Jump to content

[ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ] Τι λάστιχα φοράτε;

jog
 Κοινοποίηση

Τι λάστιχα έχετε?  

1.245 members have voted

1. 1. Τι λάστιχα έχετε?

• Pirelli
      120
    • Michelin
      418
    • Bridgestone
      243
    • Continental
      161
    • Toyo
      57
    • άλλο
      246

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπέρα,

εγω για το αμάξι μου έχω VREDESTEIN τα γνωρίζετε?Αν κάποιος πάντως ενδιαφέρετε ας μου στείλει μήνυμα γιατί δούλευα σε μαγαζί με ελαστικά και παίρνω φοβερές τιμές...

[sIGPIC][/sIGPIC]

που παω???

Φίλοι μου, εχω μια BMW_316_E46 του 2000 σχεδόν απειρακτη. Εχω αλλαξει μονο αμορτισερ (κιτρινα Bilstein) και ζαντες(16). Τωρα φοραω Goddyear Hydragrip 205/55/16 91H. Τα συναισθηματα αναμεικτα. Αλλεσ φορες με ενθουσιασαν και αλλες φορες με απογοητευσαν. Αν και οδηγαω αρκετα χρονια δεν μπορω να καταλαβω τα λαστιχα. Η ουσια ειναι οτι αμεσα θα αλλαξω και εχω μπερδευτει. 10 λαστιχαδες μου προτειναν 100 διαφορετικα λαστιχα. Πλεον οδηγω κυριως στην πολη (Αθηνα), αν και κανω κανα ταξιδακι που και που στην πατριδα(Θεσ/νικη). Τα 1600cc δεν επιτρεπουν πολλα στο αυτοκινητο για επιδοσεις και μαλλον ψοφιο θα το ελεγε καποιος. Οι γνωστοι μου λενε οτι οδηγαω νευρικα και μπαινω αποτομα στισ στροφες. Ισως και για αυτο συχνα μου πεταει κωλο, ενω δεν θα επρεπε για την ιπποδυναμη του. Ισως να φταινε και τα λαστιχα. Ελεγα για μισελεν, αλλα πολλοι μου λενε μακρυα γιατι θα τσακιζει τα πλαινα και γρηγορα θα θελω αλλαγμα. Aρκετοι μου προτειναν Bridgestone, ομως re300 ή er720? Καποιοι τελος θεωρουν continantal την ιδανικη λυση.....Εχω μπλεχθει εντελως. Οπως και να εχει καθε προταση ειναι ευπροσδεκτη. :confused:

Ευχαριστω εκ των προτερων.....:)

Νικος.

Τα Continental SporContact 2 παντως που φορει το αυτοκινητο του πατερα μου αποδειχτηκαν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!! Ειναι μαλιστα στην ιδια διασταση με την δικη σου αλλα τα δικα μας ειναι και Runflat (που σημαινει οτι τα απλα θα ειναι και καλυτερα μιας και εχουν πιο μαλακα πλαινα!)

Εγω αυτα θα προτεινω, τουλαχιστον σε σχεση με τα αθλια Dunlpo SP2000 sport που φοραω στην 147 παλι στην ιδια διασταση!

Γεια και παλι,

Η ερευνα αγορας συνεχιζεται,αλλα ακομα δεν εχω καταληξει καπου. Θεωρω οτι δεν χρειαζομαι ταχυτητα πανω απο Η ,αλλα ολα τα καλα λαστιχα στην αγορα ειναι σε V στην διασταση μου μαλλον(πχ michelin pilot exalto2).Ξερει κανεις τα pirelli pzero rosso ή nero σε τι ταχυτητες βγαινουν σε 205/55/16? Και μεταξυ τους εαν εχουν σημαντικη διαφορα σε επιδοσεις?

Ευχαριστω και παλι....

Marangoni Mythos 235/40/18 στο Audi 1.8T Quattro MTM. Εδώ και ένα μήνα τα έχω βάλει και είμαι πολύ ευχαριστημένος τόσο σε κρατήματα. οσο λαο σε φρένο.

Inverse Interactive

Virtual Reality Appplications

http://www.inverse.gr

Τελικα πισω θα βαλω 305/30/19 pirelli σε 10.5 ζαντα...Το κρατημα θα ναι θεικο η καταναλωση θα παει ακομα πιο πανω και αντε να μπει το τουρμπο να παει στα 400-500αλογα να δουμε ασπρη μερα..Mazda Rx8...

Γεια και παλι,

Η ερευνα αγορας συνεχιζεται,αλλα ακομα δεν εχω καταληξει καπου. Θεωρω οτι δεν χρειαζομαι ταχυτητα πανω απο Η ,αλλα ολα τα καλα λαστιχα στην αγορα ειναι σε V στην διασταση μου μαλλον(πχ michelin pilot exalto2).Ξερει κανεις τα pirelli pzero rosso ή nero σε τι ταχυτητες βγαινουν σε 205/55/16? Και μεταξυ τους εαν εχουν σημαντικη διαφορα σε επιδοσεις?

Ευχαριστω και παλι....

για τι αυτοκίνητο; (έχω ίδια διάσταση τα pzero rosso)

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.

ΓΙΑ BMW_E46_316_4D. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ. ΕΣΥ ΠΟΙΟ PIRELLI ΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΧ PZERO NERO, PZERO ROSSO, ΚΤΛ.....Τι δεικτη ταχυτητας εχουν? Ζεσταινονται ευκολα? Ειναι μαλακά?

Σορρυ για τα κεφαλαια.

Ξεχαστηκα....

Μετά απο τα Glystrelli P6000 που φορούσε απο μαμά έβαλα τα Toyo Proxes T1-R και πραγματικά είδα διαφορά! Με τα προηγούμενα λάστιχα ήξερες οτι αν πάς με λίγα παραπάνω χιλιόμετρα σε στροφή θα κάνεις ενα ωραιότατο γλύστριμα ενω με τα Toyo το αυτοκινητο βεντουζάρει πολύ καλά!
http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985

• 2 weeks later...

Moλις πηρα τα νεα μου πισω λαστιχα..Ειναι τεραστια...

305/30/19 Pirelli P Zero Rosso

14Kg ακριβως το λάστιχο..

Τα μπροστα ειναι 235/35/19...Τα παλια πισω μου ήταν 265/30/19 και τα μαμα στο 8ρι ειναι 225/45/18 παντου..

Μολις τα βαλω πανω θα γραψω εντυπωσεις...Rx8 Modified και συντομα με ποοοοοολα περισσοτερα αλογα..

http://img217.imageshack.us/img217/1633/dscn0940gl5.th.jpghttp://img261.imageshack.us/img261/5442/dscn0941zy9.th.jpghttp://img261.imageshack.us/img261/8515/dscn0942im6.th.jpg

Michelin Energy. Πολύ ικανοποιημένος αν και λίγο γρήγορα κάνουν αυτόν το θόρυβο σαν να φτάνουν στα όρια τους ειδικά το καλοκαίρι αλλά και με άλλους που το συζητήσαμε με ίδια λάστιχα το έχουν παρατηρήσει και εκείνοι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Παλιότερα είχα τα ExaltoI που ήταν για εμένα για την κατηγορίας κορυφαία. Γενικά Michelin πάντα βάζω και ας πληρώνω κάτι παραπάνω. Και άλλες μάρκες σε άλλα αυτοκίνητα έχω δοκιμάσει αλλά δεν έμεινα το ίδιο ευχαριστημένος.

Michelin Energy. Πολύ ικανοποιημένος αν και λίγο γρήγορα κάνουν αυτόν το θόρυβο σαν να φτάνουν στα όρια τους ειδικά το καλοκαίρι αλλά και με άλλους που το συζητήσαμε με ίδια λάστιχα το έχουν παρατηρήσει και εκείνοι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Παλιότερα είχα τα ExaltoI που ήταν για εμένα για την κατηγορίας κορυφαία. Γενικά Michelin πάντα βάζω και ας πληρώνω κάτι παραπάνω. Και άλλες μάρκες σε άλλα αυτοκίνητα έχω δοκιμάσει αλλά δεν έμεινα το ίδιο ευχαριστημένος.

:confused::blink:

πλάκα κάνεις:!:

και εγώ απο exaltoI σε energy πηγα (όχι δική μου επιλογή!) και το αμάξι έχει ξεχάσει να στρίβει:(

άνετο,ήσυχο,μαλακο λαστιχάκι αλλα σε αυτήν την ηλικία δεν είμαστε για τέτοια:D

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

:confused::blink:

πλάκα κάνεις:!:

και εγώ απο exaltoI σε energy πηγα (όχι δική μου επιλογή!) και το αμάξι έχει ξεχάσει να στρίβει:(

άνετο,ήσυχο,μαλακο λαστιχάκι αλλα σε αυτήν την ηλικία δεν είμαστε για τέτοια:D

Energy? Δοκίμασε να φρενάρεις με κρύο λάστιχο πρωι πρωι (6 βαθμούς σήμερα στα Γιάννενα) από τα 40κμ.... το abs δούλευε πριν ακουμπήσω το πεντάλ! Και σταμάτησα 30 μέτρα μετά...

Όταν είναι ζεστά, έχουν σχετικά καλό κράτημα στρίβοντας, και γλυστράνε προοδευτικά. Αυτά σε καλή άσφαλτο. Σε μέτρια και κακή (γυαλιστερή), το ξαφνικό γλύστρημα το έχεις για πλάκα....

Και αλλάζοντάς τα θα πάω σε Exalto

Panasonic GD70, Ericsson GF768, Panasonic GD30, Nokia 3210, Ericsson T18s, Panasonic GD92, Ericsson R320s, Nokia 6210, Ericsson T65i, SE T300i, SE K700i, Siemens SX1, Nokia 7610, Siemens SX1 Music Edition, SE J210i, Sendo X, Qtek 8500, Nokia 6021, HTC Touch Cruise, HTC HD2, LG Optimus 4X HD, HTC One M7, HTC One M9, HTC 10, Xiaomi Mi8 Lite

Ξερει κανενας καποιον που να εμπορευεται BF Goodrich στην Αθηνα και κατα προτιμηση κοντα στα Δυτικα Προαστεια?Επισης ποσο λετε να μου στοιχισει ενα λαστιχο σε διασταση 215/40/17?
ΜΑΧ.

Ούτε γλυστρίματα σε κακή άσφαλτο έχω, προοδευτικά αντιδρούν, δε μου φαίνονται για τόσο χάλια όπως μου τα περιγράφετε (για τα Energy λεω). Δεν πάω πάπια στις στροφές και όταν χρειαστεί το πιέζω χωρίς φόβο αλλά με πάθος. Δε θα τα συγκρίνω με τα exaltoI που είχα σε άλλο αυτοκίνητο γιατί είναι για πιο σπορ οδήγηση. Αλλά τα energy με έχουν αφήσει ευχαριστημένο. Αν τα έχετε στο αμάξι σας και δε σας κάνουν τι να πω..... Αν όμως το λέτε από γνωστό, γνωστού που τα είχε φορέσει και σας είπε και τα λέτε εδώ και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε τότε αλλάζει. Πάτε στο θεωρητικό. Στην τελική....είμαι ευχαριστημένος, όσο για το θόρυβο το καλοκαίρι με την άσφαλτο ζεστή τον κάνουν.

@pan40

Μιλάω εκ πείρας. Τα έχω στο δικό μου, σε διάσταση 195/65/15 και με 37.000, και πάλι καλά που άντεξαν τα κακόμοιρα. Συμφωνώ με όσα λες, οκ, είναι το βασικό, φθηνό ελαστικό της εταιρίας, προορισμένο να βγάζει πολλά χιλιόμετρα, με κάποιο αντάλλαγμα βέβαια. Οδηγάω κάπως, μου αρέσει να ακούω και τα 4 λάστιχα να στριγγλίζουν :) :) :) :) :) και γι' αυτό είπα ότι δε μου κάνουν.

Επίσης τα έχω οδηγήσει στο αμάξι του πατέρα μου, σε διάσταση 165/70/13. Τα ίδια και εκεί. Ο πατέρας μου βέβαια, δεν είναι κάφτης, όπως εγώ, βγάζει και πάνω από 70.000 με τα Energy. Τα δικά μου, όμως θέλουν αλλαγή εδώ και τώρα...

Panasonic GD70, Ericsson GF768, Panasonic GD30, Nokia 3210, Ericsson T18s, Panasonic GD92, Ericsson R320s, Nokia 6210, Ericsson T65i, SE T300i, SE K700i, Siemens SX1, Nokia 7610, Siemens SX1 Music Edition, SE J210i, Sendo X, Qtek 8500, Nokia 6021, HTC Touch Cruise, HTC HD2, LG Optimus 4X HD, HTC One M7, HTC One M9, HTC 10, Xiaomi Mi8 Lite