stelios_97 Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 σοβαρα?:) ποιο εχεις το μινι η το μινι προ? Ναι έχει διορθωθεί. έχω το μινι. το λινκ έχει ανεβει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Ναι έχει διορθωθεί. έχω το μινι. το λινκ έχει ανεβει. μπραβο φιλε ωραια για δωσε λινκ να το περασουμε :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neofitosgr Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 για τα ελληνικά κανάλια τηλεόρασης καμια εφαρμογή ξέρει κανείς ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_97 Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 μπραβο φιλε ωραια για δωσε λινκ να το περασουμε :D http://bit.ly/gNYNHH Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisgr Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 εγω που θελω ελληνικα θελω και το βιντεο κτλπ και ολα ...τι με συμβουλεύετε να περάσω την 2.2 η μπα? multitouch θα έχω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 http://bit.ly/gNYNHH Thanks φιλε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_97 Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 εγω που θελω ελληνικα θελω και το βιντεο κτλπ και ολα ...τι με συμβουλεύετε να περάσω την 2.2 η μπα? multitouch θα έχω ? πέρασε την. έχει ελληνικά. και για βιντεο μπορεις να κατεβασεις το videocam ilusion απο το market Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisgr Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 και ποιο καλο καλο καλο καλο παιδι θα με voithisi ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 και ποιο καλο καλο καλο καλο παιδι θα με voithisi ??? ολοι εδω ειμαστε, καταρχας περνα την .06 κανε ρουτ στην συνεχεια εγκατεστησε το xrecovery και μετα βλεπουμε :)(ποιο εχεις το μινι η το προ?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_97 Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 και ποιο καλο καλο καλο καλο παιδι θα με voithisi ??? Σε 10 λεπτα θα σου στειλω οδηγο στα ελληνικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Mολις εβαλα το alpha 3-2.2.1 και ειναι superrrrr!!!!:D Eβαλε και το stock keyboard επιτελους+audio jack!:D Eχω πολυ σκαλισμα τωρα!:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisgr Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 μολις το πείρα...να το διακινδυνέψω ?? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_97 Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 μολις το πείρα...να το διακινδυνέψω ?? :( Δεν υπάρχει κάτι να διακινδυνεύσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisgr Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 (edited) Μήπως θαταν προτιμότερο να αντάλλαζα με κάποιο παιδί msn που θα το έχει εντρύφηση το θέμα να με βοηθούσε την ώρα που θα "δημιουργούταν κάποιο πρόβλημα "? Edited February 26, 2011 by dennisgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_97 Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 και ποιο καλο καλο καλο καλο παιδι θα με voithisi ??? 1)Πρώτα πρώτα θα κάνεις root το τηλέφωνο.(αν δεν γνωρίζεις πως γίνετε στειλε μου πμ) 2)Αφου κάνεις ροοτ το τηλέφωνο θα πρέπει να περάσεις το xrecovery με τον τρόπου που περιγράφεται εδω:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=294476 3)Μετά θα κατεβάσεις στην ρομ απο εδώ:http://bit.ly/gNYNHH και να την μετονομάσεις σε update.zip. 4)Μετά θα περάσεις την ρομ στην sd του τηλεφώνου. 5)Αφού περάσεις την ρομ στην sd θα απενεργοποιησεις το τηλέφωνο και θα το ενεργοποιήσεις μόλις νιώσεις την δόνηση να αρχίσεις να πατάς σθνεχώς το πλήκτρο back (οχι παρατεταμενα) μέχρι να εμφανιστει το μενου του xrecovery. 6)Θα πατήσεις reset full wipe και μετά θα πατήσεις install update.zip-> yes. 7)Αφου ολοκληρωθεί η διαδικασια θα κανεις reboot και είσαι πανέτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnick Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 1)Πρώτα πρώτα θα κάνεις root το τηλέφωνο.(αν δεν γνωρίζεις πως γίνετε στειλε μου πμ) 2)Αφου κάνεις ροοτ το τηλέφωνο θα πρέπει να περάσεις το xrecovery με τον τρόπου που περιγράφεται εδω:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=294476 3)Μετά θα κατεβάσεις στην ρομ απο εδώ:http://bit.ly/gNYNHH και να την μετονομάσεις σε update.zip. 4)Μετά θα περάσεις την ρομ στην sd του τηλεφώνου. 5)Αφού περάσεις την ρομ στην sd θα απενεργοποιησεις το τηλέφωνο και θα το ενεργοποιήσεις μόλις νιώσεις την δόνηση να αρχίσεις να πατάς σθνεχώς το πλήκτρο back (οχι παρατεταμενα) μέχρι να εμφανιστει το μενου του xrecovery. 6)Θα πατήσεις reset full wipe και μετά θα πατήσεις install update.zip-> yes. 7)Αφου ολοκληρωθεί η διαδικασια θα κανεις reboot και είσαι πανέτοιμος. καλησπερα!εκανα την διαδικασια αλλα μου λεει instalation aborted!καμια ιδεα?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_97 Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 καλησπερα!εκανα την διαδικασια αλλα μου λεει instalation aborted!καμια ιδεα?ευχαριστω Μήπως δεν έχεις την έκδοση .06 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnick Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 εχω την 2,1,1Α.06 ακριβως!αυτες ειναι οδηγιες για την 2.2 εκδοση σωστα?η εχω καταλαβει λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_97 Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 εχω την 2,1,1Α.06 ακριβως!αυτες ειναι οδηγιες για την 2.2 εκδοση σωστα?η εχω καταλαβει λαθος? σωστα. δοκιμασε να ξανακάνεις την διαδικασία!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
herc7387 Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 καλησπερα!εκανα την διαδικασια αλλα μου λεει instalation aborted!καμια ιδεα?ευχαριστω εμενα μου εγραφε το ιδιο επειδη το ειχα περασμενο στην sd ως update.zip ενω θελει σκετο update(αφου το αρχειο ειναι zip). Δηλαδη στην αρχη το διαβαζε ως update.zip.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnick Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 (edited) σωστα. δοκιμασε να ξανακάνεις την διαδικασία!!! την κανω τριτη φορα και τωρα γινεται!ολοκληρω8ηκε!!!ειχα ονομασει το αρχειο upadate.zip ενω επρεπε σκετο update!!!ευχαριστω για την βοηθεια το ανοιγω να δω τι εγινε!:) εχει κολλησει στην εικονα που γραφει cyanogen ειναι φυσιολογικο η πρεπει να περιμενω πολυ? Edited February 27, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
herc7387 Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Mολις εβαλα το alpha 3-2.2.1 και ειναι superrrrr!!!!:D Eβαλε και το stock keyboard επιτελους+audio jack!:D Eχω πολυ σκαλισμα τωρα!:shifty: κ εγω αυτο κανω ή προσπαθω τουλαχιστον. Εκανα την διαδικασια που γραφει στους xda και εχω κανει reboot εδω και τουλαχιστον 20 λεπτα και ακομα μου δειχνει το λογοτυπο cyanogen. Στους xda αναφερει οτι το πρωτο boot θα παρει ωρα... Εσενα ποση ωρα εκανε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosczc Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Ρε παιδια εχω παρει το x10 mini pro στην κοπελα μου αλλα στην sd δεν βρισκω τον φακελο ringtone ωστε να περασω ηχους...παρα μονο τον notifications... τι να κανω???;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnick Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 κ εγω αυτο κανω ή προσπαθω τουλαχιστον. Εκανα την διαδικασια που γραφει στους xda και εχω κανει reboot εδω και τουλαχιστον 20 λεπτα και ακομα μου δειχνει το λογοτυπο cyanogen. Στους xda αναφερει οτι το πρωτο boot θα παρει ωρα... Εσενα ποση ωρα εκανε? περιμενω περιπου 5 λεπτα αλλα εχει σταματησει να κινειται η εικονα και γενικα δεν αντιδρα ουτε κλεινει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 κ εγω αυτο κανω ή προσπαθω τουλαχιστον. Εκανα την διαδικασια που γραφει στους xda και εχω κανει reboot εδω και τουλαχιστον 20 λεπτα και ακομα μου δειχνει το λογοτυπο cyanogen. Στους xda αναφερει οτι το πρωτο boot θα παρει ωρα... Εσενα ποση ωρα εκανε?Εκανες factory reset πριν την εγκατασταση? (full wipe) 1μιση λεπτο εκανε να ανοιξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts