noumero83 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Καλημερα παιδια.καλη σαρακοστη....οταν εχω κλειστο το κινητο και το ανοιγω,τα μηνυματα που λαμβανω,δειχνουν την ωρα της στιγμης,οχι την ωρα που εχει σταλει το μηνυμα....και δε βοηθαει και πολυ :) υπαρχει καμια λυση η μπα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
herc7387 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 (edited) Δυο ερωτησεις: 1) εχω το quandrant standard και quadrant advanced. Στο standard οταν κανω run full benchmark βγαζει καπου στα 845 ενω με το advanced 1110. Πως εξηγειται αυτο? 2) ειχα την Alpha 3 και τωρα την beta 1. Στην αλφα 3 ειχα navigon kai aura και τωρα ενω υπαρχουν στην sd δεν ξερω πως να τα εοαναφερω! Γνωριζει κανεις? Δοκιμασα να εγκαταστησω τα apk αλλα δεν δουλευει Edited March 8, 2011 by herc7387 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 καλημερα και καλη σαρακοστη! Ζαχαρωνω το συγκεκριμενο εδω και καιρο, κι επειδη χτες ειδα οτι η τιμη του εχει πεσει, λεω να το παρω. Το θελω σαν 2η συσκευη και εισαγωγικη στον κοσμο του android Μ ενδιαφερει να μου πειτε εαν γραφεις ευκολα μηνυματα (χωρις t9) γιατι προτιμω το απλο, απο το pro. Ευχαριστω! ΥΓ. Η και γενικα αν υπαρχει καποιο σημαντικο μειονεκτημα της συσκευης...:rolleyes: Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Καλημερα παιδια.καλη σαρακοστη....οταν εχω κλειστο το κινητο και το ανοιγω,τα μηνυματα που λαμβανω,δειχνουν την ωρα της στιγμης,οχι την ωρα που εχει σταλει το μηνυμα....και δε βοηθαει και πολυ :) υπαρχει καμια λυση η μπα ? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3518506#post3518506 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noumero83 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3518506#post3518506 :) ευχαριστω πολυ....τρεχω να το δοκιμασω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickThesss Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Παιδια δοκιμασε κανεις την cyanogenmod 3.2.1b για το mini pro?Ειναι πιο σταθερη και γρηγορη απο την 3.2.1 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noumero83 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 (edited) :) ευχαριστω πολυ....τρεχω να το δοκιμασω! το κατεβασα,αλλα και παλι δεν κανει δουλεια!δε ξερω γιατι.αλλαξα τις ρυθμισεις και παλι τα ιδια!:( Edited March 8, 2011 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickThesss Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Για οσους δεν το ειδαν ακομη,βγηκε fix για το ελληνικο πληκτρολογιο του pro στην cyanogen! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=982341 το δοκιμασα και λειτουργει κανονικα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noumero83 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Πρεπει να κανεις αυτο για να μεταφερθουν στην sd. με εχεις βοηθησει τοσες φορες και πηρα το θαρρος να ξαναρωτησω:) οταν ανοιγω το κινητο δε μπορω να βλεπω την πραγματικη ωρα που εχουν σταλει τα μηνυματα ?κατεβασα sms timestamper αλλα δε κανει τιποτα.εχεις καμια λυση?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Δεν υπάρχει επιλογή "Στοιχεία" όπως υπήρχε στα κινητά κλειστού λειτουργικού της SE; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diamandis Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Δεν υπάρχει επιλογή "Στοιχεία" όπως υπήρχε στα κινητά κλειστού λειτουργικού της SE; Υπαρχει αλλα γραφει μονο Received...:( Παράθεση SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1 HTC Desire Z Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djgrande Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 καλησπερα σε ολους!!!Εχω το mini pro (με iridium k xrecovery) πηγα να κανω καποιες ενεργειες γι να βαλω την 2.2 και αυτο που καταφερα ειναι να κολλησω το κινητο μου και να παραμενει στο logo της sony er. δεν μπαινει ουτε στ xrecovery oyte τπτ το εχω αφησει ωρα ανοιχτο αλλα και παλι τιποτα...αν μπορουσε να με βοηθησει καποιος λεγοντας μου πως να κανω flash η οτιδηποτε αλλο δεν με νοιαζει και να τα χασω ολα :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_97 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 καλησπερα σε ολους!!!Εχω το mini pro (με iridium k xrecovery) πηγα να κανω καποιες ενεργειες γι να βαλω την 2.2 και αυτο που καταφερα ειναι να κολλησω το κινητο μου και να παραμενει στο logo της sony er. δεν μπαινει ουτε στ xrecovery oyte τπτ το εχω αφησει ωρα ανοιχτο αλλα και παλι τιποτα...αν μπορουσε να με βοηθησει καποιος λεγοντας μου πως να κανω flash η οτιδηποτε αλλο δεν με νοιαζει και να τα χασω ολα :/ φλάσαρε το με το seus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Καλησπερα!Τελικα σημερα το πρωι βρηκα επιτελους το κινητο το mini αφου εψαξα 4 μαγαζια γερμανο vodafone wind και παει λεγοντας.Δν το ειχε σχεδον κανενας.Εκ πρωτης οψεως ειναι παρα πολυ ωραιο αλλα τρεχω να βαλω καμμια εφαρμογη να δουμε κ τι λεει! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djgrande Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 ευχαριστω πολυ στελιο και να σου πω να το ανοιξω το κινητο μου η απλα να το συνδεσω στο pc να σου θυμισω οτι ανοιχτο μεχρι το σονυ ερ φτανει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_97 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 ευχαριστω πολυ στελιο και να σου πω να το ανοιξω το κινητο μου η απλα να το συνδεσω στο pc να σου θυμισω οτι ανοιχτο μεχρι το σονυ ερ φτανει.... θα τρεξεισ το seus στο pc. θα πατήσεις το μεσαίο, το δεξί και το power on/off πλήκτρο ταυτόχρονα και θα συνδέσεισ το καλώδιο usb. μολις συνδεσεις το καλωδιο θα αφήσεις το μεσαίο και on/of πλήκτρο και θα συνεχίσεις να πατάς το δεξι πλήκτρο μεχρι να ανάψει το πράσινο led. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djgrande Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 ολα καλα στελιο σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkint Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Για οσους δεν το ειδαν ακομη,βγηκε fix για το ελληνικο πληκτρολογιο του pro στην cyanogen! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=982341 το δοκιμασα και λειτουργει κανονικα :D +1 Sent from my U20i on CM6_3.2.1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 μια λεπτομερεια: απο τα 2 ακριανα πληκτρα του τηλεφωνου,εχω την εντυπωση οτι το αριστερο ειναι περισσοτερο "βαθουλωμενο" απ`οτι το δεξι ακριανο.το δεξι δηλαδη εχει περισσοτερη διαδρομη προς τα κατω απ`οτι το αριστερο.το ιδιο ειναι και σε εσας? επειδη εχω κακες εμπειριες με 2 παλαιοτερα τηλεφωνα τα οποια εβγαλαν θεμα στην πορεια,μπορειτε να τσεκαρετε τα 2 ακριανα κουμπια του τηλεφωνου σχετικα με αυτο που αναφερω? thx..:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 επειδη εχω κακες εμπειριες με 2 παλαιοτερα τηλεφωνα τα οποια εβγαλαν θεμα στην πορεια,μπορειτε να τσεκαρετε τα 2 ακριανα κουμπια του τηλεφωνου σχετικα με αυτο που αναφερω? thx..:rolleyes: Αν έχεις mini (E10i) και μιλάς για το πλήκτρο της κάμερας και τα πλήκτρα της έντασης, το πλήκτρο της κάμερας προεξέχει περισσότερο. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Παραγγειλα σήμερα το x10 mini για την μητέρα μου σε λίγες μέρες θα έχει έρθει, η 2.2 froyo έχει βγει η δεν θα αναβαθμιστεί παρα μόνο στην 2.1 ? Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Αν έχεις mini (E10i) και μιλάς για το πλήκτρο της κάμερας και τα πλήκτρα της έντασης, το πλήκτρο της κάμερας προεξέχει περισσότερο. απο την μπροστινη 3δα, τα 2 ακριανα πληκτρα του,εχω την εντυπωση οτι το αριστερο ειναι περισσοτερο "βαθουλωμενο" απ`οτι το δεξι ακριανο. το δεξι δηλαδη εχει περισσοτερη διαδρομη προς τα κατω απ`οτι το αριστερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnick Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 απο την μπροστινη 3δα, τα 2 ακριανα πληκτρα του,εχω την εντυπωση οτι το αριστερο ειναι περισσοτερο "βαθουλωμενο" απ`οτι το δεξι ακριανο. το δεξι δηλαδη εχει περισσοτερη διαδρομη προς τα κατω απ`οτι το αριστερο. φιλε και εμενα ετσι ειναι!δεν το ειχα καταλαβει μεχρι που το ειπες!!δεν υπαρχει κανενα προβλημα.εχω το κινητο απο τον ιουνιο και μεχρι τωρα αντεχει και λειτουργει αψογα απο καθε αποψη!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trap_1 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 απο την μπροστινη 3δα, τα 2 ακριανα πληκτρα του,εχω την εντυπωση οτι το αριστερο ειναι περισσοτερο "βαθουλωμενο" απ`οτι το δεξι ακριανο. το δεξι δηλαδη εχει περισσοτερη διαδρομη προς τα κατω απ`οτι το αριστερο. φιλε και εμενα ετσι ειναι!δεν το ειχα καταλαβει μεχρι που το ειπες!!δεν υπαρχει κανενα προβλημα.εχω το κινητο απο τον ιουνιο και μεχρι τωρα αντεχει και λειτουργει αψογα απο καθε αποψη!:) Επιβεβαιώνω και εγώ, και στο δικό μου έτσι είναι :D Παράθεση Xperia X10 Mini Android 2.1 Rooted Iridium Rom by DaRk_dOg:superman:-- MiniCM beta 1 by (nobodyAtall) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 φιλε και εμενα ετσι ειναι!δεν το ειχα καταλαβει μεχρι που το ειπες!!δεν υπαρχει κανενα προβλημα.εχω το κινητο απο τον ιουνιο και μεχρι τωρα αντεχει και λειτουργει αψογα απο καθε αποψη!:) Επιβεβαιώνω και εγώ, και στο δικό μου έτσι είναι :D οκ παιδια.αρα δεν ειναι θεμα οποτε συνεχιζουμε..:D Thx, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts