DaRk_dOg Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 παιδια help δεν μπορει με τιποτα να κανω root. ουτε με το superoneclick ουτε με το Z4root..αν μπορει καποιος να βοηθησει. Με την προϋπόθεση οτί έχεις έκδοση λογισμικού 2.1, Κατεβάζεις το SuperOneclick 2.2 (ρίξε μια ματιά στο forum των xda) και σαν exploit χρησιμοποίησε το psneuter :D Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis1984 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 (edited) Με την προϋπόθεση οτί έχεις έκδοση λογισμικού 2.1, Κατεβάζεις το SuperOneclick 2.2 (ρίξε μια ματιά στο forum των xda) και σαν exploit χρησιμοποίησε το psneuter :D φιλε μου δοκιμασα ολα τα superoneclick δεν γινεται με τιποτα root.τι μπορεις να προτινεις? φιλε μου δοκιμασα ολα τα superoneclick δεν γινεται με τιποτα root.τι μπορεις να προτινεις? α και κατι ακομα τι ειναι το psneuter???? Edited November 21, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 φιλε μου δοκιμασα ολα τα superoneclick δεν γινεται με τιποτα root.τι μπορεις να προτινεις? α και κατι ακομα τι ειναι το psneuter???? Λοιπόν. Πρώτα ενεργοποιείς στην συσκευή σου τον εντοπισμό σφαλμάτων (ρυθμίσεις - εφαρμογές - ανάπτυξη - εντοπισμός σφαλμάτων) Συνδέεις στο usb απλά στην φόρτιση (όχι αποθήκευση) Τρέχεις το SuperoneClick που θα κατεβάσεις από εδώ και επάνω επάνω στο πρόγραμμα βλέπεις ένα κουτάκι που γράφει "Exploit": http://shortfuse.org/wp-content/uploads/2011/08/rootedgingerbreak.png Από τα διαθέσιμα exploit, εσύ θα επιλέξεις "psneuter". Λογικά πρέπει να λειτουργήσει, έχω rootάρει ουκ ολίγα mini/mini pro με αυτό το προγραμματάκι. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis1984 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 ευχαριστω φιλαρακι ελπιζω να τα καταφερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis1984 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Λοιπον επιτελους εκανα root:D.τωρα θελω να περασω μια καινουργια ρομ.ποια ειναι η πιο σταθερη απο αυτες που εχετε ανεβασει εδω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 (edited) Η Flame.E v0.4 δεν μου εχει εμφανισει το παραμικρο προβλημα αλλα δεν εχει ραδιοφωνο. Μονο που ειναι η πρωτη φορα που χρησιμοποιω custom kernel ενω τις υπολοιπες ημουν με την επισημη και ισως να παιζει και αυτο ρολο Edited November 22, 2011 by manthes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis1984 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 (edited) παιδια εχει κολλισει στο boot το κινητο και δεν κανει τιποτα.τι να κανω?? ενταξει το εφτιαξα εκανα επιδιορθωση. θελω ρε ****το να περασω την καινουργια ρομ ξανα αλλα φοβαμαι μην κανω και αλλη βλακεια Edited November 22, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 (edited) ενταξει το εφτιαξα εκανα επιδιορθωση. θελω ρε ****το να περασω την καινουργια ρομ ξανα αλλα φοβαμαι μην κανω και αλλη βλακεια καταρχας το μινι εχεις η το μινι προ???????????????? αν εχεις το μινι εισαι εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=316273 - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1068553 και εαν εχεις το μινι προ εισαι εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=317244 - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1207740 - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1200675 , αποψη μου ειναι οτι καλυτερο μπορεις να περασεις :) Edited November 22, 2011 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis1984 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 το mini exw.δοκιμασα πριν λιγο να βαλω την ρομ που μου εστειλες αλλα κολλησε το τηλ. μερικα πραγματακια δεν καταλαβαινω αν μπορεισ να με βοηθησεις.στα κανω copy paste 1.ΣΗΜ:Απαραίτητη προϋπόθεση για την εγκατάσταση είναι η ύπαρξη ClockWorkMod recovery. Αν δεν το έχετε, το κατεβάζετε από το λινκ εδώ και το εγκαθιστάτε μέσω xrecovery. 2.Τοποθετήστε το MiniCM7-xxx.zip στην κάρτα μνήμης (όχι σε κάποιον υποφάκελο) και μετονομάστε το σε update.zip. Επιλεκτικά κατεβάστε το συνιστώμενο πακέτο google apps από εδώ ή κάποιο από τα υπόλοιπα διαθέσιμα νεότερα πακέτα απο εδώ και βάλτε το κι αυτό στην κάρτα μνήμης. 3.Μόλις το flashtool τελειώσει την διαδικασία (παίρνει λίγα δευτερόλεπτα), αποσυνδέετε το usb και ενεργοποιείτε την συσκευή. Μόλις εμφανιστεί το παραμορφωμένο splashscreen (πλέον δεν υπάρχει το γνωστό Sony Ericsson logo) πιέζετε επανειλημμένα το πλήκτρο “back” για να μπείτε στο ClockworkMod Recovery. Επιλέγετε wipe data/Factory reset (ΠΡΟΣΟΧΗ όλα τα δεδομένα θα διαγραφούν) Apply update from sdcard. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 το mini exw.δοκιμασα πριν λιγο να βαλω την ρομ που μου εστειλες αλλα κολλησε το τηλ. μερικα πραγματακια δεν καταλαβαινω αν μπορεισ να με βοηθησεις.στα κανω copy paste 1.ΣΗΜ:Απαραίτητη προϋπόθεση για την εγκατάσταση είναι η ύπαρξη ClockWorkMod recovery. Αν δεν το έχετε, το κατεβάζετε από το λινκ εδώ και το εγκαθιστάτε μέσω xrecovery. 2.Τοποθετήστε το MiniCM7-xxx.zip στην κάρτα μνήμης (όχι σε κάποιον υποφάκελο) και μετονομάστε το σε update.zip. Επιλεκτικά κατεβάστε το συνιστώμενο πακέτο google apps από εδώ ή κάποιο από τα υπόλοιπα διαθέσιμα νεότερα πακέτα απο εδώ και βάλτε το κι αυτό στην κάρτα μνήμης. 3.Μόλις το flashtool τελειώσει την διαδικασία (παίρνει λίγα δευτερόλεπτα), αποσυνδέετε το usb και ενεργοποιείτε την συσκευή. Μόλις εμφανιστεί το παραμορφωμένο splashscreen (πλέον δεν υπάρχει το γνωστό Sony Ericsson logo) πιέζετε επανειλημμένα το πλήκτρο “back” για να μπείτε στο ClockworkMod Recovery. Επιλέγετε wipe data/Factory reset (ΠΡΟΣΟΧΗ όλα τα δεδομένα θα διαγραφούν) Apply update from sdcard. τι δε καταλαβαινεις?????????? ειναι απλα τα πραγματα το λεει ξεκαθαρα πως μπορω να βοηθησω???????? ετσι τα ξερω και εγω...............................ας τα παρουμε απο την αρχη λεει να περασεις το ClockWorkMod recovery.....................ωραια κατεβασε το απο εκει που λεει περασε το στην sd του κινητου μετα μπeς στο xrecovery και πηγαινε εκει που λεει install zip from sdcard - choose zip from sdcard βρισκεις το αρχειο εκει που το εβαλες και πατας yes και εισαι οκ......................παει αυτο, μετα για το 2 κατεβασε αυτο που λεει MiniCM7-xxx.zip και κανε αποσυμπιεση στο pc, μεσα θα βρεις το αρχειο MiniCM7-xxx.zip το οποιο θα το αλλαξεις ονομασια σε update το βαζεις στο κινητο, επισης κατεβαζεις και το google apps και το ριχνεις και αυτο χυμα στο κινητο, ωραια μεχρι εδω????????????? τα αφηνεις οπως εχει προς το παρων και φλασαρεις το kernel και μετα κανεις ολα τα αλλα, το προγραμμα για να φλασαρεις ειναι μεσα στο πακετακι που εκανες αποσυμπιεση ποιο πριν, αφου φλασαρεις το kernel μπαινεις στο ClockWorkMod recovery και απο εκει επιλεγεις ποιο πανω οπως λεει ο οδηγος πρωτα το update και αφου τελειωση επιλεγεις στο καπακι το google apps, μετα reboot και εισαι οκ....................................ελπιζω να βοηθησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis1984 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 τελικα εγω ειχα κανει βλακεια.στο βημα που λεει Μόλις εμφανιστεί το παραμορφωμένο splashscreen (πλέον δεν υπάρχει το γνωστό Sony Ericsson logo) πιέζετε επανειλημμένα το πλήκτρο “back” για να μπείτε στο ClockworkMod Recovery. δεν ειχα κανει τιποτα ουτε το Χrecovery εχω αλλα με λιγο ψαξιμο σημερα βρηκα πως μπαινει.ευχαριστω παντωσ για την βοηθεια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 τελικα εγω ειχα κανει βλακεια.στο βημα που λεει Μόλις εμφανιστεί το παραμορφωμένο splashscreen (πλέον δεν υπάρχει το γνωστό Sony Ericsson logo) πιέζετε επανειλημμένα το πλήκτρο “back” για να μπείτε στο ClockworkMod Recovery. δεν ειχα κανει τιποτα ουτε το Χrecovery εχω αλλα με λιγο ψαξιμο σημερα βρηκα πως μπαινει.ευχαριστω παντωσ για την βοηθεια :) αντε ωραια εαν εβαλες την ρομ του nobodyAtall εκανες την καλυτερη επιλογη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis1984 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 θα δοκιμασω να το ξανακανω αυριο το πρωι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Καλησπερα μολις το πηρα το κινητο ! και το εκανα root και του επασα CWM και πηγα να βαλει μια εκδοση την griger (καπως ετσι λεγεται) αλλα κολησε και μου εβγαζε το λογοτυπο τις sony αλλα το εφτειαξα μετα με το sony ericsson update αλλα τωρα θελω να τα σβησω ολα αυτα που εκανα πως μπορω ; δηλαδη να το κανω ετσι οπως το πηρα για λιγο ακομα και θα πεθαινα !!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 SEUS. Κατεβάζεις, συνδέεις, επαναφέρεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos89010 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 παιδιά χίλια συγγνώμη για τις ερώτησης που θα κάνω έχουν απαντηθεί αλλα διαβάζω εδώ k μιάμιση ώρα k δη μπόρεσα να βγάλω άκρη..πήρα πριν δυο μέρες t x10 mini προ σκέφτομαι να βάλω 2.3 καταρχήν ida υπάρχουν πολλές έκδοσις πια είναι η καλύτερη? και αν την βάλω θα ισχύει η εγγύηση ? αν όχι αν βάλω μετά την 2.1 θα ισχύει?και αν μπορεί οποιος με απάντηση έναν οδηγό για τι 2.3 στα ελληνικά ...ευχάριστο παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Απ'την στιγμη που το κανεις root παυει να ισχυει η εγγυηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos89010 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 δη ισχύει ούτε αν t επαναφέρω στα 2.1 ? k ας με απάντηση κάποιος παρακαλώ στα προηγούμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patirgerasimos Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 παιδια μπορεί να προτείενει κάποιος ένα task manager της προκοπής όσους έχω δοκιμάσει προκαλούν προβλήματα..στον ένα δεν αναγνωρίζει την sim στον άλλο δεν δουλεύει το ξυπνητήρι.. Παρολα αυτά τον χρειάζομαι γιατί αλλιώς η μπαταρία πέφτει σε 2 μέρες το πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 παιδιά χίλια συγγνώμη για τις ερώτησης που θα κάνω έχουν απαντηθεί αλλα διαβάζω εδώ k μιάμιση ώρα k δη μπόρεσα να βγάλω άκρη..πήρα πριν δυο μέρες t x10 mini προ σκέφτομαι να βάλω 2.3 καταρχήν ida υπάρχουν πολλές έκδοσις πια είναι η καλύτερη? και αν την βάλω θα ισχύει η εγγύηση ? αν όχι αν βάλω μετά την 2.1 θα ισχύει?και αν μπορεί οποιος με απάντηση έναν οδηγό για τι 2.3 στα ελληνικά ...ευχάριστο παιδιά αν και εχω το μινι απο τα λεγομενα συμφουρητων η καλυτερη για το προ ειναι αυτην http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=317244, τωρα οσο αφορα για εγγυηση οποτε θελεις το κανεις παλι 2.1 :) παιδια μπορεί να προτείενει κάποιος ένα task manager της προκοπής όσους έχω δοκιμάσει προκαλούν προβλήματα..στον ένα δεν αναγνωρίζει την sim στον άλλο δεν δουλεύει το ξυπνητήρι.. Παρολα αυτά τον χρειάζομαι γιατί αλλιώς η μπαταρία πέφτει σε 2 μέρες το πολύ... σε κρατα 2 μερες και εχεις παραπονο????????? ουτε στον παππα να μη το πεις :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patirgerasimos Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Ναι αλλά με πρόγραμμα κρατάει μέχρι και 5-6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspao4 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Παιδια εκανα εγκατασταση τον ClockworkMod Recovery απο το xrecovery και κολησε στο logo Sony ericsson.Και δεν κανει τιποτα.Οποιος μπορει να βοηθησει περιμενω....... Παράθεση ''Ολα ειναι δρόμos'' Sony Xperia L (4.2.2) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Παιδια εκανα εγκατασταση τον ClockworkMod Recovery απο το xrecovery και κολησε στο logo Sony ericsson.Και δεν κανει τιποτα.Οποιος μπορει να βοηθησει περιμενω....... Πάτα τα πλήκτρα on/off & home ταυτόχρονα μέχρι να δονηθεί Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos89010 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 αν και εχω το μινι απο τα λεγομενα συμφουρητων η καλυτερη για το προ ειναι αυτην http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=317244, τωρα οσο αφορα για εγγυηση οποτε θελεις το κανεις παλι 2.1 :) οκ φιλε ευχαριστω και κατι αλλο πως ειναι καλυτερα να γινω root με το προγραμμα που το κανει αυτοματα η εκεινο απο το pc η ειναι το ιδιο ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspao4 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 το εκανα pisons.Εκλεισε ανοιξε και ξανακολησε στο ιδιο σημειο Παράθεση ''Ολα ειναι δρόμos'' Sony Xperia L (4.2.2) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts