδηποτε οτι πιο τελευταιο υπαρχει.

• 3 weeks later...

Ποια καρτα γραφικων εχεις; οι nvidia gtx 2xx, 9xxx, 8xxx περνανε ηχο μεσω hdmi μονο αν συνδεσεις το spdif header απο την μητρικη η το spdif out απο την καρτα ηχου, πανω στην καρτα γραφικων. οι νεωτερες gtx 4xx, gt 2xx και οι igp 9400 περνανε ηχο χωρις να χρειαζεται αυτο. απο τις ati, ολες απο την ati 1xxx και πανω, δηλαδη και οι σειρες 2xxx, 3xxx, 4xxx, 5xxx περνανε ηχο μεσω hdmi χωρις εξτρα εσωτερικη η εξωτερικη συνδεση με την καρτα ηχου.