parafron4 Δημοσιεύτηκε March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 17, 2010 παιδιά εχω συνδεσει την τηλεοραση με το tower με vga.... γινετε να βγαίνει ο ήχος από την τβ και οχι απο τα ηχεια του pc χωρις να συνδεσω κάποιο άλλο καλώδιο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 οχι. για να γινει αυτο θα χρειαζοσουν καλωδιο hdmi! ;) Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. March 17, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 οχι. για να γινει αυτο θα χρειαζοσουν καλωδιο hdmi! ;) ενοεις απο την καρτα γραφικων στην τβ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 ενοεις απο την καρτα γραφικων στην τβ? ναι....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 οχι. για να γινει αυτο θα χρειαζοσουν καλωδιο hdmi! ;) Ή καλώδιο 3.5mm jack σε 2xRCA. Χωρίς καλώδιο πάντως δε γίνεται (εκτός κι αν βάλεις κάποιο ασύρματο σύστημα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. March 18, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 οκ μάγκες σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.... :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Εχω διαβασει για πολλες καρτες οπου πειραζουν τους drivers για να βγαινει μαζι με το vga ο ηχος αλλα κατ εμε γυφτικα σκερπανια:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 21, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 εχω συνδεσει την τβ με το tower με καλωδιο hdmi αλλα δεν εχω ηχο....εχει κανενας καμια ιδεα τι μπορει να φτεει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 εχω συνδεσει την τβ με το tower με καλωδιο hdmi αλλα δεν εχω ηχο....εχει κανενας καμια ιδεα τι μπορει να φτεει? Για πηγαινε Πινακα Ελεγχου--> Ηχος--> HDMI και παιξε με τις ρυθμισεις, βαλτο για την ακριβεια στο default και δες αν παιζει. :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 21, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 παω στο ηχος αλλα δεν λεει πουθενα hdmi.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 παω στο ηχος αλλα δεν λεει πουθενα hdmi.... Για πηγαινε στο control panel της καρτας γραφικων σου... δεν μπορει να μην δεν υπαρχει καπου επιλογη για τις ρυθμισεις του HDMI. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 22, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 δυστηχος τιποτα μονο απο τα ηχεια του pc εχω ηχο...απο τα ηχεια της τβ τιποτα.... μηπως φτεει το καλωδιο hdmi??? 5€ το πηρα μονο...μηπως ειναι μουφα?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 δυστηχος τιποτα μονο απο τα ηχεια του pc εχω ηχο...απο τα ηχεια της τβ τιποτα.... μηπως φτεει το καλωδιο hdmi??? 5€ το πηρα μονο...μηπως ειναι μουφα?? Οχι. Σχεδον απιθανο αφου και τα φθηνα hdmi κανουν την δουλεια τους. Φταιει ενα απο τα 2. α)Δεν ειναι ρυθμισμενο απο το software να βγαζει τον ηχο απο την TV. Τσεκαρε το απο το panel της καρτας γραφικων σου κλπ. β)Δεν εχεις τους τελευταιους drivers που να υποστηριζουν σωστα τον ηχο στο hdmi. Συμβαινει πολυ συχνα π.χ. με win 7 και παλιους drivers της nvidia. Οποτε κατεβαζεις οπωσδηποτε οτι πιο τελευταιο υπαρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sauber Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 δυστηχος τιποτα μονο απο τα ηχεια του pc εχω ηχο...απο τα ηχεια της τβ τιποτα.... μηπως φτεει το καλωδιο hdmi??? 5€ το πηρα μονο...μηπως ειναι μουφα?? Ποια καρτα γραφικων εχεις; οι nvidia gtx 2xx, 9xxx, 8xxx περνανε ηχο μεσω hdmi μονο αν συνδεσεις το spdif header απο την μητρικη η το spdif out απο την καρτα ηχου, πανω στην καρτα γραφικων. οι νεωτερες gtx 4xx, gt 2xx και οι igp 9400 περνανε ηχο χωρις να χρειαζεται αυτο. απο τις ati, ολες απο την ati 1xxx και πανω, δηλαδη και οι σειρες 2xxx, 3xxx, 4xxx, 5xxx περνανε ηχο μεσω hdmi χωρις εξτρα εσωτερικη η εξωτερικη συνδεση με την καρτα ηχου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts