electrion Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 Το δικό μου Corsa-κι στα 1.2 μοντέλο 2002 φοράει εδώ και 2μισυ περίπου χρόνια (ή αλλιώς 50.000 χλμ) τα Dunlop Sport 01 195/50 R 15 Ήταν τα πρώτα μετά τα μαμά Michelin Energy (185/55 R15) και η διαφορά ήταν χαώδης! :D Δεν έχω όμως μέτρα σύγκρισης με άλλα "καλά" ελαστικά (π.χ. Bridgestone RE720) για να ξέρω αν ξεχωρίζουν τόσο. Έχει έρθει όμως η ώρα να αλλαχτούν και αυτά και πρέπει να διαλέξω πάλι κάτι καλό.... Θα βρω άραγε άκρη...; :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Do not play with others' feelings! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2 Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 ΕΙΜΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ PIRELLI P ZERO ROSSO.ΤΑ ΕΧΩ ΣΕ 2 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΖΕΣΤΑΜΑ. ΣΤΟ ΕΝΑ ΦΟΡΩ ΜΠΡΟΣΤΑ 225/35/19 ΚΑΙ ΠΙΣΩ 285/35/19 ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΠΡΟΣΤΑ - ΠΙΣΩ 275/45/19.ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΒΑΖΩ 255/55/18 PIRELLI SNOW&ICE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
face-off Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 fagomena bridgestone sto gsxr1000 moy! hehehehe Παράθεση a quick buy is a good buy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protogeo Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Michelin Pilot sto Z125 mou;):p :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Aprilia SXV 450 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snooper_ Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Το Fiestάκι που πήρα πρόσφατα έχει πάνω τα Bridgestone Turanza ER30 και έχω ξενερώσει απίστευτα.Γλυστράνε αρκετά, καλά η πρώτη μένει όλη κάτω.Μου την έχει δώσει που έχω καινούργιο αμάξι και φοβάμαι να τρέξω λές και έχω παλιά ελαστικά.Θα περιμένω να τα δω και τον χειμώνα μιας και μου είπαν οτι στο βρεγμένο τουλάχιστο είναι καλά αλλά μετά θα τα αλλάξω σίγουρα!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Παιδιά εγώ έχω punto φοράω ακόμα τα λάστιχα που ήταν πάνω pirelli p600. Πιστέυω χειρότερο λάστιχο δεν πρέπει να υπάρχει. Αυτό το καιρό σκοπέυω να τα αλλάξω. Καμία πρόταση σε λογική τιμή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Τα 2 τελευταια λαστιχα που αναφερετε ειναι παλια σειρα και οντως ειναι ξεπερασμενα λαστιχα.Ειδικα για το ER30 μια κι εγω εχω Fiesta και τα φορουσε ,τα αλαξα πολυ προσφατα μετα απο 1 χρονο και 32000 χιλιομετρα.Στην αρχη ειναι πολυ καλα και στο βρεγμενο εντυπωσιαζουν σε σχεση με τις επιδοσεις τους στο στεγνο.Για σπιναρισματα και χειροφρενα ειναι πρωτα οντως,ειδικα μετα το 6μηνο που γινονται πετρα.Μετα το 6μηνο ομως (και μεχρι τον 1 χρονο που τα κρατησα) διατηρουν σταθερη αποδοση.Δε συγκρινονται παντως με μια φρεσκια τετραδα TOYO Proxes T1R Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliakos Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 AVON Ειναι πολυ καλα λαστιχα!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokkxar Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Παιδιά εγώ έχω punto φοράω ακόμα τα λάστιχα που ήταν πάνω pirelli p600. Πιστέυω χειρότερο λάστιχο δεν πρέπει να υπάρχει. Αυτό το καιρό σκοπέυω να τα αλλάξω. Καμία πρόταση σε λογική τιμή? Γιατί το λες αυτό? Σε ποιόν τομέα δεν έχεις μείνει ευχαριστημένος??? Και κάτι ακόμα.. ποιό punto έχεις (ιπποδύναμη)??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Παιδιά εγώ έχω punto φοράω ακόμα τα λάστιχα που ήταν πάνω pirelli p600. Πιστέυω χειρότερο λάστιχο δεν πρέπει να υπάρχει. Αυτό το καιρό σκοπέυω να τα αλλάξω. Καμία πρόταση σε λογική τιμή? michelin energy....απίστευτα στην κατηγορία τους....:) Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 ΕΙΜΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ PIRELLI P ZERO ROSSO.ΤΑ ΕΧΩ ΣΕ 2 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΖΕΣΤΑΜΑ. ΣΤΟ ΕΝΑ ΦΟΡΩ ΜΠΡΟΣΤΑ 225/35/19 ΚΑΙ ΠΙΣΩ 285/35/19 ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΠΡΟΣΤΑ - ΠΙΣΩ 275/45/19.ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΒΑΖΩ 255/55/18 PIRELLI SNOW&ICE Όταν τον Οκτώβρη τα είχα βάλει εγώ και τα υποστήριζα...! :p 14.000 χιλιόμετρα μετά άψογα λάστιχα, ίσως μάλιστα επικίνδυνα όταν δεν οδηγείς με αυτά και έχεις καλομάθει στο κράτημα τους. ;) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Παιδιά εγώ έχω punto φοράω ακόμα τα λάστιχα που ήταν πάνω pirelli p600. Πιστέυω χειρότερο λάστιχο δεν πρέπει να υπάρχει. Αυτό το καιρό σκοπέυω να τα αλλάξω. Καμία πρόταση σε λογική τιμή? Tα ειχα σε ιμπιζα. Χαλια μαυρα. Το energy που σου ειπαν ειναι μετρια. Εγω προτεινω continental premium contact. Kαι κοιταξε μη σε παραμυθιασουνε και σου βαλουνε κανενα σπορ λαστιχο... τσαμπα λεφτα χωρις λογο (για το αυτοκινητο σου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Εχω το punto το sporting μοντέλο 2004 με 96 άλογα. Ποτέ δεν είχε κρατήματα κ επίσης με τις ζέστες γλυστράει πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokkxar Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Κοίτα τα P6000 τα είχα για τα πρώτα 30000 χμ στο δικο μου Punto και ήμουν ευχαριστημένος!Επειδή κάνω αρκετά χμ εκτός Αθήνας κ όχι απαραίτητα σε εθνική οδό, έμπαινα στις στροφές κ ήμουν σίγουρος!!! Όσπου έκανα το μεγαλύτερο λάθος κ έβαλα τα Michelin Pilot Exalto... χορεύεις στις στροφές κ ψάχνεις τρόπο να το μαζέψεις!! Ο λόγος βάβαια είναι οτι αυτό το λάστιχο δεν είναι για τα φτωχά (σε άλογα) Puntakia μας, αφού δεν ζεσταίνεται εύκολα κ δεν πιάνει την ανάλογη απόδοση! Τώρα θα σου πρότεινα κ εγώ να μη βάλεις για κανένα λογο σπορ (κ άρα ακριβό) λάστιχο. Εγώ αν άλλαζα τωρα θα έβαζα τα P6 μιας κ τα P6000 δεν βγαίνουν πια..(δοκιμασμένη συνταγή για μένα). Επόμενη επιλογή τα continental premium contact, θα ήθελα να τα δοκιμάσω μιας κ έχω ακούσει πολλά θετικά σχόλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vince Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Toyo Proxes T1R 235/35/19 μπρος και 265/30/19 πισω...YΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ!!Αψογη συμπεριφορα ζεσταινονται ευκολα με το τωρινο setup που εχω μηχανικα και κωλλανε καλα και δεν διαμαρτυρονται..Επισης παρα το βιασμο που δεχεται το αμαξι καθημερινα η γωμα ειναι σαν καινουργια!!Α ξεχασα να πω mazda rx8 modified! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. August 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2006 Κοίτα τα P6000 τα είχα για τα πρώτα 30000 χμ στο δικο μου Punto και ήμουν ευχαριστημένος!Επειδή κάνω αρκετά χμ εκτός Αθήνας κ όχι απαραίτητα σε εθνική οδό, έμπαινα στις στροφές κ ήμουν σίγουρος!!! Όσπου έκανα το μεγαλύτερο λάθος κ έβαλα τα Michelin Pilot Exalto... χορεύεις στις στροφές κ ψάχνεις τρόπο να το μαζέψεις!! Ο λόγος βάβαια είναι οτι αυτό το λάστιχο δεν είναι για τα φτωχά (σε άλογα) Puntakia μας, αφού δεν ζεσταίνεται εύκολα κ δεν πιάνει την ανάλογη απόδοση! Τώρα θα σου πρότεινα κ εγώ να μη βάλεις για κανένα λογο σπορ (κ άρα ακριβό) λάστιχο. Εγώ αν άλλαζα τωρα θα έβαζα τα P6 μιας κ τα P6000 δεν βγαίνουν πια..(δοκιμασμένη συνταγή για μένα). Επόμενη επιλογή τα continental premium contact, θα ήθελα να τα δοκιμάσω μιας κ έχω ακούσει πολλά θετικά σχόλια. προσοχή, άλλα είναι τα Ρ600 και άλλα τα Ρ6000;) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. August 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2006 Eυχαριστώ για τις πληροφορίες σας αλλά θα ήθελα να μου πείτε τα ελάστικα που προτείνεται αν ξέρετε το δείκτη ταχύτητας κ περίπου τις τιμές που κυμαίνονται. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokkxar Δημ. August 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2006 προσοχή, άλλα είναι τα Ρ600 και άλλα τα Ρ6000;) Σίγουρο αυτό??? Νόμιζα απλά οτι ο aris δεν έβαλε ένα μηδενικό ακόμα:!: Για να είμαι ειλικρινής τα P600 δεν τα ξέρω, αλλά δεν πρέπει να υπάρχουν κ στο site της pirelli με μία γρήγορη αναζήτηση που έκανα..Ότι πληροφορίες έχεις rigasnic ευπρόσδεκτες:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Σίγουρο αυτό??? Νόμιζα απλά οτι ο aris δεν έβαλε ένα μηδενικό ακόμα:!: Για να είμαι ειλικρινής τα P600 δεν τα ξέρω, αλλά δεν πρέπει να υπάρχουν κ στο site της pirelli με μία γρήγορη αναζήτηση που έκανα..Ότι πληροφορίες έχεις rigasnic ευπρόσδεκτες:) υπάρχουν και Ρ600 α) αναζήτηση στο google βγάζει αρκετά αποτελέσματα β) τα Ρ6000 ήταν για πιο βαριά αυτοκίνητα και δεν ήταν καθόλου κακά. γ) η Pirelli πάντα είχε και 3ψήφιες και 4ψήφιες σειρές Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wapalizer Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 fagomena bridgestone sto gsxr1000 moy! hehehehe opa grigore,ontos poso km soy vgalane? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apokara Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Εχω το νεο RAV4 και φοράει τα Yokohama 225/65 R17 . Τώρα θέλω να αγοράσω χειμωνιάτικα και τα μόνα που βρήκα είναι τα ελαστικα bridgestone 225/65 R17 BLIZZAK DM -Z3 Γνωρίζει κανένας για αυτά η για άλλα χειμωνιάτικα αυτής της διαστασης ? Νομίζω και τα vitara φορούν αυτή την διασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palaboul156 Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Kalimera file me to RAV. ontos kai ta grand vitara forane tin idia diastasi.kai ego exo brei ta geolandar Pisteuo pantos pos siga siga oles oi etairies tha bgaloun sti diki mas diastasi logo antagonismou. Skepsou pos mexri prin dio mines den ipirxe alli etairia pou na bgazei tin diasasi mas para ekeina ta eleina bridgestone dueler pou forane apo to ergostasio.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6408ktinos.jpg Η ζωη αρχιζει μετα την ασφαλτο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electrion Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Γεια σε όλους!:shifty: Όπως είχα γράψει και πριν κανα μήνα, το Corsa μου φοράει εδώ και 53.000 χλμ τα Dunlop Sport 01 195/50 R15. Πολύ καλό λαστιχάκι και πέρα από καλό κράτημα και επιδόσεις (που είναι φυσικά τα πρωτεύοντα), προσωπικά μου αρέσει και εμφανισιακά. Ήρθε όμως η ώρα να αλλαχτούν και αυτά κι, επειδή δεν είμαι τύπος που θα βάζει μια ζωή (που λέει ο λόγος) τα ίδια λάστιχα αλλά μου αρέσει να δοκιμάζω και άλλες λύσεις, λέω να αλλάξω και να πάω σε κάποιο άλλο "κομμάτι". Πήγα λοιπόν στο μαγαζί που είχα βάλει τότε τα Dunlop και μου είπε αμέσως, με το που ξεκίνησα να μιλάω, τα Bridgeston ER300. Για την ίδια διάσταση πάντα (195/50 R15). "Έχεις καμιά δεύτερη επιλογή;", τον ρωτάω, τίποτα εκείνος. :X Τιμή: 240€. Αξίζουν ρε σεις; Αυτός φαινόταν πραγματικά πωρωμένος και δε μπορώ να πω ότι είναι και πολύ παραμυθάς και άτομο που προσπαθεί να πουλήσει σώνει και καλά αυτό που θέλει. Ποτέ δεν ξέρει κανείς βέβαια. Και έστω ότι είναι πολύ καλά, η τιμή λέει; Μου φάνηκε λίγο τσιμπημένη... :confused: Τα Dunlop πρέπει να τα είχα βάλει πιο φθηνά. Το κακό είναι ότι δε θυμάμαι πόσο. Τέλος πάντων. Τι λέτε κι εσείς; Θα το ψάξω λίγο βέβαια, αλλά μια επιπλέον γνώμη είναι φυσικά χρήσιμη.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Do not play with others' feelings! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Σε διάσταση 145/70 R12 ποια λάστιχα είναι τα καλύτερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Γιατί δε δοκιμάζεις φίλε electrion τα michelin pilot exalto2? Πολύ καλα!!!! :)..όμως κάνουν γύρω στα 300Ε... Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts