Jump to content

kokkxar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kokkxar

  1. Σε Fiat Punto 60 και διαστάσεις 185/55/R15 με δείκτη Η είναι καλή η επιλογή των Premium Contact 2; Αν όχι τι άλλο προτείνετε;
  2. Σίγουρο αυτό??? Νόμιζα απλά οτι ο aris δεν έβαλε ένα μηδενικό ακόμα:!: Για να είμαι ειλικρινής τα P600 δεν τα ξέρω, αλλά δεν πρέπει να υπάρχουν κ στο site της pirelli με μία γρήγορη αναζήτηση που έκανα..Ότι πληροφορίες έχεις rigasnic ευπρόσδεκτες:)
  3. Κοίτα τα P6000 τα είχα για τα πρώτα 30000 χμ στο δικο μου Punto και ήμουν ευχαριστημένος!Επειδή κάνω αρκετά χμ εκτός Αθήνας κ όχι απαραίτητα σε εθνική οδό, έμπαινα στις στροφές κ ήμουν σίγουρος!!! Όσπου έκανα το μεγαλύτερο λάθος κ έβαλα τα Michelin Pilot Exalto... χορεύεις στις στροφές κ ψάχνεις τρόπο να το μαζέψεις!! Ο λόγος βάβαια είναι οτι αυτό το λάστιχο δεν είναι για τα φτωχά (σε άλογα) Puntakia μας, αφού δεν ζεσταίνεται εύκολα κ δεν πιάνει την ανάλογη απόδοση! Τώρα θα σου πρότεινα κ εγώ να μη βάλεις για κανένα λογο σπορ (κ άρα ακριβό) λάστιχο. Εγώ αν άλλαζα τωρα θα έβαζα τα P6 μιας κ τα P6000 δεν βγαίνουν πια..(δοκιμασμένη συνταγή για μένα). Επόμενη επιλογή τα continental premium contact, θα ήθελα να τα δοκιμάσω μιας κ έχω ακούσει πολλά θετικά σχόλια.
  4. Γιατί το λες αυτό? Σε ποιόν τομέα δεν έχεις μείνει ευχαριστημένος??? Και κάτι ακόμα.. ποιό punto έχεις (ιπποδύναμη)???
  5. Τελικά μόλις σήμερα έβαλα τα exalto... Μόλις κάνω κάμποσα χμ θα σου πω εντυπώσεις...Ελπίζω θετικές!! :!: :rolleyes:
  6. Punto Sporting me P6000 (185/55/15) ergostasiaka! 1. Michelin Pilot Exalto 2. Pirelli P7 3. Kati allo se aytes tis diastaseis? Ti proteinete eseis? Thelo kata basi kala kratimata alla k antoxi stous... ellinikous dromous ;) !!!Me ta P6000 eimai eyxaristimenos alla den ksero an aksizei na kano dokimh se kati allo! Thanks.. :)
×
×
  • Create New...