panikk Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Paidia dn eimai xazos.... 18 pareigila gia to a6;) Apla skeftomai na valw toyo proxes kai sto a6 me tis kainouries zantes:p:):D Ειπα και εγω !!!! :p:p Εγώ σου προτείνω Continental !!! Για κοιτα τα : Continental SportContact 2 και τα : Continental SportContact 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Toyo πολύ καλά για τα χρήματα τους.. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Σε ένα Nissan X-trail είχα βάλει τα Geolander της Yokohama..Τώρα που έπειτα απο 40000 km θέλουν αλλαγή θέλω να βάλω ένα παρόμοιο ελαστικό γιατί απο αυτά ήμουν πολύ ευχαριστημένος.Έχει κανείς να μου προτείνει κάποιο;; Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Σε ένα Nissan X-trail είχα βάλει τα Geolander της Yokohama..Τώρα που έπειτα απο 40000 km θέλουν αλλαγή θέλω να βάλω ένα παρόμοιο ελαστικό γιατί απο αυτά ήμουν πολύ ευχαριστημένος.Έχει κανείς να μου προτείνει κάποιο;; Μπές εδώ ( πήγαινε αρχίκη σελίδα ) και κάτι θα βρείς !!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Bridgestone RE050A 235/45/17 με το ασσύμετρο πέλμα!! Πολύ καλή συμπεριφορά και στο βρεγμένο απλά θέλουν λίγο ζέσταμα! Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SchumiGr Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Φοραω τα ημισλικ της Toyo, τα R888 σε ενα Fiesta 1.4. Eιμαι υπερευχαριστημενος και σε λιγο καιρο θα βρεθουν στο φυσικο τους περιβαλλον. Serres circuit here we come.....:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Φοραω τα ημισλικ της Toyo, τα R888 σε ενα Fiesta 1.4. Eιμαι υπερευχαριστημενος και σε λιγο καιρο θα βρεθουν στο φυσικο τους περιβαλλον. Serres circuit here we come.....:up: σημερα που βρεχει βγηκες εξω; :p στο φυσικο που λες ειναι αντε γεια σιγουρα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Εγω [αντως δε πιστευω να βγηκες εξω με τοση βροχη! Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SchumiGr Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Εννοειται οτι βγηκα εξω και μαλιστα κυκλοφορω καθε μερα με αυτα εδω και 1 περιπου χρονο. Δεν εχουμε ολοι την πολυτελεια για 2 τετραδες λαστιχα. :( Παντως στο βρεγμενο ειναι πολυ καλυτερα απ' οσο ακουγεται. Μιλαω παντα για βρεγμενο δρομο, χωρις λιμναζοντα νερα στην τυπικη ελληνικη ασφαλτο. Αν πετυχεις τπτ τετοιο......περνας πολυ ομορφα. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomaslar Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 τι διαφορα εχει το continetal sportcontact me to premiumcontact?ποιο ειναι πιο μαλακο η σκληρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Κατάρα,την πάτησα,βίδα στο μπροστά αριστερά λάστιχο,κατάρα.Turanza της Bridgestone τα λάστιχα,δεν είναι πλάι η βίδα,απο κάτω ευτυχώς,έχουυμε ιδέα πόσο μπορεί να κοστίσει πάνω κάτω η επισκευή του ελαστικού σε βουλκανιζατέρ? Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 5-10 Ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 5-10 Ευρω. Mόνο?:confused: Ευχάριστο νέο.Thanks :) Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 τι διαφορα εχει το continetal sportcontact me to premiumcontact?ποιο ειναι πιο μαλακο η σκληρο? οπως ακριβως ειναι το ονομα τους... το premium ειναι το πιο "μαλακο",αν μπορεις να το πεις ετσι... αμφοτερα πολυ αξιολογα ελαστικα... Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 οπως ακριβως ειναι το ονομα τους... το premium ειναι το πιο "μαλακο",αν μπορεις να το πεις ετσι... αμφοτερα πολυ αξιολογα ελαστικα... μηπως το sport ειναι το πιο μαλακο????γιατι αυτη την εντυπωση εχω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 μηπως το sport ειναι το πιο μαλακο????γιατι αυτη την εντυπωση εχω εχω την αισθηση οτι το σπορ ειναι πιο μαλακο απο το πριμιουμ χωρις να ειμαι σιγουρος ομως... σιγουρα παντως,το σπορ της κοντινενταλ ειναι πιο μαλακο απο το p rosso/... Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 τι διαφορα εχει το continetal sportcontact me to premiumcontact?ποιο ειναι πιο μαλακο η σκληρο? το δικο μου φοραει τα premiumcontact2 και μπορω να σου πω πως ειναι φανταστικο λαστιχο,καθε μερα κανω 40-60 χιλιομετρα και τα εχω περιπου 3 χρονια,ειναι σαν καινουργια,εκπληκτικο πατημα ακομα και τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Παιδιά τα eco contact 3 ta exei βάλει κανένας στο αυτοκίνητο του;Είναι για ένα renault megane που τα θέλω...Τι λένε σαν λάστιχα;; btw tο αυτοκίνητο φοράει τα michelin energy Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Για τα BFGoodrich G Force Profiler τι έχετε να πείτε; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Παιδιά τα eco contact 3 ta exei βάλει κανένας στο αυτοκίνητο του;Είναι για ένα renault megane που τα θέλω...Τι λένε σαν λάστιχα;; btw tο αυτοκίνητο φοράει τα michelin energy ενας γνωστος φορουσε τα contact2 και εβαλε contact3 αλλα δεν εμεινε ευχαριστημενος απο τα 3 και τα αλλαξε με τα goodyear eagle f1. τωρα δεν ξερω αν τα contact3 δεν ειναι καλα γιατι κ εγω για αυτα πηγαινα επισης και εγω εχω τα michelin energy τα οποια ειναι αθλια κατα την γνωμη μου..σε αποτομες στροφες σεν κρατανε καθολου Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 dunlop sport maxx,λαστιχαρα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 ρε παιδια για βοηθηστε γιατι πηγα για λαστιχα και με μπερδεψαν οι λαστιχαδες.... εχω ενα grand cherokee το οποιο πηγαινει μαξ το χρονο σε χιονια 10 μερες και τις υπολοιπες σε αθηνα και καποιες φορες σε χωματινα μονοπατια.με ενδιαφερει να εχει το λαστιχο καλα κρατηματα στην βροχη που στην αθηνα ειναι το πιο συχνο δυσκολο καιρικο φαινομενο.για τις λιγες φορες χωματος και χιονιου τι πρεπει να βαλω?90-10,80-20 ,βροχινα ,all terain?για βοηθηστε πλιζ και σε ποιον να παω για καλες τιμες αν ξερετε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Δε μπορω να πω οτι ειναι καλα λαστιχα! Τουλαχιστον στο βρεγμενο δε παταγανε τοσο καλα οσο πατανε τα Bridgestone RE050A! Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 για τα dunlop λες?μια χαρα ειναι. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Μετα απο 12000χλμ εχω να πω οτι τα hankook που φοραει το golf ειναι πολυ καλα λαστιχα, κανενα προβλημα σε στεγνο ή σε βρεγμενο. Στην αρχη ειχα σχολιασει την επιλογη της αγνωστης -για μενα- εταιριας αλλα τελικα μαλλον ειχα αδικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts