dimgeo Δημ. September 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2020 Εγώ είχα τα conti premium 5 ωραίο λάστιχο.. Φοβερό πάτημα σε στεγνό και βρεγμένο.. Τώρα που πλέον έχουν φαγωθεί μετά από δύο χρόνια όταν είναι κρύα γλιστράνε αρκετά αν ζεσταθουν είναι πολύ καλά.. Μεγάλο παράπονο από τα πλαϊνά έχω, είναι πολύ ευαίσθητο μιας και σε κρασπεδο 2.5 εκατοστών βρήκε λίγο και πέταξε ολόκληρο κομμάτι... Ειχα και άλλο τέτοιο περιστατικό και προχθές σε μια λακουβα με 25 km/h έσκασε ένα από τα καλά λάστιχα.. Πλέον είμαι ανάμεσα σε maxxis η τα Avon , πιθανόν να πάω στα δευτερα Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaguar13 Δημ. September 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2020 Dunlop sport maxx rt, φοβερό λάστιχο, αθόρυβο και πανάλαφρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. September 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2020 Michelin Pilot Sport 4. Εξαιρετικο λαστιχο σε στεγνο και σε βρεγμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkaran Δημ. September 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2020 Kumho Ecsta HS51 πολύ τίμιο για τα χρήματα που ζητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shamrockk Δημ. October 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2020 pirelli. ταιριαζουν πολυ στους ελληνικους δρομους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. October 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2020 Uniroyal rainsport 5 205/55/26 rft Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchi Δημ. March 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2021 Michelin και Pirelli. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts