Jump to content

Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro

maryjay18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα παιδια!μια ερωτηση να κανω γιατι βρισκομαι σε απελπιστικη κατασταση! χθες εκανα ροοτ κανονικα,κατεβασα το titanium backup για να σβησω καποια προγραμματα που δεν ηθελα(δεν εσβησα πολλα) τωρα που μπαινω μαρκετ να κατεβασω δεν μπορω μενει στην ληψη!και οταν ανοιγω το κινητο μου μου γραφει...υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της διαδικασιας com.google.process.gapps προσπαθηστε αργοτερα!μηπως εσβησα κατι που δεν επρεπε?πως μπορω να διορθωσω την κατασταση?SOS!

Την καλησπέρα μου,

μήπως έσβησες κάποια από τις εφαρμογές της Google? (Gmail/Gtalk κλπ κλπ?)

Αν ναι με γεια το κουστουμάκι! Δεν πειράζουμε ποτέ εφαρμογές τις google γιατί χωρίς αυτές δεν λειτουργεί το market.

Έχεις δύο επιλογές:

1)Ξαναφλασάρεις με SEUS

2)Περνάς τις εφαρμογές manually με τον Root Explorer ή επαναφέρεις με το titanium αν τις κράτησες σε backup.

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 14χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι αυτο εννοουσα.. :)

τωρα έσβησα μια εφαρμογή που τελικά δεν χρειαζόμουν και μου έχει μείνει ένα κενό σημείο. έχω κατεβάσει άλλη εφαρμογή απο τότε αλλα μου την εμφάνισε σε νέα οθόνη. να κάνω restart>? θα στρώσει?

Πάτα παρατεταμένα πάνω σε ένα εικονίδιο και μπορείς να τα αλλάξεις διάταξη.

Εχω κανει ροοτ την συσκευη.

δοκιμασα με 2-3 προγραμματα να βγαλω screenshot και βγαινει σαν να ειναι χαλασμενη η οθονη...

καμια ιδεα;

μονο στο x10 μινι δεν γινετε;

P30 AURORA

Εχω κανει ροοτ την συσκευη.

δοκιμασα με 2-3 προγραμματα να βγαλω screenshot και βγαινει σαν να ειναι χαλασμενη η οθονη...

καμια ιδεα;

μονο στο x10 μινι δεν γινετε;

το drocap2 το δοκιμασες?

[sIGPIC][/sIGPIC]

ευχαριστω πολυ dark dog για την βοηθεια απλα δεν εχω ιδεα ρε συ τι ειναι το seus συγγνωμη!δεν πιστευω να εσβησα κατι τετοιο απλα εβλεπα ερικσον....κ εσβηνα!ισως εκανα εγω καμια μπαρουφα κ θα χεις δικιο.τωρα τι γινεται που δεν μπορω να κατεβασω.ο πιο ευκολος τροπος ποιος ειναι απο αυτους που μου ειπες?και παλι σε ευχαριστω πολυ!!

το drocap2 το δοκιμασες?

το δοκιμασα αλλα δεν εχω καταλαβει πως λειτουργει και το εβγαλα!

ενω δεν κανει "νερα" στα screenshots μπροστα απο καθε εικονα βγαζει αντιστροφη μετρηση...το μενου δηλαδη του dropcap2 :lol:

μεχρι και το addon tou dropcard εβγαλε φωτογραφια

Edited by Asdf_7
P30 AURORA

ευχαριστω πολυ dark dog για την βοηθεια απλα δεν εχω ιδεα ρε συ τι ειναι το seus συγγνωμη!δεν πιστευω να εσβησα κατι τετοιο απλα εβλεπα ερικσον....κ εσβηνα!ισως εκανα εγω καμια μπαρουφα κ θα χεις δικιο.τωρα τι γινεται που δεν μπορω να κατεβασω.ο πιο ευκολος τροπος ποιος ειναι απο αυτους που μου ειπες?και παλι σε ευχαριστω πολυ!!

Χμ μάλλον για σένα το καλύτερο είναι το SEUS γιατί βλέπω να έχεις διαγράψει πολύ υλικό. :blink:

Το κατεβάζεις από εδώ

Κάνεις εγκατάσταση, ακολουθείς τις οδηγίες που σου βγάζει, flashάρεις και έχεις ξανά την συσκευή σου με όλο το εργοστασιακό περιεχόμενο.

Εννοείται πως θα διαγραφούν όλα γιαυτό πάρε backup.

[sIGPIC][/sIGPIC]

το δοκιμασα αλλα δεν εχω καταλαβει πως λειτουργει και το εβγαλα!

ενω δεν κανει "νερα" στα screenshots μπροστα απο καθε εικονα βγαζει αντιστροφη μετρηση...το μενου δηλαδη του dropcap2 :lol:

μεχρι και το addon tou dropcard εβγαλε φωτογραφια

Άνοιξε το, πάτα το μεσαίο κουμπί, κούνησε το κινητό, και θα ακουστεί ήχος. Κοίτα τις ειδοποιήσεις σου.

@Dark Με 'γεια!

εχω ενα backup μεσα στο κινητο μου τα εκανα ολα δεν εχω κ παρα πολλες εφαρμογες!τωρα με το seus θα χαθει και η αναβαθμιση σε 2.1 που ειχα κανει?το κατεβασα κ θα προσπαθησω να το κανω σε ευχαριστω πολυ κ παλι που με βοηθησες.μετα πρεπει να το ξανακανω απ την αρχη ροοτ κ λοιπα μαλλον...ωρε φασαριααα!!:)))

εχω ενα backup μεσα στο κινητο μου τα εκανα ολα δεν εχω κ παρα πολλες εφαρμογες!τωρα με το seus θα χαθει και η αναβαθμιση σε 2.1 που ειχα κανει?το κατεβασα κ θα προσπαθησω να το κανω σε ευχαριστω πολυ κ παλι που με βοηθησες.μετα πρεπει να το ξανακανω απ την αρχη ροοτ κ λοιπα μαλλον...ωρε φασαριααα!!:)))

Την πιο πρόσφατη έκδοση θα σου περάσει το SEUS.

Πάτα παρατεταμένα πάνω σε ένα εικονίδιο και μπορείς να τα αλλάξεις διάταξη.

:O ευχαριστώ..

--------------------------------------

S 20 +

Γεια σας παιδια

Αγορασα προσφατα το xperia X10 mini και ειναι μερικα εικονιδια οπως edge Peggle Roller Coast πως μπορω να τα βγαλω ειτε με απεγκατασταση ειτε να μην φαινονται

Ευχαριστω:)

This is Sparta!!!:nagger:

Σιγα τα ευχαριστα...:(

Ενδιαφέρομαι για την συσκευή. Υπάρχει περίπτωση ορισμένες εφαρμογές να μην απεικονίζονται σωστά λόγω χαμηλής ανάλυσης της οθόνης;;

καλησπερα σε ολους να ρωτησω κατι θελω...:wacko: το επανεφερα στις εργοστασιακες του ρυθμισεις κ τωρα κολλαει αρκετα!προσπαθησα να του κανω ροοτ κ δεν πετυχαινει.τι κανουμε?θα συνεχισει ετσι?γιατι πριν χρησιμοποιησω seus δεν κολλουσε ισα ισα που ηταν φουλ!!ευχαριστω :cool:

Eπισης πως φαινεται κ απο που οτι το μινι ειναι ροοταρισμενο?:O

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

ποια ευχαριστα ρε παιδιά; αφού βγήκαν και ξεκαθάρισαν ότι είναι ΜΟΝΟ για το μεγάλο x10 και όχι για τα minis και το x8...

ποια ευχαριστα ρε παιδιά; αφού βγήκαν και ξεκαθάρισαν ότι είναι ΜΟΝΟ για το μεγάλο x10 και όχι για τα minis και το x8...

Sony Ericsson just announced it's rolling the next wave of updates for the XPERIA X10 (minis included) and the XPERIA X8.

Δεν έχω επαληθεύσει την είδηση (ούτε είναι κάτι σοβαρό αυτή καθ' αυτή), αλλά το λέει ότι περιέχονται και τα mini.

Δεν έχω επαληθεύσει την είδηση (ούτε είναι κάτι σοβαρό αυτή καθ' αυτή), αλλά το λέει ότι περιέχονται και τα mini.

Στο blog της se γραφει αυτο:

Pinch/zoom touch for mobile Internet and Google Maps. – Only Xperia  X10.

Δεν πιστευω οτι χρειαζεται κατι παραπανω.... :(

Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι.....

Στο blog της se γραφει αυτο:

Pinch/zoom touch for mobile Internet and Google Maps. – Only Xperia  X10.

Δεν πιστευω οτι χρειαζεται κατι παραπανω.... :(

Λάθος κατάλαβε το GSM arena τότε...:(

ρε παιδια που στο καλο ειναι οι οδιγιες εγκαταστασης του xrecovery?

δεν το βρισκω με αναζητηση

εδω κοιταξες? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=878426

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro