BILLY5 Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 είναι ενεργοποιημένη η κίνηση δεδομένων κ κατεβαζει δεδομένα απο gprs/3g. ο πιο εύκολος τρόπος είναι να βγάλεις σε homescreen το σχετικό widget και να την απενεργοποιησεις ΑΜΕΣΩΣ. αν δεν έχεις κάποιο πρόγραμμα δεδομένων τότε θα χρεώνεσαι ανα ΚΒ.. που πηγενω για να το απενεργοποιησω φιλε μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgiosalon Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Καλησπέρα παιδιά, με το διάβασμα έμεινα λίγο πίσω στα posts, @gorgiosalon, αν δεν χρησιμοποιείς πότε το 3g και θες να μην φαίνεται ότι [...] "strict". Κalas σ'ευχαριστω και την καλησπερα μου...... Καπου ειχα διαβασει μια παραθεση του DARKAROYYYY.....εναν τροπο με το datatrafic,,που το αφαιρουσε απο το -status bar- και δεν σου την εσπαγε μετα απο καθε -reboot-. Και οποτε το γουσταριζες,,,,ειτε με widget, ειτε by sonyericsson το ξανατσεκαριζες και ολα καλα...... Αλλα εχει γραψει τοσο αυτος ο σκυλος...!!!!! που δεν μπορω να το βρω με τιποτα........ Tο αναφερει και ο -zxr- στα -FAQ- παντα σε -root- συσκευη....Αλλα δεν εχει το παρακατω......Οταν το κανει -READ το -post- o DARKAROS....θα μας το ξαναθυμισει.....:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Κalas σ'ευχαριστω και την καλησπερα μου...... Καπου ειχα διαβασει μια παραθεση του DARKAROYYYY.....εναν τροπο με το datatrafic,,που το αφαιρουσε απο το -status bar- και δεν σου την εσπαγε μετα απο καθε -reboot-. Και οποτε το γουσταριζες,,,,ειτε με widget, ειτε by sonyericsson το ξανατσεκαριζες και ολα καλα...... Αλλα εχει γραψει τοσο αυτος ο σκυλος...!!!!! που δεν μπορω να το βρω με τιποτα........ Tο αναφερει και ο -zxr- στα -FAQ- παντα σε -root- συσκευη....Αλλα δεν εχει το παρακατω......Οταν το κανει -READ το -post- o DARKAROS....θα μας το ξαναθυμισει.....:p Μάλλον ήταν αρκετά παλιό και δεν το θυμάμαι... μήπως λες αυτό εδώ το post; Ο zzzz λέει ότι το εικονίδιο πάει πακέτο με το data traffic widget, οπότε φαντάζομαι πως αν το αφαιρέσεις, θα φύγει και το εικονίδιο (με την γνωστή διαδικασία της απεγκατάστασης system apps). Το αρχείο πρέπει να λέγεται datatrafficswitch.apk. Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Κράτα το ένα backup και μπορείς να το ξανά περάσεις μετά. Παράθεση http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Μάλλον ήταν αρκετά παλιό και δεν το θυμάμαι... μήπως λες αυτό εδώ το post; Ο zzzz λέει ότι το εικονίδιο πάει πακέτο με το data traffic widget, οπότε φαντάζομαι πως αν το αφαιρέσεις, θα φύγει και το εικονίδιο (με την γνωστή διαδικασία της απεγκατάστασης system apps). Το αρχείο πρέπει να λέγεται datatrafficswitch.apk. Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Κράτα το ένα backup και μπορείς να το ξανά περάσεις μετά. Όχι ακριβώς.. Ακόμα και αν "στείλετε" το datatrafficswitch.apk το εικονίδιο της κίνησης δεδομένων βρίσκεται στο SemcPhone.apk οπότε δεν εξαφανίζεται. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Όχι ακριβώς.. Ακόμα και αν "στείλετε" το datatrafficswitch.apk το εικονίδιο της κίνησης δεδομένων βρίσκεται στο SemcPhone.apk οπότε δεν εξαφανίζεται. Οπότε τι είναι αυτό που ψάχνει; Θυμάσαι...; Καλησπέρα...:) Παράθεση http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diamandis Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Και αν τροποοιησουμε το εικονιδιο και το κανουμε ιδιο χρωμα με το φοντο του? Θα "εξαφανιστει"! υγ. βεβαια θα υπαρχει, και το επομενο εικονιδιο θα φαινεται μια θεση πιο κει...αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε και ολα. Παράθεση SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1 HTC Desire Z Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Οπότε τι είναι αυτό που ψάχνει; Θυμάσαι...; Καλησπέρα...:) Καλησπέρα kalas, Για να εξαφανίσει το εικονίδιο, ή θα το αντικαταστήσει μέσα στο SEMCPhone.apk με ένα transparent (μπακαλίστικο αλλά δουλεύει) ή αλλιώς ζεί με αυτό και κάθε φορά κάνει εκκαθάριση των ειδοποιήσεων. *EDIT* εννοείται πως θα παραμένει το notification. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgiosalon Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 (edited) Όχι ακριβώς.. Ακόμα και αν "στείλετε" το datatrafficswitch.apk το εικονίδιο της κίνησης δεδομένων βρίσκεται στο SemcPhone.apk οπότε δεν εξαφανίζεται. Τα σεβη μου,στον Συνθετη....!!!! Θα βρω το -post- σου,,που το ειχα συλλεξει απο τα γραφομενα σου......και το ειχα δοκιμασει με την κινηση δεδομενων(work perfect) και θα στο -postaro-,,και θα σου αποδειξω πως ειναι τοσα πολλα αυτα που εχεις γραψει.....που ουτε εσυ μπορεις να τα θυμασαι ολα........:lol: Ποσο μαλλον εγω,,,,που σε ενα μηνα εχω διαβασει τοσα.....οσα δεν διαβασα ποτε στο σχολειο 15 χρονια,,,,( 6 δημοτικ. ,3 γυμνασιο, 3 λυκειο, και 3 τζακ ποτ....:lol:) Edited January 21, 2011 by gorgiosalon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Τα σεβη μου,στον Συνθετη....!!!! Θα βρω το -post- σου,,που το ειχα συλλεξει απο τα γραφομενα σου......και το ειχα δοκιμασει με την κινηση δεδομενων(work perfect) και θα στο -postaro-,,και θα σου αποδειξω πως ειναι τοσα πολλα αυτα που εχεις γραψει.....που ουτε εσυ μπορεις να τα θυμασαι ολα........:lol: Ποσο μαλλον εγω,,,,που σε ενα μηνα εχω διαβασει τοσα.....οσα δεν διαβασα ποτε στο σχολειο 15 χρονια,,,,( 6 δημοτικ. ,3 γυμνασιο, 3 λυκειο, και 3 τζακ ποτ....:lol:) Νομίζω πως το datatrafficswitch.apk αφορά απλά το widget που επιτρέπει την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση δεδομένων. Δεν εξαφανίζει το notification στην status bar. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_hacker Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Ερωτηση: Εχει δοκιμασει κανεις το need for speed shift στο μινι ή τσαμπα το κατεβαζω? Σημ. Σε χ8 τρεχει κανονικα. Παράθεση Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Ερωτηση: Εχει δοκιμασει κανεις το need for speed shift στο μινι ή τσαμπα το κατεβαζω? Σημ. Σε χ8 τρεχει κανονικα. Το έχω δοκιμάσει εγώ, εντάξει καλά τρέχει, αλλά δεν έχει ότι δεν έχει και καθόλου προβλήματα... Μια φορά μπήκα να παίξω πάντως, δεν το ξανά δοκίμασα. :p Παράθεση http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 ερωτηση πως θα περασω της επαφες μου απο το c902 στο mini μεσω bluetooth δεν συχρονιζονται υποψην το mini απο 1,6 που ηταν εχει γεινει 2.1 εκδοση τι πρεπει να κανω ? ευχαριστω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosx10mini Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 καλησπερα στη παρεα,σημερα ειχα ενα προβλημα το χ10 mini μου κολησε ανοιγοντας ενα παιχνιδι πως κανουμε επανακινιση αφου δεν μπορουμε να βγαλουμε μπαταρια;πηγα στο γερμανο μου το φτιαξε ανευ χρηματων αλλα δεν μου πε τι εκανε αν μου συμβει καπου που δεν εχω γερμανο τι κανο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;βοηθηστε σας παρακαλω αν καποιος ξερει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 καλησπερα στη παρεα,σημερα ειχα ενα προβλημα το χ10 mini μου κολησε ανοιγοντας ενα παιχνιδι πως κανουμε επανακινιση αφου δεν μπορουμε να βγαλουμε μπαταρια;πηγα στο γερμανο μου το φτιαξε ανευ χρηματων αλλα δεν μου πε τι εκανε αν μου συμβει καπου που δεν εχω γερμανο τι κανο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;βοηθηστε σας παρακαλω αν καποιος ξερει. Πλήκτρο power και μεσαίο πλήκτρο ταυτόχρονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosx10mini Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Πλήκτρο power και μεσαίο πλήκτρο ταυτόχρονα. αληθεια δε το ξερα ευχαριστω φιλε μου ειχα στεναχωρεθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovebirds Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Kalas το Autokiller Memory Optimizer πως το ρυθμιζω strict?επισης δεν εχω rooted το τηλεφωνο.θα δουλευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diamandis Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 δεν εχω rooted το τηλεφωνο.θα δουλευει? Οχι. Sent from my U20i using Tapatalk Παράθεση SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1 HTC Desire Z Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovebirds Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 υπαρχει καποιο αντιστοιχο προγραμμα π να μην χρειαζεται root??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_hacker Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 υπαρχει καποιο αντιστοιχο προγραμμα π να μην χρειαζεται root??? Οχι, δεν γινεται. Αλλα γιατι απλα δεν κανεις ροοτ? δεν υπαρχει καποιος λογος να μην το κανεις.... Παράθεση Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovebirds Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 αμα κανω root θα μπορω να βλεπω κανονικα ενημερωσεις λειτουργικου, να κανω χρηση του market? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastazio83 Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Kalas το Autokiller Memory Optimizer πως το ρυθμιζω strict?επισης δεν εχω rooted το τηλεφωνο.θα δουλευει? Εγώ που είμαι rooted :Dπως το βάζω strict?:O ΑΚΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ...το βρήκα................ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovebirds Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 εγω παλι φοβαμαι να κανω ροοτ γτ βλεπω οτι ολοι εχουν θεματα με upgrades downgrades κολληματα και ιστοριες.ενα αντιστοιχο προγραμμα με το memory optimizer θελω για χρηση χωρις ροοτ! υπαρχει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 εγω παλι φοβαμαι να κανω ροοτ γτ βλεπω οτι ολοι εχουν θεματα με upgrades downgrades κολληματα και ιστοριες.ενα αντιστοιχο προγραμμα με το memory optimizer θελω για χρηση χωρις ροοτ! υπαρχει??? οχι ολοι..καποιοι ισως..ειμαι root και το κινητο λειτουργει αψογα σε ολα.. και με απολυτη ελευθερια κινησεων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoramor Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Όταν χρησιμοποιώ το WidgetLocker εξακολουθεί να εμφανίζεται η αρχική lockscrenn έστω στιγμιαία με αποτέλεσμα να τρώει κολλήματα η συσκευή...Μπορεί να λυθεί κάπως αυτό???? Παράθεση Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadalus Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Συνεχίζει να μην βρίσκει update το SEUS και το update service... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3477815#post3477815 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts