zxr Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 1) S2 calendar Διαθέτει widget και εμφανιζει ολοκληρο τον μηνα 2) Smooth Calendar 3) Android Agenda Widget Δες τι θα σε βολέψει :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion008 Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 1) S2 calendar Διαθέτει widget και εμφανιζει ολοκληρο τον μηνα 2) Smooth Calendar 3) Android Agenda Widget Δες τι θα σε βολέψει :) Ευχαριστω για το συντομον της απαντησης θα τα κοιταξω τωρα :) Παράθεση Trinity: In 5 minutes, I'll tear that whole Goddamn building down......... CyanogenMod6 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donmitsos Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Εχω βαλει το setcpu στις ακολουθες επιλογες: Scaling Ondemand 600max 122min set on boot Kαι απο τα profiles εχω ρυθμισει ενα μονο screen off max600 min122 scaling ondemand priority 0.... Ειναι καλες οι επιλογες που εχω κανει? Τρεχει backround to setcpu σημαινει οτι τωρα δεν καταναλωνει πολυ μπαταρια? Παράθεση Χ10 mini 2.1 Iridium Rom Thanks to Dark_Dog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 (edited) εχω το ιδιο προβλημα..για να εξαφανιστει το νοτιφικεισιον πρεπει να μπω στην default εφαρμογη..:mad: λοιπον...αν ημουν εσυ θα σου ελεγα να το παρεις με κλειστα ματια..im in love with this cell...:O ομως δεν ειμαι εσυ και αν χρησιμοποιεις πολυ για νετ τοτε (ετσι βεβαια λενε οι αλλοι εμενα μια χαρα μου φαινεται η οθονη του για νετ.πολυ λειτουργικο ζουμ και πολυ καλο σκρολ) ισως σε δυσκολεψει.για τζιπιες μια χαρα ειναι (παλι προσωπικη αποψη). οσον αφορα στην μπαταρια εδω ειναι το βασανο...:X Και νόμιζα πως μόνο εγώ δεν μπορώ να βρω την σωστή ρύθμιση... Δηλαδή δεν μπορούμε να το κάνουμε τίποτα;:( Γκρρ, θα το ψάξω κι άλλο. Όσο για αυτά που λες στον υποψήφιο αγοραστή της αγάπης μας, συμφωνώ και επαυξάνω! :) Υπαρχει καποιο καλο ημερολογιο που να ειναι καλυτερο απο το μανισιο να μην τρωει μπαταρια και να μην θελει και μαστερ μεχρι να το ρυθμησεις??? Κοίτα και το Pure Calendar (νομίζω paid). Το έψαχνα και εγώ χθες και τελικά κατέληξα στο μαμίσιο + Google calendar sync. Εχω βαλει το setcpu στις ακολουθες επιλογες: Scaling Ondemand 600max 122min set on boot Kαι απο τα profiles εχω ρυθμισει ενα μονο screen off max600 min122 scaling ondemand priority 0.... Ειναι καλες οι επιλογες που εχω κανει? Τρεχει backround to setcpu σημαινει οτι τωρα δεν καταναλωνει πολυ μπαταρια? O DaRk_dOg προτείνει scaling on demand 480 max 122 min OXI set on boot + Autokiller Memory Optimizer (strict). (σαν διαφήμιση δεν ακούγεται;:p) Edited November 30, 2010 by kalas Παράθεση http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donmitsos Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Το autokiller χρειαζεται καποια ρυθμιση? Παράθεση Χ10 mini 2.1 Iridium Rom Thanks to Dark_Dog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 ρε παιδια κάποιος να μου πει που περνάω το κέντρο μηνυμάτων... το χει ένας φίλος με 2.1 και δεν μπορεί να στειλει μηνύματα.... και δεν μπορώ να βρω που είναι η ρύθμιση... Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mai_tai Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 ρε παλικαρια-θελω τα φωτα σας για κατι απλο...-αλλα ειμαι πολυ γκαου φενεται κ δεν βλεπω... απο το pc companion κανουμε το antigrafo asfaleias..??θελω να το αναβαθμισω σε 2.1 και δεν ξερω πως θα τα μεταφερω...(εντωμεταξυ στο pc companion)δεν βλεπω τετοια επιλογη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Το autokiller χρειαζεται καποια ρυθμιση? Ναι, πατάς Properties (αριστερό κουμπί) -> προεπιλογές -> strict. Παράθεση http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 O DaRk_dOg προτείνει scaling on demand 480 max 122 min OXI set on boot + Autokiller Memory Optimizer (strict). (σαν διαφήμιση δεν ακούγεται;:p) τις εχεις κανει εσυ τις ρυθμισεις?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matbel Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 εχω το ιδιο προβλημα..για να εξαφανιστει το νοτιφικεισιον πρεπει να μπω στην default εφαρμογη..:mad: λοιπον...αν ημουν εσυ θα σου ελεγα να το παρεις με κλειστα ματια..im in love with this cell...:O ομως δεν ειμαι εσυ και αν χρησιμοποιεις πολυ για νετ τοτε (ετσι βεβαια λενε οι αλλοι εμενα μια χαρα μου φαινεται η οθονη του για νετ.πολυ λειτουργικο ζουμ και πολυ καλο σκρολ) ισως σε δυσκολεψει.για τζιπιες μια χαρα ειναι (παλι προσωπικη αποψη). οσον αφορα στην μπαταρια εδω ειναι το βασανο...:X Χμμ μια χαρα!! Οχι ντάξει στο νετ καμια φορα θα μπω απτο κιν,δε το θεωρω και πρωτεύον σιγά..όσο για το gps,εντάξει απτο τπτ κάτι θα ναι κ αυτό,έστω να ακούς τις οδηγίες σε μια δύσκολη στιγμή.. χαχα!Αχ ωραία και εγώ αρχίζω να το ερωτεύομαι κάθε μέρα όλο και πιο πολύ!!:) Από θέμα ταχύτητας έχω ακούσει πάει σφαίρα σωστά??Επίσης για τη μπαταρία δλδ με νορμαλ χρήση πόσο κρατάει το βγάζει το διήμερο η μπα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Χμμ μια χαρα!! Οχι ντάξει στο νετ καμια φορα θα μπω απτο κιν,δε το θεωρω και πρωτεύον σιγά..όσο για το gps,εντάξει απτο τπτ κάτι θα ναι κ αυτό,έστω να ακούς τις οδηγίες σε μια δύσκολη στιγμή.. χαχα!Αχ ωραία και εγώ αρχίζω να το ερωτεύομαι κάθε μέρα όλο και πιο πολύ!!:) Από θέμα ταχύτητας έχω ακούσει πάει σφαίρα σωστά??Επίσης για τη μπαταρία δλδ με νορμαλ χρήση πόσο κρατάει το βγάζει το διήμερο η μπα? ναι ειναι μια χαρα ταχυτατο! και πλεον αρκετα παραμετροποιησιμο!:lol: τωρα δεν ειμαι και ο καταλληλος να μιλησω για μπαταρια γτ εγω του αλλαζω τα φωτα...απειρα μηνυματα και τηλεφωνα τη μερα και λιγο ιντερνετ και μου κραταει μιαμιση μερουλα..με μια πιο ηρεμη χρηση πιστευω το διημερακι το βγαζει χαλαρα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matbel Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 ναι ειναι μια χαρα ταχυτατο! και πλεον αρκετα παραμετροποιησιμο!:lol: τωρα δεν ειμαι και ο καταλληλος να μιλησω για μπαταρια γτ εγω του αλλαζω τα φωτα...απειρα μηνυματα και τηλεφωνα τη μερα και λιγο ιντερνετ και μου κραταει μιαμιση μερουλα..με μια πιο ηρεμη χρηση πιστευω το διημερακι το βγαζει χαλαρα... Άντε σοβαρά??Ε καλά είναι τότε!!Αν λες δλδ ότι του αλλάζεις τα φώτα..κάπου είχα δει ότι δε βγάζει ούτε μισή μέρα αν έχεις 2 ώρες wifi.. κ λέω ωχ για να ναι μικρό δε θα βγάζει ούτε μια μέρα..Πλέον όμως όλα αυτά λόγω των πολλών π έχουν εκεί κρατάνε 1-2 μέρες οπότε..:blink: Πάντως μ αρέσει που ναι έτσι μικρούλι,για το χεράκι μου ότι πρέπει θα ναι χεχε (κοπέλα είμαι εξου κ το μικρο χέρι :p ) ωραία ωραία. Α κτ άλλο msn αυτλο όπως έχουν τα windows mobile έχει η δε μπορεί?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Άντε σοβαρά??Ε καλά είναι τότε!!Αν λες δλδ ότι του αλλάζεις τα φώτα..κάπου είχα δει ότι δε βγάζει ούτε μισή μέρα αν έχεις 2 ώρες wifi.. κ λέω ωχ για να ναι μικρό δε θα βγάζει ούτε μια μέρα..Πλέον όμως όλα αυτά λόγω των πολλών π έχουν εκεί κρατάνε 1-2 μέρες οπότε..:blink: Πάντως μ αρέσει που ναι έτσι μικρούλι,για το χεράκι μου ότι πρέπει θα ναι χεχε (κοπέλα είμαι εξου κ το μικρο χέρι :p ) ωραία ωραία. Α κτ άλλο msn αυτλο όπως έχουν τα windows mobile έχει η δε μπορεί?:wacko: κοιτα δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε τοσο πολυ wifi συνεχομενο για να σου πω...αλλα γενικα το wifi δεν ειναι και ο,τι καλυτερο για την μπαταρια..:p βασικα ειναι ο,τι χειροτερο... anyway υπαρχουν και καποια τιπς για να εχεις καλυτερη αποδοση μπαταριας.. ναι ρε συ ειναι τουμπανακι το μικρο...το κοιταω και το καμαρωνω ωρες ωρες.. οσον αφορα στο msn δεν εχει το msn messenger αλλα εχει αντιστοιχα προγραμματακια msn,οπως το msn droid που χρησιμοποιω εγω..γενικα θα βρεις ολες τις εφαρμογες που θες και χρειαζεσαι..dont worry.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matbel Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 κοιτα δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε τοσο πολυ wifi συνεχομενο για να σου πω...αλλα γενικα το wifi δεν ειναι και ο,τι καλυτερο για την μπαταρια..:p βασικα ειναι ο,τι χειροτερο... anyway υπαρχουν και καποια τιπς για να εχεις καλυτερη αποδοση μπαταριας.. ναι ρε συ ειναι τουμπανακι το μικρο...το κοιταω και το καμαρωνω ωρες ωρες.. οσον αφορα στο msn δεν εχει το msn messenger αλλα εχει αντιστοιχα προγραμματακια msn,οπως το msn droid που χρησιμοποιω εγω..γενικα θα βρεις ολες τις εφαρμογες που θες και χρειαζεσαι..dont worry.. Το msn droid δλδ κάνει οτι το γνωστό msn?Είμαι λιγο άσχετη σορυ.. Αχ ωραία είμαι ερωτευμένη νομιζω!! :lol: Ωραία σ ευχαριστώ πολυ για τις γρηγορες απαντήσεις,με βοήθησες thnx !!:) Α κ κτ τελευταίο video κλήσεις κάνει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Το msn droid δλδ κάνει οτι το γνωστό msn?Είμαι λιγο άσχετη σορυ.. Αχ ωραία είμαι ερωτευμένη νομιζω!! :lol: Ωραία σ ευχαριστώ πολυ για τις γρηγορες απαντήσεις,με βοήθησες thnx !!:) Α κ κτ τελευταίο video κλήσεις κάνει?? ναι ακριβως το ιδιο...απλα ειναι αλλος client.;) οχι δεν κανει βιντεοκλησεις σορρυ... αντε ωραια σε πηρα στο λαιμο μου!!μην ερθεις και ζητησεις τα ρεστα μετα!!:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matbel Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 ναι ακριβως το ιδιο...απλα ειναι αλλος client.;) οχι δεν κανει βιντεοκλησεις σορρυ... αντε ωραια σε πηρα στο λαιμο μου!!μην ερθεις και ζητησεις τα ρεστα μετα!!:lol: Ωω κρίμα που δε κάνει..όχι ότι κανω και ποτέ κλήσεις,καλό θα ναι να μπορώ όποτε και αν το θελήσω..τεσπα(αν κ ως τώρα ποτε δν μ χε χρειαστεί,απλά για να λέμε οτι έχουμε είναι ορισμένα χαχα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SLAINEGR Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 ΠΑΙΔΙΑ καλησπερα. πηρα το κινητο χτες απο vodafone. το firmware που εχει ειναι το 1.6. οταν μπηκα στο pc companion μου εγραφε οτι δεν υπαρχει διαθεσιμη αναβαθμιση σε 2.1. ομως βλεπω καποιους εδω μεσα που το εχουν αναβαθμισει. πως μπορω να το κανω και εγω??? ευχαριστω. φιλικα Slaine Παράθεση panasonic g600 - sony ericsson t18s - nokia 3310 -panasonic gd75 - nokia 8310 - sony ericsson t68ι - sony ericsson κ750 - sony ericsson κ800 - sony ericsson κ850 - samsung i8910 hd - xperia x10 mini - xperia x8 - xperia neo v - xperia sp Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Εχω βαλει το setcpu στις ακολουθες επιλογες: Scaling Ondemand 600max 122min set on boot Kαι απο τα profiles εχω ρυθμισει ενα μονο screen off max600 min122 scaling ondemand priority 0.... Ειναι καλες οι επιλογες που εχω κανει? Τρεχει backround to setcpu σημαινει οτι τωρα δεν καταναλωνει πολυ μπαταρια? donmitsos δοκίμασε λίγο αυτά: Main Profile: max 600/min 122 scaling on demand Profiles: Battery <30% (max 480/min 122, scaling on demand, priority 50) Profiles: Charging USB/Full (max 320/min 122, scaling on demand, priority 40) Profiles: Screen Off (max 245/min 122, scaling on demand, priority 60) Profiles: Charging AC/Full (max 245/min 122, scaling on demand, priority 40) Κάνε δοκιμή για ένα 24ωρο και δες αν όντως βελτιώθηκε η διάρκεια της μπαταρίας σου. Όσο για το autokiller memory optimiser, δοκίμασε την ρύθμιση "strict" Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donmitsos Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Tα εβαλα...Με ολα τα profiles checked...Να σε ρωτησω κατι τελευταιο...Στο main εχω set on boot? Παράθεση Χ10 mini 2.1 Iridium Rom Thanks to Dark_Dog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Tα εβαλα...Με ολα τα profiles checked...Να σε ρωτησω κατι τελευταιο...Στο main εχω set on boot? Εγώ donmitsos δεν χρησιμοποιώ το setonboot γιατί δεν μου δουλεύει και πολύ καλά. Για κάποιο λόγο μετά από reboot μου βγάζει 528 max και εκνευρίζομαι. :P Οι παραπάνω τιμές είναι ενδεικτικές, τα profile σου τα κανονίζεις ανάλογα με τις ανάγκες σου και την χρήση που κάνεις. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 τελικά έχει πρόβλημα με τα ελληνικά στον τηλεφ. κατάλογο (δεν δείχνει τα ονόματα αλφαβητικά?) και στα μηνύματα με χρήση Τ9? γιατί σκεφτομαι σοβαρα να το πάρω (το Χ10 μινι) και αυτά με ενδιαφέρουν πολύ... :( επίσης εμαθα οτι πρέπει να είναι ανοικτό για να χτυπήσει το ξυπνητήρι του... :( (για την 2.1 όλα τα παραπάνω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 τελικά έχει πρόβλημα με τα ελληνικά στον τηλεφ. κατάλογο (δεν δείχνει τα ονόματα αλφαβητικά?) και στα μηνύματα με χρήση Τ9? γιατί σκεφτομαι σοβαρα να το πάρω (το Χ10 μινι) και αυτά με ενδιαφέρουν πολύ... :( επίσης εμαθα οτι πρέπει να είναι ανοικτό για να χτυπήσει το ξυπνητήρι του... :( (για την 2.1 όλα τα παραπάνω) Στο Generik UK και Generic Nordic που έχουν περάσει από το κινητό μου, στον κατάλογο η αναζήτηση γινόταν πάντα με λατινικούς χαρακτήρες. Τώρα στo Ελληνικό localization μπορεί να μην υπάρχει αυτό το θέμα (αν και αν το πάρεις από Ελλάδα, Ελληνικό localization θα εχει) Ελληνικό Τ9 έχει σε όλες τις εκδόσεις. Όσο για το ξυπνητήρι.. δεν είναι θέμα android 2.1 αλλά android γενικά! Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Ευχαριστώ για την απάντηση.. Θα το πάρω απο το πλαίσιο λογικά και αναρωτιέμαι αν θα έχει ήδη περασμένη την 2.1 :confused: για το Τ9 κάπου διαβασα οτι οταν το χρεισιμοποιεις ποιάνεται για διπλο μήνυμα.. αλήθεια η 2.1 θα είναι η τελευταία αναβάθμιση η θα βγεί και άλλη για το χ10 mini? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Ευχαριστώ για την απάντηση.. Θα το πάρω απο το πλαίσιο λογικά και αναρωτιέμαι αν θα έχει ήδη περασμένη την 2.1 :confused: για το Τ9 κάπου διαβασα οτι οταν το χρεισιμοποιεις ποιάνεται για διπλο μήνυμα.. αλήθεια η 2.1 θα είναι η τελευταία αναβάθμιση η θα βγεί και άλλη για το χ10 mini? Χλωμό να έχει την 2.1, αλλά είναι πολύ εύκολο να την περάσεις με έναν απλό έλεγχο με το SEUS (Sony Ericsson Update Service, το κατεβάζεις από το site της εταιρίας). Διπλό μήνυμα πιάνει μόνο σε όσους δεν έχουν Ελληνικό localization επειδή τα ξένα kit δεν υποστηρίζουν 160 χαρακτήρες. Σίγουρα κάαποια στιγμή στο νέο έτος θα έχουμε άλλη μια αναβάθμιση 2.1.x, για 2.2 δεν έχουν πει τπτ ακόμα Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 ευχαριστώ και πάλι οι απαντήσεις με βοήθησαν πολυ :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts